- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.721
kızlar kardeşimle girdiğimiz bir yılbaşı iddiamız vardı
eski arkadaşlar hatırlarlar belki ama kadro baya değişti o sırada kim vardı tam hatırlayamadım
iddiaya girdiğimizde 78 kiloydum ve yışbaşına kadar 65 kilo olamazsam kardeşime i-pad alıcaktım
hatta benimle baya uğraştı geldiğinde abla hadi bak sen ye bundanda ye filan diye diyetimi sabote etmeye çalıştı
amaa benim ne zmaandır bu iddia aklıma bile gelmedi
dün eşim tartıya çıktı arkasından ben çıktım 72.5 geldim
döndü bana dediki senin iddia sıkıntıya giriyor galibaa
aaa dedim ben iddiaya girmiştimm
dank dedi o an kafama
yaani kızlar benim yılbaşıan kadar 7.5 hatta garanti olsun 8.5 9 kilo vermem lazım
çünküü 65.1 i görsem kabul etmem kaybetmiş sayılırsın demişti kardeşim bende kabul etmiştimm
ne dersiniz olurum dimii inşş:))
olurum yaaa niye olmayayıımm
ama 3.5 ay kaldı şurda
haftada yarım kio bile kurtarmıyor benii
napsaaam ne etseeemmm:18::18::18::18::18:
aha ziyaretçi gene burda.
Eyyy ruuuuuh
geldiysen otur yorulmuşsundur
geçmiş olsun fundacım neyın var canım :26:
kızlar kardeşimle girdiğimiz bir yılbaşı iddiamız vardı
eski arkadaşlar hatırlarlar belki ama kadro baya değişti o sırada kim vardı tam hatırlayamadım
iddiaya girdiğimizde 78 kiloydum ve yışbaşına kadar 65 kilo olamazsam kardeşime i-pad alıcaktım
hatta benimle baya uğraştı geldiğinde abla hadi bak sen ye bundanda ye filan diye diyetimi sabote etmeye çalıştı
amaa benim ne zmaandır bu iddia aklıma bile gelmedi
dün eşim tartıya çıktı arkasından ben çıktım 72.5 geldim
döndü bana dediki senin iddia sıkıntıya giriyor galibaa
aaa dedim ben iddiaya girmiştimm
dank dedi o an kafama
yaani kızlar benim yılbaşıan kadar 7.5 hatta garanti olsun 8.5 9 kilo vermem lazım
çünküü 65.1 i görsem kabul etmem kaybetmiş sayılırsın demişti kardeşim bende kabul etmiştimm
ne dersiniz olurum dimii inşş:))
olurum yaaa niye olmayayıımm
ama 3.5 ay kaldı şurda
haftada yarım kio bile kurtarmıyor benii
napsaaam ne etseeemmm:18::18::18::18::18:
Aha ziyaretçi gene burda.
Eyyy ruuuuuh
geldiysen otur yorulmuşsundur
Dün konuştuk kızlarla canım,sürekli konuyu okuyan bir ziyaretçi oluyor bu kim diye,hatta ben eşimden şüpheleniyorum diye espiri yaptım
eşim değilmiş kızlar
şu anda evde çünkü:)
dün konuştuk kızlarla canım,sürekli konuyu okuyan bir ziyaretçi oluyor bu kim diye,hatta ben eşimden şüpheleniyorum diye espiri yaptım
eşim değilmiş kızlar
şu anda evde çünkü:)
:d :d yine gelmiş. Ya bence içimizden birini tanıyan biri olabilir. Ya birinizin eşi, ya meraklı bir arkadaş... Bilmiyorum, tesadüfe bulup sarmış biri de olabilir. Bunları okudukça gülüyordur. :)
değil miymiş? Iyi, 1 kişiyi eledik. :d
-------
yılbaşı hedeflerinden bahsetmişsiniz. Hepimizin ki olur umarım. Berivancım senin bayram hedefleri vardı... :) onlar gibi bir yılbaşı hedefi koyar, arada bir bakarız kim ne kadar yol almış. öyle daha sıkı tutarız işin peşini... Yılbaşı önemli ya, hepimiz hedefimizde girmeliyiz yeni yıla...
Yine gelmiş. Ya bence içimizden birini tanıyan biri olabilir. Ya birinizin eşi, ya meraklı bir arkadaş... Bilmiyorum, tesadüfe bulup sarmış biri de olabilir. Bunları okudukça gülüyordur. :)
Değil miymiş? İyi, 1 kişiyi eledik.
-------
Yılbaşı hedeflerinden bahsetmişsiniz. Hepimizin ki olur umarım. Berivancım senin bayram hedefleri vardı... :) Onlar gibi bir yılbaşı hedefi koyar, arada bir bakarız kim ne kadar yol almış. Öyle daha sıkı tutarız işin peşini... Yılbaşı önemli ya, hepimiz hedefimizde girmeliyiz yeni yıla...
kesinlikle canım çok istıyorum dıyete başlamadan önce karar vermıştım
İyiyim Berivancım, uykusuzum sadece biraz... :)
Tunicim olur tabiki canım. Ama sporla desteklemen lazım. Haftada 600 gram versen yetiyor. :) Gözünde büyütme, yeter.
kuaföre gittim biraz önce
saçımı kestirdim fön çektirdim
resmen saçıma aklar düşmüşya fön çekilince kabak gibi çıktı ortaya dalgalı benim saçım bayada gür hiç farketmemiştim
şimdi aralarından aldırttım bide fön çektirttim baya baya çıktılar(
bu arada kuaför kızlar şok oldu beni görünce nasıl zayıfladın diyeee
ayy ne müthiş duygu
kilo aldığını hemen dan dan yüzüne söyleyenlerde hemen kilo verince farkedip böyle söyleseleryaa:))
onlar anca kilo aldığını farketsinler
kuaför kızlar şok oldu beni görünce nasıl zayıfladın diyeee
ayy ne müthiş duygu
kilo aldığını hemen dan dan yüzüne söyleyenlerde hemen kilo verince farkedip böyle söyleseleryaa:))
onlar anca kilo aldığını farketsinler
yani işte her hafta 600 gr verilemiyor işte bazen regl oluyor hooop şişiveriyrsun
motivasyonun düşüyor bir iki yiyorsun hoop şişiveriyorsun
kilo vermeye çalışırken hooop veremiyorsun ama almaya geldimi hooop alıveriyorsun
ama artık kaçamak yapmak yoookk
her kaçamak bizi geriye atıyor
bayramda yapmasaydım o kaçamakları resmen beni 1 ay geriye attıı(
Benm yılbaşına kadar 68 olmam lazımmmmmmmmmmmm verecegım ama
-
Ayyy o duyguyu bende yasamak istiyorum.....Ne kadar zayiflamissin, nasıl verdin, ne yaptın bunları bende duymak istiyorum........
Ben de, ben de...
Bu arada mesaj numaralarına dikkat kızlar.
Mesaj numaraları derken bu söz benim içinmiydi üstüme alındım nedense
Mesaj numaraları derken bu söz benim içinmiydi üstüme alındım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?