Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ve sana tavsiyem yatmadan önce içilen yeşilçayda müthiş rahatlatıyor ve sabah mutlaka birkaç yüz gr eksi çıkıyorsun
tecrübeyle sabittir
helede akşam iki bardak iç yat sabah sonuç süper

Oglani annemden aldim Alışverişe çıktım şimdi evimdeyim
Annem barbunya yapmış babada verdi biraZ
Bide patates salatası yapıcam yanına aksam için
Ben patatesten yemeSem iyi olur tabi ama bakalım artık

Hilalcim bölgesel hareketlerimizi unutayalım yarın hesap vericez:))

Su an pişmanlıktan olebiliriimm(
Aksama kadar hersey gayet güzeldi bugun aksam yemeğimde güzeldi
Yemekten sonra anneler çağırdı sevdiğim bı arkadasım gelmiş gittik
Balkonda çay demlemisler sohbet muhabbet derken bı kacirdimki sormayiinn
Sinir oldum kendime

Ama cezamı hemen kesicem uykusuzluktan ölmeme rağmen hareketimi yapicam 2 bardakta yesilcay iciçem oyle yaticam

Ööööfffff((

Anlıyorum seni Tunicim. Sabah size and mand dedim ama, ben de öyleden sonra bir ara öyle bir yüklendim ki... O saatten beridir hiçbir şey yemedim ve midem hala dopdolu... Yemek konusunda çocuk gibi davranıyorum, etrafımda lezzetli bir şeyler olduğunu bilince onlar bitmeden rahat edemiyorum bir türlü... Bir de her şeyi bir öğün denebilecek kadar peşpeşe yedim. Çöplük olarak kullanıyorum midemi bazen, uyuz oluyorum. Niye tutamıyorum kendimi ya, eşek kadar insan oldum, hala adam gibi akıllanamadım. Off, offf... Ben de aldım şimdi koca kupada bir yeşil çay onu içiyorum. Artık bugünün kaç gramını kurtarabilir hiçbir fikrim yok.

Kafayı sıyırmamak için uzun bir maratonda olduğumuzu hatırlayalım en iyisi... "Arada olabilir böyle şeyler, her bir pişmanlığı kurtarmak için bir sonraki öğün, bir sonraki yürüyüş mutlaka vardır." diyelim. Çok şartlanmamak lazım ya... "Çok hareket edip, az yiyeceğim" in düşüncesi yetiyor vücudun açlık alarmlarını çaldırmaya... O yüzden yarın için "yemeyeceğim" planı yapmayacağım. Bugün için de öyle demeseydim böyle olmazdı Genel düşünelim, nasılsa yarın normal şekilde devam edeceğiz.

Evet napalim bu iştah bizde olduktan sonra ısımız zor biraz ama imkansız değil ya:))

Evet napalim bu iştah bizde olduktan sonra ısımız zor biraz ama imkansız değil ya:))

Öyle, kendime hep söylediğim bir şey var: "Eninde sonunda zayıflayacağım, neden bugün olmasın?"

Yani zaten bu yola baş koymuş gidiyoruz, gerçekleştirme inancımız ve çabamız bu kadar güçlüyken vereceğiz bu kiloları zaten, geciktirmeye ne gerek var?

En iyisi Berivan'a söylediğim şu mektup işini ben de tekrar yapayım. "Artık bana gerekmiyor." diyordum ama kendimi kandırıyormuşum Bu iştah başka türlü dizginlenmez, illa ki gerçekleri yüzüme çarptırmam lazım.

Bir de böyle çok yediğim günler vicdan azabından uyumuyorum. Yani "uyuyamıyorum" da değil, "uyumuyorum", kendim seçiyorum. O kadar yemek hala midemde dururken uyumak istemiyorum. Sonra geç yatıp yemek yemenin bedelini uykusuzlukla ödüyorum.. Ah bu ben, kendimi nerelere koşsam...

