Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
2 dilim ekmek arası peynirden tost
1 bardak süt

Ara:
1 paket diyet bisküvi

Öğle:
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

Ara:
1 kepekli bisküvi

Akşam:
2 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek

+ 3 bardak yeşilçay

A - Aaa! Herkes gitmiş. Nereye kayboldunuz yahu... Sinemcim, Tunicim, Pelincim... Bomboş kaldı aşağısı...

E ben de kimse yokken fırsattan istifade aerodans yapayım bari.

iste diyorum ya zaten canım kendimi o halde bulunca kızdım. soyledıgın kıtaba bakıcam canım bır ara.

kızlar menumu yazıp bu aksamlık musade ıstıcem. keyfım yok burayıda boğmak istemiyorum.

sabah
nesfıt+sut

ara
1 kuru ıncır
1 kuru kayısı
2 badem

ogle
3-4 kasık yagsız haslama makarna
1 bardak ayran

ara
1 seftalı

aksam
fırında sebze (yagsız posette pişirdim. 3parca havuc-3parca patates-1çarliston biber)
2-3 kasık yogurt

iyi geceler kızlar..

Teşekkür ederim canım tamda buydu dediğim:))

Hayirdir Sinemcim kötü bisey yoktur umarım(
Birimiz üzülse hepimiz üzülüyoruz gercekten(

Bu arada Kizlar sayfamıza ben google dan giriyorum ana sayfadan bulması zoruma gidiyor
Ordan girincede eksile ara sayfalar çıkıyor
Garibime gidiyor
2009 2010 da yazılanları görüyorum
Napiyrlardir acaba simdi zayiflarmidir sismanlamislarmidir
Yada yıllar sonra bu sayfada olanlar icin biz ne halde olucaz
Cok garip geldi birden:))

Tunicim bugünkü bisküviler çok göründü bana da... :) Ekmekler dediğim gibi, diyetisyenin verdiği ilk listeden. Onları azaltmak istemiyorum, yoksa o zaman sürekli aç geziyorum.

ANladim canım ac olursanda gözün doner daha Zararlı bişeyler yiyebilirsin Allah muhafaza
Yani vücudun alışmış ve kilo veriyorsan sorun yok ama buğday Çavdar oyle bişeylerdir dimı beyaz ekmek değildir
Diyet bisküvi dediğinde eger suntalardansa problem yok bençe
Amaa bu eti formun limonlusu vs gibi bişeyde bı paket baya cok
Onlarda güya diyet bı pakette 6 tane var 6 tanesi 200 kusur kalori yuh yani(

Senin bu kaçamaksiz menülerine hastayım zaten:))
Hatta sanada hastayimm gormesemdee

Canım öncelikle bir öneri: Son sayfayı tarayıcına yer imi olarak atabilirsin. Ben de mutlaka durur 5. takım yer imi.

Ya da mail bildirisinden tıklayarak gir, direk en son okuduğun mesaja götürüyor seni. Benim mailim hep açıktır. O yüzden biri yeni bir mesaj yazdığında hemen görüp giriyorum siteye. Cevap veremesem bile en azından okuyorum. Böylece akşam girdiğinde okunacak sayfalarca yazı da kalmıyor.

-----

Veee, gelelim konumuza. Ben de geçmişte çok gezindim. Kural bulmak için, biri hakkında bir şey öğrenmek için, sadece gezmiş olmak için... Bana da çok garip geliyor. Onlar da 5. takımdı, biz de... Ama bir 4,5 ay öncesinde tanıdığım kimse yok. :) O sayfalardaki kişiler de artık yok. Kimi mezun olmuş, kimi bırakıp gitmiş. Hiç tanışmadık ama bu başlık altında aynı yollardan geçtik. :)

Yıllar sonra konusuna gelince... :) Garip bir psikoloji burda olmak. İnsan ayrılmak istemiyor. Burda hem rejime, hem hayattaki diğer amaçlarına bağlı kalıyorsun, hem de 11 başka kişiyi rejimine ve hayattaki diğer amaçlarına bağlıyorsun. Ama bir yandan da ayrılmak istiyorsun; çünkü hedef kilona ulaşmak istiyorsun ve o olduğunda burdan gitmen gerekiyor. :) Karışık gerçekten.

