- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.881
Önemli değil Pelincim. :)
Rejim yapan insanın listesinde sosis ve kaşar olmaması gerekir, sana atılıyorum canım. Çikolota karpuz... Of, of, offf... Hasret bu nasıl rejim canım? :)
Benden iyilik, seni sormalı.
Bisikletin durumu bugün belli olacak. Değişik bir tornavida varmış, onu bekliyoruz. Evde kendimiz açacağız. O şekilde de çözülmezse o zaman mecbur servise göndereceğim.
Cildim karma cilt canım. Göz altı kırışıklıkları için istemiştim tavsiyeyi. :) Kaz ayağı mı ne diyorlar ya, onlar için. Tabi göz çevresi için de... Yok anacım, vazgeçtim. Tüm yüz için bildikelrini yaz sen bana.
canım bak sana kullandığım gece kremi karışımımı yazayım,öyle gidip kozmetik markalarına dünyanın parasını dökmeye gerek yok,bu anlattıklarımın maliyeti belki 25,30lirayı bulur ama çok uzun süre kullanırsın,hemde mucize gibi bişey.
Şimdi herşeyden yüzünü ölü derilerden arındırman gerek,sonra bakım yaparsın,yoksa o kadar etkili olmaz.peeling için mısır unu maskesi yapabilirsin,2tatlı kaşığı mısır ununu ve biraz kuru mayayı (mesela 2çay kaşığı,yaş maya da olur)yine biriki tatlı kaşğıı sıvıyla ıslatıp kremden daha yumuşak bir kıvama getir,bu sıvı varsa gülsuyu,biriki damla kayısı çekirdeği yağı,hiçbiri yoksa su bile olabilir.sonra bunu yüzüne sür,çok tahriş etmeden ov birkaç dakika,sonra kullandığın yüz temizleyicin her neyse onunla yıka.
Şimdi cildin bakıma hazır,
eczaneden bepanten krem al,merhem değil bak,krem.bir de e vitamini ampul veya kapsülü al,ben kapsül aldım,adı evikap,birsürü var içinde,
şimdi bir minik temiz kavanoz ayarla,yada boş krem kutusunu yıka kurut,içine 1tatlı kaşığı kadar bepanten sık,üzerine 2evikap kapsülü iğneyle delip sık,üzerine 1,2damla kayısı çekirdeği yağı,2,3damla hodan yağı ekle,bir tatlı kaşığı kadar da normalde kullandığın nemlendiricin neyse ondan koy,karıştır,gece yatmadan yüzünü temizle,bu kremi sür yat,farkı birkaç güne gör.
Bepanten krem yaraları pişikleri tahrişleri iyikeştiren bir krem,cilt yeniliyor,hodan yağı botoks gibi bişey,gamzeleri bile dolduruyor,bazı günler sadece ondan sür yat,kayısı çekirdeği sivilce ve siyah noktalara iyi geliyor,cildini güzelleştiriyor,normalde onu jelle yıkamadan önce yüzüne tonik olarak pamukla kullanabilirsin,e vitamini zaten birçok kozmetiğe ekleniyor biliyorsun.
Şimdi şöyle bir durum var. Tuba'yı hatırlarsınız kızlar. Gri renkli yazıyı onun için sordum. Altında da UI yazıyor. Sitede arattıklarımdan anladığım kadarıyla UI "üyelik iptali" demek. Yani kim neden iptal eder, yoksa kendisi mi etmiş bilmiyorum ama sanırım durum bu...
Şu anda olmayanlar: Ece, Asude (izinli), Hande (izinli), Ceren (izinli)...
1 kişi bile 220 kere ziyaret etse 220 yazıyor Tunicim.Yani profiline tıklanma sayısı ama farklı kişiler tarafından tıklanma sayısı değil.
hımmm berivan onunla görüşüyordu bi soralım haberi varmı ne yaptı ne etti dönmeyi düşünüyormu?
canım bak sana kullandığım gece kremi karışımımı yazayım,öyle gidip kozmetik markalarına dünyanın parasını dökmeye gerek yok,bu anlattıklarımın maliyeti belki 25,30lirayı bulur ama çok uzun süre kullanırsın,hemde mucize gibi bişey.
şimdi herşeyden yüzünü ölü derilerden arındırman gerek,sonra bakım yaparsın,yoksa o kadar etkili olmaz.peeling için mısır unu maskesi yapabilirsin,2tatlı kaşığı mısır ununu ve biraz kuru mayayı (mesela 2çay kaşığı,yaş maya da olur)yine biriki tatlı kaşğıı sıvıyla ıslatıp kremden daha yumuşak bir kıvama getir,bu sıvı varsa gülsuyu,biriki damla kayısı çekirdeği yağı,hiçbiri yoksa su bile olabilir.sonra bunu yüzüne sür,çok tahriş etmeden ov birkaç dakika,sonra kullandığın yüz temizleyicin her neyse onunla yıka.
