- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.001
yok gerçekten göstermiyorsun ama dediğim gibi belkide gerçekten o kiloda değilsin ben hala onu iddia ediyorum:))
mesaj düzenleme panelinden kaldırılamıyorsa başka türlü silinemiyor mesajlar. Sorun olmaz inşallah. Facebookta da fotolarını başkalarının görmesini kullnamasını engelloeyen güvenlik önlemleri var. Foruma fotoğraf koyarken aklınızda bulunsun yüz kısmını karalayarak koyun. Adminlere mesaj atalım bakalım fotolar için bişey yapabilecekleri mi.
kizlar gunau
ydin artk mesaj bildrimi yapmicaz mu
bugun aktara gttm
84.750
bn 15 gundr tartilmuodum da
kaptanm tebrkler sadece mesaj sayimizi kendimz
sayxaz anldgm kadryla dogrymu anldm
tunicim berivancm kaptan yardimciliginiz hayirli
olsun
iyyim tatlm bisi demedi
ramazanda normaldir
cayi macunu aksatma dedi
mail atsana ordandevm edlm
aciom bende simdi..
Kizlar bugun nisanlimla blscaktik yarina ertelendi
sizleyim
'' işim olmaz''...güzel olmuş hayırlı olsun yeni kurallarımız
ama benim ne kaptanlıkla ne kaptan yardımcılığıyla nede 2. kaptan yardımcılığıyla işim olmaz, sevmem böyle şeyleri yardım edilecekse ederim ama böyle bi görev komik olmuş biraz, kaptan vardır kaptan yardımcısı vardır 2. kaptan yardımcısı tabiri garip olmuş:)
'' işim olmaz''...
Hepimiz buraya zayıflamaya geldik. Birinin de çıkıp cuma günleri bilrim yapması gerekiyor. Cuma biri gelmezse diğerinin yapması. Devamlılığın kontrol edilmesi. Angarya işler zaten. Maaşlı falan çalışan da yok aramızda. Komik veya değil birileri bu işleri yapacak. Ben de kaptan olmak istemiyorum. Bana: Cuma günleri takımın bildirimini yapmayı kabul etmiş arkadaş merhametiyle bakmanızı umuyorum.onun ötesinde bişey yok.
Devamlılığın nasıl sağlanacağı ve bundan kimin sorumlu olduğu belli olduğuna ve aksaklıkta kimin yardım edeceği belli
....
Sabah sabah çok canım sıkıldı, moralim bozuldu. Amacım kimsenin moralini bozmak da değil. Sadece ve sadece 5. Takımda devam etmeye çalışıyorum. Bu mesajı göndermeke göndermemek arasında gidip geldim, göndermezsem halimi de kimse bilmez değil mi?
Menümü yazayım
Sahur 1 yumurta
az pide
iki uzun dilim kavun
İftar
5 kasık tavuk sote
İki dilim pide
Domates soğan
Cayın yanindada dido ( metrolar bitmiş:))
Diğer arada bir dilim kavun
kızlar merhaba, iftardan yeni geldim hemen soluğu güzel takımımzda alıyorummm:))
yediklerim:
mercimek çorbası (çeyrek kase kadar)
yoğurt salata
tavuk şiş (yarım porsyion, 4-5 tane tavuk parçası kadar
şıllık tatlısı(adına çok güldüm) krep gibi hamur içinde şerbetle ceviz vs) ve künefe
tatlılar toplamı yarım porsiyon kadar
çay içtim bir de:)
canım burası içini dökme yeridir iyi yaptın:) negüzel ankarada yaşayan bir arkadaşa rastlamak burada, bakarsın karşılaşırız günün birinde:)
Porsiyonlarin gayet ölçülü olmus canım:))
Tatlıdan biraz alıp bırakabilmek buyuk basarı:))
günaydın günaydın günaydıınnnnnnnnn
Günaydın kızlar, öncrelikle şu mevzuyu bir toparlayalım
tuniciğim takımda ortalama 7 üye olduğunu düşünecek olursak haftanın 7 günü gelen sayımlarla toplam 49 measaj eder aksaklıklar vs. derken gelen özel mesaj sayıs50-60ı bulur, bunu derleyecek kişi için zor olur düşüncesindeyim günlük bildirimin. özelden olmasın takım sayfasından bilidirim olsun derseniz de yeri geliyor kilo bildirimi bile gözden kaçıyor.
35 mesaj az diyoruz ama şu an bu sayıyı doldurmayanlar var aramızda. Pazarlık ediyorum ne 35 ne 60 olsun ikisinin ortası olsun.
sonuç olarak
-önemli olan katılım
-Haftalık 50 veya günlük 7 mesaj yazmak zorunlu
-bu sayının altında kalan kişi kaptan yardımcısı tarafından uyarılır, 2 hafta üst üste 50 mesajı dolduramayan kişi diskalifiye edilir.
