Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya hazır yapılanları yenemek büyük imtihan(
Ama sen kendine alternatifler bulup kanma onlara biliyorum zor ama başka türlü kilo veremeyiz mecburen kendimize hakim olmamız lazım
Allah yardımcın olsun

valla öyle tatlım ya zor annem anlamıyo da ya kendı de kılolu ama yok ılla yapacak offfffffff sonra da ben haksız mısım gıbı surat yaapıyo canım cok sıkılıyo

walla ramazan bizim takıma yaradı maşallah
menun de gayet hafif olmuş bence çiğköfteyi dürümsüz marulun arasında yersen hiç sakıncası yok canım

çiğ köfteye bayılırm yaaaaaa ama diyettyken hiç yemeedm baya aylardır oluor
valla ben bi lokma yesem fazla çıkıom o yuzden tok karnına tatılmam açken dha iyi

ben de bayılırımmmm. ama acılı olacak hem de çok acılı :) ben acıya çok düşkünüm yaw:26:

ayy canım yaaa gelinlik bir kzın evlilik hazırlıkları içindeki en zevkli kısım bence tadını çıkar sonra güzel anılar olarak hatırlayacaksın..

bence menun gayet güzel ezgi yemekten sonra yediklerinde bi seferlik olsun

canım o tartının markası modeli falan ne oluyo biz de alalım baya iyiymiş..

evde diyet yapan biri olduğu zaman ev halkının ona destek olması ve bazı şeyleri yapmaması gerekiyor malesef. ben bekarken benim annem de yapardı öyle poğaça falan kızardım. şimdi eşim benim yemiyceğim bişi yiycekse mesela tatlı falan yanımda yemiyo çok saygı duyuyo bana (pilav meselesinde biraz basireti bağlandı ama :)) )

Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Bu aksam kardesimin kız arkadaşıyla tanisicam iftar yapicaz beraber
Meraktayim
Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum

görümceeee tuniiii, görümceeee tuniii

tunicim takılıyorum kızma sakın

menun de gayet hafif olmuş bence çiğköfteyi dürümsüz marulun arasında yersen hiç sakıncası yok canım

valla ben bi lokma yesem fazla çıkıom o yuzden tok karnına tatılmam açken dha iyi

ben de bayılırımmmm. ama acılı olacak hem de çok acılı :) ben acıya çok düşkünüm yaw:26:

ayy canım yaaa gelinlik bir kzın evlilik hazırlıkları içindeki en zevkli kısım bence tadını çıkar sonra güzel anılar olarak hatırlayacaksın..

evde diyet yapan biri olduğu zaman ev halkının ona destek olması ve bazı şeyleri yapmaması gerekiyor malesef. ben bekarken benim annem de yapardı öyle poğaça falan kızardım. şimdi eşim benim yemiyceğim bişi yiycekse mesela tatlı falan yanımda yemiyo çok saygı duyuyo bana (pilav meselesinde biraz basireti bağlandı ama :)) )

Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Meraktayim

5-6-7-8-9-10-11-12 mesajlar

Selam kızlar
Nasılsiniz bakalım
Meraktayim

Son düzenleme:
Nihayet baklagillere gectik hanimmlar
brazdan nohut ypcm
Yaninda pilav ve kofte yada tavk olcak sanirim
Ama pilavi yemicem tabiki kararlym bu sefer
Salata yogurt.bide tavk yada kofte yerm 1;2adet
aksamki menumu yazdim kizlar sira sizde

Ya yemeğe çıkamadık ablası gelmiş sehir disından ama tanıştık çok tatlı bı kız sevdim yani:)) iyi olur ins yemegede sonra gidicez artık:))

Menümü yazayım hemen unutmadan
Sahur
1 yumurta
Az pide
Bir parça Haslanmis tavuk
Karpuz

İftar
4 kasik Kozlenmis patlıcan salatası
4 kofte
Yarım yufka
Bir bardak vişne kompostosu

Cayın yanında bir metro

Birazdanda Haslanmis Mısır yicem bı tane

Öyle çok su ictimki yerimden kipirdayamiyorum
Annemlerdeyimya keyfime dicek yok oglusa bakan olunca rahatım

Bir haftalık ramazandan çok memnunum bugün 300 gr daha eksi çıktım ins böyle devam eder:))

Bende istiyorum ne zamandirda karar veremedim diyetisyene gitmemedik amac sadece o yağ oranındaki azalmayı görmek:))
Ama %42 çok değil mı ya? Sonuçta vücutta dünya kadar su var kemik var yağ oranın %42yse digerleri nerde?

Nihayet baklagillere gectik hanimmlar
brazdan nohut ypcm
Yaninda pilav ve kofte yada tavk olcak sanirim
Ama pilavi yemicem tabiki kararlym bu sefer
Salata yogurt.bide tavk yada kofte yerm 1;2adet
aksamki menumu yazdim kizlar sira sizde

afiyet olsun canım protein ağırlıklı bir menü süper

Ya yemeğe çıkamadık ablası gelmiş sehir disından ama tanıştık çok tatlı bı kız sevdim yani:)) iyi olur ins yemegede sonra gidicez artık:))

Allah hayırlısına erdirsin tatlım..

aaa süper tebrikler :) yalnız sahır menun az değil mi dayanabildin o yemekle??

İns canım:))
Düğüne kadar incelik olmak ve kına gecesinde Nisan kıyafetimi giymek istiyorum:)))
Oglusumada papyonlu bı takim:))
Çok tatlı oluruz anne oğul:)))

ayyy yerim yaaa çok tatlı oluyo bebeklere o takımlar..
sana da nisan kıyafetin çok yakışır yalnız heee düşünsene millet şok olur o elbiseyi giymene

bu arada bnim de bugun doktor kontrolum vardı. baş ağrımı falan söyledim akşam yemeklerinde karbonhidratı tamamen kesip yerine 1 pors. sütlü tatlı koydu. şeker metabolizmamdaki dalgalanmalardan dolayı oluyormuş. bi hafta da böyle deneyelim bakalım dedi. bir de öğlenle akşam yemeği arasına 2 tane ara öğün koydu. ben akşama kadar dayanamıyorum başım ağrıyo falan diyince. bakalım bu hafta nasıl gidecek.

geçmiş olsn canım bakalm bunuda dene inşl. geçer gerçi sıcaklar o kadar bunaltıcıki baş ağrısı illaki yapar

geçmiş olsn canım bakalm bunuda dene inşl. geçer gerçi sıcaklar o kadar bunaltıcıki baş ağrısı illaki yapar

evet canım sıcakta malesef su kaybı çok fazla oluyor benm günde içtiğim su 3 litreyi rahat buluyor. daha da içerim de bu sefer de su zehirlenmesi falan olurum diye içmiyorum :)

ama benim başağrım %98 şekerim düştüğü için. malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…