Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fundacim fotograf koyacaktinn bak merakla bekliyorum

Koyacağım canım. 3 halimi koyacağım :

85 (88 fotoğrafım yok)

68 (en düşük halim, geçen yaz)

Bir de bugünümü...

Diğer fotoğrafları hazırladım, aslında bugünkü halimi de çektirdim ama telefonun kablosu arkadaşımda... 2-3 güne alacağım ondan, aldığım gibi de koyarım :)

Kabak 15 dakikada pişti demişsin, çok şaşırdım. Gerçi kabak herhalde çabuk pişer ama soğanı falan da mı çabuk pişti? Öyle olmuş demekki :) Yavaş yavaş yapmam lazım bir şeyler zaten artık, yoksa evlenince de sürekli peynir-yumurta yiyeceğim Artık sizden tüyolar ve de güç alıp ara ara denerim soğanlı yemekler. Kaçış yok :)

Meyve sevmemen kötü, benim de aklıma alternatif pek bir şey gelmiyor şu an... Kuruyemiş, yoğurt, süt, diyet bisküvi falan olabilir... Ara öğün yapsan en iyisi olur. Sadece kilo vermek için değil, hayatının geri kalanında da yaparsan daha kaliteli yaşarsın. Şekerin mis gibi olur, bol keseden insülin harcamazsın. 3 öğün yiyenlere oranla kat kat daha az diyabet riskin olur.

Geçmiş sayfaları okudum biraz,yeşil çayın etkisinden bahsetmişsiniz,iki markete girdim bulamadım,5bitkili çay vardı,şimdilik ondan aldım ama daha denemedim

Yeşil çayı ben önceden de içerdim ama Tuni'nin dediklerinden sonra şimdi yatmadan önce içiyorum :) Bence bulduğun zaman yeşil çay al, diyetisyenim de önermişti.

Ya kızlar, internette arattım. Benim bu tickerfactory ile yaşadığım aynı durumu yaşayan biri olmuş. "Ben giremiyorum, ben tickerları göremiyorum ama başkaları giriyor ve görüyor" demiş. Nedenini bilen olmamış, düzelmiş mi düzelmemiş mi belli değil... Evdeki başka bilgisayarlardan girebiliyorum ama kendiminkinden giremiyorum Umarım internetin yavaşlığından falandır da yarına düzelir. Benden de bugünlük bu kadar, yatıyorum. Yarın görüşürüz :)

Senin boyun ve Yasin kaçtı Sinemcim:))

yaş 29
boy 1.65 tunicim :)
ben hedefi 58 koydum ama buyuk ıhtımalle 56ya cekıcem basından berı 56ydı hedefım kafamda ama 78 iken (arada 2 kılo var ama ) 56 nedensen daha uzun gelıyordu. bir diğer sebepte evlendıgımde 56 kıloydum ve tam fittim amaaaaa cok cok sıkı değildim 58de sıkılasmak ıcın spor yapıcam belkı ozaman 58, 56dan daha ıyı olur. simdiye kadar sıkılasmak ıcın hıc spor yapmadım sonuc nasıl olur pek fıkrım yok yanı :))))))

