- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.841
Hazır poşet alıyorum ben. Poşetleri suyun içine atıp beraber kaynatıyorum. Tadını seviyorum aslında, tadıyla bir sorunum yok. Ama neden bilmem bulandırıyor midemi işte... Havalar serinlesin de, her gün içmeye başlayacağım yine...
slm kızlar nasılsınız çok özledım vala şizi tuninim ablacım nasılsın
ve sana tavsiyem yatmadan önce içilen yeşilçayda müthiş rahatlatıyor ve sabah mutlaka birkaç yüz gr eksi çıkıyorsun
tecrübeyle sabittir
helede akşam iki bardak iç yat sabah sonuç süper
slm kızlar nasılsınız çok özledım vala şizi tuninim ablacım nasılsın
Su an pişmanlıktan olebiliriimm(
Aksama kadar hersey gayet güzeldi bugun aksam yemeğimde güzeldi
Yemekten sonra anneler çağırdı sevdiğim bı arkadasım gelmiş gittik
Balkonda çay demlemisler sohbet muhabbet derken bı kacirdimki sormayiinn
Sinir oldum kendime
Ama cezamı hemen kesicem uykusuzluktan ölmeme rağmen hareketimi yapicam 2 bardakta yesilcay iciçem oyle yaticam
Ööööfffff((
Kafayı sıyırmamak için uzun bir maratonda olduğumuzu hatırlayalım en iyisi... "Arada olabilir böyle şeyler, her bir pişmanlığı kurtarmak için bir sonraki öğün, bir sonraki yürüyüş mutlaka vardır." diyelim. Çok şartlanmamak lazım ya... "Çok hareket edip, az yiyeceğim" in düşüncesi yetiyor vücudun açlık alarmlarını çaldırmaya... O yüzden yarın için "yemeyeceğim" planı yapmayacağım. Bugün için de öyle demeseydim böyle olmazdıGenel düşünelim, nasılsa yarın normal şekilde devam edeceğiz.
Evet napalim bu iştah bizde olduktan sonra ısımız zor biraz ama imkansız değil ya:))
Oglani annemden aldim Alışverişe çıktım şimdi evimdeyim
Annem barbunya yapmış babada verdi biraZ
Bide patates salatası yapıcam yanına aksam için
Ben patatesten yemeSem iyi olur tabi ama bakalım artık
Hilalcim bölgesel hareketlerimizi unutayalım yarın hesap vericez:))
Su an pişmanlıktan olebiliriimm(
Aksama kadar hersey gayet güzeldi bugun aksam yemeğimde güzeldi
Yemekten sonra anneler çağırdı sevdiğim bı arkadasım gelmiş gittik
Balkonda çay demlemisler sohbet muhabbet derken bı kacirdimki sormayiinn
Sinir oldum kendime
Ama cezamı hemen kesicem uykusuzluktan ölmeme rağmen hareketimi yapicam 2 bardakta yesilcay iciçem oyle yaticam
Ööööfffff((
Kafayı sıyırmamak için uzun bir maratonda olduğumuzu hatırlayalım en iyisi... "Arada olabilir böyle şeyler, her bir pişmanlığı kurtarmak için bir sonraki öğün, bir sonraki yürüyüş mutlaka vardır." diyelim. Çok şartlanmamak lazım ya... "Çok hareket edip, az yiyeceğim" in düşüncesi yetiyor vücudun açlık alarmlarını çaldırmaya... O yüzden yarın için "yemeyeceğim" planı yapmayacağım. Bugün için de öyle demeseydim böyle olmazdıGenel düşünelim, nasılsa yarın normal şekilde devam edeceğiz.
