Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam kusum :) sahiden niye boyle azaldık ki biz nerde millet? beris yok ece yok yok ta yok yani

Berivancim içindeymiş memlekete filan gidicez demişti
Ece de cumaya kadar yokum demişti
Asudecim bir iki girdi buralarda ama pek girmiyor herAlde
Hilal donmuştu ama 2 gündür oda yok
Zaten hepi topu kac kisiyiz(

tunicim insan verdiği kiloya bakınca nasıl mutlu oluyor dimi en buyuk motive kaynagı. o basardım olayı harika. fundamıda ınsallah oyle gorucez :)

Kesinlikle oyle:))
15 kilo ne demek oğlumun 1,5 katı
Aman Allahım
Onlarla nasil yasiyormusum(

Gecen koye gittik birisi bana dediki ben seni taniyamadim iste sunun eşi dediler e o şişmandi bu incecik bı kız:))
Nasil mest oldum tabiki inçecik diilim henüz ama o halime göre incecik sayılırım
İsin garibi kendimi o zamanlar oyle cok kilolu gibide görmüyordum ne fena
Görsem belki daha once baslardim diyete

Süper oldu

fundacım boyun kac bu arada senın?

1,66 canım

Berivancim içindeymiş memlekete filan gidicez demişti
Ece de cumaya kadar yokum demişti
Asudecim bir iki girdi buralarda ama pek girmiyor herAlde
Hilal donmuştu ama 2 gündür oda yok
Zaten hepi topu kac kisiyiz(

Evet, kimse yok. Kızlar, geri gelin. Bizi yalnız bırakmayın.

Gecen koye gittik birisi bana dediki ben seni taniyamadim iste sunun eşi dediler e o şişmandi bu incecik bı kız:))

Ne güzel sözler onlar. Ben de istiyorum, ben de... Tunicim sende de bunların üstüne motivasyon patlaması bekliyorum. Zaten hepimiz bayağı iyiyiz son günlerde :)

Şimdi biraz geçmişi okudum,sanırım 2hafta sonra ancak takıma katılabiliyormuşum.olsun,siz gelirseniz ben de gelirim.zaten 3hafta bir diyet günlüğüyle devam ettim ama sayımız azdı,pek paylaşım yapılmıyordu,günlük sahibi tatile gidince bir mesaj yazıyordum,taaa ertesi gece bakıyorum hala başka yazan olmamış,motivasyonum bozuldu bayram boyu yedim,o yüzden bir takıma dahil olmaya ihtiyacım var,öyle 2günde de pes edip gitmem

İsmim pelin.
Kurallarınız var mı arkadaşlar.ne yapıyoruz,menümüzü paylaşıyor muyuz günlük?kaç kişiyiz?
Çok mu sordum:)

Merhaba Pelin. Hayır, tabiki çok soru sormadın. :)
Şu an 7 kişi kadarız. Menü paylaşımı yapıyoruz. Kuraldan sayılabilecek aklıma gelen şey, günlük paylaşımını yüksek tutmak. Çünkü burda 2 hafta deneme süresinde oluyorsun. Tartıya katılabilmek için bu 2 hafta boyunca düzenli paylaşım yapmış olman gerekiyor.

Doğru bir karar vermişsin, bir takım motivasyon yolunda sana çok yardımcı olur, takımımı övmek gibi olmasın ama çok da doğru bir yere geldin :) "2 günde pes etmem" demene de gerçekten çok sevindim. İstikrarlı arkadaşlara ihtiyacımız var :)

Son düzenleme:
Evet istikrar konusunda şüpheniz olmasın,zaten diyete bugün karar vermedim,8kilo vermiş durumdayım,ayrıca öyle görev gibi onu yedim bunu içtim bay bay demeyi istesemde beceremem,sanırım biraz gevezeyim:)
şimdi çıkıyorum gece yine gelirim
menümü de o zaman toptan yazarım

Gelince görüşürüz o zaman :)

Merhaba arkadaşlar,beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Kendimden bahsedeyim,32yaşındayım,2buçuk yaşında bir oğlum var,
boyum 157 kilom 62,5

Hosgeldin pelincim aramıza
Ben tuni 27 yaşındayım benimde bır yasinda oğlum var

Su an takim kaptan ve yardımcımız izinde gelince yine ayrıntılı yazarlar
Ama önemli olan gunluk menülerimizi paylaşmak, paylaşanlara yorum yapmak ve olabildiğince cok yazmak:))
Fundaninda dediği gibi iki hafta deneme süresi sonunda listeye girersin
Ayrıca öncelikle kilo cizelgenide yap istersen böylelikle birbirimizi takip etmek daha iyi oluyor:))

şöyle söyleyeyim ocak ayında 71 kiloydum,diyete başladım 1buçuk ayda 8kilo verdim sonra bıraktım.şimdi bu kadar mola yeter diyip devam etmeye karar verdim.kilo çizelgesinde de 8kilo vermiş görünmek pek bir havalıdır herhalde o yüzden soruyorum sonra sahtekarlık etmiş olmayayım

Havalı... Başarmak daha önemli değil mi, biz bizeyiz şurda

Sen bilirsin Pelincim. İster 71 den başla, ister bugünden başla... Ben 88'den indim bu kilolara ama en son 88 olalı 6-7 yıl olduğu için ordan yazmadım. :) Çok alıp verdiğim için takıma girdiğim kilomdan hazırlamıştım ticker'ı... Eğer 71'i görmek seni motive edecekse ordan başla. Yeni bir başlangıç olarak görmek istiyorsan bugünden başla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…