- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.861
hoşgeldin sinemcim:)
yarın bildirim yok haftaya yapıcaz inş o zamanada toparlanmış olucaz:))
sen nasılsın, nasıl gidiyor diyetin, keyfin nasıl, moralin nasıl??
inş tabi artsada napalım yapcak bişey yok vericez bu kiloları:))
sen tartılmaya cesaret edemeidm demiştin dün tartıldınmı?
Bugünkü durum:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
biraz salata
Ara:
1 muz
Öğle:
1 tabak türlü
2 dilim ekmek
Şimdilik bu kadar; neyseki bugün bir zıvanadan çıkma olmadı. Umarım böyle gider.
canım ekmekler 2dilim cok değilmi bence 1 e dusursen daha ıyı olur onları. hatta ogle yemegınde ekmek yerıne salata yada yogurt yeseydın daha ıyı olurdu.
fundacım cok haklısın acil destek lazım birbirimize grup olarak saldık
ogun bıldırımlerımı atlamıyım onları atlıyınca yaramazlık yapıyorum :18:
sabah
1 kahve
1 burcak biskuvi (kahvaltıyı bazen cok gec yapıyorum o yuzden burcak yıyorum bazen)
kahvaltı
meyveli nesfit + sut
ara
7-8 çiğ badem
ogle
1 biber dolması
2-3 yemek kasıgı yogurt
aksam
sadece karpuz
bikaç aksam boyle yapıcam
yalnız bugun daha hıc yesıl cay ıcmedım. yatana kadar 2-3 bardak ıcmem lazım. :26:
selam kızlar..
hepsini okuyamadım ama hızlıdan baktım bı neler yazmıssınız.
fundacım bana dıyete basladıgım zamanlarını hatırlattın full istikrarlısın masallahbende oyleydım. bu ay ne oldu bana anlamıyorum okadar kılo verdım motıvem daha yuksek olmalı aslında.
hayatta bıseyler sıkınca canımızı yemeye baslıyoruz sanırım cok yanlıs ama oluyor bazen iste.
tunicim seni cok iyi anlıyorum gram gram gıdıp bana da geldı kılo olarak. motıvasyonumuzu dusurmeyelım kuşum, yedık nasıl olsa yanlısına dusmuyelım silkeleyelim birbirimizi.
kızlar yarın tartı gunu yok mu bu arada mesajlarınızda oyle bırsey gordum ama emın olamadım. insallah oyledir.
günaydııınn
gününüz güzel olsun
tunicim, dün misaifirm vardı, geç saate kaldık malum
utanarak söylüyorum ki hareketlerimi yapamadım:18:
selam kızlaaar
naberisniizzz
kendimi o kadar şiş hissediyorumki davul gibiyim resmen
napıcam bilmiyorum
reglde değilim akında değil daha yeni geçti
ama anlamadım koca bi göbeğim çıktı göğüslerim bile şiş sanki normalde rahat olan ceketimin göğüs kısmı kasıyor resmenn(
ve en önemlisi kendimi o kadar şişko hissediorumki anlatamam
ne yapalıyım bu şişliğin gitmesi için??
sabah kahvaltı yaptım iki ince krep peynir domates ve çay ( kardeşim burda annem yine döktürmüş o gidene kadar böyle olur bu iş gerçi akşam gidiyor kuzucukbenide çağırdılar kahvaltıya e öyle olunca yedim tabi (
diyet yaparken gerçekten hiçbiryere gitmek istemiyorum çünkü o güzel ikramlara hayır diyecek dirayetim olmuyor, ama yiyincede mutlu olmuyorum aksine çok mutsuz oluyorum(
siz neler yaptınız bakalımm??
Tatlı krizine acil çözüm aranıyor kızlar :) Tüm öneride bulunanlar baş tacı yapılır
Şişlik belki ramazan sonrası ile alakalı olabilir ama bilemiyorum tabi... Bol bol su iç, birkaç güne geçer zaten. :)
o tatlı krizleri yokmu o tatlı krizleri
ben denemedim ama tarçınlı sütü çok duydum özellikle bu dönemlerde tatlı krizlerine birebir diye deneyebilirisn bence
yada meyveleri dilimleyip yoğurtla karıştırıp yiyebilirisn
yada çok ciddi bir istekse düşük kalorili bir çikolata yiyebilirsin ülker çokomilk gibi 90 kalori gibi bişeydi
bir iki yaprak çikolatada atabilirisin ağzına
istedğimiz şeyi yemeyince sonrasında gözümüz daha çok dönüyor çünkü o nefsi bi bastırmak laızm azda olsa bişeylerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?