şimdi cildin bakıma hazır,
eczaneden bepanten krem al,merhem değil bak,krem.bir de e vitamini ampul veya kapsülü al,ben kapsül aldım,adı evikap,birsürü var içinde,
şimdi bir minik temiz kavanoz ayarla,yada boş krem kutusunu yıka kurut,içine 1tatlı kaşığı kadar bepanten sık,üzerine 2evikap kapsülü iğneyle delip sık,üzerine 1,2damla kayısı çekirdeği yağı,2,3damla hodan yağı ekle,bir tatlı kaşığı kadar da normalde kullandığın nemlendiricin neyse ondan koy,karıştır,gece yatmadan yüzünü temizle,bu kremi sür yat,farkı birkaç güne gör.
Bepanten krem yaraları pişikleri tahrişleri iyikeştiren bir krem,cilt yeniliyor,hodan yağı botoks gibi bişey,gamzeleri bile dolduruyor,bazı günler sadece ondan sür yat,kayısı çekirdeği sivilce ve siyah noktalara iyi geliyor,cildini güzelleştiriyor,normalde onu jelle yıkamadan önce yüzüne tonik olarak pamukla kullanabilirsin,e vitamini zaten birçok kozmetiğe ekleniyor biliyorsun.
soralım tunim ya...
özel mesaj falan atamıyorum. Telefon, mail artık ne varsa berivancım bir sorsun, bize haber versin. :)
hiçsormayın kızlar tatile gıttım geldim yok hiç denk gelmedikTel den ulaşılmıyo diyo özel kendı mailine attım cevap gelmedı çok merak edıyorum evlendi zannedersem biz onunla bu sitede tanıstık arkadaş olduk çok özledim onu
bayramdan kalma lokumlar var
şu minik minik olanlar varya kuş lokumumu diyorlar onlara
onu gördüm
reglim zaten gözüm dönüyr tatlı diye
atayım ağzıma bi tane dedim küçük nasıl olsa
sonra yok yok ne gerek var bi tane yesem daha çok ister canım dedim
ama sonra dayanamadım atıyordumki kaldırdım ağzıma atamadan düştüü elimdennn:))
evren bana mesaj yolluyor hayııırr yemiyceksiiiin diyee
nasıl iştir yahu bu:))
hiçsormayın kızlar tatile gıttım geldim yok hiç denk gelmedikTel den ulaşılmıyo diyo özel kendı mailine attım cevap gelmedı çok merak edıyorum evlendi zannedersem biz onunla bu sitede tanıstık arkadaş olduk çok özledim onu
sana döner heralde cnaım bi şekilde yeni evlendiya ancaktır
ama üyelik iptali diyince funda bende merak ettim
bayramdan kalma lokumlar var
şu minik minik olanlar varya kuş lokumumu diyorlar onlara
onu gördüm
reglim zaten gözüm dönüyr tatlı diye
atayım ağzıma bi tane dedim küçük nasıl olsa
sonra yok yok ne gerek var bi tane yesem daha çok ister canım dedim
ama sonra dayanamadım atıyordumki kaldırdım ağzıma atamadan düştüü elimdennn:))
evren bana mesaj yolluyor hayııırr yemiyceksiiiin diyee
nasıl iştir yahu bu:))
ya ben eşi mi izin vermedi acaba diyorum, aklıma başka bir şey gelmiyor...
Hani sitedekiler uydurdu üyelik iptalini diyecek olsam; profilinde kişiyi ekle ve mesaj gönder şeçenekleri yok. Adı falan da gri çıkıyor ya, doğru herhalde... Ben onun şu ana kadar çoktan dönmesini bekliyordum aslında. Telefondan da ulaşılmıyor diyormuş, merak ettim ben de şimdi... :26:
üyelik iptali hangi durumlar da oluyo fundacım :26:
berivancım canım inan bilmiyorum. Site yöneticilerinden bu uı hakkında bir açıklama bulamadım zaten. üyeler kendi aralarında konuşurken söylemişler. Belki de başka bir şeydir bilmiyorum ama bulduğum tek şey bu.
anladım canım sağol umarım tubişim gelir
Menümmmmmmmm
sabah:1 tabak yogurt,1ç kaşığı bal,1,5 dilim kızarmıs ekmek çok sevıyorum bu sekılde olunca balı dedem yapıyo bu sene koyde amcamın bebegı olacak onun çin basladı bızde yararlanıyoruz
öglen :1 kase çorba,çok ince 1 dilim tavuk yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?