- Konu Sahibi Cherry Mom
- #64.881
Önemli değil Pelincim. :)
Rejim yapan insanın listesinde sosis ve kaşar olmaması gerekir, sana atılıyorum canım. Çikolota karpuz... Of, of, offf... Hasret bu nasıl rejim canım? :)
Benden iyilik, seni sormalı.
Bisikletin durumu bugün belli olacak. Değişik bir tornavida varmış, onu bekliyoruz. Evde kendimiz açacağız. O şekilde de çözülmezse o zaman mecbur servise göndereceğim.
Cildim karma cilt canım. Göz altı kırışıklıkları için istemiştim tavsiyeyi. :) Kaz ayağı mı ne diyorlar ya, onlar için. Tabi göz çevresi için de... Yok anacım, vazgeçtim. Tüm yüz için bildikelrini yaz sen bana.![]()
canım bak sana kullandığım gece kremi karışımımı yazayım,öyle gidip kozmetik markalarına dünyanın parasını dökmeye gerek yok,bu anlattıklarımın maliyeti belki 25,30lirayı bulur ama çok uzun süre kullanırsın,hemde mucize gibi bişey.
Şimdi herşeyden yüzünü ölü derilerden arındırman gerek,sonra bakım yaparsın,yoksa o kadar etkili olmaz.peeling için mısır unu maskesi yapabilirsin,2tatlı kaşığı mısır ununu ve biraz kuru mayayı (mesela 2çay kaşığı,yaş maya da olur)yine biriki tatlı kaşğıı sıvıyla ıslatıp kremden daha yumuşak bir kıvama getir,bu sıvı varsa gülsuyu,biriki damla kayısı çekirdeği yağı,hiçbiri yoksa su bile olabilir.sonra bunu yüzüne sür,çok tahriş etmeden ov birkaç dakika,sonra kullandığın yüz temizleyicin her neyse onunla yıka.
Şimdi cildin bakıma hazır,
eczaneden bepanten krem al,merhem değil bak,krem.bir de e vitamini ampul veya kapsülü al,ben kapsül aldım,adı evikap,birsürü var içinde,
şimdi bir minik temiz kavanoz ayarla,yada boş krem kutusunu yıka kurut,içine 1tatlı kaşığı kadar bepanten sık,üzerine 2evikap kapsülü iğneyle delip sık,üzerine 1,2damla kayısı çekirdeği yağı,2,3damla hodan yağı ekle,bir tatlı kaşığı kadar da normalde kullandığın nemlendiricin neyse ondan koy,karıştır,gece yatmadan yüzünü temizle,bu kremi sür yat,farkı birkaç güne gör.
Bepanten krem yaraları pişikleri tahrişleri iyikeştiren bir krem,cilt yeniliyor,hodan yağı botoks gibi bişey,gamzeleri bile dolduruyor,bazı günler sadece ondan sür yat,kayısı çekirdeği sivilce ve siyah noktalara iyi geliyor,cildini güzelleştiriyor,normalde onu jelle yıkamadan önce yüzüne tonik olarak pamukla kullanabilirsin,e vitamini zaten birçok kozmetiğe ekleniyor biliyorsun.