- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.701
Aa berivan gelmiş.nasılsın canım.sınavların nasıl geçti,ne okuyordun sen
doktorum programını izliyorum,ender saraç var,106kiloluk bir kız gelmiş.
Çok güzel bir kız ama.meryem uzerliye benziyor biraz
Günaydın kızlar.
Yeni bir gün,umarım güzel de bir gün olur.ilkbaharda kırlarda zıplayan yavru keçiler gibiyim,enerji doluyum:)
biraz spor yapayım,kahvaltımı ettim,
sonra yine gelirim.
Süper paylasımlar olmuş gunaydın 5. Takımımmmmmmmmmmm
Sınavları atlattık çok şükür bakalım nasıl gelecek umarım geçerım
Cumartesi menüm :
Sabah:1 dilim ekmek ,peynir,çay
öglen dısardaydık :yemek yemedım sadece dondurma yedım
aksam :yengeme saya gıttıkastalar poçalar yapmış kahvaltı hazırlamıstı ben sade ce yarım simit peynır çay olarak yedım
1 armut
pazar
sabah:nesfit ,süt
öglen :sade dondurma
akşam :1 kasa çorba,bollllllll yagsız salata
oooo ara öğünle hep uçmuş gitmiş berivancımm
olmaz öyle hafta sonu telaşeside olsa ayarla bişeyler atıştırmak için
öyle 3 öğünle kilo veremeyiz biliyorsun
tunicim iştahım kayboldu hiç yıyesim yok birsey
Günaydın kızlar. Gece 4'te yatınca daha yeni kalktım. Gözlerimin üstünde kayalar var gibi hissediyorum... :S Bugün öğünler yine şaşacak galiba...
2 dilim ekmek arası peynir + süt ile hızlı bir kahvaltı yaptım.. Biraz şiştim gibi ama çok geçirmeden gidip bir yeşil çay yapacağım kendime, midem dolu kalsın. şu spor sorununu ortadan kaldırana kadar biraz daha sıkı tutayım bari... Cumaya 0 çekmek istemiyorum.
2 dilim ekmek arası peynir + süt ile hızlı bir kahvaltı yaptım.. Biraz şiştim gibi ama çok geçirmeden gidip bir yeşil çay yapacağım kendime, midem dolu kalsın. Şu spor sorununu ortadan kaldırana kadar biraz daha sıkı tutayım bari... Cumaya 0 çekmek istemiyorum.
2 dilim ekmek arası peynir + süt ile hızlı bir kahvaltı yaptım.. Biraz şiştim gibi ama çok geçirmeden gidip bir yeşil çay yapacağım kendime, midem dolu kalsın. Şu spor sorununu ortadan kaldırana kadar biraz daha sıkı tutayım bari... Cumaya 0 çekmek istemiyorum.
kızlar kardeşimle girdiğimiz bir yılbaşı iddiamız vardı
eski arkadaşlar hatırlarlar belki ama kadro baya değişti o sırada kim vardı tam hatırlayamadım
iddiaya girdiğimizde 78 kiloydum ve yışbaşına kadar 65 kilo olamazsam kardeşime i-pad alıcaktım
hatta benimle baya uğraştı geldiğinde abla hadi bak sen ye bundanda ye filan diye diyetimi sabote etmeye çalıştı
amaa benim ne zmaandır bu iddia aklıma bile gelmedi
dün eşim tartıya çıktı arkasından ben çıktım 72.5 geldim
döndü bana dediki senin iddia sıkıntıya giriyor galibaa
aaa dedim ben iddiaya girmiştimm
dank dedi o an kafama
yaani kızlar benim yılbaşıan kadar 7.5 hatta garanti olsun 8.5 9 kilo vermem lazım
çünküü 65.1 i görsem kabul etmem kaybetmiş sayılırsın demişti kardeşim bende kabul etmiştimm
ne dersiniz olurum dimii inşş:))
olurum yaaa niye olmayayıımm
ama 3.5 ay kaldı şurda
haftada yarım kio bile kurtarmıyor benii
napsaaam ne etseeemmm:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?