Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alışveriş yapmakta kalori harcatiyr dünkü fundanim listesinde vardı
E sende baya gezdiğine göre spor sayılabilir:))

Hadi yorumları alayım,
benim boyum 157,ince kemikli,yusyuvarlak hatlı biriyim işte,çupra gibiyim yani beyaz etli,yağlı,yuvarlak :)
yok yok lokum gibiyim,lopez popolu bir bücürüm

Bacağı yanlış ölçmüş olabilirmisin acaba??
Diger ölçülerin bence gayet guzel hele belin:))
Ama bacak biraz fazlamı yani bizim kilolarımıza göre değerlerle karşılaştırdım onun icin:))

Ben yorum yaptım ama sen görmedin sanırım:))
Foto koymayı düşünmezmisin seni merak ediyorum arkadasım ben:))

Bacağı yanlış ölçmüş olabilirmisin acaba??
Diger ölçülerin bence gayet guzel hele belin:))
Ama bacak biraz fazlamı yani bizim kilolarımıza göre değerlerle karşılaştırdım onun icin:))

bidaha baktım şimdi,doğru ölçmüşüm.ben aslen suriyelim kızlar,yani her iki dedem de ordan göçme,arap geni işte,kalça,baldır.bacak.
Mersinliyim ben,bizim orda çoktur ben gibisi.ben istanbula gelince farkettim koca popolu olduğumu,orda çok normal geliyordu :)

Ama bayanda popo olacak biraz
Giydiğin yakışır guzel durur
Bence abartıyorsun:))
Zaten zayiflayinca biraz gidicek kalca hareketleri yapabilirsin
Biliyorsundur belki ama duvara ellerini dayayip ayaklarını arkaya doru itmek suretiyle popoyu sikilastirabilrisin

Menümü de yazayım
sabah
2dilim tam bugday ekmeği
1kk peynir
1bardak süt

öğlen
tavuklu patates yemeği
(1baget,yarım patates,1soğan,1biber)
1kase bulgur pilavı.

Her iki yemeği de az yağla pişirdim.

Ara
1kase yoğurt

akşam
2dilim ekmek,1yumurta,2köfte,saçma bir öğün yani.

Açım ya,ben şimdi ne yiyeyim,meyveden nefret ederim

Yeme yeme yat bence direkt:))
Bu saatten Sonra yenilmez artık
Ama yok o kadar acımki uyuyamam dersen 1 bardak sut icebilirsin

Kız ben taaa 3buçukta uyuyorum ya.eşim 2den sonra işten geliyor.o gelene kadar da uyuduğum oluyor ama kalkıp onunla otururken açlıktan geberiyorum,dayanamıyorum sonra.
Aaa iyisi mi ben gidip yoğurt yiyim,kendim yaptım mis gibi.

valla basenı oyle cok dedınız kı suphelendım yanlıs olabılır kızlar. ama resime gore olcersek hepimiz o da ıyı olur aynı yerlerden alırız.

sağol tunicim,boyum 1.65
pardon ya ben 33 gormustum kol olcunu canım :)

Basenin ölçülecegi yer icin yeni bı tarif buldum

Düşük bel bı iç çamaşırın lastik kısmı:))
Nasil ??

iyimis te o zaten resim de cızılı basen yerı degılmı tunucum kızın gobek seklıne baksana ( onu gordukcede asabım bozuluyor nasıl bır vucut uzunlugudur o ya )

fundacım olmazsa gonder servıse inat etme, o gelene kadarda beraber aerobık yaparız dans ederiz. benımkı asagıda depoda duruyor. o kadar kılo verdım onu hıc kullanmadım. bisiklet zayıflatmıyorkı senı kuşum sen zayıflatıyorsun senı. lutfen bozma moralını cok ıyı gıdıyorsun cunku.

menum

kahvaltı
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
2-3 zeytın (yazmıyorum ama zeytınle hergun 1 tatlı kasıgı saf zeytınyagı yıyorum)
1 domates

ara
1 kuru ıncır
1 kuru kayısı

ogle
nesfı+sut

ara
10 tane uzum
1 seftalı

aksam
1 patlıcan dolması
(bostan patlıcan oldugu ıcın tamamını yemedım yarısından bıraz fazla yedım)
2-3 kasık yogurt

caylar..
1 yesil cay
1 mısır puskullu cay

Kızlar hemen kısa bir şey yazacağım.
Şimdi ben bugün spor falan yapamadım maalesef... Şu an sinirlerim çok bozuk, midem bulanıyor, başım dönüyor sinirden. O yüzden hiçbir şey yapasım yok. Depresyonda gibiyim, mal mal oturuyorum.

Derinlerden bir yerden bir ses "Eşeklik etme, en azından kalk Sinem'in videosunu yap." diyor ama 40 dakikada 300 kalori yakıyordum ben bisiklette. O videoyuyu yapsam herhalde taş çatlasa 100 yakarım. O yüzden gereksiz geliyor. Tabi ki hiç yoktan iyidir. Oturmamış, bir şeyler yapmış olurum, üstelik müzik de var, hem de hareketler müziğe uygun, belki psikolojime iyi de gelir.

Yani aslında bir şekilde motive olup o videonun başına geçmek istiyorum ama depresif tarafım her şeyi "bitti" ya da "gereksiz" gözüyle görüyor şu an. Hadi bana yardım edin, 2 laf söyleyiverin de, harekete geçecek gücü bulayım kendimde...

Sinemcim seni dinliyorum bak,yazmadım unuttum,sen tavsiye ettin diye bugün küçük bir avuç badem yedim ama çok midem bulandı,ağır geldi,yağlı diye galiba,bende açtım,çarptı sanki.
Arada da biriki çay kaşığı zeytinyağı döküyorum yediklerime,seni anıyorum.
E benim dolabımda kırma yeşil zeytinim var,bizim ağacımızdan,yağlı diye yemiyordum,sabahları 1tane yiyeyim o zaman,çok iri zaten

Yok be canım. E-5 'in dibinde oturuyorum ben. :) Koşacak, yürüyecek yer yok...

büyütme kız,sanki solunum cihazına bağlı yaşayan hastasın da elektirik kesilmiş ha funda.
Bişeyolmaz bacım sen bulursun bir yolunu,kolbastı yap bak valla 5dakikada hışın çıkıyor,kalorisini bilmem ama sırılsıklam olursun terden.sen değilmiydin dün beni kendime getiren,bak valla sen hocasın,hani hoca şeyyaparsa cemaat ne yapmazmış var ya anladın sen onu

Ay Pelincim şu halimle güldürdün ya beni ne diyeceğimi bilemiyorum.

Sen bence şimdi sevdiğin bişey yap,şu depresif duygudan kurtul,otur internetten gerilim filmi izle,ben sana bi tane tavsiye edeyim,eşimle izlemiştik,film bittiğinde dudagımda uçuk vardı düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…