Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundacım hızlı diyet yapanlar alınmayaktır demişsin böyle bir kural bana saçma geldi kişi dukan yada protein diyeti yapabilir bunun takıma giremeyecek olma sartı nı bir düşün canım
2. Söylemek istediğim imla kurallarıyla ilgili işte olduğumdan kelimeleri kısaltıp yada i-ı yapıyorum ne söylemek istediğim anlaşılıyo ama hızlı cevap yazmak istediğimden imla kuralları olmuyo bununla ilgili uyarı almak istemiyorum
mesajlara 1-2-3- yazmayı unutuyorum 3 . Mesajım bile olsa yazmadıgım için mesaj 1 yazıyorum ona dikkat ederim

Son düzenleme:

Önemli değil Pelincim. :)
Rejim yapan insanın listesinde sosis ve kaşar olmaması gerekir, sana atılıyorum canım. Çikolota karpuz... Of, of, offf... Hasret bu nasıl rejim canım? :)

Naber kızlar
funda ne oldu bisikletin,yollayacakmısın servise falan.
Sen bir ara kırışıklıklar için tavsiye istemiştin,ne zamandır aklımda hep unutuyorum yazmadım.cildin nasıl yağlı mı kurumu

Benden iyilik, seni sormalı.
Bisikletin durumu bugün belli olacak. Değişik bir tornavida varmış, onu bekliyoruz. Evde kendimiz açacağız. O şekilde de çözülmezse o zaman mecbur servise göndereceğim.

Cildim karma cilt canım. Göz altı kırışıklıkları için istemiştim tavsiyeyi. :) Kaz ayağı mı ne diyorlar ya, onlar için. Tabi göz çevresi için de... Yok anacım, vazgeçtim. Tüm yüz için bildikelrini yaz sen bana.

Berivancım. Tek tek açıklayayım canım.

Hızlı rejim, dukan vb. daha önce de yazmıştım ben, itiraz eden olmadı. Bu yeni bir kural değil, sanırım görmemişsin. Ben kimsenin sağlıksız rejim yapmamasından yanayım.

İmlaya gelince... Her bir değiştirilmiş harfe uyarı verecek halim yok tabi... :) Ama noktaların eksikliği cümleyi gerçekten karıştırıyor canım. Bu arada bu kural kimseye özel konulmadı, onu da belirteyim, yanlış anlaşılma olmasın. Nokta koymak cevabını yavaşlatmaz canım.

Mesaj sayısına gelince. Diyelim sabah mesaj bir yazdın, sonra unuttun, ama üstüne en az 10 mesaj daha yazdığından eminsin. 2'den devam etmene gerek yok. Bunu başka arkadaşlara da söyledim daha önce. :) "----" koy yeter.

Açıklamasını yaptığım bu mesajın üstündeki diğer kurallara gelince. İtiraz edenler çoğunlukta olursa tabi ki de kaldırılır.

Son düzenleme:

peki canım nasıl uygun gördüysen .

peki canım nasıl uygun gördüysen .

Berivancım benim nasıl gördüğümle bitmez ki olay canım. :)
Önceki mesajımda da dediğim gibi... Başka arkadaşlar da itiraz ederse her kural kaldırılabilir. Ben burda otorite değilim ki... Sadece işlerin yürümesi için buradayım. Kararlar hep beraber alınır demiştik daha önce de canım.

haklısın canım fevri davrandım biraz kurallar kasıyo insanı canım .bu aralar üstümden atamadığım bir agrasiflik var üstüm de

haklısın canım fevri davrandım biraz kurallar kasıyo insanı canım .bu aralar üstümden atamadığım bir agrasiflik var üstüm de

Niye var o agresiflik bakayım? Hayatın bu erken yaşlarında kendimizi sakinleştirmeyi ve mutlu etmeyi biliyor olmamız lazım. Stres yapma Berivancım, rahat ol. Her şey zamanla çözülür.

kızlar benim sese tahammülüm kalmamış eve gidiyorum benim çenesi düşük, şımarık (11 yaşında kız)kardeşim deli edecek beni ya yoruldum artk tuğçe sus tuğçe sus demek den ya resmen çıt çıkmasın istıyorum ama kardeşim me sus dersen bu kez elindekı ıle ses çıkartıyo onla çıkarmasa çarkı soyluyo hiç dnlemıyo benı kafayı yiyecegım ya neden boyleyım annem çoluk çocuk sahıbı olunca ne yapacaksın dıyo

