Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım gelinliğim arkdan bağcıklı olcak o yuzden sorun yok tatlım 5 prova yapcz en iyi şekilde olmasını istior halam
buyur tatlm neyin hesabını verıyım

Düğün zamanı diyet yapılmasa bile kilo veriliyor biraz dikkat edersen güzel verirsin aslında
İpli olması iyiymis tabi gelinliğin sıkıntı olmaz ins

çiğ köfteye bayılırm yaaaaaa ama diyettyken hiç yemeedm baya aylardır oluor
valla ben bi lokma yesem fazla çıkıom o yuzden tok karnına tatılmam açken dha iyi

Ben normalde cig kofte yemem ana dün gece kardesim almış iki ısırdık aldım bir guzel geldi saat geç olunca yiyemedim içindemi kaldı neyse sabahtan beri canım istedi resmen aserdim:))

Öyle olunca kardesim almış bugün tekrar iftarda onu yedik

Bu arada yazdıktan sonra menümü 7 8 fındık yedim birde

Düğün zamanı diyet yapılmasa bile kilo veriliyor biraz dikkat edersen güzel verirsin aslında
İpli olması iyiymis tabi gelinliğin sıkıntı olmaz ins

yok yok yeterki yakıssın gayet rahttm çokta heyecanlıydım gynce bı heycan sardı nednsse
inşl..verrm yaa halam gerçi güzel taşıorsn ndedi gelnliği güzelde taşıcaksn dedi bakalm inşl. bende yakştrdm gelnliği kend,me

Kizlaar
1. Olmusuzz
Ezgide bireyselde 2. Olmus
Tebrik ediyoruuuum:))

:13:

5. takım oley:124::118:
hiçderece yapabileceğimi düşünmemiştim nasip ramazanda yapmakmış

tunicim bu aradan oğlunun doğum gününü kutluyorum yanaklarından öpüyorum :))

ben de kutluyorum oğlusula nice sağlı mutlu yıllara

benim duvağım üzerinde çok konuşmamıştık kadın en son almaya gittiğimde yamuk yaptı elimde sadece bu var diye gelinliğin tonundan farklı bi tane gösterdi bi de norma herkese denettiği vardı ki o benimistediğim tarzdı , bari onu ver bunun rengi uymuyo dedim ikisini de aldım geldimben de ona yamuk yaptım diğerini geri vermedim

ah şu asitli içeckler...ben de dayanamz oldum limonata içiyorumiki gündür ama o bilekesmez oldu, 3 yıldır kola içmiyorum neredeyse dün kola isteyecektim eşimden

kız tuni sen de mi buradasın, ben de unutmadan menü yazıp çıkayım dedim

iftar:
1 bardak limonata
yarım çipura
1 dilim pide,
yarım nektarin, yarım armut, 1 erik
salata

dışrda piknik gib yaptık iftarı, az malzeme götürmüştük doymadım biraz da gergindim sanırım o yüzden doymadı gözüm ve iş çığırından çıktı

eve gelice
1 kase çorba
1 biber dolması
1 dilim pide
1 tatlı kaşığı pekmez ve tereyağ
1 dilim de dondurma

sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim pide
1 kase çorba
domates, 1 zeytin
1 aktivya

Teşekkür ederim canım Allah cocuklarımıza saglikli uzun ömür versin ins:))

Gecen TV'de sade sodaya limon sıkıp tatlandiricida ekleyin gazoz yaptılar cokta beğendiler bı dene istersen:))

İns Ramazan'ın ikinci haftasindada güzel kilo veririz senin yağ su ölçen tartın ne gösteriyor merak ettim attığımız hep su değildir ins
Bu arada o baskulunden memnunumuzun markası modeli neydi tavsiye edermisin bende almayı dusunuyorumda

Buradayım canım bı bakayım dedim bende:))
Aslında güzel olmuş bu sefer menün ama o tereyağı yine gözüme batmadı desem yalan olur:))

Aslında güzel olmuş bu sefer menün ama o tereyağı yine gözüme batmadı desem yalan olur:))
Birde o limonatayi kendinimi yapıyorsun ins hazır diildir

sodayla denedim ama içine tatlandırıc koymamıştım bir de öyle denemek lazım.

yağ su ölçen tartım dün akşam süperdi ,yağ oranım %42. çıktı ilk defa %43leri bile zor görmüştüm. Bu cihaz malesef su oranını ölçmü
yor. bazal metabolizma, yağ, kas, bmi ve visceral fat var sadece. om.r.n bf511. hmm , hassasiyeti yağ ve kasta %3.5 miş, yani o kadar eksik de fazla da gösterebilir. mesajı yazmadan gittim bi daha baktım geldim 2 ölçüm arasında %0.1 oynadı veriler sadece. Daha önce arz.um vendo yu kullanmıştım o çok uçuk rakamlar yazıyordu ha bire, 2 ölçüm bir birini tutmuyordu bu istikrarlı geliyor bana. mesela yürüyüşten sonra bakınca kas mi,ktarı artıyor, dünkü gibi sahuru proteinli yediğimde gene kas artıp yağ azalıyor. tavsiye ederim bi de eğlenceli olıuyor

Birde o limonatayi kendinimi yapıyorsun ins hazır diildir

bu seferki hazır ve şekerliydi, dünkünü az şekerli kendim yapmıştım öncekiler tatlandırıcılı idi

günaydın canlarım derecemiz hayırlı olsun canlarım benimmmmmmmmmmmmmm
canım sıkkın kızlar ya anneme ramazandan berı ;sigara böregı,ekmek kızartması,dolma,pudıng,kemal pasa,gözleme dün de sütlaç ve poça mercimeklı peynırlı yaptı anneme yapma dılyorum dıyet yapıyprum dıyorum yok anlamıyo yeme dıyo ya yeme demekle oluyo mu ya ne yapacagımı sacırdım duzdolabını acıyorum sutlac dolabı acıyorum poça ,sımıt sabah yapmadım kahvaltı geldım sırkete kaysı az da leblebı yedım offffffffffffff ya dun kı poçalar da 3 tepsı kadar dı ne yapacagım ben

Ya hazır yapılanları yenemek büyük imtihan(
Ama sen kendine alternatifler bulup kanma onlara biliyorum zor ama başka türlü kilo veremeyiz mecburen kendimize hakim olmamız lazım
Allah yardımcın olsun

Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Bu aksam kardesimin kız arkadaşıyla tanisicam iftar yapicaz beraber
Meraktayim
Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…