- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.761
fundacım ben görmedim yazayım mı bende ölçülerimi ölçince arzucum nasıl ölçtün tatlım
Berivancım, sen bizim takımın kulak küpesini duymuş muydun canım? :
"Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider..."
O bir dakikalık zevke değer mi? Hem bayram hedefi, yılbaşı hedefi... Gözün dönerse nasıl tutacak bu hedefler? Sana bir mektup yazdırmıştım, okumuyor musun onu hiç bakayım? Al onu yanına, her yemekten önce okursun orda.
M-1
İyi fikir canim bir aralar alıyordum kavanozlara doldurup gözümün önünde bir yere koyuyordum yiyim die regl donemi icinde süper olur. Dün gece kızım brovni intens yiyordu zor tuttum kendimi bir ısırık almamak icin halbuki hic dayanamazdim ona cok severim. Ama başardım Yememeyi....
gunaydın kızlaarr
gecen hafta tutmayı planladığım ama bir günden sonra gerisinin gelmediği oruçları inş bu hafta tutucam
cumaya kadar oruçlu olmayı planlıyorum inş:)
bugünde orucum
ama daha sabahtan enerjım bitmiş tükenmiş gibi sanki anlamadım
gece sahura kalktım iki dilim bugday ekmeğiyle domatesli peynirli tost yaptım yedim yattım
bu hafta metabolizmamıda canlandırırım diye ümit ediyorum
siz neler yaptınız bakalım??
ya ne kadar güzelde olsan kilolu oldunmu iş bitiyor olmuyor yani illa fit olacaksın ben onu bunu bilmem:)))
günaydın berivancımmm hoşgeldiinnn
hafta sonu sen olmuyorsun özlüyoruz inan:))
Süper paylasımlar olmuş gunaydın 5. Takımımmmmmmmmmmm
Sınavları atlattık çok şükür bakalım nasıl gelecek umarım geçerım
Cumartesi menüm :
Sabah:1 dilim ekmek ,peynir,çay
öglen dısardaydık :yemek yemedım sadece dondurma yedım
aksam :yengeme saya gıttıkastalar poçalar yapmış kahvaltı hazırlamıstı ben sade ce yarım simit peynır çay olarak yedım
1 armut
pazar
sabah:nesfit ,süt
öglen :sade dondurma
akşam :1 kasa çorba,bollllllll yagsız salata
kızlar kardeşimle girdiğimiz bir yılbaşı iddiamız vardı
eski arkadaşlar hatırlarlar belki ama kadro baya değişti o sırada kim vardı tam hatırlayamadım
iddiaya girdiğimizde 78 kiloydum ve yışbaşına kadar 65 kilo olamazsam kardeşime i-pad alıcaktım
hatta benimle baya uğraştı geldiğinde abla hadi bak sen ye bundanda ye filan diye diyetimi sabote etmeye çalıştı
amaa benim ne zmaandır bu iddia aklıma bile gelmedi
dün eşim tartıya çıktı arkasından ben çıktım 72.5 geldim
döndü bana dediki senin iddia sıkıntıya giriyor galibaa
aaa dedim ben iddiaya girmiştimm
dank dedi o an kafama
yaani kızlar benim yılbaşıan kadar 7.5 hatta garanti olsun 8.5 9 kilo vermem lazım
çünküü 65.1 i görsem kabul etmem kaybetmiş sayılırsın demişti kardeşim bende kabul etmiştimm
ne dersiniz olurum dimii inşş:))
olurum yaaa niye olmayayıımm
ama 3.5 ay kaldı şurda
haftada yarım kio bile kurtarmıyor benii
napsaaam ne etseeemmm:18::18::18::18::18:
Yine gelmiş. Ya bence içimizden birini tanıyan biri olabilir. Ya birinizin eşi, ya meraklı bir arkadaş... Bilmiyorum, tesadüfe bulup sarmış biri de olabilir. Bunları okudukça gülüyordur. :)
Değil miymiş? İyi, 1 kişiyi eledik.
-------
Yılbaşı hedeflerinden bahsetmişsiniz. Hepimizin ki olur umarım. Berivancım senin bayram hedefleri vardı... :) Onlar gibi bir yılbaşı hedefi koyar, arada bir bakarız kim ne kadar yol almış. Öyle daha sıkı tutarız işin peşini... Yılbaşı önemli ya, hepimiz hedefimizde girmeliyiz yeni yıla...
yani işte her hafta 600 gr verilemiyor işte bazen regl oluyor hooop şişiveriyrsun
motivasyonun düşüyor bir iki yiyorsun hoop şişiveriyorsun
kilo vermeye çalışırken hooop veremiyorsun ama almaya geldimi hooop alıveriyorsun
ama artık kaçamak yapmak yoookk
her kaçamak bizi geriye atıyor
bayramda yapmasaydım o kaçamakları resmen beni 1 ay geriye attıı(
Daha çooook söyleyenler olacak Tunicim. :)
Evet ya, artık kaçamak olmasın... Geri gidiyoruz dediğin gibi canım. Ben de takıma girdiğimden beri hiç kaçamak yapmasaydım kim bilir kaç kilo daha verebilirdim...Sen de haftada bir şok yapabilirsin Tunicim. Sağlıksız rejimlerin karşısındayız dedik ama zaten haftada 1 şok sağlıksız olmaz. Kilo vermem durduğunda diyetisyenim bana haftada bir şok günü ilan etmişti. Kilo veren ve istediği kadar veren arkadaşlar aynen devam etsin. Ama istediği kadar veremeyen ya da duraklayan, adet olanlar perşembe günleri toplu şok günü yapalım.
