Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar 2. takımdan selam daha fazla vakit kaybetmeyin. ben de baktım doğru görünüyor. ama isterseniz bir 10 dk daha bekleyin. kaptanıma baktım da göremedim şuan yoksa ona da soracaktım.

Kızlar merhaba ben 13.takımdan Hatice.Listenize baktım hesaplamalarda yanlış yok.Ellerinize sağlık.Verdiğiniz kilolar içinde tebrikler.

hah canım geldinmi
ben öyle yaptım ama sende bak son bir kez 13.takıma gönderdim bakın diye ama bi cevap gelmemiş

KILZAR listelere baktım yNlış görmedimse biz bu hafta birinciyiz:)

wwaaauuuww tebrik ederim. yakışır size

Sonuç listesi için paylaşım alanına yazın yardımcı olur birileri olmadı belirleyin kim hazırlayacaksa özelden numara yazsın ben ararım

kızlar ben başlıyorum bu arada msjlarımı saymaya

tamamdır kaptanım..

KILZAR listelere baktım yNlış görmedimse biz bu hafta birinciyiz:)

oleeeeeyyy

Son düzenleme:
evt kızlar bugunude atlattjk gelinlk provam süper geçtiiii
inş. 10 güne yakın veya braz geçkn gelinliğim tamamlancak duvak yapılcak sonradaa duvağı yapılıor o braz uzun sürcek işlemesi falan halyle aksesuar falnda yaplcak inşl...

Eee sen zayiflayinca nasıl olacak gelinlik düğüne yakın bı kere daha provan olacak dimi

aksam az bi pidele kahvaltılk turu az yağda yumurta yaptk ablamla yedk braz krem peynr 1 bardk kola annmler evde olmayınca gelnlk prıovasından yenı gelnce aç aç bnları yedk hemn salta yıyemedm ama yıcm yarından itibarren

Hemen menümü yazayım
Sahur bir yumurta salatalık bir parça pide 1 kasık yoğurt bir dilim karpuz

İftar cig kofte durum çoban salata

Cayın yanindada 2 avuc çekirdek

Bende durum bu
Bugün iftardan önce tartildim daha az çıktım inanamadım:))
Sizde durumlar nasıl bakalım??

Hemen menümü yazayım
Sahur bir yumurta salatalık bir parça pide 1 kasık yoğurt bir dilim karpuz

İftar cig kofte durum çoban salata

Cayın yanindada 2 avuc çekirdek

Bende durum bu
Bugün iftardan önce tartildim daha az çıktım inanamadım:))
Sizde durumlar nasıl bakalım??

çiğ köfteye bayılırm yaaaaaa ama diyettyken hiç yemeedm baya aylardır oluor
valla ben bi lokma yesem fazla çıkıom o yuzden tok karnına tatılmam açken dha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…