- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.741
Gunaydn kizzlar bn daha yeni uyandim hava gene sick serin yer yokmu ya
Ya hazır yapılanları yenemek büyük imtihan(
Ama sen kendine alternatifler bulup kanma onlara biliyorum zor ama başka türlü kilo veremeyiz mecburen kendimize hakim olmamız lazım
Allah yardımcın olsun
Valla tunicim uykuya cok alistim ndnse ya
Hemen menümü yazayım
Sahur bir yumurta salatalık bir parça pide 1 kasık yoğurt bir dilim karpuz
İftar cig kofte durum çoban salata
Cayın yanindada 2 avuc çekirdek
Bende durum bu
Bugün iftardan önce tartildim daha az çıktım inanamadım:))
Sizde durumlar nasıl bakalım??
çiğ köfteye bayılırm yaaaaaaama diyettyken hiç yemeedm baya aylardır oluor
valla ben bi lokma yesem fazla çıkıom o yuzden tok karnına tatılmamaçken dha iyi
ayy canım yaaa gelinlik bir kzın evlilik hazırlıkları içindeki en zevkli kısım bence tadını çıkar sonra güzel anılar olarak hatırlayacaksın..yok yok yeterki yakıssın gayet rahttm çokta heyecanlıydımgynce bı heycan sardı nednsse
inşl..verrm yaa halam gerçi güzel taşıorsn ndedi gelnliği güzelde taşıcaksn dedi bakalm inşl. bende yakştrdm gelnliği kend,me
kız tuni sen de mi buradasın, ben de unutmadan menü yazıp çıkayım dedim
iftar:
1 bardak limonata
yarım çipura
1 dilim pide,
yarım nektarin, yarım armut, 1 erik
salata
dışrda piknik gib yaptık iftarı, az malzeme götürmüştük doymadım biraz da gergindim sanırım o yüzden doymadı gözüm ve iş çığırından çıktı
eve gelice
1 kase çorba
1 biber dolması
1 dilim pide
1 tatlı kaşığı pekmez ve tereyağ
1 dilim de dondurma
sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim pide
1 kase çorba
domates, 1 zeytin
1 aktivya
sodayla denedim ama içine tatlandırıc koymamıştım bir de öyle denemek lazım.
yağ su ölçen tartım dün akşam süperdi ,yağ oranım %42. çıktı ilk defa %43leri bile zor görmüştüm. Bu cihaz malesef su oranını ölçmü
yor. bazal metabolizma, yağ, kas, bmi ve visceral fat var sadece. om.r.n bf511. hmm , hassasiyeti yağ ve kasta %3.5 miş, yani o kadar eksik de fazla da gösterebilir. mesajı yazmadan gittim bi daha baktım geldim 2 ölçüm arasında %0.1 oynadı veriler sadece. Daha önce arz.um vendo yu kullanmıştım o çok uçuk rakamlar yazıyordu ha bire, 2 ölçüm bir birini tutmuyordu bu istikrarlı geliyor bana. mesela yürüyüşten sonra bakınca kas mi,ktarı artıyor, dünkü gibi sahuru proteinli yediğimde gene kas artıp yağ azalıyor. tavsiye ederim bi de eğlenceli olıuyor
günaydın canlarım derecemiz hayırlı olsun canlarım benimmmmmmmmmmmmmm
canım sıkkın kızlar ya anneme ramazandan berı ;sigara böregı,ekmek kızartması,dolma,pudıng,kemal pasa,gözleme dün de sütlaç ve poça mercimeklı peynırlı yaptı anneme yapma dılyorum dıyet yapıyprum dıyorum yok anlamıyo yeme dıyo ya yeme demekle oluyo mu ya ne yapacagımı sacırdım duzdolabını acıyorum sutlac dolabı acıyorum poça ,sımıt sabah yapmadım kahvaltı geldım sırkete kaysı az da leblebı yedım offffffffffffff ya dun kı poçalar da 3 tepsı kadar dı ne yapacagım ben
Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Bu aksam kardesimin kız arkadaşıyla tanisicam iftar yapicaz beraber
Meraktayim
Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum
Hemen menümü yazayım
Bende durum bu
valla ben bi lokma yesem fazla çıkıom o yuzden tok karnına tatılmamaçken dha iyi
ayy canım yaaa gelinlik bir kzın evlilik hazırlıkları içindeki en zevkli kısım bence tadını çıkar sonra güzel anılar olarak hatırlayacaksın..yok yok yeterki yakıssın gayet rahttm çokta heyecanlıydımgynce bı heycan sardı nednsse
inşl..verrm yaa halam gerçi güzel taşıorsn ndedi gelnliği güzelde taşıcaksn dedi bakalm inşl. bende yakştrdm gelnliği kend,me
iftar:
1 bardak limonata
yarım çipura
1 dilim pide,
salata
dışrda piknik gib yaptık iftarı, az malzeme götürmüştük doymadım biraz da gergindim sanırım o yüzden doymadı gözüm ve iş çığırından çıktı
eve gelice
1 kase çorba
1 biber dolması
1 dilim pide
1 dilim de dondurma
sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim pide
1 kase çorba
domates, 1 zeytin
1 aktivya
yağ su ölçen tartım dün akşam süperdi ,yağ oranım %42. çıktı ilk defa %43leri bile zor görmüştüm. Bu cihaz malesef su oranını ölçmü
