Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ve1sin canım.ben diyete ilk başladığımda birbuçuk ayda 8kilo vermiştim,hatta kıştı,havalar çok soğuktu oğlum hastalanmasın diye hep evdeydim,sonra çıkınca insanların şaşkınlığını görmek süperdi

Dün konuştuk kızlarla canım,sürekli konuyu okuyan bir ziyaretçi oluyor bu kim diye,hatta ben eşimden şüpheleniyorum diye espiri yaptım

eşim değilmiş kızlar
şu anda evde çünkü:)

geçmiş olsun fundacım neyın var canım :26:

İyiyim Berivancım, uykusuzum sadece biraz... :)

Tunicim olur tabiki canım. Ama sporla desteklemen lazım. Haftada 600 gram versen yetiyor. :) Gözünde büyütme, yeter.

Aha ziyaretçi gene burda.
Eyyy ruuuuuh
geldiysen otur yorulmuşsundur

Yine gelmiş. Ya bence içimizden birini tanıyan biri olabilir. Ya birinizin eşi, ya meraklı bir arkadaş... Bilmiyorum, tesadüfe bulup sarmış biri de olabilir. Bunları okudukça gülüyordur. :)

Dün konuştuk kızlarla canım,sürekli konuyu okuyan bir ziyaretçi oluyor bu kim diye,hatta ben eşimden şüpheleniyorum diye espiri yaptım

eşim değilmiş kızlar
şu anda evde çünkü:)

Değil miymiş? İyi, 1 kişiyi eledik.

-------

Yılbaşı hedeflerinden bahsetmişsiniz. Hepimizin ki olur umarım. Berivancım senin bayram hedefleri vardı... :) Onlar gibi bir yılbaşı hedefi koyar, arada bir bakarız kim ne kadar yol almış. Öyle daha sıkı tutarız işin peşini... Yılbaşı önemli ya, hepimiz hedefimizde girmeliyiz yeni yıla...

kesinlikle canım çok istıyorum dıyete başlamadan önce karar vermıştım

evet bayram hedefimizde vardı dimi 68 dmeiştik sanki funda aynıydı ikimizin
bayrama 68 olursam yılbaşına 65 hayli hayli olurum inşş:))

kuaföre gittim biraz önce
saçımı kestirdim fön çektirdim
resmen saçıma aklar düşmüşya fön çekilince kabak gibi çıktı ortaya dalgalı benim saçım bayada gür hiç farketmemiştim
şimdi aralarından aldırttım bide fön çektirttim baya baya çıktılar(

bu arada kuaför kızlar şok oldu beni görünce nasıl zayıfladın diyeee
ayy ne müthiş duygu
kilo aldığını hemen dan dan yüzüne söyleyenlerde hemen kilo verince farkedip böyle söyleseleryaa:))
onlar anca kilo aldığını farketsinler

İyiyim Berivancım, uykusuzum sadece biraz... :)

Tunicim olur tabiki canım. Ama sporla desteklemen lazım. Haftada 600 gram versen yetiyor. :) Gözünde büyütme, yeter.

yani işte her hafta 600 gr verilemiyor işte bazen regl oluyor hooop şişiveriyrsun
motivasyonun düşüyor bir iki yiyorsun hoop şişiveriyorsun
kilo vermeye çalışırken hooop veremiyorsun ama almaya geldimi hooop alıveriyorsun
ama artık kaçamak yapmak yoookk
her kaçamak bizi geriye atıyor
bayramda yapmasaydım o kaçamakları resmen beni 1 ay geriye attıı(

-
Ayyy o duyguyu bende yasamak istiyorum.....Ne kadar zayiflamissin, nasıl verdin, ne yaptın bunları bende duymak istiyorum........

Daha çooook söyleyenler olacak Tunicim. :)

Evet ya, artık kaçamak olmasın... Geri gidiyoruz dediğin gibi canım. Ben de takıma girdiğimden beri hiç kaçamak yapmasaydım kim bilir kaç kilo daha verebilirdim... Sen de haftada bir şok yapabilirsin Tunicim. Sağlıksız rejimlerin karşısındayız dedik ama zaten haftada 1 şok sağlıksız olmaz. Kilo vermem durduğunda diyetisyenim bana haftada bir şok günü ilan etmişti. Kilo veren ve istediği kadar veren arkadaşlar aynen devam etsin. Ama istediği kadar veremeyen ya da duraklayan, adet olanlar perşembe günleri toplu şok günü yapalım.

Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…