- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.961
Fundacım ben kopyala yapıştır dedim ondan mı olmadı acaba.ctrl copy yapın yazıyordu açıklamada,güleceksin ama ben klavyede copy diye bişey bulamadım.şimdi cepten giriyorum artık yapamam,eşimin işyerinde deniycem tekrar.
Canım ilk günden bilmişlik etmiş olmayayım ama diyetlerde üzüm muz bezelye yasaklar arasındadır,üzümün şekeri çok fazladır.bir de kalorisi çok düşük te olsa o kadar çorba içmemiz doğru olmaz porsiyon kontrolü sağlamamız gerekir.
Ben de bugün yediklerimi yazayım:
kahvaltı etmek istemedim çok uykusuzdum 1kupa yarım yağlı sütle neskafe yaptım
öğle:2dilim tavuk bonfile,göğüs etinden,yağsız tavada pişirdim
1büyük tabak yeşil salata,sadece 1çay kaşğı zeytinyağıyla
yarım kase yağsız yoğurt çorbası
çok mu oldu ne
akşam 2dilim ekmek kadar kıymalı pide ve diyet kola.belki geç saatte acıkırsam bir kase yoğurt yerim,çok geç yatıyoruz
Kizlar menümü yazayım
Sabah
3 kasik Menemen
1 haslanmis patates ( baharatli)
Peynir
3 zeytin
Domates
2 dilim buğday ekmegi
Ara
7 adet küçük incir
Öğle
1 bardak sut 3 kasik nesfit
Ara
1 küçük kase karisik cerez (beyaz leblebi fındık Antep fıstığı)
1 şeftali
Aksam
Karışık ızgara
Çoban salata
Ayran
Küçük bir parça ekmek
Ara
1 avuc çekirdek
Budur dostlar birazdan yesilcayimida içip yaticam ins
Yarin gorusuruz
Yine çok güzel olmuş Tunicim. :)
Fundacım ben kopyala yapıştır dedim ondan mı olmadı acaba.ctrl copy yapın yazıyordu açıklamada,güleceksin ama ben klavyede copy diye bişey bulamadım.şimdi cepten giriyorum artık yapamam,eşimin işyerinde deniycem tekrar.
Canım ilk günden bilmişlik etmiş olmayayım ama diyetlerde üzüm muz bezelye yasaklar arasındadır,üzümün şekeri çok fazladır.bir de kalorisi çok düşük te olsa o kadar çorba içmemiz doğru olmaz porsiyon kontrolü sağlamamız gerekir.
çok mu oldu ne
akşam 2dilim ekmek kadar kıymalı pide ve diyet kola.belki geç saatte acıkırsam bir kase yoğurt yerim,çok geç yatıyoruz
Ooy kiyamam domates çorbası ne mutlu etmiş arkadasımı afiyet olsun sekerim:))Kızlaaar, çok mutluyumDomates çorbası yaptım bugün, aylardır içmemiştim ve bayılırım kendilerine... İçtim içtim mutlu olsum ama biraz çok içtim :) O yüzden bugünkü menüm biraz ayarsız oldu.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 salatalık
Ara:
25 adet üzüm
Öğle:
2 büyük kase domates çorbası
Yani büyük kase derken, herhalde 4 tabak falan yapar. Siz "4 tabak mı? Ne diye o kadar içtin?" demeden önce ufak bir hatırlatma, 1 tabak çorba = 70 kalori olduğuna göre, hadi benim büyük kaseler olsun olsun 400 kalori olsun... Yani göründüğü kadar değil aslında :)
Çorbadan o kadar çok şiştim ki bu saate kadar hala bir şey yemedim. Zaten yemek yiyeceğimi sanmıyorum. 1-2 porsiyon meyve yerim, bugün de böyle biter
çok mu oldu ne
Ooy kiyamam domates çorbası ne mutlu etmiş arkadasımı afiyet olsun sekerim:))
1 kase çorba bir dilim ekmek
1 kâsesini ekmege sayalım
1 kâsesini 2 kasik makarna yada pilava sayalım
E yemekte yememissin onun icin bence cokta abartı diil:))
Ama fundacim yine ara ogun göremiyorum
Ben takigim bu ara öğünlere
Tecrubeyle sabit:))
Az Yemekle cidden zayıflamıyor
Once tv filan zayiflayanlar iste hic ac kalmadım sürekli yedim dedikce sinr olurdum olurmu oyle şey diye
Ama hakkaten oyleymis
Pelincim senin icin yaptım canım
Bunu direk yapistir
Şifreni özelden msj atarım
Beğenmezsen sonra değiştirebilirsin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wep3BDZ/weight.png
Aç kalmakla zayıflanamayacağını bilecek kadar rejim yaptık artık hepimiz :) Hele metabolizmamı hızlandırmaya çalışırken hayatta atlamam. Ama çorba çok şişirmişti o yüzden öğle-akşam arası boş geçti. Yani biraz leblebi yedim ama 20 tane falan diye yazmadım, pek ara öğüne girmez gibi geldi bana... Akşam yemeği denecek bir şey de yemedim yine çorba yüzünden..Yarın bu kadar içmemeyi umuyorum Bu arada öğleden sonraki menümün devamı:
1 şeftali
40 tane kadar leblebi
4 kaşık taze fasulye (babamı yemek yemeğe teşvik etmek adına yedim, aslında isteyerek yapılmış bir öğün değil. Ama o da 70 kalori olacağına göre, problem olmaz sanırım. :)
Ben de içeceğim yeşil çayımı birazdan, sonra da yatarım. Memnunum bugünümden. Sadece öğlen 1 kase çorba, 1 tabak yemeği tercih ederdim. Ama miktar açısından memnunum. :)
Sen girebiliyor musun tickerfactory'ye...
Ben niye giremiyorum ya... Gönderilerimizin altında ticker'larımızı da görüyor musun Tunicim?
Görüyorum canım:))
Bu arada fundacim domates çorbası yapabildiysem bence cokta guzel yemek yapabilirsin:))
Geçenlerde yemek ben yapamammi demiştin?
Yoksa yapmammi demiştin tam hatirlayamadim simdi:))
Ben de niye böyle oldu şimdi ya...Umarım düzelir.
Evdeki durumlardan dolayı yapmak işime gelmiyor demiştim :) Yoksa hep benim üstüme atarlar. Pek yemek bilmem aslında... Tatlılara meraklıyım, onları sürekli yaparım (tabi rejimde değilken). Bir de sevdiğim çorbalara... Spesyal bir kaç değişik yemek... O kadar, sebze yemeği mantığını pek bilmiyorum. Bir de "Çok zaman alıyor." diye de korkuyorum... Böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?