- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.741
M-4
3 kadar yazmıştım gerisini koymamızın hemen kaldığım yerden devam ediyorum....
Daha çooook söyleyenler olacak Tunicim. :)
Evet ya, artık kaçamak olmasın... Geri gidiyoruz dediğin gibi canım. Ben de takıma girdiğimden beri hiç kaçamak yapmasaydım kim bilir kaç kilo daha verebilirdim...Sen de haftada bir şok yapabilirsin Tunicim. Sağlıksız rejimlerin karşısındayız dedik ama zaten haftada 1 şok sağlıksız olmaz. Kilo vermem durduğunda diyetisyenim bana haftada bir şok günü ilan etmişti. Kilo veren ve istediği kadar veren arkadaşlar aynen devam etsin. Ama istediği kadar veremeyen ya da duraklayan, adet olanlar perşembe günleri toplu şok günü yapalım.
Şu an kankamız yeşil çay ile muhabbet ve yakın temas halindeyim kızlar.
---
Kizlar dün ölçülerimi yazamamistim hemencik yaziyim
Göğüs : 95
Bel : 82
Karın : 97
Basen 99
Bacak : 60
Kol : 31
---
Kizlar dün ölçülerimi yazamamistim hemencik yaziyim
Göğüs : 95
Bel : 82
Karın : 97
Basen 99
Bacak : 60
Kol : 31
fundacım ben görmedim yazayım mı bende ölçülerimi ölçince arzucum nasıl ölçtün tatlım
menümmmmmmm
sabah: kepek ekmegı bıtmıs dunün ekmegının köşesini kızarttım yogurt ıle onu yedım
öglen : yemekde barbunya yemegı,pilav ,ayran vardı( canım istemedi sıcak yemek yemek usta kepek ekmegıne peynır domates,marul koydu onu yedım
akşam :çorba var dı onu yerım
berivancım örnek olsun diye sinem bunu hazırlamıştı. Hepimiz bu resmi referans alarak ölçtük. Bir de burda olmayan kalça var canım, onu da ölçersin. :) yarın söylersin bize sonucu artık.
Her ayın 10'unda ölçülelim, yazalım buraya demiştik canım. :)
tabıkı soylerım tatlım mezru ıle ölçuyoruz demi
berivancım ne güzel bakliyat varmış yeseydin keşke
benimde çok aram yoktur aylarca yemesem aklıma gelmez ama bir yerlerde denk gelirse hiç kaçırmam sevdiğimden değil ama onuda yemek lazım
canım hiç istemıyo bu aralar tatlım canım bırsey bktım yaglı gıbıydı yemedım ama yıyorum tek sıkıntı et bende hıç yeyem hıç
kızlar perşembe gunu tatıle çıkıyorum persembe gunupazartesi dönecegım salı burdayım
kızlar ya ne yapacagımı şasırdım gıdecegımız yer acık bufe olacak dıyet nasıl yaacagım kılomu nasıl koruyacagım aman 4 gun degılmı yıyeyım demek ıstemıyorum aldığım kıloları yenı verdım zaten
fundacım izinler kalktı mı canım :26: ne yapacam ben idare edemez mısın kılosu aynı olarak yapsan :44:
İzin uygulaması şimdilik eskisi gibi devam ediyor canım. İzinli yazarım seni, merak etme.
Açık büfe olması daha büyük bir şans değil mi Berivancım. Mutlaka hem damak tadına hem de rejimine hitap eden yemekler bulursun.
gözum doner dıye korkuyorum :26:
Arzucum hani kalça? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?