- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.781
Sinemcim problem ne bilmiyorum ama, her ne olursa olsun "kendini cezalandırma" sözü hiç iyi gelmedi kulaklarıma canım.Üstelik neden kendini yemekle cezalandırıyorsun ki... Nahoşluğun üzerine nahoşluk eklemiş olursun.
Bak kendin diyorsun zaten "Benim bir suçum yok." diye...
Şimdi biraz alakasız olacak ama Doğan Cüceloğlu'nun "İçimizdeki Çocuk" kitabını oku canım. Daha önce okuduysan da, yine oku derim. Kızlar burdan herkese tavsiye de edeyim bu kitabı. Gerçek kendinizi ve iç dengenizi, iç huzurunuzu bulmak için mükemmel bir kitap. Hazmederek okuyun; üşenmeyin, uygulayın, çok faydasını görürsünüz.
" Canım ben kıymayı soğan ve biber ile azıcık yağ katarak teflon tavada kavurdum az da salça ekledim.Patlıcanları halka halka doğradım sonra fırın tepsisine dizip bir müddet fıırınladım,pişmeye yakın kavurduğum kıymayı üzerine yaydım az da öyle fırınladım okadar.Kızartmıyorum patlıcanları fırınlamak hep daha mantıklı gelmiştir bana.Afiyet olsun şimdiden:)) "
Hande bu şekilde yazmış. Mesajın sayfasını bulamam diye direkt yazdım ben de. Bilmiyorum dediğin bu muydu Tunicim. Çok patlıcan tarifi verildi o gün.Hepsini not alacağım ama geçmişte gezinmek uzun sürüyor, zamanla not alıyorum.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek arası peynirden tost
1 bardak süt
Ara:
1 paket diyet bisküvi
Öğle:
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara:
1 kepekli bisküvi
Akşam:
2 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek
+ 3 bardak yeşilçay
ya cok ıyı olur sok dıyet zorlayıcı oluyor gunu hepberaber atlatırız.
bugun benım ıcın dengesız bır gundu bır sevındım bır uzuldum. kendıme cok kızıyorum gun ıcınde moralım bozuldukca kendımı cezalandırmak ıcın hep bıseyler yemek ıstedım. kendıme kızdım cunku nıye hala bu yolu dusunuyorum ve kendımı cezalandıracak bır durum yok benım sucum yok.. insan uzgunken nıye kendını cezalandırmak ister ki..
yemedım yapmadım kacamak rutın gun gecırdım ogunlerde ama hala nıye ılk cozum yolu bunu goruyorum onu anlamıyorum ve kızıyorum..
A - Aaa! Herkes gitmiş.Nereye kayboldunuz yahu... Sinemcim, Tunicim, Pelincim... Bomboş kaldı aşağısı...
E ben de kimse yokken fırsattan istifade aerodans yapayım bari.
Ya dostum senin ekmekler gözüme pek cok görünüyor benim niyeyse(
Tunicim bugünkü bisküviler çok göründü bana da... :) Ekmekler dediğim gibi, diyetisyenin verdiği ilk listeden. Onları azaltmak istemiyorum, yoksa o zaman sürekli aç geziyorum.
Senin bu kaçamaksiz menülerine hastayım zaten:))kızlar menumu yazıp bu aksamlık musade ıstıcem. keyfım yok burayıda boğmak istemiyorum.
sabah
nesfıt+sut
ara
1 kuru ıncır
1 kuru kayısı
2 badem
ogle
3-4 kasık yagsız haslama makarna
1 bardak ayran
ara
1 seftalı
aksam
fırında sebze (yagsız posette pişirdim. 3parca havuc-3parca patates-1çarliston biber)
2-3 kasık yogurt
iyi geceler kızlar..
Bu arada Kizlar sayfamıza ben google dan giriyorum ana sayfadan bulması zoruma gidiyor
Ordan girincede eksile ara sayfalar çıkıyor
Garibime gidiyor
2009 2010 da yazılanları görüyorum
Napiyrlardir acaba simdi zayiflarmidir sismanlamislarmidir
Yada yıllar sonra bu sayfada olanlar icin biz ne halde olucaz
Cok garip geldi birden:))
ANladim canım ac olursanda gözün doner daha Zararlı bişeyler yiyebilirsin Allah muhafaza
Yani vücudun alışmış ve kilo veriyorsan sorun yok ama buğday Çavdar oyle bişeylerdir dimı beyaz ekmek değildir
Diyet bisküvi dediğinde eger suntalardansa problem yok bençe
Amaa bu eti formun limonlusu vs gibi bişeyde bı paket baya cok
Onlarda güya diyet bı pakette 6 tane var 6 tanesi 200 kusur kalori yuh yani(
Evet bir nevi gunluk tutuyoruz aslındaCanım öncelikle bir öneri: Son sayfayı tarayıcına yer imi olarak atabilirsin. Ben de mutlaka durur 5. takım yer imi.
