- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.761
evet canım sıcakta malesef su kaybı çok fazla oluyor benm günde içtiğim su 3 litreyi rahat buluyor. daha da içerim de bu sefer de su zehirlenmesi falan olurum diye içmiyorum :)
ama benim başağrım %98 şekerim düştüğü için. malesef
innşl. ben daha incelemedim ama ya
bu arada bnim de bugun doktor kontrolum vardı. baş ağrımı falan söyledim akşam yemeklerinde karbonhidratı tamamen kesip yerine 1 pors. sütlü tatlı koydu. şeker metabolizmamdaki dalgalanmalardan dolayı oluyormuş. bi hafta da böyle deneyelim bakalım dedi. bir de öğlenle akşam yemeği arasına 2 tane ara öğün koydu. ben akşama kadar dayanamıyorum başım ağrıyo falan diyince. bakalım bu hafta nasıl gidecek.
afiyet olsun canım protein ağırlıklı bir menü süper
Allah hayırlısına erdirsin tatlım..
aaa süper tebrikler :) yalnız sahır menun az değil mi dayanabildin o yemekle??
ayyy yerim yaaa çok tatlı oluyo bebeklere o takımlar..
sana da nisan kıyafetin çok yakışır yalnız heee düşünsene millet şok olur o elbiseyi giymene
Olsun sen karar verdinya düğüne olmasalar sonrasında sende incecik olacaksın ins:))
Ama dikkat et evlendikten sonra ne olduğunu anlamadan kilo aliveriyor insan(
Ben dahil çevremde ornegi çok(
Yani benim oruçta acikmayla ilgili bı sorunum yok çok şükür tek sıkıntım su(
Cook teşekkür ederim bu arada gecen annemin arkadaşları gördüler aaa sen nasıl zayıfladın sanki evlenmeden önceki halindende zayifsin dediler çok hoşuma gitti:)halbuki o zaman en çok 68dim
innşl. ben daha incelemedim ama ya
Nasil gidiyor hazırlıklar bakalım:))
Merhaba hanimlar
Bgun herkesi sicak baydi yaa
bende ayni durumdayim
Sabah 1:30 da kalktim
Kuck bi yagsiZ kasarli tost yedim
5 dk once de : 1 yesil elma 1 seftali
Tunicim oh mis gibi koy havsi serinserin
iyi gelir valla keske biZdegdebilsek
kızlar hani ben tercih yapmayacaktım ya. :) Çevremdeki herkes ben tercih yapıyım diye uğraşıyo ben tercih yapıcam ama onlar diyo diye değil.Bu sene ki şansıma güveniyorum.
Ve bu sene kendimi geliştirip seneye tekrar sınava girip bu sefer tiyatro bölümünün yetenek sınavına giricem... ama bana yardım gerek şöyle dost yardımı...
kilo bildirimi
gecen hafta 68.4
bu hafta 67.6
giden 0.8
Sagol canim ya zaten su an diyetisyene gitme sebebim de o hipoglisemiyi duzeltmeye calisiyoruzhmm şeker zor yaa umarım düzelrsn tatlım :)
Sagol canim bakalim ins ise yarar aksam yemeginde tatli yeme fikrini dontor pek sevmedi aslinda ama bu bas agrisi gecene kadr herseyi denememi lazim dedi. Deniyoruz :))Hadi bakalım birde böyle dene gecen haftaki menün baya faydalı oldu ins Buda ise yarar:))
Canim o da olacak ins baksana kac kilolardan 73e gelmissin 68e de bes var :)Yani benim oruçta acikmaİyla ilgili bı sorunum yok çok şükür tek sıkıntım su(
Cook teşekkür ederim bu arada gecen annemin arkadaşları gördüler aaa sen nasıl zayıfladın sanki evlenmeden önceki halindende zayifsin dediler çok hoşuma gitti:)halbuki o zaman en çok 68dim
kızlar hani ben tercih yapmayacaktım ya. :) Çevremdeki herkes ben tercih yapıyım diye uğraşıyo ben tercih yapıcam ama onlar diyo diye değil.Bu sene ki şansıma güveniyorum.
Ve bu sene kendimi geliştirip seneye tekrar sınava girip bu sefer tiyatro bölümünün yetenek sınavına giricem... ama bana yardım gerek şöyle dost yardımı...
kızalr hepinize merhaba,
cumadan beri bilgisayar başında değildim, biraz uzak kaldım yazamadım, takım derecemiz tekrar hayırlsı olsumbu hafta da yine süper sonuçlar alırız inşallah!
dün akşam biftek+salata+domates çorbası yedimm
sahurda da çeyrek tos salatalık domates vs. yedim üstüne de 1 buçuk saat yürüyüş yaptım çoooook da iyi oldu:)
sizler neler yapıyorsunuz keyifler nasılll:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?