Ama biz, herhangi biri ya da direk kendimiz tarafından yıllar sonra okudunduğumuz zaman hedefimize ulaşmış ve orada da kalmış olmalıyız. :) Burda aylar geçiriyoruz. Hayatımızın değerli zamanını 5. takıma harcıyoruz. Ve ne emeklerimiz, ne zamanımız ne de biz boşa gitmemeli, harcanmamalıyız. İleride gülümseyerek okuyalım bu sayfaları. :)

Uno'nun tam buğday ekmeğini alıyorum canım. Çok ekmek denedim, onda karar kıldım. Tem tok tutuyor, hem de tadı hoşuma gidiyor.
Diyet bisküvi çoğunlukla suntalar. :) Onların bir paketinde 180 kalori oluyor. Ama senin dediğin, limonlu, elmalı vb. bisküvilerde de 170-180 civarı kalori oluyor. Aynı yani... Bugünküler mavi-yeşil'in peynirli bisküvisiydi, hani çizi gibi olan. Onun da paketi 140 kalori.

Yenmeyecek 3 tane var benim bildiğim: Eti form portakal kremalı, çikolata kaplı ve mavi yeşil kakao kremalı. Çünkü onlarda yağ var ve işte onlar 200 küsür kalori ediyor. Hatta kremalıları 300 üstü ediyordur. :)

Evet bir nevi gunluk tutuyoruz aslında
Yazılanlar hic silinmediyseniz göre yıllar sonrada gelip okumak eğlenceli olacaktır
Bı okadarda duygusal tabi
Ay nasil bir moddayim ben bugun yaaaa:)))

Bende tam buğday ekmegini sevdim hep ondan yiyorum
Bazen unı bazen biminkini hangisi denk gelirse artık
Once diyet yaparken kepek ekmegi diye tutturu hic yiyemez ve beyaz ekmege donerdim ,buğday ekmegi tam bana göre:))

Suna biskuvinin kalorisine şaştım dogrusu 180 kalori çökmüş bana az gibi gelmişti onunki gerçi bu diyetinde hic yemedim
Eti formunda hic usenemeyeyim baktım her daim dolabımda olur bir paketi tam 199 kalori(
Bende yersem 2 bazende 3 tane yiyorum
Ara öğünlerin zaten Maximum 100 kalori olmasigerekiyormus ona göre ayarlamaya çalışıyorum

Dediğin gibi o kremalilar diyet biskuvilerin yandan carkmisi:))
Hic diyet diye kendimizi kandırmamalı lazım dediğin gibi:))

Evet bir nevi gunluk tutuyoruz aslında
Yazılanlar hic silinmediyseniz göre yıllar sonrada gelip okumak eğlenceli olacaktır
Bı okadarda duygusal tabi
Ay nasil bir moddayim ben bugun yaaaa:)))

Tunicim tam benim moddasın bugün. :) Hep kendim için "ruhumda bir arkeolog yatıyor" demişimdir. Çünkü gelecek güzeldir, ama henüz yaşanmamıştır. Geçmiş ise yaşanmıştır ve hikayelerle doludur. Ne kadar eskiyse, ne kadar hikayeliyse o kadar güzeldir. :)

Ben çocukluğumdan beri günlük tuttum. 15 yaşında düzenlisini tutmaya başladım. Ama bazı abuk sabuk nedenlerden dolayı 3 cildini yırtıp attım. Şu anki günlük geçmişim anca 2006'ya kadar uzanıyor. :) İnsanın kendisini takip etmesi her zaman iyidir. Öyle çok sözler verip unutuyoruz ki... Bazen yaşanmış güzel ayrıntıları unutuyoruz... :)

Ay neyse, konuyu saptırıyorum ben de.
Doğru yerdesin anacım. Ben her gün o moddayım.

Aynen canım gecmise bayılıyorum
Antik kentleri gezmeye bitiyorumm
Nasil yasadılar kimler vardı burda diye düşüne dusunee Leyla oluyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…