- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.621
Sinemcim, başbaşayız ne zamandır. Bir şey diyeyim sana... Bilmem dikkatini çekiyor mu, ne zaman gelsem % 90 konuyu okuyan 1 ziyaretçi oluyor. Şimdi diyeceksin ki "Olur, ne var bunda..." :)
Bence de öyle tabi de... Bir takımda okumuştum. Herkesin dikkatini çekiyor, sürekli bir ziyaretçinin konuyu okuduğu... Bir süre sonra da biri üye olup o takımın başlığına şöyle yazıyor. "Ne zamandır sizi okuyordum, en sonunda dayanamadım geldim, beni de alın aranıza..."Benim de günlerdir dikkatimi çekiyor. Gerçi bizim de bir fanımız olsa bile artık siteye üye olmak kolay olmadığından gelemez diye düşünüyorum... Ama belki bizi her gün düzenli okuyan biri vardır.
Olabılır canım bende farkındayım. ama bunların sonu yok ne yazık ki. ve pek sallamıyorum dusunsene hıc ılgısı olmadan sureklı buraları okuyan bırının nasıl oldugunuaynen boyle bıseydır iş guc yok sosyal yok kendını burda oylayan kendı hayatı olmayan enbesil biseydir.
o yuzden gormezden gel, cok nadır uye olmayıpta ciddi bır sekılde aa nasıl bır sıteymıs dıye gezen vardır sanıyorum.
ayrıca aynen ''ne zamandır okuyorum dayanamadım geldım'' tarzında bende rasladım hemde bu takımdaydı galıba ılk zamanlar. alenı bellı ne oldugu
Kim olduğunu görmeyince zaten görmezden geliyoruz.Gerçi öyle tabi, kilo vermek için değil de gelmek için geliyorlardır, haklısın. Ben böyle düşünmemiştim bak. Zaten üye olunamıyor artık kolay kolay. Ay iyiki vaktinde bu siteyi bulmuşum da üye olmuşum.
Kol ve bacak sinemin dediği gibi en üst kısımdanGöğüste 2 ölçü alınır, nedir bunlar?
1. kemik ölçüsü (göğüslerin hemen bitiminden alınır, düz bir çizgide sırt da dahil edilir)
2. göğüs ölçüsü (göğüs uçlarının üstünden alınır, düz bir çizgide sırt da dahil edilir)
Sütyen bedeni de zaten bu farkla bulunur. Yani göğüs ölçüsü 90 olan, hayatta doksan olamaz. Bu bildiğimiz 70, 75, 80, 85 vs. kemik ölçüsüdür. 1 ve 2 numaralı ölçünün arasındaki fark da cup ölçüsüdür ve asıl göğüs büyüklüğünü belirleyen faktör budur. Cup ölçüsü de a,b,c,d,e olarak sınıflandırılır. (Türkiye'de öyle) Yani kilo verirken göğüslerin küçülüp küçülmediğini böyle anlayabiliriz.
Diyelim ki ben 100 kilo iken 2 ölçü arasında 20 cm vardı. 70 kilo oldum 15 cm fark kaldı; o zaman göğüslerim küçülmüş demektir.
-------
Tunicim sen nerden ölçtün baseni, kolu, bacağı?
Aldım hemen. basenlerım yıkılıyor
Gogus____90
Bel ______74
Karın_____89
Kalça_____99
Basen ____97
Bacak ____53
Kol_______34
Hayiir benimki 30 cm cikti tek az cikan yerimide görün canım:))
bide kollarım kalın dıyıp duruyorsun fundacım en ınce senınkı cıktı
Çok kötüyüm çok...
Düzelmedi bisiklet. Hatta şimdi daha bir kasmaya başladı. Arada bir öyle bir sıkıyor ki devasa bir ses çıkararak zangır zangır titriyor.Oturduk yine açtık içini, artık ne fark olacaksa... Servise göndermek falan istemiyorum. Bozulursa da herhalde devam etmek imkansız olacak benim için... Ya biliyorum, geçen seferki gibi "Bir yolunu bulursun" diyeceksiniz ama ben zaten hareket etmenin bir yolunu bulamadığım için almıştım onu... Bilmiyorum ne olacak. Moralim çok bozuk. O olmadan 100 gram bile veremem.
Aaaaa Kizicamm bak ama!!!
Ne demek 100 gr bile veremem!!
Aerobic videosuna yaparsın leslie yaparsın internet elinin altında
Gecen yaptım demiştin step yaparsın
Dans edersin
Yeterli yapmak iste neler neleryaparsin
Yenimi almıştın bisikleti??
M-2
İyi akşamlar kizlar utanarak yazıyorum bugünkü menümü
Kalkınca yarım litre su
Sabah: 2 elim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, az bişey Menemen, domates salatalık.
Ara : yok
Öğlen : yok
Ara : yok
Aksam : 1 lahmacun, 1 bardak ayran
Ara : yeşil çay
2 litre su......
Sabah misafirim olduğu icin cok geç yedik o yüzden butun öğünlerim şaştı cezam neyse raziyim......((( 18::18::18:
Kız valla şu ziyaretçi benim de gözüme batıyor,arada acaba eşim mi bakıyor işyerinden diyorum,ne yazıyorum diye gizli gizli:)
ben de ölçülerimi aldım,yazyım ama şu basene ben de takıldım,basen benim bildiğim bacağın vücuda birleştiği en kalın yerdir ama yine sizin yazdığınız gibi aldım
Kız valla şu ziyaretçi benim de gözüme batıyor,arada acaba eşim mi bakıyor işyerinden diyorum,ne yazıyorum diye gizli gizli:)
ben de ölçülerimi aldım,yazyım ama şu basene ben de takıldım,basen benim bildiğim bacağın vücuda birleştiği en kalın yerdir ama yine sizin yazdığınız gibi aldım
Bu ne kız böyleee!!!
Pazar gunüne verelim dicem ama bence bundan sonra aralarda Bikac fındık badem filan ativer ağzına
2 yudum sut iciver
Ne biliyim ama bu kadar boş durma
Lahmacun cok buyuk bisey olmuyor zaten ama bence oyle bı kacamagi öğlen yapmak daha mantıklı
Yani tabi illa yapacaksak:))
Leslie yapıyordun onuda yapamamisindir dimı??
Göğüs 89
bel 72
karın 79
kalça 100 yuh be,bakın işte koca popolu ben
basen 88
bacak 60
kol29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?