- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.681
Günaydın kızlar,
erken kalktım ama kahvaltımı etmedim,sabah umut beni uyandırdığında gözüm açılmıyordu,kendime gelmek için kahve içtim iştahımı kesti.
Kızlar ben yazdığım bir mesajı buldum,göbeğimden yakınmışım,bel çevrem göbek deliğimden ölçünce 83cm çıkıyor,üstelik karnım beyaz beyaz jöle kıvamında yağ demişim,o günden bu güne çok zaman yok,kilo olarak ta 3kg fark var ama şimdi ölçtüm belim 78cm çıktı,o iğrenç görüntü de yüzde 80kaybolmuş,neredeyse hiç doğum yapmamış kadar oldum,
8dakika karın egzersizine borçluyum,çok mutluyum.
Sağol Sinemcim. :) İlk günler daha çok kaçırıyordum, haklısın. Ya bir de dünkünün üzerine 600 gram alınca gerçekten değmeyeceğini gördüm. Bir de böyle güvendiğin bir tartıda tartılınca durum daha bir acı gerçek oluyor. Eski tartım olsa "ayarı kaçmış yine" falan derdim. Ama bunun gerçekleri söylediğini biliyorum. Artık kaçamaklar konusunda dünden daha isteksizim kesinlikle. Neydi motivasyon cümlemiz:
"Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır."
Aynen öyle. 1 dakikalık bir zevk için günlerin emeğini çöpe atmaya kalkıyoruz.
Maşallah kizlar dokturmussunuz yine hepsini okuyamadım söyle bir göz attım bel, basen, göğüs, kalça geçiyor onlarımı ölçüyoruz, nasıl yapıyorsunuz bı anlatı verin bakem.....
Önceki mesaja 5 yazmayinunuttum o 5 bu
-
Heee bi de bir sok diyet meselesi var... Nasılmış o sok diyet, perşembeleri galiba.....
Canım Sinem bir foto paylaştı. Onun orda işaretlediği yerden ölçüyoruz. Basen düşündüğün yerde işaretlenmemiş çıkacak büyük ihtimal ama basenin doğru yeri Sinem'in işaretlediği yermiş. Poponun altı değilmiş yani, halk arasında öyle biliniyor. Ordan ölç, bir de kalça ölç, sonra yaz canım. Her ayın 10'u ölçülelim demiştik. 10'u oldu zaten. D
Yaa kizlar bişey dicem ben iki gündür tartıliyom hep aynı kilodayim ne bir gram eksik ne fazla neden acaba adet gunüm yaklaşıyor gecen ayın 12 şinde olmuştum ondan olabilir mı acaba ?
Basenin ölçülecegi yer icin yeni bı tarif buldum
Düşük bel bı iç çamaşırın lastik kısmı:))
Nasil ??
buyk ıhtımalle arzucum regl oncesı sıslıktır + bıle olsan sasırma.
bu arada resimin oldugu sayfa 6461
Bildim canim bende onu atmakla mesguldum.... Yarın ölcucem neyle ölmüyorsunuz mezurayla dimi
buyk ıhtımalle arzucum regl oncesı sıslıktır + bıle olsan sasırma.
bu arada resimin oldugu sayfa 6461
Bildim canim bende onu atmakla mesguldum.... Yarın ölcucem neyle ölmüyorsunuz mezurayla dimi
Offf bu iPad kelimelerimi değiştiriyor sınır oluyorum
Bildim buldum atmakla aramakla ölmüyorsunuz ölçüyorsunuz...... Gibi
O zaman ben bu hafta kilo pek veremem mı acaba bide çabuk sokulemiyorum gecen ay 12 siyse bu ay 18-20 gibi oluyorum
sen duzenını bozma canım bellı olmaz hıc. reglde tatlı krızlerın ıcın yarın bıdısını okula bıraktıktan sonra kuru meyve falan al istersen (kayısı, incir vs..)
Pelincim senin anlattığın göbeğin aynısı bende de var hani köle kıvamında heh aynı tipatip bide üstü çatlak dolu.....geçenler de bu 8 dk denedim anacim ertesi gün neydi o karnındaki ağrı boynum yemedi valla bida yapmak ama simdi bu anlattıklarını okuyunca demek ki bu göbek düzeltebilirmiş dedim bende yapıcam artık 8 dk yı...
düzeliyor canım inanki,biraz ısın sonra yap,öncesinde başka spor yap sonra bununla devam et,boynuna dikkat et,karnına konsantre ol,boynun değil karnın çalışsın.birkaç güne alışırsın,farkı görünce de misafirlikte bile yere yatıp bu egzersizi yapasın gelecek bak emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?