Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mesaj düzenleme panelinden kaldırılamıyorsa başka türlü silinemiyor mesajlar. sorun olmaz inşallah. Facebookta da fotolarını başkalarının görmesini kullnamasını engelloeyen güvenlik önlemleri var. foruma fotoğraf koyarken aklınızda bulunsun yüz kısmını karalayarak koyun. Adminlere mesaj atalım bakalım fotolar için bişey yapabilecekleri mi.

hıc aklıma gelmedı gızlemek zamın beklıyorum senı kotu nıyetlı forum forum dolasan lar vardır elbet kımseye acık kapı bırakmak ıstemıyorum

kizlar gunau
ydin artk mesaj bildrimi yapmicaz mu
bugun aktara gttm
84.750
bn 15 gundr tartilmuodum da
kaptanm tebrkler sadece mesaj sayimizi kendimz
sayxaZ anldgm kadryla dogrymu anldm

tunicim berivancm kaptan yardimciliginiz hayirli
olsun

iyyim tatlm bisi demedi
ramazanda normaldir
cayi macunu aksatma dedi
mail atsana ordandevm edlm
aciom bende simdi..

kizlar bugun nisanlimla blscaktik yarina ertelendi
sizleyim

'' işim olmaz''...
hepimiz buraya zayıflamaya geldik. birinin de çıkıp cuma günleri bilrim yapması gerekiyor. cuma biri gelmezse diğerinin yapması. devamlılığın kontrol edilmesi. angarya işler zaten. maaşlı falan çalışan da yok aramızda. komik veya değil birileri bu işleri yapacak. ben de kaptan olmak istemiyorum. bana: cuma günleri takımın bildirimini yapmayı kabul etmiş arkadaş merhametiyle bakmanızı umuyorum.onun ötesinde bişey yok.
devamlılığın nasıl sağlanacağı ve bundan kimin sorumlu olduğu belli olduğuna ve aksaklıkta kimin yardım edeceği belli
....
sabah sabah çok canım sıkıldı, moralim bozuldu. amacım kimsenin moralini bozmak da değil. sadece ve sadece 5. takımda devam etmeye çalışıyorum. bu mesajı göndermeke göndermemek arasında gidip geldim, göndermezsem halimi de kimse bilmez değil mi?

canım sıkma canını tuninin bu amacla soyledugunı dusunmuyorum canım tabıkı de yardımcı olacagız bırbırımıze olan sorumlulugumuz bu tunı hıc bır sekılde kaptan yada yardım cı olmak ıstemedıgı ıcın o sekıldee soyledı ama kullandıgı tabır kırıcı oldu sıkma canını canım bu forum 5. Takım bızım burası ıcın yapılması gereken herseyı sırası geldıgın de bırlıkte yapacagız

Menümü yazayım
Sahur 1 yumurta
az pide
iki uzun dilim kavun

İftar
5 kasık tavuk sote
İki dilim pide
Domates soğan

Cayın yanindada dido ( metrolar bitmiş:))

Diğer arada bir dilim kavun

walla tebrik ederim tunicim menulerin bence çok güzel :)

tebrikler kontrollü bir menu bu hafta seni de yine ekside bekliyoruz o zaman.
evet ya kısmet belki bir gün karşılaşırız :)

Porsiyonlarin gayet ölçülü olmus canım:))
Tatlıdan biraz alıp bırakabilmek buyuk basarı:))

evet mesela benim hiç yapamadığım bişidir:)) ama geçen gün doktor bana yemekten sonra 1 pors tatlı verdi diye ayıptır söölemesi küçük bi kase supangle vardı. kızlar inanın yarısını zor yedim. uzun zamandır şekerli şeyler yemediğim için o tatlının şekeri ağzımı resmen yaktı. içimi baydı. eşime verdim ben yiyemicem dedim. o da aldı lüpletti hemen :))

günaydın günaydın günaydıınnnnnnnnn

waaaay çok güzel gerçekten...

hadi bakalım takımımıza hayırlı olmasını dilerim..

aaa çok geçmiş osun canım yaaa. küçücük bebeğe iğne vurdurmaya ne kadar üzülür insan aklı erecek yaşta da değil ki anlatasın ne olduğunu. canım inş tez zamanda iyileşirler..

asudecim önemli değil çubuk krakerle peyniri ben de çok severim. oruç tutuyosun o kadar da sabıkalı bişi değil yani. hem şöyle düşün çubuk kraker tuzlu kaşar tuzsuz olur en azındn tuzu o şekilde dengelemişsin

Sildim canlarım resimlerı ne olur ne olmaz

canım sen kesinnnnlikkle 79 göstermiyorsun. sanırım tuni haklı tartında bi yanlışlık olabilir...

kız aktar yazmış ben doktor okuyorum :)) sersem kafam

ezgicim sıkma canını lütfen biz senin 3 çocukla gelip burda kaptanlık yapmanı çok takdir ediyoruz.tuni de yanlış bi cümle kullanmış sadece. eğer istemezse ben 2. kaptan yardımcısı olmaya adayım canım bilgin olsun

Son düzenleme:
ezgicim sıkma canını lütfen biz senin 3 çocukla gelip burda kaptanlık yapmanı çok takdir ediyoruz.tuni de yanlış bi cümle kullanmış sadece. Eğer istemezse ben 2. Kaptan olmaya adayım canım bilgin olsun

bende o şekılde dusunuyorum canım giremediğimiz zamanlar elbet olacak yardımlasacagız hıc merak etme
ececim hosgeldın

hayır kırmak değil tabiki amacım şöyle bişey var ezgi sneinle aramızda yazdığım ettiğim hiç kaleye alınmıyor seninde ben yaptım oldu şeklindeki cümlende bana kırıcı geldi onun için yazdım

yoksa liste yapmak bildirimde bulunmak vs zoruma gitseydi geöen hafta sen geç kaldığında o listeyi yapmak için uğraşmazdım yine yaparım kaptan var o yapacak babane diye düşünecek birisi olmadığımı herhalde anlamışsınızdır((

kaptan seçileceği zamanı ben hatırlıyorum ben olmak istememiştim yine, sen yeni geldiğin halde kabul ettin ne güzel ettin ben ona bişey demiyorum
ama senin emrivaki halin hadi yorum yapın bişeyler ayarlayalım demen benim bişeyler yazmama ama hiiç yazmamış gibi görünmem açıkcası beni çok rahatsız etmişti
şimdide sonuçta ikinci kaptan yardımcısı bişey yok lütfetmişte karar vermiş gibi 2. kaptan yardımcısıda tunidir yazısını görünce benimde çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…