Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tebrik ederim fundacım harika 1kg. emeğin sonucu nasıl mutlu ediyor dimi insanı.

Evet canım ya :) Öyle bir motive oldum ki tüm dünyaya kafa tutabilirim şu an Zaten insan ne zaman adam gibi kilo verse hem rejim hem spor yaptığı zamanlar veriyor, en azından ben öyleyim. Aç kaldığın bir günde, ya da yürüyüş yaptığın bir günde değil de, tamamen bu iş için ayırdığın emekle kilo vermek ayrı güzel. Yoruluyorsun belki ama 3 gün sonra o kilonun geri gelmeyeceğini biliyorsun :)

kızlar acil kilo bildirimi yapıyorum, geçen hafta 54 yerine 56 yazmışım yanlışlı

kilo bildirimim
(54.4/54.4/%0)

akşama yazarım kızlar yola çıkacağım için acele etmetm gerekti, hepiniziiii öpyrmmmm

Kızlar Merhaba Ben Hatice.Listemizi kontrol eder misiniz?

***13. TAKIM 270 ETAP ***

bilgen35 ( 89.8 /89.5 /0.3 / %0.33 )
goncagulll (77/75.2 /1.8 / %2.34 )
Yeni üye hedef 60
Kbra23 ( 77.2 /77 /0,2 / %0,26 )
mersinli42 ( 75.8 /75 / 0.8 / % 1.06)
nurgulguney ( 55.9 / 56.1/ - 0.2/ % - 0.36 )
UZAYIM ( 63/ 63/ 0 / % 0 )
yasminyaso ( 83.8 /83.5 / 0.3/ %0.36 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.57

***5. Takım 270. Etap***
tunituni (71.1/ 70.9 /0,2/ %0.28)
buffy26 ( 67,6/66.9/0.7/%1.04)
berivannnn26 ( 78.3 geri dönmek üzere ayrıldı
benim ruyamsensin (54,4/54,4/0.0/%0,0)
ergh (65,2/ 64.8/ 0,4/ % 0,61)

5. takım ortalaması : % 0,39

kızlar acelem varda bi kontrol edermisiniz sizde

doğru canım ortalamanız

canım ben cok hakim değilim bu hesap olayına ama tek tek kontrol ettim dogru gozukuyor. kardes takımda bakarsa ıyı olur.

Ben de bilmiyorum bu işleri ama tek tek hesaplar doğru. Bir de Berivan için "geri dönmek üzere ayrıldı" dedik ya... Bu tip durumlarda ayrılan üyeyi de hesaba katıyor muyuz? O da sayılmış çünkü, eğer zaten sayılıyorsa hesap doğru.

geçen haftadan yazsaydık şimdi listeye yazmayacaktık ama geçen hafta ayrılacağını yazmadığımız için bugün listede olmak zorunda
yani geçen haftaki listede kimler varsa onlar mecburen oluyor

listeyi paylaştım kızlar umaruım bi sorun çıkmaz
çok işim var bugün onun için girdim hemen bişey olursa yapabileceğiniz kadar halledin olurmu
13. takımada sorabilirsiniz

Kızlar 3. olmuşuz :)
Herhalde herkes tatile çıktı, kimse kalmadı.
Ben de akşam biraz çikolata yedim, pişmanlık doluyum... Ama yeni üyelerin ilk haftasında da verdiği kilo yazılıyormuş :) Onu öğrendiğimden beri bu 2 haftayı çok iyi değerlendirme peşindeyim. O yüzden bayram boyu daha tatlı tuzaklarına düşmek yok

Size çok ihtiyacım var
birileri kendime getirsin beni ne olur...Yerleşemedim... Normalde tercih falan yapmayacaktım hatta hazırlanmadım ile o yüzden tabi boşta bırakmamıştım. ama nasıl umut bağladığımı bile hatırlamıyorum yerle bir oldum resmen...
eğer izin verirseniz bayram sonrası paylaşım toparlamaya yardım etmek istiyorum

canım dikkat et ama dikkat edeyim derken krize hazırlama metabolizmanı durursun durursun birden saldırırsın dikkat et... tarcınlı süt falan iç mesela... aktiviteni artır...

listeyi paylaştım kızlar umaruım bi sorun çıkmaz
çok işim var bugün onun için girdim hemen bişey olursa yapabileceğiniz kadar halledin olurmu
13. takımada sorabilirsiniz
Canım merhaba.Ben 13 takımdan Hatice.Bugün işlerim olduğu için listeyi bildirip çıktım.Sizinkinide kontrol edemedim.Neyseki grubumuzdan Nurgül kontrol edip sana bildirmiş.
Herkese şimiden iyi bayramlar diliyorum.

aynen canm bende öyle kesinlkle tatlı yok

kuşum ne guzel kılo vermısken yapmasaymıssın ıyımıs ama pişmanlıgını buyutme yedım artık ama bı daha yemıcem de kendıne kı demıssın zaten. pişmanlık cok buyuyunce bu seferde gerısı gelıyor zaten yedım diye....
kimisi yemez yemez bır anda patlar, kendini kaybeder.
kimisi agzına bi lokma surunce diyet terbiyesi gider hiç yememesi daha ıyıdır.

ben ıkıncısıyım :) sende kendıne hangı durumdaysan ona gore mudahele et. mayıstan berı dıyetteyım cok ıstıkrarlı gıderken 1 ödül bu ay benı 3kg gerıde bıraktı. odul olayı bana gore degil.

kızlar gecen gun yan komsumuz ıslak kek yapmıs getırmıs. (tesaduf esım acmıstı kapıyı) salona bı geldı elınde kocaman kek. bu arada esimle beraber dıyetteyız o da cok kılo verdı gecen sene bu zamanlar 115kg.dı. simdi 88 kilo. neyse geldı yanıma gozume bakıyor napsak yesekmı dıye dedim 1er catal yıyelım kalanı kedişlere kopüşlere verırız. ben de rahatsızdım esim ilgileniyordu mutfak ıslerıyle.(yemek falan) sen gel gıt lop lop catalla e ben gozumle almıstım ısaretı ne kadar gıttı goruyorum. essek yıyıp duruyor. tabı bende bı catal attım ya benımde aklım orda ama sıkıyorum

neyse o gece uyuduktan sonra kekın ustune bı yazı iliştirdim sabah illaki ugrar dedim.elini atınca gorsun dıye..

bak hala daha dadanırsan doverım ama seni!!

