Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pelincim senin anlattığın göbeğin aynısı bende de var hani köle kıvamında heh aynı tipatip bide üstü çatlak dolu.....geçenler de bu 8 dk denedim anacim ertesi gün neydi o karnındaki ağrı boynum yemedi valla bida yapmak ama simdi bu anlattıklarını okuyunca demek ki bu göbek düzeltebilirmiş dedim bende yapıcam artık 8 dk yı...

--
Ne guzel söylemişsin Fundacim 1 dk lik zevk icin hay ağzını öpeyim valla doğru soze ne denir yemek yerken bunu da düşünelim.......

Maşallah kizlar dokturmussunuz yine hepsini okuyamadım söyle bir göz attım bel, basen, göğüs, kalça geçiyor onlarımı ölçüyoruz, nasıl yapıyorsunuz bı anlatı verin bakem.....

Canım Sinem bir foto paylaştı. Onun orda işaretlediği yerden ölçüyoruz. Basen düşündüğün yerde işaretlenmemiş çıkacak büyük ihtimal ama basenin doğru yeri Sinem'in işaretlediği yermiş. Poponun altı değilmiş yani, halk arasında öyle biliniyor. Ordan ölç, bir de kalça ölç, sonra yaz canım. Her ayın 10'u ölçülelim demiştik. 10'u oldu zaten.

Önceki mesaja 5 yazmayinunuttum o 5 bu
-
Heee bi de bir sok diyet meselesi var... Nasılmış o sok diyet, perşembeleri galiba.....

Canım Pelinle beraber perşembeleri şok diyet yapmaya karar verdik. Zaten arada yapıyorduk ama tartı öncesi olsa daha iyi olur diye düşündük. Sen de katılabilirsin, hem seni bu perşembenin gününden uzak tutabilir.

Ayy, bugün daha girmem demiştim ama mailde "yeni mesaj" ı görünce yine dayanamadım.

Tamam canim o fotoyu bulayım da yarın bende ölçer bildiririm ama öğlenden sonra olur bu yarın oğlum okula başlıyor ya onu birakcam

Canım Pelinle beraber perşembeleri şok diyet yapmaya karar verdik. Zaten arada yapıyorduk ama tartı öncesi olsa daha iyi olur diye düşündük. Sen de katılabilirsin, hem seni bu perşembenin gününden uzak tutabilir.

Tamam yapalım perşembe gunü neler yiyeceksiniz söyleyin bana da canim

Yaa kizlar bişey dicem ben iki gündür tartıliyom hep aynı kilodayim ne bir gram eksik ne fazla neden acaba adet gunüm yaklaşıyor gecen ayın 12 şinde olmuştum ondan olabilir mı acaba ?

Yaa kizlar bişey dicem ben iki gündür tartıliyom hep aynı kilodayim ne bir gram eksik ne fazla neden acaba adet gunüm yaklaşıyor gecen ayın 12 şinde olmuştum ondan olabilir mı acaba ?

buyk ıhtımalle arzucum regl oncesı sıslıktır + bıle olsan sasırma.
bu arada resimin oldugu sayfa 6461

O zaman ben bu hafta kilo pek veremem mı acaba bide çabuk sokulemiyorum gecen ay 12 siyse bu ay 18-20 gibi oluyorum

sen duzenını bozma canım bellı olmaz hıc. reglde tatlı krızlerın ıcın yarın bıdısını okula bıraktıktan sonra kuru meyve falan al istersen (kayısı, incir vs..)

sen duzenını bozma canım bellı olmaz hıc. reglde tatlı krızlerın ıcın yarın bıdısını okula bıraktıktan sonra kuru meyve falan al istersen (kayısı, incir vs..)

M-1

İyi fikir canim bir aralar alıyordum kavanozlara doldurup gözümün önünde bir yere koyuyordum yiyim die regl donemi icinde süper olur. Dün gece kızım brovni intens yiyordu zor tuttum kendimi bir ısırık almamak icin halbuki hic dayanamazdim ona cok severim. Ama başardım Yememeyi....

düzeliyor canım inanki,biraz ısın sonra yap,öncesinde başka spor yap sonra bununla devam et,boynuna dikkat et,karnına konsantre ol,boynun değil karnın çalışsın.birkaç güne alışırsın,farkı görünce de misafirlikte bile yere yatıp bu egzersizi yapasın gelecek bak emin ol.

Günaydın kızlar.
Yeni bir gün,umarım güzel de bir gün olur.ilkbaharda kırlarda zıplayan yavru keçiler gibiyim,enerji doluyum:)
biraz spor yapayım,kahvaltımı ettim,
sonra yine gelirim.

M-3

Pelincim senin yaptığın 8 dk lik video hangisi canim bir kaçtane var linkini atabilirmisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…