Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi cesaret acmissin, ben olsam mümkün degil yapamam
Yarın bı film çekerler yoktur ins bişeyi
Bu arada kirikmi degilmi nasil anlamazlar a film cekmedilermi?.

Ben bugün oğlumu parka götürdüm,bir de arkadaşımla karşılaştık,o da girdi parka oturduk,sonra ben markete gidip geldim oğluma kraker alayım diye,arkadaşımla bana da kola aldım,kendiminki diyet.
Sevgili arkadaşım kola içmiyormuş artık,çok sağlıksızmış.kendisi o kadar sağlıklı beslenir ki boyu benden 10cm kısadır,ki ben kısa boyluyum,kilosuysa benden tam 11kg fazla.
Neyse o içmeyince ben yanlışlıkla diyet olanı değil normal kolayı açmışım,bir yudum aldıktan sonra farkettim,arkadaşım ziyan etme iç dedi bi kereden bişey olmaz dedi,ben aldım hooop çöpe attım,şekersiz olanını içtim.ziyan olursa olsun dedim,benim bir günlük emeğim ziyan olacağına

Sağol Pelincim okulla beraber hastaliklarda basladi alıscaz artık.

AFerin kız sanaa

Beğen, bir daha beğen, bir daha beğen... :)

Arzucum harikasın canım. Na kadar tebrik etsem azdır. Güne git ve 1 dilim börekle dön. Süpersin.

Tuni vallahi dakikada değişiyor sayı bak,bi gelip bi gidiyorlar

Sen onlara taktinya kafayı onlarda sana taktı:))
Sana görünüp kayboluyorlar:))
Ve bu yazdıklarımızı okuyup okuyup gülüyorlar:))
Sonra dahada dikkat çekmek icin başka birilerine daha söyleyip buraya girmelerini sağlıyorlar
Nasil yazdım ama senaryoyu:))

Ay Tuni'ye katılıyorum, iyi cesaret gerçekten. Umarım iyileşmiştir oğlun Pelincim. :)

Çok iyi yapmışsın canım, hep çöpe gitmesin diye yemek yerdim ben de... Artık yapmıyorum.

Menümü yazayım unutmadan
sabah
1dilim tam bugday ekmegine 1kaşık yoğurt sürdüm
1bardak sütle de kahve

öğlen
tavuk göğüs ve közlenmiş kırmızı biber.her ikisi de yağsız

ara
diyet kola yarım paket çubuk kraker

akşam
1dürüm çiğ köfte.tek lavaşlı yaptırdım,bol salata vardı içinde genede bilemiyorum doğru bir öğünmüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…