- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.641
M-3
Ayyy çok pardon yaa sporu yazmayı unutmuştum tabiiki bugun spor da yok......
Bugun misafirler kapıdan ben bacadan arka balkonumu kıs bahçesi yapmak icin ikia ya gittik öyle bir kaptırmıştım ki kendimi zamanın nasıl geçtiğini anlamadım... Saat 7.30 olmuş bide bu aksam gine misafirim var hafta sonları böyle benim ev hic boş durmaz yani bugun hem cok yorucu hemde nasıl gecti anlamadım.
2 ay kadar olmuştu...
Ya neyse... Bizim takım gelmiş okuyor geçmişi... Siz şimdi kafayı bana takmayın, muhabbet edin. Ben de artık kesin sonuç belli olduktan sonra gelirim.
Bacağı yanlış ölçmüş olabilirmisin acaba??
Diger ölçülerin bence gayet guzel hele belin:))
Ama bacak biraz fazlamı yani bizim kilolarımıza göre değerlerle karşılaştırdım onun icin:))
Bacağı yanlış ölçmüş olabilirmisin acaba??
Diger ölçülerin bence gayet guzel hele belin:))
Ama bacak biraz fazlamı yani bizim kilolarımıza göre değerlerle karşılaştırdım onun icin:))
Ben yorum yaptım ama sen görmedin sanırım:))
Foto koymayı düşünmezmisin seni merak ediyorum arkadasım ben:))
Ama bayanda popo olacak birazbidaha baktım şimdi,doğru ölçmüşüm.ben aslen suriyelim kızlar,yani her iki dedem de ordan göçme,arap geni işte,kalça,baldır.bacak.
Mersinliyim ben,bizim orda çoktur ben gibisi.ben istanbula gelince farkettim koca popolu olduğumu,orda çok normal geliyordu :)
valla çok isterim ama o yüzünüzü nasıl kamufle ediyorsunuz onu bile bilmiyorum,bi ara koyarım,önce bir süslenip fotoğraf çekileyim de:)
Menümü de yazayım
sabah
2dilim tam bugday ekmeği
1kk peynir
1bardak süt
öğlen
tavuklu patates yemeği
(1baget,yarım patates,1soğan,1biber)
1kase bulgur pilavı.
Her iki yemeği de az yağla pişirdim.
Ara
1kase yoğurt
akşam
2dilim ekmek,1yumurta,2köfte,saçma bir öğün yani.
Açım ya,ben şimdi ne yiyeyim,meyveden nefret ederim
Kol ve bacak sinemin dediği gibi en üst kısımdan
Ama basen konusunda sinemin yazdığını okuyunca şüphelendim simdi
Ben bı ara kavitasyona gitmiştim o zaman ölçü alıyorlardı
Baseni kalçanın hemen altını ölçüyorlardı bacak ve kalçanın birleştiği yer diyeyim ben orayı ölçtüm
Ama su resime göre ölçelim madem hepimiz ona göre farkları görelim
Gerçi orda kalca yok dimı onu nasılsa biliriz bende tekrar ölçüp yazayim
Ölçülerin gayet güzelmiş Sinemcim boyun kaçı senin??
Hayiir benimki 30 cm cikti tek az cikan yerimide görün canım:))
Basenin ölçülecegi yer icin yeni bı tarif buldum
Düşük bel bı iç çamaşırın lastik kısmı:))
Nasil ??
Çok kötüyüm çok...
Düzelmedi bisiklet. Hatta şimdi daha bir kasmaya başladı. Arada bir öyle bir sıkıyor ki devasa bir ses çıkararak zangır zangır titriyor.Oturduk yine açtık içini, artık ne fark olacaksa... Servise göndermek falan istemiyorum. Bozulursa da herhalde devam etmek imkansız olacak benim için... Ya biliyorum, geçen seferki gibi "Bir yolunu bulursun" diyeceksiniz ama ben zaten hareket etmenin bir yolunu bulamadığım için almıştım onu... Bilmiyorum ne olacak. Moralim çok bozuk. O olmadan 100 gram bile veremem.
Funda ben senin yerinde olsam çıkar koşarım,sizin oralar daha müsaittir heralde,yok mu öyle bir yer
Yok be canım. E-5 'in dibinde oturuyorum ben. :) Koşacak, yürüyecek yer yok...
büyütme kız,sanki solunum cihazına bağlı yaşayan hastasın da elektirik kesilmiş ha funda.
Bişeyolmaz bacım sen bulursun bir yolunu,kolbastı yap bak valla 5dakikada hışın çıkıyor,kalorisini bilmem ama sırılsıklam olursun terden.sen değilmiydin dün beni kendime getiren,bak valla sen hocasın,hani hoca şeyyaparsa cemaat ne yapmazmış var ya anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?