bir de onumuzdekı sene gorsunler hayatım. :) ya zaten resimlere bakınca simdi anlıyor ınsan ben itiraf ediyorum bır dubaymısım.
ya sorma kışın ''YENI BIR HAYAT'' yarısması vardı ya denk geldıkce bakıodum ona (cok da takdır ettım dunya kadar sacma sapan program var, işe yarar bir program yapmıslar helal olsun, kılo ınsanın saglıgını aldıgı gıbı guncel hayatınıda perişan oluyor.insanlara ıyılık yaptılar) bir gun değişik bır yuzlesme yaptılar.
bı patıka yola goturduler yarısmacıları, sırtlarınada bırer canta. patıka yoldan zırveye kadar cıktılar ve zırveye cıkana kadar her bır hafta vermıs oldukları kılo kadar agırlık koydular cantalarına spor hocaları. zirveye cıktıklarında kımısının sırtında 30kg kımısının 40kg, 50kg oldu ve nasıl tıkandılar. ben ozaman daha 4 kg vermıstım :) evde 4er kg dambıl var evde gezınırken alıp gezıyım dedım daha fazladan 4kg ı tasıyamamıstım. :)))))) simdi 12 kg a gıdıyorum dusundugum zaman off be dıyorum. iste zaten bu daha da disiplinli yapıyor ınsanı.
bisey daha anlatayım parmagım dustu :))))) (hanı cenem dustu derler ya net versiyonu :))) )
bugun misafirliğe gittik tabı klasık hemen cay ıkramı yanında da brovni gıbı dehset bısey vardı (ama sanırım kek değildi tatlıya benziyordu) neyse ben cayımı ıcıyorum falan esim hoooopp dedi yuttu tatlıyı (anlatmıstım o da dıyette ya) aksam oldu eve geldık mutfakta yemek hazırlarken sohpet edıyorduk. dedim, hıc sormadan yedın tatlıyı :) cok guzel gorunuyordu dedi :)) dedim ben kendimi, tatlıdan daha cok seviyorum. yanı bazen nasıl zayıf dusuyorsam bazende aynaya baktıgımda ve verdıgım kıloyu dusununce ne tatlı ne baska bısey gozumde olmuyor. :)

Yemek işine mutlaka el at bence funda,hiçbirşey bilmeden evlenince çok zorlanıyorsun,pilav tenceresinin başında ağladığımı bilirim

Erkek arkadaşım aşçı, mutfağa girdiğimizde genelde yemekleri hep o yapar, ben onun bilmediği birkaç şey yapmışımdır bugüne kadar. O yüzden zorlanmam o konuda ama tabi yine de bilmek lazım. Çünkü bir şeyi kademe kademe, zorlanmadan öğrenmek var; bir de bir anda yüklenip işin içinden çıkmaya çalışmak var. :)

Ben de hep izliyordum o programı. Başladığında aşağı yukarı yine bu kilolardaydım, "Onlarla beraber ben de vereceğim" demiştim ama olmadı Zaten reyting almadı program, abuk subuk yayınladılar, kısacık süreler, gecenin körü... Ben de bir yerden sonra izlemeyi bırakmıştım, iyice bbg'ye bağlamıştı. Ama son bölümde özellikle birkaç kişi vardı ki... Ne kadar değişmişlerdi kilo verince ya... Biz de o kadar değişip güzelleşiriz umarım :)

Günaydın arkadaşlar.kahvaltımı ettim,1dilim light ekmek,2yeşil zeytin,1tatlı kaşığı peynir ve 1kupa yarım yağlı sütten neskafe.
Ben kahvesiz yapamayanlardanım.

Sevgili sinem,sanırım sen de benim gibi yenisin.benim hedefim de 58di,sonra 57ye indirdim şimdi de 56mı olsam diyorum,insan zayıfladıkça daha da zayıf olmak istiyor.
Benim sezeryan doğumdan kalma göbeğim var,ondan kurtulmaya çalışıyorum.biraz araştırdım,karbonatlı su içmek yağ eritmeye yardımcıymış,denedim berbat bişey,vazgeçtim.yeşil çay ve özellikle geceleri yoğurt yemek te işe yarıyormuş,şimdilik bunları deniycem ve ebru şallının dvd sini aldım,21günde süper karın diyor ama bir türlü açılmıyor galiba dvd miz bozuk.şimdilik bildiğim birkaç plates egzersizine başlıyorum.
Sıkılaşmak için platesten daha etkilisi yok diyorum,kesinlikle tavsiye ederim daha önce yapmıştım,herkes farkediyordu

Canım çok az olmuş kahvaltın... Az yersen, ara öğün de yapmazsan metabolizmanı yavaşlatırsın. İlerde günde 1000-1200 kaloriyi geçemeyecek duruma gelebilirsin. Bence bu konuda yeni bir formül bul kendine :)

