Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaar, çok mutluyum Domates çorbası yaptım bugün, aylardır içmemiştim ve bayılırım kendilerine... İçtim içtim mutlu olsum ama biraz çok içtim :) O yüzden bugünkü menüm biraz ayarsız oldu.

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 salatalık

Ara:
25 adet üzüm

Öğle:
2 büyük kase domates çorbası

Yani büyük kase derken, herhalde 4 tabak falan yapar. Siz "4 tabak mı? Ne diye o kadar içtin?" demeden önce ufak bir hatırlatma, 1 tabak çorba = 70 kalori olduğuna göre, hadi benim büyük kaseler olsun olsun 400 kalori olsun... Yani göründüğü kadar değil aslında :)

Çorbadan o kadar çok şiştim ki bu saate kadar hala bir şey yemedim. Zaten yemek yiyeceğimi sanmıyorum. 1-2 porsiyon meyve yerim, bugün de böyle biter

Fundacım ben kopyala yapıştır dedim ondan mı olmadı acaba.ctrl copy yapın yazıyordu açıklamada,güleceksin ama ben klavyede copy diye bişey bulamadım.şimdi cepten giriyorum artık yapamam,eşimin işyerinde deniycem tekrar.
Canım ilk günden bilmişlik etmiş olmayayım ama diyetlerde üzüm muz bezelye yasaklar arasındadır,üzümün şekeri çok fazladır.bir de kalorisi çok düşük te olsa o kadar çorba içmemiz doğru olmaz porsiyon kontrolü sağlamamız gerekir.
Ben de bugün yediklerimi yazayım:
kahvaltı etmek istemedim çok uykusuzdum 1kupa yarım yağlı sütle neskafe yaptım

öğle:2dilim tavuk bonfile,göğüs etinden,yağsız tavada pişirdim
1büyük tabak yeşil salata,sadece 1çay kaşğı zeytinyağıyla
yarım kase yağsız yoğurt çorbası
çok mu oldu ne

akşam 2dilim ekmek kadar kıymalı pide ve diyet kola.belki geç saatte acıkırsam bir kase yoğurt yerim,çok geç yatıyoruz

Onların demek istedigide kopyala yapistir canım
Sadece orda uzunca bisey çıkıyorsa onun http ile başlayan png ile biten kısmını kopyalayın yapistiracaksin diger kısımlarını silersek sadece o kısmını yani:))

Öğünlerin gayet güzelde hic ara ogun göremedim
Ara öğünler kilo vermede cok önemli biliyorsun yapmazsan metabolizmani yavaslatirsin ve kilo veremezsin bence gunluk 3 ana 3 ara ogun olarak ayralamasin

Kizlar menümü yazayım
Sabah
3 kasik Menemen
1 haslanmis patates ( baharatli)
Peynir
3 zeytin
Domates
2 dilim buğday ekmegi

Ara
7 adet küçük incir

Öğle
1 bardak sut 3 kasik nesfit

Ara
1 küçük kase karisik cerez (beyaz leblebi fındık Antep fıstığı)
1 şeftali

Aksam
Karışık ızgara
Çoban salata
Ayran
Küçük bir parça ekmek

Ara
1 avuc çekirdek

Budur dostlar birazdan yesilcayimida içip yaticam ins
Yarin gorusuruz

Yine çok güzel olmuş Tunicim. :)

Tickerfactory'nin kendisinde bir sorun var sanırım. Birkaç saattir giremiyorum siteye... Hiçkimsenin ticker'ını da göremiyorum. Yani benim bilgisayarın bir komplosu değilse siteyle alakalı... :) O yüzden istersen daha sonra dene. (Ctrl copy dediği şey, ctrl tuşuna ve de bildiğimiz harf olan c tuşuna aynı anda basmak. Ctrl + v tuşu ile de kopyaladığını yapıştırırsın.)

Bezelyeyi hiç duymadım ama üzüm, incir, karpuz çok şekerli meyveler, haklısın. Ama diyette yasaklanacak kadar da değil. Önemli olan ölçüyü bilmek... Benim yediğim miktar bence sorun çıkaracak kadar değil :) Çorba konusunda haklısın ama çok özlemiştim o çorbayı :)

Menün konusunda Tuni'ye katılıyorum, ara öğün yapmalısın... :)

Çok geç cevap vermiş olacağım ama bugün internetim bir felaket, sürekli kesiliyor, o yüzden beni mazur gör :)

Ooy kiyamam domates çorbası ne mutlu etmiş arkadasımı afiyet olsun sekerim:))
1 kase çorba bir dilim ekmek
1 kâsesini ekmege sayalım
1 kâsesini 2 kasik makarna yada pilava sayalım
E yemekte yememissin onun icin bence cokta abartı diil:))

