Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

-----

Perşembe gunü olan günümü çarşambaya ayarladım. Perşembe sok yapıcam sizinle beraber....nasıl bur sok diyet yapıyorsunuz..,.

çok haklısın tatlım kesınlıkle yapacagım mektup cüzdan da duruyo :26:

Sanırım bu mesaj M1 M2 M3 M4 ve MSonsuz devam eder :))))

selam kızlar gune bol muhabbetlı baslamıssınız ancak okudum hepsini :))))

uzuuuuunnn uzuuuunnn alıntı yaptım okurken :))

evet arzucum, cok tatlı oldugu ıcın ıyı bastırıyor krızı. sukur benımkı bıttı ve hıc kacamaksız tamamladım 5 gunu

allah kabul etsin tunicim. oructan dolayı halsızlıgın vardır canım. nede olsa hafıf gecıyor mecburen sahurlar.

ya ne kadar güzelde olsan kilolu oldunmu iş bitiyor olmuyor yani illa fit olacaksın ben onu bunu bilmem:)))

kesinlikle katılıyorum. kilo cirkinlestiriyor ınsanı ve de en fenası bır 5 yas falan daha buyuk gosterıyor ınsanı. hedeflerımıze ulasınca dıkkat edın genclesmıssın, cocuk gıbı olmussun diyenler olucak.

günaydın berivancımmm hoşgeldiinnn
hafta sonu sen olmuyorsun özlüyoruz inan:))

evetttttttt beriş yaaaa.... boslugun bellı oluyor..

berivancım gecmis olsun canım. insallah hayırlı haberler alırsın sınavlarından.
menunde sabah ve aksamların guzel ama. ogle olmamıs. ara zaten yok. tuni dogru soyluyor.. YEMEDEN VEREMEZSINNNNNNN
canın ıstemıyorsa 1tane ya sadece 1 tane etımek ye yada ona benzer bır dıyet bıskuvı canım. hem canım ıstemıyor dıyorsun ya asagıdakı tatıl mesajında ona da gelıcem

tunicim rahat verırsın canım 7.5 kıloyu 3.5 ayı kucumseme ıyı bır zaman. bak kucuk sabotajcı cadıya bıde bundan da ye dıyo he cok guldum yaaaa

:) benim eşimde değildir. ondan emınım dun bızım bu konuyu konustugumuz saatlerde yoldaydı o. 1 ihtimal daha gıttı yanı :)))))

evet ya yılbasında incecık olup, kendımıze guzel kırmızı elbıseler alalım

ayyy aynı tuni ya bende tam 1 ay gerıde kaldım. bılgısayarda 15gunluk liste yapıyorum demıstım ya o ay sıfıra sıfır bide aldık ustune onu vermeye calıstık.

bu hafta bende salı gunu yapıcaktım sok. ama toplu yapıyorsak ben de persembe yapayım. (toplu grev gıbı oldu )

yemicez
yemicez
yemicez
yemicez

hıh sımdı yukarda kaldıgımız yerden devam edelım berişşşşş

hanı canım ıstemiyodu artık yemek daha tatıle gıtmeden acık bufe dusunuyorsun

bak haftalar once işyerinde tatlı vardı yıyesın vardı

sana bu resimi yollamıstım. öyyyyyykkkk olmustun.

bu defa bu resim acık bufeyı kesmez dıye dusundum. o yuzden....

ya da... onumuzdekı yaz bızde boyle bıkını gıyelim.....

evet ya resimde kalçayı unutmuşum pardon..

hepimiz kalcayı bılıyoruz nerden olcucegımızı ama orda yazmayınca olcecegı varsada unutur ınsan. o yuzden guncelledım resimi

sinemmmmmmmm canımmmmmmmm hoşgeldin özledim valla kız

hafta sonu dıyet olmadı tam haklısın canım ara ögun koyacagım canım okurken güldüğümü saklamak da zorlandım kızzzzzzzzz o nasıl resim aman Allahım senın bu resimlerın yok mu benı bıtırıyo yemeyecegim canım zor olacak ama yemıyecem kılo almak yok bu kez hedefe ilerleyecegım :13:

