- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.261
Yok canım birde sarı mercimek var:))
Bende uzunca bı süre neden bizim yaptıklarımız dışarıdaki gibi olmuyor derdim
Sonra sarı mercimeği keşfettim çok lezzetli
Birde pistikten sonra tereyağında un kavurmuş icine katip blenderdanda geçirendinmi süper olur:))
neden kimse yok kızlar
yaa temzlik başladı biizm evde kızlar bide akşam arkadaşlarla iftar yapınca kusura bakmayın yarın erken kalkcaz koltuklar falan silincek prş.yada cuma kaynanmlar gelcek iftara zaten
düğün temzlğiinide aradan çıkartalım dedik ama oruçlyken çok zor yaa nasıl susadım anlatmam size yaa 2 cam sil bi tül perde astım yaa bakalm yarn nler beklıor beni
temizliği çok seviyorum ama temizlik yapmayı hiç sevöiyorummm
temizliği sevmiyorum temzilikçi tutmayıda sevmiyoruummmm
bu nasıl bir çelişkidir allahhııımmmm((((((((((
arkadaslar bir ay sonra nişanım var 5 kilo vermem lazım koolarım kalın üst bölgemde sorun var yani nolur yardım edin( ben çok kullanmayı blmıyorm bu siteyi ama size katılmak istiyorum
canım birsy soracagım şimdi benim en sevdiğim corba mercimek çorbası dışarda yedıgımı hep yesıl renkte oluyo annem yapıyo kızmızı gıbı ya bu çorba yesıl mercıkmekle mı oluyo kızmızı mercimeklemi blandırdan geçiriliyor ya işte o çorba kendimi kör cahil ilan ettim yemek yapmayı hiç bilmiyorum annem de çalışıyorsun zamanı gelınce ogrenırsın dıyo
Yok canım birde sarı mercimek var:))
Bende uzunca bı süre neden bizim yaptıklarımız dışarıdaki gibi olmuyor derdim
Sonra sarı mercimeği keşfettim çok lezzetli
Birde pistikten sonra tereyağında un kavurmuş icine katip blenderdanda geçirendinmi süper olur:))
sagol bacım eve gıderken alayımm un koyma ne kadar oluyo un yerıne patates koyanlar da var mıs
Bir ayda baya cokmus(
Allah yardımcın olsun(
ya maşallah nasıl 1 çiğ köfte 1 kase çorbayla durabiliyorsunuz. meyvelerde ölçüyü biraz fazla tutarak açığı hemen kapatmışsıniyi akşamlar kızlar
iftarımı yazıyorum:
1 tane çiğköfte
mercimek çorbası 1 kase
sonra yürüyüş yaptım, geldim
1 kase sarı kiraz, 5,6 tane kayısı
1 tane probiyotik yoğurt
şimdi de kahvemi içiyorum:)
kızlar bende şimdi eve geldim pcye geçtim iftar menüm hafifti ,
ızgara tavuk menü vardı onu yedim
salata
tatlı bi dlm
karpuz bi dilim
kola :26:
bu kadar 1 bardakta çay
allah kolaylık versin , senin yoğunluğunu hepimiz anlıyoruz canımneden kimse yok kızlar
yaa temzlik başladı biizm evde kızlar bide akşam arkadaşlarla iftar yapınca kusura bakmayın yarın erken kalkcaz koltuklar falan silincek prş.yada cuma kaynanmlar gelcek iftara zaten
düğün temzlğiinide aradan çıkartalım dedik ama oruçlyken çok zor yaa nasıl susadım anlatmam size yaa 2 cam sil bi tül perde astım yaa bakalm yarn nler beklıor beni
iyi geceler kızlaarr
gelemedim diye üzülmüştüm ama pekte hareket olmamış(
ben akşam ne yediimm
1 minik miniminnacık biber dolması ( hakikaten çok küçük hayret ettim boyutuna)
5 tane zeytinyağlı yaprak sarma
yoğurt
bir parça pide
2 kaşık kadar karışık kızartma( domates soslu)
sahurumuda yazayım tabi
1 dilim kavun
1 yumurta
bir dilim pide
ters oldu biraz iftar önce sahur sonra ama:))
arkadaslar bir ay sonra nişanım var 5 kilo vermem lazım koolarım kalın üst bölgemde sorun var yani nolur yardım edin( ben çok kullanmayı blmıyorm bu siteyi ama size katılmak istiyorum
günaydın kızlar,
dün gece uyku tutmadığı ve ramazan başından beri hiç ekmek yemediğimi farkedince sahur yapmaya karar verdim:)
2 ince dilim tam tahıllı ekmek+light kaşar+balkondan koparılmış domatesçiklerle tost:)
1 kase de çorba
bir de büyük iki bardak su içtim:)
günaydın kızlar,
dün gece uyku tutmadığı ve ramazan başından beri hiç ekmek yemediğimi farkedince sahur yapmaya karar verdim:)
2 ince dilim tam tahıllı ekmek+light kaşar+balkondan koparılmış domatesçiklerle tost:)
1 kase de çorba
bir de büyük iki bardak su içtim:)
neee pide de yememiş miydin vay beaa. ben de regl dönemimde tekrar ekmeğe sardım. bugün sahura kalktım ama gene başlayamadım oruca.inşallah yarın başlayabilirim borçlarım ha bire birikiyor.
az önce iş yerinde gizli saklı kahvaltı yaptım
1 dilim tulum peyniri
1 dilim kaşar peyniri
1 domates
5 form bisküvi(haşlanmış yumurtam vardı onu evde unutmuşum iyi ki unutmuşum çünkü fazla olacakmış)
beni ekmeklerden bu form bisküviler kurtarır ancak
neee pide de yememiş miydin vay beaa. ben de regl dönemimde tekrar ekmeğe sardım. bugün sahura kalktım ama gene başlayamadım oruca.inşallah yarın başlayabilirim borçlarım ha bire birikiyor.
az önce iş yerinde gizli saklı kahvaltı yaptım
1 dilim tulum peyniri
1 dilim kaşar peyniri
1 domates
5 form bisküvi(haşlanmış yumurtam vardı onu evde unutmuşum iyi ki unutmuşum çünkü fazla olacakmış)
beni ekmeklerden bu form bisküviler kurtarır ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?