Pilatesi bende yapmıştım. 2 aydır bisiklete biniyorum, 10 günlük pilatesle sahip olduğum sıkılık yok. Bacaklarımın arkası bildiğin kaya gibi semsertti, hiç insani hissettirmiyordu dokununca Bacaklarımın içinde de dehşet bir toparlanma olmuştu, olmayan popom varolup yuvarlak olmuştu :) Pilates enteresan bir şey gerçekten, aslında ben de tekrardan başlamak istiyorum ama önce kilo verdiğimi görmeye ihtiyacım var. 65-66 falan olsam başlayacağım.

herkese çok selamlar kızlar nasılsınız bakalım ayyyyyyyyyyyyy çok özledim valla hepinizi öptüm forumu bıraktıgım gıbı buldum harika yeni gelen arkadaşımız olmus hosgeldin canım 10 günlük aradan sonra yenilenmiş stresden arınmış ve 1,2 kilo almış olarak dönmüş bulunmaktayım cumaya kadar sisliği atacagım aldıgım kılo yu verecegım

Hoşgeldin Berivancım :) Biz de seni özledik, bu defa temelli döndün galiba :) Hepimiz biraz aldık canım, cumaya kadar vereceğiz beraber :)

hoşgeldin berivancımmmm
özledik vallaaa
stresten arınmış olman 1.2 kilo almandan çok çok daha güzel bişey:))
ben kaç kilo artıdayım tahmin bile edemezsin(
ama olsun yeniden başladık ve vericez inşş:))

senin bana burayı emeanet ettiğine daynarak bikaç arkadaş çağırdım çonkü gerçekten çok azız ve bikaç kişide izine ayrılınca iki üç kişi kalıverdik

bundan sonra burda olduğuna göre artık sen ilgilenirsin
berivancım bi 4 5 kişi daha çağırabilirmisin
çünkü gördüğün gibi her gelen kalıcı olmuyor malese ve zmaan kaybediyoruz
fundayla beraber gelen arkadaşlardan ses yok
4 5 kişi çağırırsak zaten iki hafta deneme süresi var en azından listemize girecek bir kaç kişi kalır:))
öpüyorum senii
seni görmek güzel:)

ablacım benim çok sagol çok iyi yapmıssın topik hareketlensin ki güzel kılolar verelım evet yeni arkadaşlar gelsin ahah gelenler funda gibi olsa topigin sırtı yere gelmez canım verecegız hep birlikte Allah a şükür irade miz var hedefe gelene kadar pes etmek yok

geçmişi okuyum dedim baya bi sayfa var kızlar biraz okuyabildim fundacım bayramdan kılo verdinmi

Verdim biraz canım, ama ilk günler almıştım... O yüzden şu an cumaya ne olacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Bakalım, ekside çıkarım umarım.

Evet Berivancım, yeni arkadaşlara ihtiyacımız var. Takımın kapanma riski falan olabiliyormuş, ayrıntılarını bilmiyorum, ilk kez duydum. Bu hafta 7 kişi olacağız izin falan yoksa. Pelin geldi aramıza, ben onun da kalıcı olacağına inanıyorum. Birkaç kişi daha katılsa da başımızı suyun üzerine çıkarsak çok iyi olacak, sana güveniyoruz canım :)

canım elimden geleni yapacagım elif geldimi kızlar ben yokken takımın kapanmasını istemiyoruz kızlar gayret edelim dagılmayalım hedeflerimize birlikte gidelim ben cuma yarışlarına bakıyorum gelen olursa takıma alacagım bakalım

kızlar selaaam ben geldim :)) çok özledim yaaa :) mersinden cuma akşamı geldik haftasonu da valizleri falan boşalttım dolapta bişi kalmamıştı alışveriş vs. derken bugun ancak geldim. eee nasılsınız bakalım kilolar ne alemde ben sadece 300gr artıdayım çok sevinçliyim :)

Geçmiş sayfaları okudum biraz,yeşil çayın etkisinden bahsetmişsiniz,iki markete girdim bulamadım,5bitkili çay vardı,şimdilik ondan aldım ama daha denemedim

bencede yeşilçay bir mucize:)
bende heop söylerlerdi inanamzdım ama cidden çok işe yarıyor
bencede en kısa zamanda aktardan yeşilçay almalısın farkı göreceksin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…