Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fundacım bak bende yarın baslıcaktım ama, hadı kalk beraber yapalım.
hem aerobık 30dk 210kalori hadı hadı kalk bak ustumu değiştiriyorum

pelincim ben ciğ badem yıyorum hem daha saglıklı hemde mıdeyı rahatsız etmıyor. fındıgı da cıg yıyorum. onu dene ıstersen. evet dogal zeytınden yedıgın daha ıyı olur canım.

Funda gitmiş sinemcim,ben biraz yatayım,oğlum uyutmadı dün,uykum var.hadi herkese iyi geceler,tatlı rüyalar, ben galiba çok acıkmışım dün gece,rüyamda biftek yiyordum,tam bıçağımla kestim,çatalı batırdım,yumuşacık,pamuk gibi kızarmış et,valla ağzımı açtım o harekete ıuyandım.:)

oluyor bazen oyle. :) benimde canım bısey cok cektımı ruyama gırıyor sabah gulerek uyanıyorum
tamam canım ıyı geceler..

Haydi anam bekliyom bak,izliycen mi izlemiycen mi,yazayım mı

Pelincim dayanamadım egzersize soyundum ben canım. Ama o tavsiyeyi yarın istiyorum, izleyeceğim.

Fundacım bak bende yarın baslıcaktım ama, hadı kalk beraber yapalım.
hem aerobık 30dk 210kalori hadı hadı kalk bak ustumu değiştiriyorum

hadi fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :118:

10 dakikam kaldı bitirmeme Sinemcim. :) Hadi sen de iş başına o zaman. Ben dayanamadım başladım. İçim rahat etmedi.

funda burdasın bılıyorum bak pelinin mesajını begenmıssın. saklanma cık ortaya

ooo canım benım supersın. tamam ozaman bende verdım sozu sozum soz kalkıyorum. sporun bıtınce Kanal Dye bak korku fılmı basladı, bide cay yap kendıne sporun verdıgı rahatlamayla izle keyıfle..

Ayyy bilmez miyim... Ben de sürekli pastane talan ediyorum rüyalarımda... Pastalar, ıslak kekler, eklerler... Rüyanın en güzel yanı da onların tadını alabiliyor olmak. Bazen öyle kaptırıyorum ki uyanıp "o kadar pastayı yedim" diye vicdan azabı çekerken yakalıyorum kendimi. Bir de rüyamda pastacılarla tartışmaya giriyorum, adam diyor ki "Parasını vermeden nasıl yiyorsun?" kızıyor bana... Ben de "Aman rüya bu, ne olacak" diyorum. Bilinçaltıma bak ya...

merhaba kızlar, bugün dışarıdaydım, iyiyim genel olarak, hemen mönümü yazıyım, yoğunluktan dolayı günde 5 mesaj yazamıyorum, lütfen beni dışlamayın :/

uyanınca: 2 bardak su
kahwaltım: 2 dilim bugday ekmeği, 6 zeytin ( çok güzeldi sele zeytini tadına doyamadım ), 1 dilim peynir, çay, yarım yumurta
ara: yok çünkü acıkmadım ama yapmaya çalışcam
öğlen: kepekli peynirli tost, roka salatası, şekersiz erik şurubu
ara: 6 badem, 1 bardak ılık süt ( şekersiz kakao ekledim 1 tatlı kaşığı )
akşam: yoğurtlu semizotu salatası, 4 köfte, 1 dilim ekmek, buharda haşlanmış havuç ve domates

bugün açık havada 2.5 saat yürüdüm aralıklarla, tabanlarımı hissetmiyorum, cuma diyetisyene gitcem 4 gün kaldı ,,, korkuyorummmm

çok güldüm valla, insan tabi günlük hayatta kiloyla savaşırken, bilinçaltı uykuda da peşimizi bırakmıyor ben de bi keresinde rüyamda börek görmüştüm :) ama yiyememiştim bişe beni engelliyodu kan ter içinde kalkmıştım uykudan çabalamışım yani yicem die

ooo canım benım supersın. tamam ozaman bende verdım sozu sozum soz kalkıyorum. sporun bıtınce Kanal Dye bak korku fılmı basladı, bide cay yap kendıne sporun verdıgı rahatlamayla izle keyıfle..