Kızlar sizleri biraz daha iyi tanıyabileyim diye geçmişi okuyorum. Ne zamandır aklımdaydı, bugün biraz boş vakit bulunca yapayım dedim. :) Ama daha kendi günlerime bile gelemedim... Yani sakın ola aşağı bakıp da "Funda gelmiş okuyor, ama bizi ciddiye alıp da mesaj yazmıyor." demeyin. :) Biraz daha okuyayım da mesaj da yazacağım. :)

yazdığım hiçbir mesaja yanıt gelmemiş, dünden beri mesaj yazıyorum , diyetimle ilgili birşeyler paylaşıyorum, kimseden bir ses seda yok, listeden çıkmak istiyorum..kendi kendinize konuşun siz

yazdığım hiçbir mesaja yanıt gelmemiş, dünden beri mesaj yazıyorum , diyetimle ilgili birşeyler paylaşıyorum, kimseden bir ses seda yok, listeden çıkmak istiyorum..kendi kendinize konuşun siz

Hangi liste Özge? Sen zaten hiçbir zaman listeye girmedin. Sana bunu, bunun nedenini ve neler yapman gerektiğini belki de 5 kere yazmışımdır. Sadece mesaj yazacağına biraz da bizim yazdıklarımızı okusaydın bunu görürdün.

Dediğim gibi, listede hiçbir zaman olmadığın için istediğin gibi çıkabilirsin. Hoşçakal.

canımmmm bende ozledım

berişcim hepimiz bayramda zaten gerıledık ve zaman kaybettık. zaten sende bunu bılıyorsun kı ne tuni ne funda ne de ben yeme yeme yapma dememızın sebebı takımla alakalı değil. sonra uzuleceksın onumuzde ne guzel bayram var yılbası var ve de hedeflerımız var.
tatılde hafıf mezlerden ye zeytınyaglı ye tavuk ızgara ye balık ye.. alternatıfın bol fundanında dedıgı gıbı.

hem artık acık bufelerde dıyet yemeklerde hazırlanıyor. değil geldıgınde kılo almıs vermıs ıstıyoruz senı
giderken ve dondugunde takımımıza ozel bıldırım ıstıyoruz, dimi kızlar..

-----

Perşembe gunü olan günümü çarşambaya ayarladım. Perşembe sok yapıcam sizinle beraber....nasıl bur sok diyet yapıyorsunuz..,.

iyi yapmıssın arzucum ama carsambada kacırma yıne ben bu yaz 3-4 kere yaptım sok dıyet. kiraz ve karpuz, yıne karpuz detox u yapıcam.

listede olmadığımı biliyorum, ben mesajlarıma kimse cevap dahi yazmamış onu diyorum, listeye girmediğimi bende biliyorum bunu hatırlatmana gerek yok zira kilo bildirimi de yapmadım, bunun gayet farkındayım, günde 5 mesaj yazdığım halde, (önceki sayfalara asıl sen bakarsan bunu görürsün) , kimseden bir yorum gelmemiş, rahatsız oldum, topiğe beni berivan davet etmişti, gereksizmiş, siz kendi kendinize yazışın ya, boşuna davet etmişsiniz..

Ara verdim geldim kızlar. :)

Ay Sinemcim senin şu resimlerine bayılıyorum yaaa.
Evet şok yaparken beraber yapalım, hem birbirimizden güç alırız.

yemicez
yemicez
yemicez
yemicez

Arzucum liste sormuşsun canım, sana bir şok liste örneği atacağım.

Kızlar... Geçen gün patlıcan konusu açıldığında biri güzel bir tarif yazmıştım. Onu yapacağım diye dün patlıcan aldım ama tarifi bulamadım.

