- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.301
kızlar selaaaam walla dünkü davet olayından sonra üstümden tır geçmiş gibi :)) belimin ağrısından ayakta duramıyorum :)
canım noldu gittiniz mi ben de merak ettim walla :)
canım eğer annenin yaptığı bildiğin turuncu gibi bi renkse kesin salça koyuyordur.ben de koyarım küçük bi kaşık mutlaka.çnkü kırmızı mercekle bile yapılmış olsa pişince rengi açık bi renk oluyor çorbanın..
ben de temizliği hiç sevmiyorum yaaaama ben temizlikçi almayı seviyorum allahtan :))
canım selamm. iyi geçti davet yemeklerim baya bi övgü aldı ama yorgunluktan geberdim resmen nese atlattık :)
sen napıyosun bakalım anlat yalnız kalmışsın
Hadi bakalım gecmis olsun:))
Neler yaptın bakalım
Biz sanırım yarın gidecekmisiz tanışmaya yine plan değişmezse tabi:))
sağol canım. walla menumu sayayım size tavuk suyuna çorba börek sarma zeytinyağlı taze fasulye salata kuşbaşılı et yemeği pilav kadayıf şambaba tatlısı meyve
eti senin söylediğin tarif gibi yaptım ama etleri de sebzelerle birlikte fırına attım haşladıktan sonra çok lezzetli oldu cidden sağol tekrar
ben de çorba içmedim fasulye salata 1 tane çok küçük börek(ekmeğin yerine yedim) 1 kaşık et yemeğinden yedim.
yemekten sonra da kadayıftan iki parmak kalınlığında kesmiştim onu zor yedim. şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum içimi bayıltıyo yemeye yemeye canım istemiyo ya da.
canım hadi bakalım hayırlısı yaaa çok heycanlı bişi benim erkek kardeşim yok ama eşimin var ona kız istemeye falan gitcek olsak acayip heycanlanırım :)
ne guzel zayıfsın canıminşallah bende gororom o kıloları
görürsün tabi canım yaa azimli ol yeter azmin elinden hiç bişi kurtulamaz :))
sağol canım. walla menumu sayayım size tavuk suyuna çorba börek sarma zeytinyağlı taze fasulye salata kuşbaşılı et yemeği pilav kadayıf şambaba tatlısı meyve
eti senin söylediğin tarif gibi yaptım ama etleri de sebzelerle birlikte fırına attım haşladıktan sonra çok lezzetli oldu cidden sağol tekrar
ben de çorba içmedim fasulye salata 1 tane çok küçük börek(ekmeğin yerine yedim) 1 kaşık et yemeğinden yedim.
yemekten sonra da kadayıftan iki parmak kalınlığında kesmiştim onu zor yedim. şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum içimi bayıltıyo yemeye yemeye canım istemiyo ya da.
canım hadi bakalım hayırlısı yaaa çok heycanlı bişi benim erkek kardeşim yok ama eşimin var ona kız istemeye falan gitcek olsak acayip heycanlanırım :)
bunaldım cidden bugun fenalık gecırıyorum dusa gırıp muzık dınlemek ıstıyorum sadece suan hahatlatacak tek sey o
bunaldım cidden bugun fenalık gecırıyorum dusa gırıp muzık dınlemek ıstıyorum sadece suan hahatlatacak tek sey o
Güzel olmasına sevindim:))
Sarmalaridami sen sardın maşallah ne becerikli hatunsun:))
Bayada çok yapmissin kalabalikmiyi misafirin??
Mesain kacta bitiyor baya geç galiba
21 yaşındayım ama ruhum bedenım 50 sanki monotonluk iş hayatı yordu cidden tatıle çıkayım dıyorum yıllık ızın 1 hafta aılem daha tatıl yerı ayarlamadı eylul dıyorlar ona gore patrona bıldırım yapacagım ama yok anlamıyorlar en son ben çıkıyorum tatile
21 yaşındayım ama ruhum bedenım 50 sanki monotonluk iş hayatı yordu cidden tatıle çıkayım dıyorum yıllık ızın 1 hafta aılem daha tatıl yerı ayarlamadı eylul dıyorlar ona gore patrona bıldırım yapacagım ama yok anlamıyorlar en son ben çıkıyorum tatile
canlar ya bugun çok halsizdim siteye telefondan girdim çıktım bişi yapamadım
akşamada koltukları halıları silcez artık gece falan yazarsam k.bakmayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?