kızlar perşembe gunu tatıle çıkıyorum persembe gunupazartesi dönecegım salı burdayım
kızlar ya ne yapacagımı şasırdım gıdecegımız yer acık bufe olacak dıyet nasıl yaacagım kılomu nasıl koruyacagım aman 4 gun degılmı yıyeyım demek ıstemıyorum aldığım kıloları yenı verdım zaten
fundacım izinler kalktı mı canım :26: ne yapacam ben idare edemez mısın kılosu aynı olarak yapsan :44:
yazdığım hiçbir mesaja yanıt gelmemiş, dünden beri mesaj yazıyorum , diyetimle ilgili birşeyler paylaşıyorum, kimseden bir ses seda yok, listeden çıkmak istiyorum..kendi kendinize konuşun siz
sinemmmmmmmm canımmmmmmmm hoşgeldin özledim valla kız
hafta sonu dıyet olmadı tam haklısın canım ara ögun koyacagım canım okurkengüldüğümü saklamak da zorlandım kızzzzzzzzz o nasıl resim aman Allahım senın bu resimlerın yok mu benı bıtırıyo yemeyecegim canım zor olacak ama yemıyecem kılo almak yok bu kez hedefe ilerleyecegım :13:
-----
Perşembe gunü olan günümü çarşambaya ayarladım. Perşembe sok yapıcam sizinle beraber....nasıl bur sok diyet yapıyorsunuz..,.
bu hafta bende salı gunu yapıcaktım sok. ama toplu yapıyorsak ben de persembe yapayım. (toplu grev gıbı oldu)
yemicez
yemicez
yemicez
yemicez
hıh sımdı yukarda kaldıgımız yerden devam edelım berişşşşş
hanı canım ıstemiyodu artık yemek daha tatıle gıtmeden acık bufe dusunuyorsun
bak haftalar once işyerinde tatlı vardı yıyesın vardı
Eki Görüntüle 507345
sana bu resimi yollamıstım. öyyyyyykkkk olmustun.
bu defa bu resim acık bufeyı kesmez dıye dusundum. o yuzden....
Eki Görüntüle 507343
ya da... onumuzdekı yaz bızde boyle bıkını gıyelim.....
Eki Görüntüle 507344
Kızlar... Geçen gün patlıcan konusu açıldığında biri güzel bir tarif yazmıştım. Onu yapacağım diye dün patlıcan aldım ama tarifi bulamadım.
Hani patlıcanları yuvarlak yuvarlak dilimliyorduk, üstüne kıyma ve baharat koyup fırına veriyorduk... Kim yazmıştı onu ya? Sinemcim sen miydin? Yoksa Ceren miydi, o da yok, umarım o değildir.
Patlıcanımı yapmak istiyorum ben ya...
Buldum, buldum.Hande'ninmiş. Ama geç oldu, yarın yapacağım.
Ara verdim geldim kızlar. :)
Ay Sinemcim senin şu resimlerine bayılıyorum yaaa.
Evet şok yaparken beraber yapalım, hem birbirimizden güç alırız.
yemicez
yemicez
yemicez
yemicez
Arzucum liste sormuşsun canım, sana bir şok liste örneği atacağım.
Kızlar... Geçen gün patlıcan konusu açıldığında biri güzel bir tarif yazmıştım. Onu yapacağım diye dün patlıcan aldım ama tarifi bulamadım.
Hani patlıcanları yuvarlak yuvarlak dilimliyorduk, üstüne kıyma ve baharat koyup fırına veriyorduk... Kim yazmıştı onu ya? Sinemcim sen miydin? Yoksa Ceren miydi, o da yok, umarım o değildir.
Patlıcanımı yapmak istiyorum ben ya...
Nasıldı yazsana fundacim bende alacaktım unuttum onu
Menümüde yazayım hemen
Sahur
2 dilim buğday ekmegiyle domatesli peynirli tost
İftar
3 kasik bulgur pilavi
taze fasulye ( biz zaten iki gündür fasulye yiyorduk annemlerdeydik bugun şansımıza yine fasulye yani severim kendilerini ama 3 gün ustustede pek iyi olmadı yani:))
Salata
Ayran
Ara
Üzüm
1 haslanmis misr
Oructum ama bugun yuruyus yaptım
Oğlusumda kıymadım sıkılmış diye bebek arabasına attım onu 35 dk yürüdüm
Oylee iste hadi gelsin menuleerr:))
ya cok ıyı olur sok dıyet zorlayıcı oluyor gunu hepberaber atlatırız.
bugun benım ıcın dengesız bır gundu bır sevındım bır uzuldum. kendıme cok kızıyorum gun ıcınde moralım bozuldukca kendımı cezalandırmak ıcın hep bıseyler yemek ıstedım. kendıme kızdım cunku nıye hala bu yolu dusunuyorum ve kendımı cezalandıracak bır durum yok benım sucum yok.. insan uzgunken nıye kendını cezalandırmak ister ki..
yemedım yapmadım kacamak rutın gun gecırdım ogunlerde ama hala nıye ılk cozum yolu bunu goruyorum onu anlamıyorum ve kızıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?