Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geldim 4 tane halı 2 koltuk sildim evi silip süpürmesi caabası daha yeni oturdum pcye evlennce balayı yapmıcaz bz norml iehr içinde gezicez balayımız yok yaniii

ben geldim 4 tane halı 2 koltuk sildim evi silip süpürmesi caabası daha yeni oturdum pcye evlennce balayı yapmıcaz bz norml iehr içinde gezicez balayımız yok yaniii

Günaydın arkadaslar
Sahurda yarım tabak kadar yogurtlu makarna ve bir şeftali yedim
Aksama Allah Kerim bakalım

afiyet olsun canım iftarın da iyi olmuş yediklerının porsyonlarını küçültmüşsün
sahur da gayet iyi makarnayı ozlemısım cıdden yapayım bende makarna
az yıyorum ama yıne 100 gr 100gr olarak alıyorum ne oluyo boyle ya

aksam 2 büyük kase mercimek çorbası 1 dilim denge ekmek
çayın yanında 4 kuş lukumu mınıcık tı
bunlar sabahtartıldım 78,6 200 gr gelmıs gorunuyo nerde yanlıs yapıorum 2 gunu kalmaz reng olacagım ondan mı kı acaba kendimi oyle avutuyorum

ondandır canım merak etme:)
amaa tabi o yenen sigara breklerinin zerde tatlılarınında etkisi yoktur diyemiiiciiimmm:)))

Günaydın kızlar dün arkadaşımın nikahı vardı ve onun yüzünden diyeti dün bozdum ve şuan çok pişmanım onun için kendime ceza verdim sabah kahvaltım 4 tane hurmaydı şimdide bol su içiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…