Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cümlenin sonuna nokta koymamak kısmınıda cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek gibi bişey yazalım istersen
nokta koymayı unutur ama cümlede anlamda bi sıkıntı yoktur o zmaan sorun olmaz bence
sonuçta direk imla kuralları değil şu an sıkıntımız
yazarken hiç nokta kullanmayanlar içinde zorlayıcı olmasın derim ben:)

yani bencede hemen karar vermeyelim
şu an yeni işinde fırsatı olur olmaz yazamayabilir
geri dönmek üzere ayrıldı yazabiliriz o ne zmaan uygun olursa kaldığı yerden devam eder

bende sabah regl oldum
düzenim iyice şaştı bikaç aydır 1 hafta önceden geliyor
bugünlerdede kendilerini hiç beklemiyordum açıkcası:))

neyseki cumaya daha var o zamana şişliğim gitmiş olur inşş
bugün yine aynı çıktım ama regl olduğum için aynı çıkmak bile beni sevindirdii
beklee 6laaaarr ben geliyoruuuummmmm:)))))

Anaaam. Kız ben de bu kuraldan sonra fark ettim. Ne Berivanda ne sende nokta yok. Hep mi böyleydi ki?
O zaman sen haklısın Tunicim. Kural tekrar değiştirildi:

"Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır. Bunu sık tekrarlayan üye takımdan “kendi isteği ile” ayrılır."

Teşekkürler hepinize.

evet canım klavyede noktanın yerini bile bilmiyor olabilirim:))
bu şekilde bence uygundur canım:)
arkadaşlarda bi değerlendirsin tabi:))

sinem nerdeki yaaa??
en son yazdıgında morali bozuktu akşamda girmedi hiç aklım onda kaldı ((

Evet Tunicim, ya... Ben de farkındayım Sinem'in bugün gelmediğinin.
Ama akşama gelir diye düşünüyorum, öyle olur umarım.

Tunicim, mesaj numaralarına dikkat canım. :)

Son düzenleme:
Bana da öyle geliyor Tunicim. 12 kişi dolu dolu burda olsak aslında günde en az 60 mesaj yapar. Ama bu aralar 4-5 kişi kaldık. Umarım böyle devam etmez.

hakkaten ya neden öyle oldukk
gerçi yine maşallahımız var paylaşım konusunda bence ama önce okumaya bile yetişemiyordum

kimler yokkk??
hande ceren asude ece başka??

bende şeyi merak ediyorum
bu profilimizde bu sayfayı ziyaret eden kişi sayısı varya
o sürekli artıyor bende şaşırıyorum
aynı kişi bir daha girse yinede artıyormu o sayı yoksa her sayı ayrı bir kişimi demek
220 yazıyor bende 220 kişi beni ne bilecekte ziyaret edecek anlamadım?

merak etmişler dır kımmış bu hatun napar neder dıye

1 kişi bile 220 kere ziyaret etse 220 yazıyor Tunicim. Yani profiline tıklanma sayısı ama farklı kişiler tarafından tıklanma sayısı değil.

hakkaten ya neden öyle oldukk
gerçi yine maşallahımız var paylaşım konusunda bence ama önce okumaya bile yetişemiyordum

kimler yokkk??
hande ceren asude ece başka??

Şimdi şöyle bir durum var. Tuba'yı hatırlarsınız kızlar. Gri renkli yazıyı onun için sordum. Altında da UI yazıyor. Sitede arattıklarımdan anladığım kadarıyla UI "üyelik iptali" demek. Yani kim neden iptal eder, yoksa kendisi mi etmiş bilmiyorum ama sanırım durum bu...

Şu anda olmayanlar: Ece, Asude (izinli), Hande (izinli), Ceren (izinli)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…