Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ha bak birde şimdi aklıma geldi benim bi ara ciddi favorimdi tabi evde varmıdır bilmiyorum ama nesquikli süt:)

çok çok güzel bişey ve olabildiğince zararsız:)

bir brdak süte bir iki kaşık katıp şekerli seviyorsan birazda tatlandırıcı oooh miss:))

şimdi yoksa bile alıp böyle durumlarda kullanmak üzere hazır bulundurabilirsin

akşamüstü kardeşimle alışverişe çıkıcaz
kot almak istiyor illa beraber bakalım dedi
bende birşeyler bakarmıyım acaba biraz zayıfladımya herşeyi alasım var ama aslında almamam lazım bu kiloda uzun süre kalmıycam sonuçta inş:))

Nesquik kendiliğinden şekerli değil miydi? Kendi sitesinden içeriğine bakayım dedim ama bulamadım. Sadece şöyle yazmışlar: NESQUIK® içerisinde ortalama iki kesme şekerdeki kadar enerji vardır.

Kaç gramın içinde var bu? Belki bardak başına 2 kesme şeker denk geliyordur. Bayağı şekerli çünkü... Kakaolu şekersiz süt içerim ama şeker var diye nesquik içmiyorum. :) Bir ara bakarım marketten, paketin arkasında yazıyordur herhalde...

Bence de, nasılsa uzun süre kalmayacaksın :) Şu anda bir kıyafet ihtiyacın yoksa, yani giydiklerin bol falan gelmiyorsa alma... Çanta falan al

Tarçınlı süt izlenimlerim:

Oldukça sahlebimsi bir tat oldu :) Tatlı krizimi tamamen geçireceğini sanmıyordum ama geçirdi. Bol bol tarçın insanın iştahını bayağı kesiyor tahminimce...

Kızlar merhaba,

bu hafta bildirim olmaması isabet oldu gerçekten, + çıkacağıma eminim:) hem de hiç baklava yemememe rağmen.:) bu hafta baya yoğun geçti hiç uğrayamadım, izinli sayılmam için mesaj yazsaydım keşke hepinizden özür diliyorum. ayrıca kendimi de toparlıyorum hemen, yoksa ramazanda verdiğim 2 kiloya yazık ve ihanet etmiş olurum:) bu arada sıcaklar da başlad yine maalesef çok fena(

hepinize iyi bayramlar (gecikmiş bir kutlama) ve kucak dolusu sevgiler

Söyle söyleyeyim
Bir bardak nesquikli sut 150 kalori
1 bardak sut 120 ise ( tabi yaim yağlı veya light olursa daha azdır)

Yani bir bardak sütten 30 kalori fazla almış olacaksın
Bn sekersiz iciyorum zaten hafif tatli ama hani şekerli seviyorsan eger demiştim:))

Ve tabi bu sürekli içilecek bisey degil sadece böyle tali krizlerinde filan
Ama tarcinli sut hosuna gittiyse eğer o cok daha iyi tabi
Tarcin şekeri dengelemektede super sonuçta:))

Hosgeldin asudecim
Bizde dağıldık biraz bu Bayram dolayısıyla
Haydi hep beraber tekrar toparlanalım ve güzelce zayıflamaya devam edelim ins:))

Tarçınlı süt izlenimlerim:

Oldukça sahlebimsi bir tat oldu :) Tatlı krizimi tamamen geçireceğini sanmıyordum ama geçirdi. Bol bol tarçın insanın iştahını bayağı kesiyor tahminimce...