115-88=27

88+kek=90
istersen geri sar sen bilirsin.

ben uyanınca dedı notunu gordum dedim yedin mi ? yok dedı. yememıs ya cok diyet denemem oldu da bu son dıyet hem yaşla beraber bakıs acısı değişiyor heralde hemde sizinle paylasımlarımız bakısımı değiştirdi irade konusunda. insan aslında dusundugunden daha fazla hukmedebılıyormus ıradesıne. hedef kıloma ulasınca hayırlısıyla ilk girişimim sigarayı bırakmaya calısmak olucak. imkansız yokmus..

Fazla yemedim, biraz yedim. Ama o biraz bir 40 gramlık dikdörtgen çikolata yapar :) Kötü olan akşam saatinde yemem oldu ama problem etmiyorum çünkü o kadar çikolatanın bana 1 gram bile geri aldıracağı yok. :) Varsa bile sadece bugün yapacaklarımla erir gider tekrar Merak etmeyin kızlar, ipin ucunu bırakmam. Bayram sonrasına 2 haftada 2 kg veririm umarım da listeye bomba gibi bir giriş yaparım :) Planım o açıkcası ama ben gereğini yapacağım, yaptıktan sonra 1 kg de olsa, 1,5 kg de olsa moralimi bozmam.

Tarçınlı süt olayını deneyeceğim Ececim :)

Harika bir taktik (ve hikaye) Sinemcim Bayıldım, ne güzel yapmışsın :)
Sigarayı da bırak kesinlikle... Giden fazla kilolar + bırakılan sigara = sağlık bombası olursun Ne iyi hissedersin kendini bir düşünsene... Nefesin iki başarının da sayesinde ne kadar çok açılır :)

Annemle kardeşim tatile gidiyor, babamla ben kalacağız geride. Annem de dün akşam kutu kutu tatlı, çikolata ve kurabiye almış. :S Bir kısmını yanında götürecek. Bırakacaklarını da babamın eline verip "Sakla bunları" diyeceğim Çünkü ben alıp bir yere koysam da aklımda kalır o yine. Canım tatlı istediğinde "1 taneden ne olacak" yalanını söyleyebilirim kendime. O yüzden evde kalanların da bir çaresine baktıktan sonra kendime bol bol meyve püresi dondurması yaparım Al sana tatlı işte

Ececim üniversite sınavından bahsediyorsun sanırım. "Hazırlanmadım" derken, tercihe mi sınava mı onu anlayamadım. Ek yerleştirmeye başvurursun sen de... Herhalde hala bu uygulama yapılıyordur. Olmazsa da seneye bir daha girersin, hem daha çok çalışmış olacağın için daha güzel yerler tutturabilirsin :) Ben de 2. senemde girmiştim, ilk sene hiç hazırlanmamıştım. Hatta 2. sene bile sadece deneme çözmüştüm Yani çalışarak nereleri kazanabilirsin sen hayal et :) Ek yerleştirmede de giremezsen asla bu yılı "boşa giden bir yıl" olarak görme. Çünkü o yıl seni yapacaklarınla üniversite hayatına çok daha donanımlı hazırlayabilir. Kurslara gidersin, dil öğrenirsin, değişik hobiler edinirsin. Üstelik kendini tanıman ve gerçekten ne istediğine karar vermen için elinde biraz daha zaman olur.

Hiç takma kafana o yüzden. Her şeyi kendi avantajına dönüştürmek senin elinde.

canım saol desteğin için.. Bende zaten böyle olması gerektiğini düşünüyordum ama annem bi tutturdu seneye aynı başarı olmaz diye. Dershane parası da gözünde büyüyo. Bi de diyo ki annem araya başka bişey sokmak yok yapacağını önceden yapsaydın....
Off hayat benim ama sanki o yaşayacakmış gibi ... Aman yorulmıyım aman zorlanmıyım diye evde otur otur tembelleştim...
Ama yüzük ona bırakmayacağım alışmak zorunda...

Seneye aynı başarı olmaz olur mu, sen çalışmaya devam edersen daha bile fazlası olur. Dersaneden alacağını zaten aldın, bildiklerini bol bol tekrar ettikten, denemeleri çözdükten sonra daha iyi olur, merak etme. Bazı anneler bazen değişik davranabiliyorlar, tabi genelleme yapmıyorum, kimsenin alınmasını istemem. :) Benim annem de beni kendi istediği bölümlere sokmaya çalışıyordu ki o bölümlerde tavukçuluk ve manikürcülüktü :) Sevmem ben çiftlik işlerini o bayılır, bizim balkon bostan gibidir, her şeyi yetiştiriyor :) Senin isteklerini anlamalı annen, moralini bozacak şeyler de yapmamalı açık açık konuş bunları onunla...

Bir de, yeni mi bitirdin liseyi canım, kaç doğumlusun? Ben de tekrar sınava girmek istiyorum açıktan sosyoloji okumak istiyorum ama sınav benim zamanımdan beri bayağı değişti galiba, ben gireli 8 sene oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…