Ama fundacim yine ara ogun göremiyorum
Ben takigim bu ara öğünlere
Tecrubeyle sabit:))
Az Yemekle cidden zayıflamıyor
Once tv filan zayiflayanlar iste hic ac kalmadım sürekli yedim dedikce sinr olurdum olurmu oyle şey diye
Ama hakkaten oyleymis

Pelincim senin icin yaptım canım
Bunu direk yapistir
Şifreni özelden msj atarım
Beğenmezsen sonra değiştirebilirsin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wep3BDZ/weight.png

Aç kalmakla zayıflanamayacağını bilecek kadar rejim yaptık artık hepimiz :) Hele metabolizmamı hızlandırmaya çalışırken hayatta atlamam. Ama çorba çok şişirmişti o yüzden öğle-akşam arası boş geçti. Yani biraz leblebi yedim ama 20 tane falan diye yazmadım, pek ara öğüne girmez gibi geldi bana... Akşam yemeği denecek bir şey de yemedim yine çorba yüzünden.. Yarın bu kadar içmemeyi umuyorum Bu arada öğleden sonraki menümün devamı:

1 şeftali
40 tane kadar leblebi
4 kaşık taze fasulye (babamı yemek yemeğe teşvik etmek adına yedim, aslında isteyerek yapılmış bir öğün değil. Ama o da 70 kalori olacağına göre, problem olmaz sanırım. :)

Ben de içeceğim yeşil çayımı birazdan, sonra da yatarım. Memnunum bugünümden. Sadece öğlen 1 kase çorba, 1 tabak yemeği tercih ederdim. Ama miktar açısından memnunum. :)

Yaticam dedim yatamadım bir türlü
Esim besiktas Galatasaray macını seyretmeye gitmişti
Bende bı pimpirik oldum bı ürktüm niyeyse
Geldi simdi yatabilirim:))
Bysss

Himm kusuruma bakma canım ben onu tum gun menusu diye okumusum yani o öğünü aksam sandim:))
Oyleymis:))
Devamida cok guzel olmus bence

Bu arada fundacim domates çorbası yapabildiysem bence cokta guzel yemek yapabilirsin:))
Geçenlerde yemek ben yapamammi demiştin?
Yoksa yapmammi demiştin tam hatirlayamadim simdi:))

Görüyorum canım:))

Ben de niye böyle oldu şimdi ya... Umarım düzelir.

Bu arada fundacim domates çorbası yapabildiysem bence cokta guzel yemek yapabilirsin:))
Geçenlerde yemek ben yapamammi demiştin?
Yoksa yapmammi demiştin tam hatirlayamadim simdi:))

Evdeki durumlardan dolayı yapmak işime gelmiyor demiştim :) Yoksa hep benim üstüme atarlar. Pek yemek bilmem aslında... Tatlılara meraklıyım, onları sürekli yaparım (tabi rejimde değilken ). Bir de sevdiğim çorbalara... Spesyal bir kaç değişik yemek... O kadar, sebze yemeği mantığını pek bilmiyorum. Bir de "Çok zaman alıyor." diye de korkuyorum... Böyle işte

bı arkadasım geldi aklıma
BEn yemek yapmayı bilmiyordu oda bana bütün yemekler aynı kes dogra salça soğan demişti:)))

Sebze yemegi kadar kolayı yoktur canım bence dene
Hic degilse kendine
Mesela dün kabak yemegi yaptım
Hemde nasil saat 8de eve geldik
Kabakları küçük doğurayım az yağda kavurdum icine bir soğan 2 domates tuz 15 dk da hazır acı seviyorsan bide acı
O kadarda lezzetli oldu hatta 4 kabak vardı dolapta 3unu yaptım diğerinizde yapsam cok olur gibi geldi ama tadı damağımızda kaldı hatta esim keske diğerinize yasaydın dedi:))

Yani hepsinin mantığı aynı:))
Kesiyorsun doğuruyorsun
Soğan dograyip
Yazınsa domates kısınsa salça
Kıs altını sen ne isin varsa yap arada gel karistir miss gibi olur:))
Nas

Yazıyorum yazıyorum mesajım görünmüyor.
Yardımlarınız için teşekkürler kızlar,dediğim gibi cepten giriyorum,yarın eşimin bilgisayarında anlattıklarınızı uygulayarak tekrar deniycem yine olmazsa tunituninin hazırladığını eklemeye çalışıcam

evet ben ara öğün yapmıyorum çünkü meyve sevmiyorum,bir de çok geç yatıyorum gece birşeyler atıştırırsam onu gündüzki aralara sayarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…