Kabuk tarcin attın dimı?
Tozla biraz or içilir sanki
Gerçi ben hic denemedim bazi takıntılarım vardır, onun tadının guzel olmayacağını düşündüğüm icin deneyemiyrum, biraz ön yargıliyim galiba:))

Hadi ya Sadece 30 kalori mi? Bu arada bu iki kaşık, tatlı kaşığıdır umarım. :) Eğer öyleyse iyiymiş. Değilse de iyiymiş Arada o nesquik'in tozlarını kaşıklıyorum ben :) Şu an yok evde ama öyleyse alayım bari... Tatlı kaşığıyla bile atsam, haftada 2 kere içsem altı üstü fazladan 120 kalori yapar. Hemen nesquik alıyorum Ayyy... Yıllar yıllar önce (en azından 10 yıl önce), nesquik'in bir kakaolu kremasını almıştık. Bu şokella gibi olanını... Kıvamı daha sıvıydı, katılardan değildi. O ne şaheser bir tattı Tanrım! Sadece bir kere yedim hala daha hatırlıyorum o günden beri... Ama artık üretmiyorlar Nesquik'in bir kreması var ama eskisi değil. Acım depreşti bak, ühüü ühüü...

Yok, toz tarçın attım. İlk başta bende güzel olmayacağını düşünüyordum, "kakaolu süt mü yapsam" falan dedim ama sonra en azından bir şans vermek adına bir yudumluk sütün içine tarçın atıp denedim. Hoşuma da gitti. Bence sende bir yudumla bir deneyebilirsin.

Hepimizin toparlaması lazım Çok saldık çok... Ama ne yapıyoruz, "Hemen toparlanır." deyip işe koyuluyoruz veeeee hemen toparlıyoruz. :)

Evet bı şans vermek lazım yeni tadlara:)

Yemiycemm
Yemiycemmm
Yemiycemmmm
İnşallah

Ya insan bı kere kacirdimi niye toparlanması bu kadar zor oluyor((
Kizlar menümü yazacak yüzüm yok iki gündür yoksa ben şaşmaz hergun yazardim biliyorsunuz
Tamam cok fena degildi ama bir diyet menüsü degildi kesinlikle(

Siz neler yaptınız bakalım ne durumdasiniz

Ucundan kıyısından yaz Tunicim, yoksa kalıverir öyle vallahi... Ben kaçırdığım zamanlarda hiç değilse kaçırdıklarımı yazıyordum.
Bu arada benim menüm:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
2 domates

Ara:
3 kremalı bisküvi

Öğle:
Domatesli yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek

Ara:
Üzüm (20 tane kadar)

Akşam:
Akşam yemeğini unutmuşum, hatırladığımda da saat 8 falandı, ben de 2 ara öğün yaparım onun yerine dedim.

2 ara öğün:

Üzüm (40 tane kadar)

1 dilim ekmek üzerine ince sürülmüş becel (Becel'i icat edenden nefret ediyorum bu arada, söylemiş miydim? Çok güzel tadı var, bazen dayanamıyorum.)

Bu kadar. Bugün spor yapmadım, sıcaklar yüzünden... Aslında hala daha yapma isteğim var ama odam 33 derece :S En fazla 30'a dayanabiliyorum, sonrasında nefes alamıyorum artık. Ama banyo yapmam lazım, belki yine banyodan önce en azından bir 20 dakika yapmaya çalışacağım.

Hemen şevkini kaybetme Tuni... O gün bir kere kaçırdın diye devam etmek zorunda değilsin. Kaçamakları çok kafana takmaya başladın son günlerde... Yasak olduklarını, yememen gerektiğini düşündükçe o kaçamakları kendine çekiyorsun. Boşver, rahatla... "Canım bir şey çekerse bir parça yerim, ne var bunda?" psikolojisine girmen lazım.

Evet fundacim aynen kafaya taktım ve dediğin gibi bu streste hiçbir ise yaramıyor(
Yazıyorum menümü o zaman
Sabah
2 ince krep peynir domates
Ara
bir salkım üzüm 1 dilim baklava
Öğle
Yok sabah yediklerim beni epey tok tuttu hatta sisirdi
Ara 10 kadar balik kraker ve üzüm
Aksam
Bizde banak derler ( küçük pide dilimleri üzerine et suyu ve üzerinden et)
Pisi ( bildigimiz hamur kızartması)
Çoban salata
Peynir

Çayın yanındada bir çikolatali gofret

Gördüğün gibi fundacim gayet rezil bı menü
Yazarken utandım vallaa
Hatta hala sileyim diye düşünüyorum
Ama silmiycem banada ders olsun utanayimda bir daha yemeyeyim (