yor. bazal metabolizma, yağ, kas, bmi ve visceral fat var sadece. om.r.n bf511. hmm , hassasiyeti yağ ve kasta %3.5 miş, yani o kadar eksik de fazla da gösterebilir. mesajı yazmadan gittim bi daha baktım geldim 2 ölçüm arasında %0.1 oynadı veriler sadece. Daha önce arz.um vendo yu kullanmıştım o çok uçuk rakamlar yazıyordu ha bire, 2 ölçüm bir birini tutmuyordu bu istikrarlı geliyor bana. mesela yürüyüşten sonra bakınca kas mi,ktarı artıyor, dünkü gibi sahuru proteinli yediğimde gene kas artıp yağ azalıyor. tavsiye ederim bi de eğlenceli olıuyor
canım sıkkın kızlar ya anneme ramazandan berı ;sigara böregı,ekmek kızartması,dolma,pudıng,kemal pasa,gözleme dün de sütlaç ve poça mercimeklı peynırlı yaptı anneme yapma dılyorum dıyet yapıyprum dıyorum yok anlamıyo yeme dıyo ya yeme demekle oluyo mu ya ne yapacagımı sacırdım duzdolabını acıyorum sutlac dolabı acıyorum poça ,sımıt sabah yapmadım kahvaltı geldım sırkete kaysı az da leblebı yedım offffffffffffff ya dun kı poçalar da 3 tepsı kadar dı ne yapacagım ben
Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Meraktayim
Hemen menümü yazayım
Bende durum bu
iftar:
1 bardak limonata
yarım çipura
1 dilim pide,
salata
eve gelice
1 kase çorba
1 biber dolması
1 dilim pide
1 dilim de dondurma
sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 dilim pide
1 kase çorba
domates, 1 zeytin
1 aktivya
Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Meraktayim
Ya yemeğe çıkamadık ablası gelmiş sehir disından ama tanıştık çok tatlı bı kız sevdim yani:)) iyi olur ins yemegede sonra gidicez artık:))walla ramazan bizim takıma yaradı maşallah
menun de gayet hafif olmuş bence çiğköfteyi dürümsüz marulun arasında yersen hiç sakıncası yok canım
ben de bayılırımmmm. ama acılı olacak hem de çok acılı :) ben acıya çok düşkünüm yaw:26:
ayy canım yaaa gelinlik bir kzın evlilik hazırlıkları içindeki en zevkli kısım bence tadını çıkar sonra güzel anılar olarak hatırlayacaksın..
bence menun gayet güzel ezgi yemekten sonra yediklerinde bi seferlik olsun
canım o tartının markası modeli falan ne oluyo biz de alalım baya iyiymiş..
evde diyet yapan biri olduğu zaman ev halkının ona destek olması ve bazı şeyleri yapmaması gerekiyor malesef. ben bekarken benim annem de yapardı öyle poğaça falan kızardım. şimdi eşim benim yemiyceğim bişi yiycekse mesela tatlı falan yanımda yemiyo çok saygı duyuyo bana (pilav meselesinde biraz basireti bağlandı ama :)) )
görümceeee tuniiii, görümceeee tuniii
tunicim takılıyorum kızma sakın
Ya yemeğe çıkamadık ablası gelmiş sehir disından ama tanıştık çok tatlı bı kız sevdim yani:)) iyi olur ins yemegede sonra gidicez artık:))
hadi bakalm kardeşin hakkında hayırlısı diyim tunicim
İns canım:))
Düğüne kadar incelik olmak ve kına gecesinde Nisan kıyafetimi giymek istiyorum:)))
Oglusumada papyonlu bı takim:))
Çok tatlı oluruz anne oğul:)))
Nihayet baklagillere gectik hanimmlar
brazdan nohut ypcm
Yaninda pilav ve kofte yada tavk olcak sanirim
Ama pilavi yemicem tabiki kararlym bu sefer
Salata yogurt.bide tavk yada kofte yerm 1;2adet
aksamki menumu yazdim kizlar sira sizde
Ya yemeğe çıkamadık ablası gelmiş sehir disından ama tanıştık çok tatlı bı kız sevdim yani:)) iyi olur ins yemegede sonra gidicez artık:))
Menümü yazayım hemen unutmadan
Sahur
1 yumurta
Az pide
Bir parça Haslanmis tavuk
Karpuz
İftar
4 kasik Kozlenmis patlıcan salatası
4 kofte
Yarım yufka
Bir bardak vişne kompostosu
Cayın yanında bir metro
Birazdanda Haslanmis Mısır yicem bı tane
Öyle çok su ictimki yerimden kipirdayamiyorum
Annemlerdeyimya keyfime dicek yok oglusa bakan olunca rahatım
Bir haftalık ramazandan çok memnunum bugün 300 gr daha eksi çıktım ins böyle devam eder:))
İns canım:))
Düğüne kadar incelik olmak ve kına gecesinde Nisan kıyafetimi giymek istiyorum:)))
Oglusumada papyonlu bı takim:))
Çok tatlı oluruz anne oğul:)))
bu arada bnim de bugun doktor kontrolum vardı. baş ağrımı falan söyledim akşam yemeklerinde karbonhidratı tamamen kesip yerine 1 pors. sütlü tatlı koydu. şeker metabolizmamdaki dalgalanmalardan dolayı oluyormuş. bi hafta da böyle deneyelim bakalım dedi. bir de öğlenle akşam yemeği arasına 2 tane ara öğün koydu. ben akşama kadar dayanamıyorum başım ağrıyo falan diyince. bakalım bu hafta nasıl gidecek.
geçmiş olsn canım bakalm bunuda dene inşl. geçer gerçi sıcaklar o kadar bunaltıcıki baş ağrısı illaki yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?