- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.661
Kızlar hemen kısa bir şey yazacağım.
Şimdi ben bugün spor falan yapamadım maalesef...Şu an sinirlerim çok bozuk, midem bulanıyor, başım dönüyor sinirden. O yüzden hiçbir şey yapasım yok. Depresyonda gibiyim, mal mal oturuyorum.
Derinlerden bir yerden bir ses "Eşeklik etme, en azından kalk Sinem'in videosunu yap." diyor ama 40 dakikada 300 kalori yakıyordum ben bisiklette. O videoyuyu yapsam herhalde taş çatlasa 100 yakarım. O yüzden gereksiz geliyor. Tabi ki hiç yoktan iyidir. Oturmamış, bir şeyler yapmış olurum, üstelik müzik de var, hem de hareketler müziğe uygun, belki psikolojime iyi de gelir.
Yani aslında bir şekilde motive olup o videonun başına geçmek istiyorum ama depresif tarafım her şeyi "bitti" ya da "gereksiz" gözüyle görüyor şu an. Hadi bana yardım edin, 2 laf söyleyiverin de, harekete geçecek gücü bulayım kendimde...
Sinemcim seni dinliyorum bak,yazmadım unuttum,sen tavsiye ettin diye bugün küçük bir avuç badem yedim ama çok midem bulandı,ağır geldi,yağlı diye galiba,bende açtım,çarptı sanki.
Arada da biriki çay kaşığı zeytinyağı döküyorum yediklerime,seni anıyorum.
E benim dolabımda kırma yeşil zeytinim var,bizim ağacımızdan,yağlı diye yemiyordum,sabahları 1tane yiyeyim o zaman,çok iri zaten
Funda gitmiş sinemcim,ben biraz yatayım,oğlum uyutmadı dün,uykum var.hadi herkese iyi geceler,tatlı rüyalar, ben galiba çok acıkmışım dün gece,rüyamda biftek yiyordum,tam bıçağımla kestim,çatalı batırdım,yumuşacık,pamuk gibi kızarmış et,valla ağzımı açtım o harekete ıuyandım.:)
Haydi anam bekliyom bak,izliycen mi izlemiycen mi,yazayım mı
Fundacım bak bende yarın baslıcaktım ama, hadı kalk beraber yapalım.
hem aerobık 30dk 210kalori hadı hadı kalk bak ustumu değiştiriyorum
hadi fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :118:
Pelincim dayanamadım egzersize soyundum ben canım. Ama o tavsiyeyi yarın istiyorum, izleyeceğim.
10 dakikam kaldı bitirmeme Sinemcim. :) Hadi sen de iş başına o zaman. Ben dayanamadım başladım. İçim rahat etmedi.
Funda gitmiş sinemcim,ben biraz yatayım,oğlum uyutmadı dün,uykum var.hadi herkese iyi geceler,tatlı rüyalar, ben galiba çok acıkmışım dün gece,rüyamda biftek yiyordum,tam bıçağımla kestim,çatalı batırdım,yumuşacık,pamuk gibi kızarmış et,valla ağzımı açtım o harekete ıuyandım.:)
Ayyy bilmez miyim... Ben de sürekli pastane talan ediyorum rüyalarımda... Pastalar, ıslak kekler, eklerler... Rüyanın en güzel yanı da onların tadını alabiliyor olmak.Bazen öyle kaptırıyorum ki uyanıp "o kadar pastayı yedim" diye vicdan azabı çekerken yakalıyorum kendimi. Bir de rüyamda pastacılarla tartışmaya giriyorum, adam diyor ki "Parasını vermeden nasıl yiyorsun?" kızıyor bana... Ben de "Aman rüya bu, ne olacak" diyorum. Bilinçaltıma bak ya...
ooo canım benım supersın.tamam ozaman bende verdım sozu sozum soz kalkıyorum. sporun bıtınce Kanal Dye bak korku fılmı basladı, bide cay yap kendıne sporun verdıgı rahatlamayla izle keyıfle..
Açıyorum hemen canım. :) Çayımı da yapıyorum.
Ay harikasınız gerçekten ya... Yani şu halimi 2 dakikada toparladınız ya.
Müzikle hareket etmek de harika geliyor. En sonda o baleyle huzur doluyor içime, ooohhh...
Bisiklet konusunda babam ve sevgilim hiçbir problem çıkmayacağını, mekanik bir aletin o ya da bu şekilde kısa zamanda yapılacağını söylüyorlardı da ben pek inanmıyordum. Keyfim yerine gelince inanır gibi oldum.Olur ya, yapılır. Olmazsa da verdiğim paraya acırım sadece, 300 liraya almıştım. Neyse bu konuda çok konuşmayacağım. Bir şekilde devam etmeye çalışırım sizle zaten. Elimden geleni yaparım. Ben en ufak bir şeyde moralimi hemen bozuyorum ama sonra da hemen toparlıyorum, biraz dengesiz bir yapım var. :)
Ay çok iyi geldiniz, güldürdünüz beni. :) Sinemcim sen zaten "saklanma, çık ortaya" yazmışsın.Ne saklanacağım yahu... :) Alnım ak. :) Menümü de yazayım şimdi sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?