Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar dn oruclu değildim yediklerimi yazım

sabah

1 dilim ekmek üstüne peynır 2 lıght salam

öğle

1 porsiyon döner ayran

akşam

biftek yoğurt biraz salata

ara

1 dilim pasta(doğumgünümdü)

dukanı bırakmıyorum sanırım haftada birkac gün yapıcam ama bakalım şartlar elverirse
sizler nasılsınız? varmı kaçamak filan hem oruc hem spor sanırım ikisi birarada zor olucak gibi..

kızlaarr bizim spora asılmamız lazım
geeçn gün diyet başarı öykülerini okuyordum, adamın biri felaket kilo vermiş ama öyle bir sarkmışki karnı resmen dizlerine inmiş, çok korkunç görünüyordu, zayıflarız ama sarkarsakta hiç anlamı yok, spor yapalıııım, sarkmayalımm inşş:))

dukanı bırakmıyorum sanırım haftada birkac gün yapıcam ama bakalım şartlar elverirse
sizler nasılsınız? varmı kaçamak filan hem oruc hem spor sanırım ikisi birarada zor olucak gibi..

bende oruç değilim daha ama aslında oruç olmamak daha büyük sıkıntı hem gündüz yiyip hem bide o bol çeşitli iftar sofrasında yeniliyor
ama geçen senelere göre çok iyiyim, önce o iftar sofrasından karnımın doluluğundan kalkamazdım resmen nasıl ağırlık şökerdi şimdi öyle değilim kuş gibiyim, fazla yesem hissederim demekki çokta abartmıyorum diye düşünüyorum:)

ben bugün 20dk yürüdüm, öğlenleri yürüyebiliyoum ama bu sefer susattı. ben de kendimi göbeğimi gördükçe canım sıkılıyo, tartı azalıyor ama göbek yerinde duruyo

yaa bi dk, berivan sen evlimiydin çocuğun varmıydı benim kafam karıştı:)))
hamileyken iyi gelmişti yamzışsın ezgide alıntı yapmışya?????

ben bugün 20dk yürüdüm, öğlenleri yürüyebiliyoum ama bu sefer susattı. ben de kendimi göbeğimi gördükçe canım sıkılıyo, tartı azalıyor ama göbek yerinde duruyo

benimde aynı sıkıntı göğüslerde var, sarktı ve yumuşacık bende hergün göğüs hareketleri yapmaya başladım dün, baya sıkı yapmam lazım , şu an çok kötü diiller ama verdikçe dahada sarkarsa korkunç olacaklar(

valla ya ben de öyleydim misafirlikte uyku basardı beni

maway berivandan alıntı yapmış ben de ondan , maway yazacağına berivan yazmış alıntılar karıştı herhalde

ilk kilo verdiğim zaman benşim de fena sarkmıştı bi,r de emzirmeyi bırakınca süt deolmayınca bööööle yerçekimine yenilmiş...spor yapsak sarkmaz mı acaba:26:bu sefer hem göğüs hem de göbüş sarkacak yoksa benim:2:

emziripte gögsü sarkmayan varmı ya benimkide çok kötü
ama anladıgım kadarıyla dogumdan 1 yıl sonra vucud iyice toparlanıor kalça göbek vs..

mutlu yıllar tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki doğmussun tanımısız senın ayıp olmassa acep kaç yasına gırdın tatlım

valla ya ben de öyleydim misafirlikte uyku basardı beni

maway berivandan alıntı yapmış ben de ondan , maway yazacağına berivan yazmış alıntılar karıştı herhalde

ilk kilo verdiğim zaman benşim de fena sarkmıştı bi,r de emzirmeyi bırakınca süt deolmayınca bööööle yerçekimine yenilmiş...spor yapsak sarkmaz mı acaba:26:bu sefer hem göğüs hem de göbüş sarkacak yoksa benim:2:

tabii ki de)

akşama kendime dukan tatlılarından falan yapayım ya, canım tatlı istiyorrrrr

tatlandırıcı ne kullanıyorsun, aspartam diye bi tane vardı ondan mı?

emziripte gögsü sarkmayan varmı ya benimkide çok kötü
ama anladıgım kadarıyla dogumdan 1 yıl sonra vucud iyice toparlanıor kalça göbek vs..

inşallah 'zaman' göğüs sarkmasının da ilacıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…