Ya da mail bildirisinden tıklayarak gir, direk en son okuduğun mesaja götürüyor seni. Benim mailim hep açıktır. O yüzden biri yeni bir mesaj yazdığında hemen görüp giriyorum siteye. Cevap veremesem bile en azından okuyorum. Böylece akşam girdiğinde okunacak sayfalarca yazı da kalmıyor.
-----
Veee, gelelim konumuza.Ben de geçmişte çok gezindim. Kural bulmak için, biri hakkında bir şey öğrenmek için, sadece gezmiş olmak için... Bana da çok garip geliyor. Onlar da 5. takımdı, biz de... Ama bir 4,5 ay öncesinde tanıdığım kimse yok. :) O sayfalardaki kişiler de artık yok. Kimi mezun olmuş, kimi bırakıp gitmiş. Hiç tanışmadık ama bu başlık altında aynı yollardan geçtik. :)
Yıllar sonra konusuna gelince... :) Garip bir psikoloji burda olmak. İnsan ayrılmak istemiyor. Burda hem rejime, hem hayattaki diğer amaçlarına bağlı kalıyorsun, hem de 11 başka kişiyi rejimine ve hayattaki diğer amaçlarına bağlıyorsun. Ama bir yandan da ayrılmak istiyorsun; çünkü hedef kilona ulaşmak istiyorsun ve o olduğunda burdan gitmen gerekiyor. :) Karışık gerçekten.
Ama biz, herhangi biri ya da direk kendimiz tarafından yıllar sonra okudunduğumuz zaman hedefimize ulaşmış ve orada da kalmış olmalıyız. :) Burda aylar geçiriyoruz. Hayatımızın değerli zamanını 5. takıma harcıyoruz. Ve ne emeklerimiz, ne zamanımız ne de biz boşa gitmemeli, harcanmamalıyız. İleride gülümseyerek okuyalım bu sayfaları. :)
Uno'nun tam buğday ekmeğini alıyorum canım. Çok ekmek denedim, onda karar kıldım. Tem tok tutuyor, hem de tadı hoşuma gidiyor.
Diyet bisküvi çoğunlukla suntalar. :) Onların bir paketinde 180 kalori oluyor. Ama senin dediğin, limonlu, elmalı vb. bisküvilerde de 170-180 civarı kalori oluyor. Aynı yani... Bugünküler mavi-yeşil'in peynirli bisküvisiydi, hani çizi gibi olan. Onun da paketi 140 kalori.
Yenmeyecek 3 tane var benim bildiğim: Eti form portakal kremalı, çikolata kaplı ve mavi yeşil kakao kremalı. Çünkü onlarda yağ var ve işte onlar 200 küsür kalori ediyor. Hatta kremalıları 300 üstü ediyordur. :)
Evet bir nevi gunluk tutuyoruz aslında
Yazılanlar hic silinmediyseniz göre yıllar sonrada gelip okumak eğlenceli olacaktır
Bı okadarda duygusal tabi
Ay nasil bir moddayim ben bugun yaaaa:)))
Tunicim tam benim moddasın bugün. :) Hep kendim için "ruhumda bir arkeolog yatıyor" demişimdir. Çünkü gelecek güzeldir, ama henüz yaşanmamıştır. Geçmiş ise yaşanmıştır ve hikayelerle doludur. Ne kadar eskiyse, ne kadar hikayeliyse o kadar güzeldir. :)
Ben çocukluğumdan beri günlük tuttum. 15 yaşında düzenlisini tutmaya başladım. Ama bazı abuk sabuk nedenlerden dolayı 3 cildini yırtıp attım. Şu anki günlük geçmişim anca 2006'ya kadar uzanıyor. :) İnsanın kendisini takip etmesi her zaman iyidir. Öyle çok sözler verip unutuyoruz ki... Bazen yaşanmış güzel ayrıntıları unutuyoruz... :)
Ay neyse, konuyu saptırıyorum ben de.
Doğru yerdesin anacım. Ben her gün o moddayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?