Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hmm şeker zor yaa umarım düzelrsn tatlım :)

Hadi bakalım birde böyle dene gecen haftaki menün baya faydalı oldu ins Buda ise yarar:))

Yani benim oruçta acikmayla ilgili bı sorunum yok çok şükür tek sıkıntım su(

Cook teşekkür ederim bu arada gecen annemin arkadaşları gördüler aaa sen nasıl zayıfladın sanki evlenmeden önceki halindende zayifsin dediler çok hoşuma gitti:)halbuki o zaman en çok 68dim

Olsun sen karar verdinya düğüne olmasalar sonrasında sende incecik olacaksın ins:))
Ama dikkat et evlendikten sonra ne olduğunu anlamadan kilo aliveriyor insan(
Ben dahil çevremde ornegi çok(

inşl. kararlıyım nişanlımfda 1 sene çıocuk dşnmıuor o zamana kadr kılo vericem sağlıklı bı hamillelik olcak inşl.
evet onu herkes sölıor yaa bi benm amcamn kzına yaramadı kız 2 senedr evli şimdi hamile oğlumuz olcak inşl... ama sadece karnı var kzın hamıle olduundan dolayı :)
hiç kılo almamış
o hep öyleydi zaten

umarım nıyetm evlnsemde 65 e düşp hamile kalmak inşl.... (L)

ne kadr güzelllll bakalm banada öyle diceklermiii bana bekarken böle değildin fln dicekler herhalde evlendkten sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanimlar
Bgun herkesi sicak baydi yaa
bende ayni durumdayim
Sabah 1:30 da kalktim
Kuck bi yagsiZ kasarli tost yedim
5 dk once de : 1 yesil elma 1 seftali
Tunicim oh mis gibi koy havsi serinserin
iyi gelir valla keske biZdegdebilsek

Merhaba hanimlar
Bgun herkesi sicak baydi yaa
bende ayni durumdayim
Sabah 1:30 da kalktim
Kuck bi yagsiZ kasarli tost yedim
5 dk once de : 1 yesil elma 1 seftali
Tunicim oh mis gibi koy havsi serinserin
iyi gelir valla keske biZdegdebilsek

O artık sabah değil öğlen 1.30 olmuş:)))
Aksam olsa çok güzel olacakta hem yemek yeriz hem pufur pufur otururuz:))

kızlar hani ben tercih yapmayacaktım ya. :) Çevremdeki herkes ben tercih yapıyım diye uğraşıyo ben tercih yapıcam ama onlar diyo diye değil.Bu sene ki şansıma güveniyorum.
Ve bu sene kendimi geliştirip seneye tekrar sınava girip bu sefer tiyatro bölümünün yetenek sınavına giricem... ama bana yardım gerek şöyle dost yardımı...

canım hangi bölümü düşünüyorsun bu sene?

kızalr hepinize merhaba,

cumadan beri bilgisayar başında değildim, biraz uzak kaldım yazamadım, takım derecemiz tekrar hayırlsı olsum bu hafta da yine süper sonuçlar alırız inşallah!
dün akşam biftek+salata+domates çorbası yedimm
sahurda da çeyrek tos salatalık domates vs. yedim üstüne de 1 buçuk saat yürüyüş yaptım çoooook da iyi oldu:)
sizler neler yapıyorsunuz keyifler nasılll:)

kilo bildirimi

gecen hafta 68.4
bu hafta 67.6

giden 0.8

merhaba nasılsın? aynı grupta beraber kilo veriyorduk. herkes gitmiş sende yoksun canım..
neyse dağıldık artık. epey kilo vermişsin maşallah tebrik ederim. bende 1,5 kilo verdim ramazanın başından bu yana...

hmm şeker zor yaa umarım düzelrsn tatlım :)
Sagol canim ya zaten su an diyetisyene gitme sebebim de o hipoglisemiyi duzeltmeye calisiyoruz (

Hadi bakalım birde böyle dene gecen haftaki menün baya faydalı oldu ins Buda ise yarar:))
Sagol canim bakalim ins ise yarar aksam yemeginde tatli yeme fikrini dontor pek sevmedi aslinda ama bu bas agrisi gecene kadr herseyi denememi lazim dedi. Deniyoruz :))

Canim o da olacak ins baksana kac kilolardan 73e gelmissin 68e de bes var :)

Canim hadi bakalim hayirlisi tercih sureci cok sancili bir surec ama bu sene sansin yuksek millet dokuldu.benim kizlardesim de tercih yapacak siralamasinin ustundeki yerleri falan yazdi hep

Sahurdan sonramı yürüdün , maşallah diyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…