Açıyorum hemen canım. :) Çayımı da yapıyorum.
Ay harikasınız gerçekten ya... Yani şu halimi 2 dakikada toparladınız ya.
Müzikle hareket etmek de harika geliyor. En sonda o baleyle huzur doluyor içime, ooohhh...

Bisiklet konusunda babam ve sevgilim hiçbir problem çıkmayacağını, mekanik bir aletin o ya da bu şekilde kısa zamanda yapılacağını söylüyorlardı da ben pek inanmıyordum. Keyfim yerine gelince inanır gibi oldum. Olur ya, yapılır. Olmazsa da verdiğim paraya acırım sadece, 300 liraya almıştım. Neyse bu konuda çok konuşmayacağım. Bir şekilde devam etmeye çalışırım sizle zaten. Elimden geleni yaparım. Ben en ufak bir şeyde moralimi hemen bozuyorum ama sonra da hemen toparlıyorum, biraz dengesiz bir yapım var. :)

Ay çok iyi geldiniz, güldürdünüz beni. :) Sinemcim sen zaten "saklanma, çık ortaya" yazmışsın. Ne saklanacağım yahu... :) Alnım ak. :) Menümü de yazayım şimdi sizlere...

Fundaaaaaaa ben burdayımmmmm , yan ben geliyorum herkes gidiyo yaaaa :/ nası konişiyim diyetisyenle, yol gösterin bana :/ korkuyorum ya

benim evde yürüme bandı var, bugün binemedim ama dışarıda bayaa yürüdüm, süper oldu, boğaza karşı hemde, bazen yoga pilates yapıyorum aklıma geldikçe, gerçekten süper ter attırıyor, uyku problemim var bu ara, papatya çayı içiyorum, relax çayı da iyi geliyor diyolar, deneyn var mı ? bi de önceki yazdıklarıma cevap gelirse çok sevinicem

Menüm:

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 yumurta
2 domates
1 salatalık

Ara:
Bir paket diyet bisküvi

Öğle- Akşam (Bisikletle uğraşmaktan saatler biraz ilerledi, 2 öğün bir arada oldu)
3 köfte
5 kaşık pilav
1 kase yoğurt

Ara:
Bir paket diyet bisküvi

Ara:
30 tane kuru üzüm

--------

Bu arada ben de aramızdan birini tanıyan birinin o "ziyaretçi" olabileceğini düşünüyordum. Belki dediğiniz gibi meraklı eşlerden biridir. Ben de olsam ben de okurdum yani... :)

Artık bugün daha girmem, birkaç işim var. Hadi öptüm hepinizi, seviyorum sizi... :) Yarın görüşürüz...

ohh afıyet olsun canım simdi keyıf zamanı mis gibi de uyursun. yaa bende bayılıyorum sonuna o son hareketler hem vucudu hem ınsanın ruhunu dınlendırıyor.
canım dedıgım gıbı servıse yolla, hem yazık 2 aylıkmıs daha.

ne biliyim fıstıgım hızlı yazardın sen cevapları. :)))) bir sure cevap gelmeyınce tüyledın sandım

Maşallah kizlar dokturmussunuz yine hepsini okuyamadım söyle bir göz attım bel, basen, göğüs, kalça geçiyor onlarımı ölçüyoruz, nasıl yapıyorsunuz bı anlatı verin bakem.....

Önceki mesaja 5 yazmayinunuttum o 5 bu
-
Heee bi de bir sok diyet meselesi var... Nasılmış o sok diyet, perşembeleri galiba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…