- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.961
Ooooo baya kaynatmissiniz:))
Bende evlendikten sonra kilo aldım
Dışlarda yemekler pizzalar İskender'den
Hafta sonları açık büfe kahvaltılar
Akşamları fındıklar fıstıklar cipsler
Eee ne olacak bir yılda aldım 10 12 kilO
E vereyim vericim filan derken gecti epey
1 verdim 2 aldım derken dayandım 80 lere
Sonra dogum yaptım hamileyken hiç kilo almadım oh derken doğumdan 5 ay sonra bir baktım 87 yim(
İste o zaman dur dedim
Şimdi çok şükür sisko değilim en azından heryerim bı taraftan pirtlamiyor :)(
Verdikcede insan motive oluyor daha çok vermek istiyor:)(
7 senelik bir arkadaşım var dı yapılmaması gerekenı yaptı özür diledi tekrar konusuyoruzz ama içimden gelmıyo cidden kardeş gözüyle goruyordum 7 sene boyunca destek olduk son yaptı gı sey çok kırdı benı guven dıye bırsey kalmadı tek arkadasım annem 2 de kuzenım var ama uzak herkesle çok ıyı anlasırım safmıyım neyım kolay kanıyor karsımdakını de kendım gb goruyorum nıye bunları yazıyorum bılmıyorum ama bana bu topik çok ıyı gelıyo gunun yorgunlugunu yasama bıcımımı dıyettekı yukumu burada sızlerle atmak o kadar guzel kı ıyıkı varsınız ıyıkı bu grupta yım tanımısım sizi canlarım
7 senelik bir arkadaşım var dı yapılmaması gerekenı yaptı özür diledi tekrar konusuyoruzz ama içimden gelmıyo cidden kardeş gözüyle goruyordum 7 sene boyunca destek olduk son yaptı gı sey çok kırdı benı guven dıye bırsey kalmadı tek arkadasım annem 2 de kuzenım var ama uzak herkesle çok ıyı anlasırım safmıyım neyım kolay kanıyor karsımdakını de kendım gb goruyorum nıye bunları yazıyorum bılmıyorum ama bana bu topik çok ıyı gelıyo gunun yorgunlugunu yasama bıcımımı dıyettekı yukumu burada sızlerle atmak o kadar guzel kı ıyıkı varsınız ıyıkı bu grupta yım tanımısım sizi canlarım
Sonra dogum yaptım hamileyken hiç kilo almadım oh derken doğumdan 5 ay sonra bir baktım 87 yim(
İste o zaman dur dedim
kaynattık valla tatlım aman ne guzel vermıssın canımmmmmmmmm darısı bana artık
Daha yasin çok küçük çok samimi yakın arkadaşların mutlaka olur
Ama iste hemen samimi de olmamak lazım devir kötü iyice tanımak lazım
tabi ki canım burda birbirimize her şekilde destek oluyoruz üzüldüğümüz kırıldığımız ya da içimizi dökmek istediğimiz şeyleri de yazıyoruz.
walla bu grubu ben de çok tuttum herkes süper
yeni evlenen insanı boğazı açılıyor demek ki :)) niye öyle olur ki sevinçten falan mı acaba
tabi ki canım burda birbirimize her şekilde destek oluyoruz üzüldüğümüz kırıldığımız ya da içimizi dökmek istediğimiz şeyleri de yazıyoruz.
yeni evlenen insanı boğazı açılıyor demek ki :)) niye öyle olur ki sevinçten falan mı acaba
Hakikaten öyle:))
Eee mutlusun geziyorsun tozuyorsun yemeden olurmu o isler:))
Film izliyceksin patlamış mısırsiz kolasiz çıkarmı tadı:))
Eee edinde takmıyorsa ay sen her halinde güzelsin takma kafana filan diyorsa saliveriyorsun gidiyor:))
ayy evet yaaa eşim 1 gün bile hayatım dikkat et kilo alıyosun demedi sen her halinle güzelsin aşkım dedi hep. sonucu gördük :))
Bazen esim kiloya takikmi olsa diye düşünürdum hani daha dikkatli olurdum diye ama onuda kaldiramazdim heralde
canlarım size çok fazla katılamadım bugun çok güzel muhabbetler olmuş... bazı ailevi problemlerden dolayı akşamki menumu bilemıyorum sanırım perş.oruçlu olabilicem
kafam bugün bi dünyaydıı kusura bakmayın grçekten akşam kaçırdımmı uydummu ne yedim çözemıyorum canlarım
iyiki gelmişim grubamoral buluorum yazdığım zaman buraya çarşıdaydık yarında sabahtan akşama kadar çarşıda olabilirim kızlar giremezsem k. bakmayın sabahtan perde siparişi vercez bugun 2 halı aldık yarın zebra perde ile stor alcaz nişanlımda gelcek sanırm o yuzden mesajlarım akşama kalabilir ama vakit buldukça yazıcam
E sana kolay gelsin zor ama eğlenceli isler bunlar:))
olur canım bi resim çekeyim ben de koyayım hepimiz koyalım resimlerimizi facelerde boy boy var nasılsa :))
canım ben düğünden sonra kilo almaya başladım neden ben de bilmiyorum bi kaç ay doğum kontrol hapı kullandım ondandır diyenler var. tabi yeni evliyiz gezdik tozduk akşamları hep dışarlarda yemek yedik sonra eve geldik topkek gofret bilmem ne yedik. ondan da aldım.bi de ben kışın master derslerinden çok geç saatler geldim eve. evde de yemek falan olmuyodu akşam saat 11de makarna yapıp yiyoduk. eşimde 5-6 kilo adı ama onun boyu 1.90 olduğu için belli bile olmadı aldığı kilo :)) sonra da işte bu insülin direnci ve hipoglisemi olayım çıktı veremiyorum kilo falan( offf içimi döktüm resmen.
ben de dikmende oturuyorum canım. okulu bitirdim master yapıyorum şimdi.gazi iibf mezunuyum. saçlarım koyu kestanedir ama tenim baya beyaz.armut tipli bir insanım.hmmmm başka ne söyliyim ?? :)
İste o zaman dur dedim
canlarım size çok fazla katılamadım bugun çok güzel muhabbetler olmuş... bazı ailevi problemlerden dolayı akşamki menumu bilemıyorum sanırım perş.oruçlu olabilicem
kafam bugün bi dünyaydıı kusura bakmayın grçekten akşam kaçırdımmı uydummu ne yedim çözemıyorum canlarım
iyiki gelmişim grubamoral buluorum yazdığım zaman buraya çarşıdaydık yarında sabahtan akşama kadar çarşıda olabilirim kızlar giremezsem k. bakmayın sabahtan perde siparişi vercez bugun 2 halı aldık yarın zebra perde ile stor alcaz nişanlımda gelcek sanırm o yuzden mesajlarım akşama kalabilir ama vakit buldukça yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?