-Az paylaşım yapan kişi zaten kendini belli ediyor. berivanın yukarıda dediği yol izlenebilir. herkes kendi mesajına numara verebilir
-makul sayıda düzenli olarak katılımı olan geçerli sebeplerle 50 rakamını dolduramamış (ama arayı da çok açmamış mesela 45 mesaj) arkadaşlarımızı takımda tutmak da bizim elimizde olsun.
-Berivan da kaptan yardımcısıdır:)
-tuni de 2. kaptan yardımcısıdır.
.
kızlar geçmişi daha tam okuyamadım.
dün hastanedeydik. bakıcım ve kız kardeşimin omzu , miniklerinde kusma problemi yüzünden gittik hastaneye. 8-10 gündür kusuyordu biri pazartesi günü 3 defa kustu diğeri de kustu. gün buyunca hastaneydik anlayacağınız. garibimin kan şekeri düşümüş kusup dururuken. serum takıldı . akşam idrar tahlilini veremeden hastaneden çıktık. sanıyorum 7. denemeden sonra çocuktan idrar alabildim, zaten az yapıyo bi de o poşetler çıkıçıkıverince zor oldu. malesef idrarda yoğun lökosit çıkmış zaten bulanıklığından da belliydi. eşim çocuğu iftardan sonra iğneye götürdü . 2 gün daha iğne olacak.
ne oruç ne de diyet var bende
Günaydın Takım 5
tunicim o büyük bşarıdan sonra eve gidince bak ne yaptım
çubuk krakerle light kaşar peyniri yedim sanki dünyanın en lezzetli yemeğiymiş gibi:) kızdım kendime çünkü midemi rahatsız etti
ramazanda şişkinliğim çok oldu malum biraz mide hareketleri de düzensizleşti. kahve içtim yanında da kuru erik ve kayısı yedim sırf çalıştırsın diye. buraya kadar tamam da o kaşar peyniri ne neydi öyle?:) ama sahur niyetine saydım sonra, hadi biraz zarardan dönmüş oldum:))
Sildim canlarım resimlerı ne olur ne olmaz
kizlar gunau
ydin artk mesaj bildrimi yapmicaz mu
bugun aktara gttm
84.750
bn 15 gundr tartilmuodum da
kaptanm tebrkler sadece mesaj sayimizi kendimz
sayxaZ anldgm kadryla dogrymu anldm
tunicim berivancm kaptan yardimciliginiz hayirli
olsun
'' işim olmaz''...
hepimiz buraya zayıflamaya geldik. birinin de çıkıp cuma günleri bilrim yapması gerekiyor. cuma biri gelmezse diğerinin yapması. devamlılığın kontrol edilmesi. angarya işler zaten. maaşlı falan çalışan da yok aramızda. komik veya değil birileri bu işleri yapacak. ben de kaptan olmak istemiyorum. bana: cuma günleri takımın bildirimini yapmayı kabul etmiş arkadaş merhametiyle bakmanızı umuyorum.onun ötesinde bişey yok.
devamlılığın nasıl sağlanacağı ve bundan kimin sorumlu olduğu belli olduğuna ve aksaklıkta kimin yardım edeceği belli
....
sabah sabah çok canım sıkıldı, moralim bozuldu. amacım kimsenin moralini bozmak da değil. sadece ve sadece 5. takımda devam etmeye çalışıyorum. bu mesajı göndermeke göndermemek arasında gidip geldim, göndermezsem halimi de kimse bilmez değil mi?
ezgicim sıkma canını lütfen biz senin 3 çocukla gelip burda kaptanlık yapmanı çok takdir ediyoruz.tuni de yanlış bi cümle kullanmış sadece. Eğer istemezse ben 2. Kaptan olmaya adayım canım bilgin olsun
berivanim aktarda tarrtil herseyni ogrenirsin hafif giysilerlegit bisi yemedn git
bende o şekılde dusunuyorum canım giremediğimiz zamanlar elbet olacak yardımlasacagız hıc merak etme
ececim hosgeldın
berivanim aktarda tarrtil herseyni ogrenirsin hafif giysilerlegit bisi yemedn git
hoşbulduk tatlışım :)
aktarlarda tartı da mı oluyor?? Bunu hiç bilmiyodum...
'' işim olmaz''...
hepimiz buraya zayıflamaya geldik. birinin de çıkıp cuma günleri bilrim yapması gerekiyor. cuma biri gelmezse diğerinin yapması. devamlılığın kontrol edilmesi. angarya işler zaten. maaşlı falan çalışan da yok aramızda. komik veya değil birileri bu işleri yapacak. ben de kaptan olmak istemiyorum. bana: cuma günleri takımın bildirimini yapmayı kabul etmiş arkadaş merhametiyle bakmanızı umuyorum.onun ötesinde bişey yok.
devamlılığın nasıl sağlanacağı ve bundan kimin sorumlu olduğu belli olduğuna ve aksaklıkta kimin yardım edeceği belli
....
sabah sabah çok canım sıkıldı, moralim bozuldu. amacım kimsenin moralini bozmak da değil. sadece ve sadece 5. takımda devam etmeye çalışıyorum. bu mesajı göndermeke göndermemek arasında gidip geldim, göndermezsem halimi de kimse bilmez değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?