- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.221
etleri o sebzelerle birlikte firina koyuyo muyuz tunicm yoksa etler ayri mi ??
Etleri o sebzelerle birlikte firina koyuyo muyuz tunicm yoksa etler ayri mi ??
yom o sbezeler ayrı garnitur gibi düşün
etleride en son biraz tereyağında çeviriyorsun zaten ğişmişya kavuruyrosun gibi yani
Bayramın 4 gunu düğünümüz var memlekette
dün kendime bir elbise aldım çok güzel siyah kırmızı yaka ve etek ksmında hareket var dizde boyu
Düğüne kadar 3 kılo verıp öyle girmek istiyorum
sabah : Nesfit,süt
biraz önce de 10 leblebi,3 badem yedim
Evet bu tarif aklima yatti yapilir sagol tatlim :)
koysana resmine bakalım:))
canım düğünde çekip göndere bılırım boyu dız altıydı ben dız de yaptım terzıde ama düğünde çekıp koyabılırım canım
zayıflayıp giyip foto çekincem diyrsun yani tamam:)
ama şimdide çek bi tane
ikisini beraber düğnden sonra koy
farkı görelim
görelimki motive olalım dimi ama:))
pazar çıkacagım arsıya alıp çekeyım tatlımAyyyyyyyyy 15 gun mu ne kaldı :18:3 kılo nun gıdıp benım 76,5 olmam gerek
bihedefin olması bazen güzel işe yarıyor ama bazende stres dolayısıyla kilo vermeyi engelliyor
çok stres yapmadan o düğünde kuğu gibi süzüleceğini düşün ve güzelce diyetini yap bence kaçamaksız:)))
ve kaçamaklarada artık ceza verelim hele benim dün akşamki menüme ciddi ceza verin ders olsun bana
artık saat yürüyüşmü olur 500 mekikmi olur ne paklar bilemedimç((
500 mekik mi anacım ne yaptın senBen o gun 25 geçtım 3 gun ustune oturamadım karnımın çok agrısı oldu en ıyısı yuruyus tatlım dunden yogunsundur ama yapabılırsen yurusuş yap tatlım
yuruyuste ramazanda çok zor ya
gündüz oruç zaten gecelerde hemen bitiyor geç vakit oluveriyor
zaten 500 mekiği latife yaptım ancak paklar diye yoksa nasıl yapayım((
öglen yemektekı kıymalı yemegı sevmem kıymalı yemek vardı sebzesınden 2 çatal aldım
sigara boregı vardı 5 adet yedım kendımı tutamadım ,2 çatal zerdecal tatlısı hafıf bısey ama tarıfını bılmıyorum kayısıyı püre halıne getırmıs kus uzumuydu galıba o var dı ıcın de 3 kaşık yedım sigara boregı ıcın ççoookkkkkkkk pişmanım ama cok acıkmıstım sabah nesfıt ı az koyunca
ooyy ooyyy
o zaman napıyoruz çok acıkıp sigara böreklerine saldırmamak için kahvaltıyı güzel yapıyoruz, güya az yedik diye seviniyoruz ama bünye bu açlığa dayanamıyor ve hiç yemememiz gereken şeylere saldırıyoruz((
zerdeçal tatlısınıda ilk duydum nasıl bişey acaba:??
canım annem oruc oldugu ıcın aksam eve gıdıyorum yemekten sonra annem namazını kılıyo ben de bulasıkları yıkıyorum 9,30 da çıkıyoruz 11 e kadar yuzuyoruzçok ıyı oluyo senın oglan ufak zor olur ev ıcın de hareket yapabılırsın yapabılrsen ıp atla ılla ıple degıl tatlım sanal ıp dusun set halınde 500 yapmaya calış çok faydalı canım
tatlım ama çok guzeldı ögreneyım ben tarıfını tatlım yazayım asçımız pek hamayat valla
zerdeçal şekeri dengelemekt faydalıya tatlıda mantıklı olabilir:)
biz senle özelden bunu bi çalışalım, sağol:)işler nasıl yogun gıreyım diyorum tel. gelen derken kalıyo lısteyı gonderdıgıne çok sevındım bana da ögretır mısın şaoblonu falan sen yokken yapmaya çalısayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?