Son düzenleme:

ah canım yaa unutmuştum inan ki ama saate gece 12 oldu aklıma geldi. bir de uykum var ki sorma
ama sana söz verdim yapıcam dedim kalktım yaptım
çok değil ama ilk günden beni yormaya yetti
3*12 mekik
2*15 adını bilmediğim bir hareket
bakalım gn geçtikçe artırıp yeni hareketler ekliycem nasipse

:120::120::120:
o yediklerin yağ olacak onu düşün
bir dahaki sefere aklına getir bu dediklerimi tunicim
bu arada ben de unutuyorum bu gerçeği hem de sık sık
sen de bana hatırlat hatta ve kendime getirebilir beni

neyse, işin şakası bir yana, bazen oluyor. aslına bakarsan ben ramazan boyunca diyeti aklımdan çıkardım. bayram sonuna, yani düne akdar diyeti unutmuştum bile. istedikjlerimi yiyordum ama inan bana öyle çok çok bişey de itemiyordu canım. ama dün diyet yapmaya yeniden başlayınca resmen gözüm döndü sanıurım diyette olduğumuzu unutmalıyız. bu kelime beni çok etkiliyor, gözümü döndürüyor

aynen Fundacım, katılıyorum sana

Evet, kesinlikle öyle oluyor. Asla girmemek lazım o rejim psikolojisine. Sonra ne görse saldırıyor insan.

bende gece 12 gibiydi yaptım:)
200 göğüs hareketi oda nasıl
elleri bileklerinden kavrayıp itiyorsun
bugün şınavı denicem funda demiştiya küçülmesi için bilmiyorum yapabilrimiyim daha önce hiç yapmadım:)

2 barkadta yeşilçay içtim yattım
sabah kendimi iyi hissediyordum o şişliğim inmiş gibiydi ama tartıda aynı 73 çıktım
bayram öncesi son bildirimde 70.9 dum
+2 kiloyum şu an çok sinir bi durum

Evet, kesinlikle öyle oluyor. Asla girmemek lazım o rejim psikolojisine. Sonra ne görse saldırıyor insan.

geçen tvde bi dr anlatıyordu tanıdık biride adını unuttum şimdi
haftada bir gün hastalarına ne istersneiz sınırsız yee hakkı veriyormuş
ama ne isterlerse
ilk hafta ne bulurlarsa yiyorlar diyor
sonra sonra serbest olmasına rağmen canları istemediği için yemiyorlarmış o kadar:))
insan pskolojısı işte yasak olan herşey çok cazip:))
olmayanında bi önemi yok:))

yaa oruçtan çıkınca öyle oluyor malesef
ben de artıdayım verdiğini almak sinir bozucu
ama ben bunu kilo almak gibi görmüyorum tunicim, sıkmayalım canımızı
eminim bir süre dikkat edince düzelecek
oruçtaki düzene göre baya farklı bir beslenme tarzımız var şu an malum
vücut da şaşırıyor yani
ama eminim bildirim zamanına kadar düzelecek

Hilal'e katılıyorum. Bence de bildirime kadar düzelir. Kilo almak gibi görmemek lazım gerçekten.

selam kızlar..
hepsini okuyamadım ama hızlıdan baktım bı neler yazmıssınız.

fundacım bana dıyete basladıgım zamanlarını hatırlattın full istikrarlısın masallah bende oyleydım. bu ay ne oldu bana anlamıyorum okadar kılo verdım motıvem daha yuksek olmalı aslında.
hayatta bıseyler sıkınca canımızı yemeye baslıyoruz sanırım cok yanlıs ama oluyor bazen iste.

tunicim seni cok iyi anlıyorum gram gram gıdıp bana da geldı kılo olarak. motıvasyonumuzu dusurmeyelım kuşum, yedık nasıl olsa yanlısına dusmuyelım silkeleyelim birbirimizi.

kızlar yarın tartı gunu yok mu bu arada mesajlarınızda oyle bırsey gordum ama emın olamadım. insallah oyledir.

inş tabi artsada napalım yapcak bişey yok vericez bu kiloları:))

sen tartılmaya cesaret edemeidm demiştin dün tartıldınmı?

hoşgeldin sinemcim:)
yarın bildirim yok haftaya yapıcaz inş o zamanada toparlanmış olucaz:))

sen nasılsın, nasıl gidiyor diyetin, keyfin nasıl, moralin nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…