- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.941
ben geldim annem ankaraya gıttı ay sonu bıkac gunlugune gelıcek ama yıne
geldim ama iyi mi geldim bilmiyorum :18: bol kacamaklı bir hafta oldu ozellikle hafta sonu. hafta sonu sınavlarım vardı cok agır ipin ucunu kacırdım oyuzden
diyetim boyunca ilk defa bu kadar kaybettim kendimi :2::2::2::2:
bugunden basladım ama sıkıya almaya, heleki gectiğimiz haftaki 1.liğimizden sonra ne kendimi ne de takım olarak kimseyi hayal kırıklıgına ugratmak ıstemıyorum.
1.liğimiz icin de herkesi coooookkk ama coookkk tebrik ediyorum. cok sevindim ya ZAFER tatlı bişi
elifcim senide ayrıca tebrik ediyorum canım benım
Hosbuldum tatlım:))
Nabersin??
Foto eklememissin merakla bekliyorum:))
asudecim niyetlısın galıba Allah kabul etsin canım kendınden bahseder mısın bıraz canım
teşekkür ederim canım:) kendimi yarışmada gibi hissettimcanım 55 kiloyum boyum 168. Ankarada yaşıyorum:) beslenme ve rejim meselelerini sanırım zevkle takip ediyorum, diyetsiyenlik okusaydım sanırım çooooook mutlu olurdum diyet yapmak isteyen akraba ve arkadaşlarım hep bana geliyor D
oh oh kımler de gelmiş tubacım hoşgeldın kardeşim engh canım senin de ismini bilmiyorumtatlım hosgeldın bugun kaptanımız gelemedı pc si bozuktu
evet walla herkes burda ne güzel. tatlım benim adım ece :)
teşekkür ederim canım:) kendimi yarışmada gibi hissettimcanım 55 kiloyum boyum 168. Ankarada yaşıyorum:) beslenme ve rejim meselelerini sanırım zevkle takip ediyorum, diyetsiyenlik okusaydım sanırım çooooook mutlu olurdum diyet yapmak isteyen akraba ve arkadaşlarım hep bana geliyor D
Hosbuldum tatlım:))
Nabersin??
Foto eklememissin merakla bekliyorum:))
wawwwwwwwwwwwwwwwwww 168boy 55 kilo mu anacım sen kılo vermek degıl demı nıyetın kız daha ne vereceksın doktorum ayagıma gelmı baksana menulere bır yorum da senden beklıyorum ona gore evlımısın bekar mısın yasın kac asudecimmmmmmm
evet walla herkes burda ne güzel. tatlım benim adım ece :)
çok memnun oldum canımcımm
benim boyum da 1.68 ve tam olarak benim 1 sene önceki kilomdasın asude. ben de o zamanlar zayıflamaya çalışırdım keşke 52 olsam falan derdim :)) şimdi 55i görsem göbek atarım :)
benim boyum da 1.68 ve tam olarak benim 1 sene önceki kilomdasın asude. ben de o zamanlar zayıflamaya çalışırdım keşke 52 olsam falan derdim :)) şimdi 55i görsem göbek atarım :)
iş güç eve gıtmek ıstıyorum ben bılmem eşim bilir i izliyorum acayıp ıyı gelıyor yagül gül kendıme geliyorum
canım benim aslında niyetim artık bölgesel zayıflama, popo ve basen kısmına savaş açtımmmcanım 24 yaşındayım henüz bekarım:)
ececim hoşgeldin, nasılsınnn?
Bende senin kilondayken zayiflayim diye uğraşırım şimdi 67 olsam bende göbek atarım:))
Demekki neymiş kılomuzun kıymetini bilip almamaya ugrasicaz, baksana verelim derken almisizda almışız((
kızlar of ya kılo vermek ıstıyoruum ahah gecen sene bn de 69 kıloydum
onu ben de izliyorum yaaa o sunucuya bayılıyorum çok komik :))
iyiyim tatlım çok sağol. asude senle ikiz gibiyiz benim de popo basen problemim var en zayıf olduğum zamanlarda bile vardı :)
ben de 24 yaşındayım:) ankarada nerde oturuyosun esmer misin sarışın mısın okuyo musun çalışıyo musun merak ettim :)
wawwwwwwwwwwwwwwwwww 168boy 55 kilo mu anacım sen kılo vermek degıl demı nıyetın kız daha ne vereceksın doktorum ayagıma gelmı baksana menulere bır yorum da senden beklıyorum ona gore evlımısın bekar mısın yasın kac asudecimmmmmmm
iş güç eve gıtmek ıstıyorum ben bılmem eşim bilir i izliyorum acayıp ıyı gelıyor yagül gül kendıme geliyorum
Bende senin kilondayken zayiflayim diye uğraşırım şimdi 67 olsam bende göbek atarım:))
Demekki neymiş kılomuzun kıymetini bilip almamaya ugrasicaz, baksana verelim derken almisizda almışız((
kızlar of ya kılo vermek ıstıyoruum ahah gecen sene bn de 69 kıloydum
onu ben de izliyorum yaaa o sunucuya bayılıyorum çok komik :))
bence de çok komikk:))
iyiyim tatlım çok sağol. asude senle ikiz gibiyiz benim de popo basen problemim var en zayıf olduğum zamanlarda bile vardı :)
ben de 24 yaşındayım:) ankarada nerde oturuyosun esmer misin sarışın mısın okuyo musun çalışıyo musun merak ettim :)
kız sen benden de hızlı çıktın aslında resım koysak olmaz mı gorsek bırbırımız ı anammmmmmmmmmmmm çok merak ettım sımdı anlatalım hadı baslayın bakalım
aman her cümlemi düzeltıyorum ılgım ıyıce dagılmıs durum da
canım sen niye 1 yılda kilo aldın?
onu ben de izliyorum canım ya çook seviyorum, iftar bekleyiş gerginliğini azaltıyor
ayy çok sinir bir durum değil mi yaa, zayfıladıkça belim inceliyor popo kalıyorcanım ben eryamanda oturuyorum, hem okuyorum hem kamuda çalışıyorum, sarışın-kumralım canım:)) ya sennn? yaa sizzzz hepberaber??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?