- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.921
arzucum sana da geçmiş olsun diyeyim önce.
Tuni hiç sorma valla,öyle bişey yaptım ki,çocuğun kolu iyileşmiş,zaten alçıyı sırf emniyet olsun diye taktılar,çatlak mı değil mi belli bile değildi,on gün kalsın varsa da iyileşir dediler,ee on gün doldu,neymiş randevular doluymuş,taaa on gün sonraya randevu veriyorlar.çocuk zaten alçılı koluyla emekliyor tırmanıyor,sopa gibi kullanıp mileti dövüyor,acısa yapamaz heralde.
2gece önce o uyurken aldım elime makası,bi güzel söktüm alçısını.sabah kalktı hopladı zıpladı,iyileştim ben diye bas bas bağırdı,mutlu oldu.yine de hasekiden randevu alabildim yarın için,bi götürüp kontrol ettiricem.yarın gündüz de yokum yani
bak şu anda da 5.ben korkuyorum yaaaa,ne bu ruhlar hayaletler basmış gibi ürperiyorum.kışt kışt gidin ya ne istiyonuz,
-
Geldim Tunicim dediğin gibi bugun okul, gün bı de aksam üstü oğlum hastalandı onunla uğraştın canim ateşi var 6.30 bir uyudu hala uyanmadı bu gece diker beni artık napcam bilmiyorum.
Demekki neymiiiis:))
Günlere gidilerekte diyet yapilabiliyormuş
Tebrik ederim anım guzel olmus yürüyüşte yapmışsın yakmssindir o boregide
Meksika salatasi bu barbunyaya benzer şey dimı eger oysa b akliyat oda guzel olmus:))
Arzucum geçmiş olsun canım...
mrb ben sema kilo vermeme yardımcı olacak beni motive edecek bir takım arıyorum yeni üye stermisiniz??
İyi cesaret acmissin, ben olsam mümkün degil yapamam
Yarın bı film çekerler yoktur ins bişeyi
Bu arada kirikmi degilmi nasil anlamazlar a film cekmedilermi?.
Tuni hiç sorma valla,öyle bişey yaptım ki,çocuğun kolu iyileşmiş,zaten alçıyı sırf emniyet olsun diye taktılar,çatlak mı değil mi belli bile değildi,on gün kalsın varsa da iyileşir dediler,ee on gün doldu,neymiş randevular doluymuş,taaa on gün sonraya randevu veriyorlar.çocuk zaten alçılı koluyla emekliyor tırmanıyor,sopa gibi kullanıp mileti dövüyor,acısa yapamaz heralde.
2gece önce o uyurken aldım elime makası,bi güzel söktüm alçısını.sabah kalktı hopladı zıpladı,iyileştim ben diye bas bas bağırdı,mutlu oldu.yine de hasekiden randevu alabildim yarın için,bi götürüp kontrol ettiricem.yarın gündüz de yokum yani
Ben bugün oğlumu parka götürdüm,bir de arkadaşımla karşılaştık,o da girdi parka oturduk,sonra ben markete gidip geldim oğluma kraker alayım diye,arkadaşımla bana da kola aldım,kendiminki diyet.
Sevgili arkadaşım kola içmiyormuş artık,çok sağlıksızmış.kendisi o kadar sağlıklı beslenir ki boyu benden 10cm kısadır,ki ben kısa boyluyum,kilosuysa benden tam 11kg fazla.
Neyse o içmeyince ben yanlışlıkla diyet olanı değil normal kolayı açmışım,bir yudum aldıktan sonra farkettim,arkadaşım ziyan etme iç dedi bi kereden bişey olmaz dedi,ben aldım hooop çöpe attım,şekersiz olanını içtim.ziyan olursa olsun dedim,benim bir günlük emeğim ziyan olacağına
Bugünkü menümü yaziyim kizlar.
Sabah : 1 dilim ekmekle, yumurta, peynir karışımı yaptım. 2 zeytin, 1 domates, sekersiz çay
Ara: 1 diyet bisküvi, 1 armut
Öğlen : 1 dilim börek, 4 kasık Meksika salatası, (pasta vardı ilk defa pastaya hayır dedim)
Ara: 1 kayısıli aktıvya yoğurt
Aksam : zeytin yağlı taze fasulye, bir kase yoğurt
Ara : 1 bardak süt
Spor: 45 dk yürüyüş
Gün icin de 2 litre su, 2 kupa yeşil çay...
Yuh lan bu ne 6 ziyaretçi.
Bizim hayalet üye kendisi için yazdıklarımızı okumuş anlaşılan,dalga geçmek için de arkadaşlarını toplayıp gelmiş.
Birileri bizi dikizliyor arkadaşlar
Tuni vallahi dakikada değişiyor sayı bak,bi gelip bi gidiyorlar
Ben bugün oğlumu parka götürdüm,bir de arkadaşımla karşılaştık,o da girdi parka oturduk,sonra ben markete gidip geldim oğluma kraker alayım diye,arkadaşımla bana da kola aldım,kendiminki diyet.
Sevgili arkadaşım kola içmiyormuş artık,çok sağlıksızmış.kendisi o kadar sağlıklı beslenir ki boyu benden 10cm kısadır,ki ben kısa boyluyum,kilosuysa benden tam 11kg fazla.
Neyse o içmeyince ben yanlışlıkla diyet olanı değil normal kolayı açmışım,bir yudum aldıktan sonra farkettim,arkadaşım ziyan etme iç dedi bi kereden bişey olmaz dedi,ben aldım hooop çöpe attım,şekersiz olanını içtim.ziyan olursa olsun dedim,benim bir günlük emeğim ziyan olacağına
Gecmis olsun canım
Hasta oldularmi cok zor Cook(
İns hemen iyileşir
Bu arada gunde ne yedin naptim merk ettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?