Hani patlıcanları yuvarlak yuvarlak dilimliyorduk, üstüne kıyma ve baharat koyup fırına veriyorduk... Kim yazmıştı onu ya? Sinemcim sen miydin? Yoksa Ceren miydi, o da yok, umarım o değildir.

Patlıcanımı yapmak istiyorum ben ya...

Buldum, buldum. Hande'ninmiş. Ama geç oldu, yarın yapacağım.

Menümüde yazayım hemen

Sahur
2 dilim buğday ekmegiyle domatesli peynirli tost

İftar
3 kasik bulgur pilavi
taze fasulye ( biz zaten iki gündür fasulye yiyorduk annemlerdeydik bugun şansımıza yine fasulye yani severim kendilerini ama 3 gün ustustede pek iyi olmadı yani:))
Salata
Ayran

Ara
Üzüm
1 haslanmis misr

Oructum ama bugun yuruyus yaptım
Oğlusumda kıymadım sıkılmış diye bebek arabasına attım onu 35 dk yürüdüm

Oylee iste hadi gelsin menuleerr:))

ya cok ıyı olur sok dıyet zorlayıcı oluyor gunu hepberaber atlatırız.

bugun benım ıcın dengesız bır gundu bır sevındım bır uzuldum. kendıme cok kızıyorum gun ıcınde moralım bozuldukca kendımı cezalandırmak ıcın hep bıseyler yemek ıstedım. kendıme kızdım cunku nıye hala bu yolu dusunuyorum ve kendımı cezalandıracak bır durum yok benım sucum yok.. insan uzgunken nıye kendını cezalandırmak ister ki..

yemedım yapmadım kacamak rutın gun gecırdım ogunlerde ama hala nıye ılk cozum yolu bunu goruyorum onu anlamıyorum ve kızıyorum..

Nasıldı yazsana fundacim bende alacaktım unuttum onu

" Canım ben kıymayı soğan ve biber ile azıcık yağ katarak teflon tavada kavurdum az da salça ekledim.Patlıcanları halka halka doğradım sonra fırın tepsisine dizip bir müddet fıırınladım,pişmeye yakın kavurduğum kıymayı üzerine yaydım az da öyle fırınladım okadar.Kızartmıyorum patlıcanları fırınlamak hep daha mantıklı gelmiştir bana.Afiyet olsun şimdiden:)) "

Hande bu şekilde yazmış. Mesajın sayfasını bulamam diye direkt yazdım ben de. Bilmiyorum dediğin bu muydu Tunicim. Çok patlıcan tarifi verildi o gün. Hepsini not alacağım ama geçmişte gezinmek uzun sürüyor, zamanla not alıyorum.

Afiyet olsun Tunicim. Oruçlu menüde pek profesyonel değilim ama iyi gibi duruyor canım. Benim diyetisyenim şey demişti bir keresinde "Sahurda tok tutacak yiyecekler yemek lazım, yumurta gibi..." Yani tabi daha bir sürü yiyecek vardır. Amaaaan, ne diyorum ben, sen zaten biliyorsundur.

Sinemcim problem ne bilmiyorum ama, her ne olursa olsun "kendini cezalandırma" sözü hiç iyi gelmedi kulaklarıma canım. Üstelik neden kendini yemekle cezalandırıyorsun ki... Nahoşluğun üzerine nahoşluk eklemiş olursun.

Bak kendin diyorsun zaten "Benim bir suçum yok." diye...

Şimdi biraz alakasız olacak ama Doğan Cüceloğlu'nun "İçimizdeki Çocuk" kitabını oku canım. Daha önce okuduysan da, yine oku derim. Kızlar burdan herkese tavsiye de edeyim bu kitabı. Gerçek kendinizi ve iç dengenizi, iç huzurunuzu bulmak için mükemmel bir kitap. Hazmederek okuyun; üşenmeyin, uygulayın, çok faydasını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…