Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kizlar uyanir uyanmaz sizinleyim
perw.gunu kayinvaldwmler bizde
neyse ya hava sicak y
gene koltuklar yikancakmis aksam yaa
en azindan iftardn sonra

ezgicim, 5 form bisküvi yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek de yiyebilirsin, hem daha sağlıklı ve eşdeğer kaloride:)

doğru diyorsun, ama ancak böyle doyabiliyorum bu motivasyon içindi. üstüne öğlen neler yedim neler kendimi nerelere vursam nerelere gitsem

kızlar beni bir süre izinli sayın. kendimi toparlayıp dönücem inşallah. kendinize iyi bakın

kaptanım buna izin veremem lüffen yapmayın elifcim gel yaz neler yedın ipin ucu bır kacarsa gelmez valla Allah muhafaza geri alırsın hepsını

cumaya daha var toparlanırsın canım hiçbiryere gitmek izinli saymak yok tatlım takımın sana ihtiyacı var 5. takım nerdesiniz kızlar buffy tatlım nerelerdesın sen bakayım tunicim bugun pek goremedım seni ece tatlım nasıl geçtı davetın

Canım ben çok yoğundum bugün(
Aksam iftara yengemlerdeyiz bakalım neler yiyip nelere karsı dyrabilecegim((
Bende bugün tartildim hala ayniyim ins cumaya kadar eksilir
İki haftadır baya güzel verince bu hafta duracakmi acaba
Durmaz ins bayrama 70 kilo olabilmek için haftada bir vermem lazım ama ins

inş canım v3erirsin ben de bayrama 3 vermek ıstıyorum ama bakalım canım habire birseyler ıstıyo zor frenliyorum kendımı

kızlar selaaaam walla dünkü davet olayından sonra üstümden tır geçmiş gibi :)) belimin ağrısından ayakta duramıyorum :)
canım noldu gittiniz mi ben de merak ettim walla :)

canım eğer annenin yaptığı bildiğin turuncu gibi bi renkse kesin salça koyuyordur.ben de koyarım küçük bi kaşık mutlaka.çnkü kırmızı mercekle bile yapılmış olsa pişince rengi açık bi renk oluyor çorbanın..

temizliği çok seviyorum ama temizlik yapmayı hiç sevöiyorummm
temizliği sevmiyorum temzilikçi tutmayıda sevmiyoruummmm
bu nasıl bir çelişkidir allahhııımmmm((((((((((

ben de temizliği hiç sevmiyorum yaaa ama ben temizlikçi almayı seviyorum allahtan :))

canım selamm. iyi geçti davet yemeklerim baya bi övgü aldı ama yorgunluktan geberdim resmen nese atlattık :)

sen napıyosun bakalım anlat yalnız kalmışsın

Canım ben çok yoğundum bugün(
Aksam iftara yengemlerdeyiz bakalım neler yiyip nelere karsı dyrabilecegim((
Bende bugün tartildim hala ayniyim ins cumaya kadar eksilir
İki haftadır baya güzel verince bu hafta duracakmi acaba
Durmaz ins bayrama 70 kilo olabilmek için haftada bir vermem lazım ama ins

bu arada ezgicim oğluşun gitmiş allah kavuştursun
sen bence ayrılma izne falan burda birlikte üstesinden geliriz canım

Hadi bakalım gecmis olsun:))
Neler yaptın bakalım
Biz sanırım yarın gidecekmisiz tanışmaya yine plan değişmezse tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…