Ayyy, yaramaz çocuklar... :S
Benim kardeşim de öyleydi küçükken, neyseki şimdi koca insan oldu. "Sus" dersen, inadına yapar, orası kesin. :) Onu oyalayacak bir şeyler bulmayı dene canım. İlgisini sessiz olacağı bir alana çek.

yok anacım yok tv izlerım 1000 tane sotu sorar flimle ılgıli baska seyle ılgılı
aynı odadayız kitap okurum ses yapacak oyunlar oynar ve çoooooooooooooookkkkkkkkkk dagınık bıktırdı benı annem çıt çıkartmıyo toplatıyo hopppppppp yine aynı

M-4

Fundacim ben de bu imla bölümüne takıldım ben cogu zaman iPad ile giriyorum ve yazdığım kelimeyi veya harfi değiştiriyor dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen gözümden kacabiliyor bunu bilmeni istedim canim.

Merhaba Arzucum. :)

Ben en iyisi şu imla bölümünü biraz açayım, anlaşılan çoğu kişi bu kısma takılacak.
Burada kelime ve harf olarak bozuk kullanmaktan kastım şuydu:

"Kıssslar, bütn gün qesdim dısrda. Ewe yeni qeldim, cok yorqnm."

Böyle yazan kimse yok şu an ama önlem olsun diye bu kuralı koydum. Çünkü forumda gezip dolaştım ve böyle yazan çok kişi gördüm.

Noktalara da dikkat edelim dedim. Çünkü cümleler birbirine giriyor, anlamak zor oluyor. Onun dışında kimseden " ; ! ? ... falan kullanmasını beklemiyorum. :)

Harfleri bilgisayar değiştirebilir, kazara yanlış ya da eksik yazabiliriz. Ama kasti olmasın demek istedim kısaca. Kuralda mı sert yazdım acaba? :26:

verdiğin örnek gayet söylemek istediğini açıkladı tatlım anladım canım cım ne demek istediğini haklısın

affı yoktur bilginize filan yazınca biraz ürkütücü olmuş sadece canım:)))

tamamen ciks ağızla yazılmadığı irrite etmediği sürece sıkıntı yok bencede

arkadaşlar imla diyince genel olarak sıkı bişey anlamışlar bence ondan canım, bu msjın açıklayıcı olmuş:)

önemli diil tatlım:)))

hasrette bi süre ara vemrişya diyete henüz adapte olmayabilir çabuk toparlanır diye düşünüyorum
eski grubumuzda diyetine en dikkat edenlerimizden biriydi
bende menüsünü görünce şaşırdım hattaa
hoşgeldin hasretcimm
evet bir ben kaldım eskilerden
grubumuz komple değişti
tanıdıkça sende göreceksin çok samimi ve bir o kadarda disiplinli bi grubumuz var
ben çok seviyorum:))
M-3
Uç günden beri hep aynı kiloda çıkıyordum nihayet bugun biraz eksilerde gördüm kendimi üstelik de regl dönemim yaklaşıyor.....

olsun arzucum bir gün aynı olur üç gün aynı olur diyetimize devam ettiğimiz sürece eninde sonunda eksileri göreceğiz merak etme:)))

verdiğin örnek gayet söylemek istediğini açıkladı tatlım anladım canım cım ne demek istediğini haklısın

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Ben bu konuda çok hassas biriyim, o yüzden ayarı kaçırmışım sanırım. :) Kuralı da şöyle yeniden yazdım:

"Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümlelerin sonuna nokta koymamak; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır. Bunu sık tekrarlayan üye takımdan “kendi isteği ile” ayrılır."

Umarım bu şekilde olmuştur. :)

M-5
Mesaj anlaşılmıştır kaptan teşekkür ederim.

Kızlar...
Ece (ergh) konusunda kafam karışık... :26:

Yeni işe girmişti, çok sık giremeyebilirdi ama günde 5 mesaj konusunda anlaşmamış mıydık?
Özelden mesaj atmıştım birkaç gün önce. Cevap gelmedi. Dün siteye girmiş, tabi özel mesaj kutusunu görmemiş olabilir. Cuma günü de kilo bildiriminde sadece bildirim yapıp çıktı gitti... Önceden düzenli girip mesaj yazan bir üyeydi. Onu çıkarmak istemiyorum ama böyle de ne olacak bilmiyorum. :26: Bana bir fikir verin.

Ececim bu mesajımı görürsen cevap yaz canım. Nasıl yapsak senin mesaj işini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…