Bu arada yarım saat yuruyus yaptım
3 kupa yesilcay
Gogus hareketlerimi de yaptım

Yarın Evdeyim
Deliler gibi temizlik yapıp oğlan uyurkende yuruyus bandına çıkmak istiyorum
Belki aksam üstüde oğlanla çıkarız tekrar
Kiraz sapı icicem su sisligimi atmam lazım

Ve soz yarın super bı menu yazicam size:)))

Akşama kadar gayet iyiymiş aslında. Hatta akşam da dediğin kadar kötü değil ki... Miktarını yazmamışsın gerçi ama abartmadıysan kötü denemez. Zaten yarım saat de yürümüşsün, ne güzel :) Yeşil çay da içmişsin, bence iyi Tunicim. Sadece bundan sonra da daha dikkatli olursun :)

Bu arada ben de içtim yeşil çay, heralde benimki de bir 3 kupa yapar :) Yarım saat de bisiklete bindim, vicdan azabı çekiyordum, dayanamadım. Sende yürüyüş bandı varmış ya, kalori sayımı yapıyor mu, ne kadar sürede biniyorsun? Yani şeyi öğrenmek istiyorum aslında, şimdi 7000 kcal bir yağ kilosu yapıyor ya... Tabi kilo verirken sadece yağdan da vermiyoruz. Hadi diyelim 3500 kcal harcadık, bir yarım kilo da sudan vs. den versek... 1 kg yapar. Yani yapıyor mu, belli bir kaloriyi her harcadığında belli bir kiloyu verebiliyor musun? Umarım anlatabilmişimdir :)

Anladım canım:))

Söyle söyleyeyim benim yuruyus bandının 10 asama hızı ve 10 asama eğimi var
Herbirinde yaktığı kalori farklı oluyor haliyle
Ben hız 6 kmde eğim 3 te yürüyorum mesela 45 dkda 300 350 kalori yakıyor görünüyor

Ama aslında bı süre yavaş bı süre hızlı tempoda yürümek hatta koşmak cok cok daha kalori yaktiriyormus:)
Mesela 3 dk 5 hızda 2 dk 8 hızda gibi ( ama ben 6 yi geçemiyorum:))

İkinci soruna gelirse hic düzenli ve devamlı yapmadığım icin tam olarak onu bilemiyorum
Ama tek bildigim haftada 3 gunde olsa yürüdüğümde kilo veriyorum:))

Anladım canım:))

Söyle söyleyeyim benim yuruyus bandının 10 asama hızı ve 10 asama eğimi var
Herbirinde yaktığı kalori farklı oluyor haliyle
Ben hız 6 kmde eğim 3 te yürüyorum mesela 45 dkda 300 350 kalori yakıyor görünüyor

Ama aslında bı süre yavaş bı süre hızlı tempoda yürümek hatta koşmak cok cok daha kalori yaktiriyormus:)
Mesela 3 dk 5 hızda 2 dk 8 hızda gibi ( ama ben 6 yi geçemiyorum:))

İkinci soruna gelirse hic düzenli ve devamlı yapmadığım icin tam olarak onu bilemiyorum
Ama tek bildigim haftada 3 gunde olsa yürüdüğümde kilo veriyorum:))

Her harcanan 7000 kalorinin bir kilo kaybettirdiğini bende okudum ama bana sanki fazla geliyor
7000 kalori fark cok fazla bence daha cok veriyoruz ( dediğin gibi belki bir kısmı su vs oldugundandir))

Son düzenleme:
Oooo cok gec olmus
Oğlan uyudu diye biraz keyf yapayım tv bakayım int dolaşayım dedim
Hatta kuzenimin nisanı icin bı elbise almıştım ama altına ayakkabı bulamamistim
İnt bakayım dedim ve hic topuklu giymeme rağmen yogun istek üzerine bı topuklu ayakkabı beğendim ve aldım bakalım giyebilecekmiyim:))
Derken bu saat oluvermis(
Hemen yatayım sabah erkenden kalkar benim paşam :))
Haydi iyi geceler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…