Aslına bakarsan ben ramazan boyunca diyeti aklımdan çıkardım. bayram sonuna, yani düne akdar diyeti unutmuştum bile. istedikjlerimi yiyordum ama inan bana öyle çok çok bişey de itemiyordu canım. ama dün diyet yapmaya yeniden başlayınca resmen gözüm döndüsanıurım diyette olduğumuzu unutmalıyız. bu kelime beni çok etkiliyor, gözümü döndürüyor
ah canım yaa unutmuştum inan ki ama saate gece 12 oldu aklıma geldi. bir de uykum var ki sorma
ama sana söz verdim yapıcam dedim kalktım yaptım
çok değil ama ilk günden beni yormaya yetti
3*12 mekik
2*15 adını bilmediğim bir hareket
bakalım gn geçtikçe artırıp yeni hareketler ekliycem nasipse
:120::120::120:
o yediklerin yağ olacak onu düşün
bir dahaki sefere aklına getir bu dediklerimi tunicim
bu arada ben de unutuyorum bu gerçeğihem de sık sık
sen de bana hatırlat hattave kendime getirebilir beni
neyse, işin şakası bir yana, bazen oluyor. aslına bakarsan ben ramazan boyunca diyeti aklımdan çıkardım. bayram sonuna, yani düne akdar diyeti unutmuştum bile. istedikjlerimi yiyordum ama inan bana öyle çok çok bişey de itemiyordu canım. ama dün diyet yapmaya yeniden başlayınca resmen gözüm döndüsanıurım diyette olduğumuzu unutmalıyız. bu kelime beni çok etkiliyor, gözümü döndürüyor
aynen Fundacım, katılıyorum sana
Evet, kesinlikle öyle oluyor. Asla girmemek lazım o rejim psikolojisine. Sonra ne görse saldırıyor insan.
bende gece 12 gibiydi yaptım:)
200 göğüs hareketi oda nasıl
elleri bileklerinden kavrayıp itiyorsun
bugün şınavı denicem funda demiştiya küçülmesi için bilmiyorum yapabilrimiyim daha önce hiç yapmadım:)
2 barkadta yeşilçay içtim yattım
sabah kendimi iyi hissediyordum o şişliğim inmiş gibiydi ama tartıda aynı 73 çıktım
bayram öncesi son bildirimde 70.9 dum
+2 kiloyum şu an çok sinir bi durum
yaa oruçtan çıkınca öyle oluyor malesef
ben de artıdayım verdiğini almak sinir bozucu
ama ben bunu kilo almak gibi görmüyorum tunicim, sıkmayalım canımızı
eminim bir süre dikkat edince düzelecek
oruçtaki düzene göre baya farklı bir beslenme tarzımız var şu an malum
vücut da şaşırıyor yani
ama eminim bildirim zamanına kadar düzelecek
yaa oruçtan çıkınca öyle oluyor malesef
ben de artıdayım verdiğini almak sinir bozucu
ama ben bunu kilo almak gibi görmüyorum tunicim, sıkmayalım canımızı
eminim bir süre dikkat edince düzelecek
oruçtaki düzene göre baya farklı bir beslenme tarzımız var şu an malum
vücut da şaşırıyor yani
ama eminim bildirim zamanına kadar düzelecek
selam kızlar..
hepsini okuyamadım ama hızlıdan baktım bı neler yazmıssınız.
fundacım bana dıyete basladıgım zamanlarını hatırlattın full istikrarlısın masallahbende oyleydım. bu ay ne oldu bana anlamıyorum okadar kılo verdım motıvem daha yuksek olmalı aslında.
hayatta bıseyler sıkınca canımızı yemeye baslıyoruz sanırım cok yanlıs ama oluyor bazen iste.
tunicim seni cok iyi anlıyorum gram gram gıdıp bana da geldı kılo olarak. motıvasyonumuzu dusurmeyelım kuşum, yedık nasıl olsa yanlısına dusmuyelım silkeleyelim birbirimizi.
kızlar yarın tartı gunu yok mu bu arada mesajlarınızda oyle bırsey gordum ama emın olamadım. insallah oyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?