- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.861
Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Ben bu konuda çok hassas biriyim, o yüzden ayarı kaçırmışım sanırım. :) Kuralı da şöyle yeniden yazdım:
"Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümlelerin sonuna nokta koymamak; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır. Bunu sık tekrarlayan üye takımdan “kendi isteği ile” ayrılır."
Umarım bu şekilde olmuştur. :)
Kızlar...
Ece (ergh) konusunda kafam karışık... :26:
Yeni işe girmişti, çok sık giremeyebilirdi ama günde 5 mesaj konusunda anlaşmamış mıydık?
Özelden mesaj atmıştım birkaç gün önce. Cevap gelmedi. Dün siteye girmiş, tabi özel mesaj kutusunu görmemiş olabilir. Cuma günü de kilo bildiriminde sadece bildirim yapıp çıktı gitti... Önceden düzenli girip mesaj yazan bir üyeydi. Onu çıkarmak istemiyorum ama böyle de ne olacak bilmiyorum. :26: Bana bir fikir verin.
Ececim bu mesajımı görürsen cevap yaz canım. Nasıl yapsak senin mesaj işini?
cümlenin sonuna nokta koymamak kısmınıda cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek gibi bişey yazalım istersen
nokta koymayı unutur ama cümlede anlamda bi sıkıntı yoktur o zmaan sorun olmaz bence
sonuçta direk imla kuralları değil şu an sıkıntımız
yazarken hiç nokta kullanmayanlar içinde zorlayıcı olmasın derim ben:)
Anaaam. Kız ben de bu kuraldan sonra fark ettim. Ne Berivanda ne sende nokta yok.Hep mi böyleydi ki?
O zaman sen haklısın Tunicim. Kural tekrar değiştirildi:
"Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır. Bunu sık tekrarlayan üye takımdan “kendi isteği ile” ayrılır."
Teşekkürler hepinize.
sinem nerdeki yaaa??
en son yazdıgında morali bozuktu akşamda girmedi hiç aklım onda kaldı((
5 msj bana pek az geliyor yahuuu
dişimin kovuğuna yetmiyor:))
kızlar... Bazı kişilerin profil ismi neden gri yazıyor, fikri olan var mı?
Bana da öyle geliyor Tunicim. 12 kişi dolu dolu burda olsak aslında günde en az 60 mesaj yapar. Ama bu aralar 4-5 kişi kaldık. Umarım böyle devam etmez.
Tunicim hoşgeldin ablacım
bende şeyi merak ediyorum
bu profilimizde bu sayfayı ziyaret eden kişi sayısı varya
o sürekli artıyor bende şaşırıyorum
aynı kişi bir daha girse yinede artıyormu o sayı yoksa her sayı ayrı bir kişimi demek
220 yazıyor bende 220 kişi beni ne bilecekte ziyaret edecek anlamadım?
merak etmişler dır kımmış bu hatun napar neder dıye
bende şeyi merak ediyorum
bu profilimizde bu sayfayı ziyaret eden kişi sayısı varya
o sürekli artıyor bende şaşırıyorum
aynı kişi bir daha girse yinede artıyormu o sayı yoksa her sayı ayrı bir kişimi demek
220 yazıyor bende 220 kişi beni ne bilecekte ziyaret edecek anlamadım?
hakkaten ya neden öyle oldukk
gerçi yine maşallahımız var paylaşım konusunda bence ama önce okumaya bile yetişemiyordum
kimler yokkk??
hande ceren asude ece başka??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?