• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arzucum sana da geçmiş olsun diyeyim önce.

Tuni hiç sorma valla,öyle bişey yaptım ki,çocuğun kolu iyileşmiş,zaten alçıyı sırf emniyet olsun diye taktılar,çatlak mı değil mi belli bile değildi,on gün kalsın varsa da iyileşir dediler,ee on gün doldu,neymiş randevular doluymuş,taaa on gün sonraya randevu veriyorlar.çocuk zaten alçılı koluyla emekliyor tırmanıyor,sopa gibi kullanıp mileti dövüyor,acısa yapamaz heralde.
2gece önce o uyurken aldım elime makası,bi güzel söktüm alçısını.sabah kalktı hopladı zıpladı,iyileştim ben diye bas bas bağırdı,mutlu oldu.yine de hasekiden randevu alabildim yarın için,bi götürüp kontrol ettiricem.yarın gündüz de yokum yani

İyi cesaret acmissin, ben olsam mümkün degil yapamam
Yarın bı film çekerler yoktur ins bişeyi
Bu arada kirikmi degilmi nasil anlamazlar a film cekmedilermi?.

Demekki neymiiiis:))
Günlere gidilerekte diyet yapilabiliyormuş
Tebrik ederim anım guzel olmus yürüyüşte yapmışsın yakmssindir o boregide
Meksika salatasi bu barbunyaya benzer şey dimı eger oysa b akliyat oda guzel olmus:))

Evet canim barbunya gibi olan.

Ben bugün oğlumu parka götürdüm,bir de arkadaşımla karşılaştık,o da girdi parka oturduk,sonra ben markete gidip geldim oğluma kraker alayım diye,arkadaşımla bana da kola aldım,kendiminki diyet.
Sevgili arkadaşım kola içmiyormuş artık,çok sağlıksızmış.kendisi o kadar sağlıklı beslenir ki boyu benden 10cm kısadır,ki ben kısa boyluyum,kilosuysa benden tam 11kg fazla.
Neyse o içmeyince ben yanlışlıkla diyet olanı değil normal kolayı açmışım,bir yudum aldıktan sonra farkettim,arkadaşım ziyan etme iç dedi bi kereden bişey olmaz dedi,ben aldım hooop çöpe attım,şekersiz olanını içtim.ziyan olursa olsun dedim,benim bir günlük emeğim ziyan olacağına

Tuni hiç sorma valla,öyle bişey yaptım ki,çocuğun kolu iyileşmiş,zaten alçıyı sırf emniyet olsun diye taktılar,çatlak mı değil mi belli bile değildi,on gün kalsın varsa da iyileşir dediler,ee on gün doldu,neymiş randevular doluymuş,taaa on gün sonraya randevu veriyorlar.çocuk zaten alçılı koluyla emekliyor tırmanıyor,sopa gibi kullanıp mileti dövüyor,acısa yapamaz heralde.
2gece önce o uyurken aldım elime makası,bi güzel söktüm alçısını.sabah kalktı hopladı zıpladı,iyileştim ben diye bas bas bağırdı,mutlu oldu.yine de hasekiden randevu alabildim yarın için,bi götürüp kontrol ettiricem.yarın gündüz de yokum yani

Sağol Pelincim okulla beraber hastaliklarda basladi alıscaz artık.

Ben bugün oğlumu parka götürdüm,bir de arkadaşımla karşılaştık,o da girdi parka oturduk,sonra ben markete gidip geldim oğluma kraker alayım diye,arkadaşımla bana da kola aldım,kendiminki diyet.
Sevgili arkadaşım kola içmiyormuş artık,çok sağlıksızmış.kendisi o kadar sağlıklı beslenir ki boyu benden 10cm kısadır,ki ben kısa boyluyum,kilosuysa benden tam 11kg fazla.
Neyse o içmeyince ben yanlışlıkla diyet olanı değil normal kolayı açmışım,bir yudum aldıktan sonra farkettim,arkadaşım ziyan etme iç dedi bi kereden bişey olmaz dedi,ben aldım hooop çöpe attım,şekersiz olanını içtim.ziyan olursa olsun dedim,benim bir günlük emeğim ziyan olacağına

AFerin kız sanaa:46::46::46:

Bugünkü menümü yaziyim kizlar.
Sabah : 1 dilim ekmekle, yumurta, peynir karışımı yaptım. 2 zeytin, 1 domates, sekersiz çay

Ara: 1 diyet bisküvi, 1 armut

Öğlen : 1 dilim börek, 4 kasık Meksika salatası, (pasta vardı ilk defa pastaya hayır dedim)

Ara: 1 kayısıli aktıvya yoğurt

Aksam : zeytin yağlı taze fasulye, bir kase yoğurt

Ara : 1 bardak süt

Spor: 45 dk yürüyüş

Gün icin de 2 litre su, 2 kupa yeşil çay...

Beğen, bir daha beğen, bir daha beğen... :)

Arzucum harikasın canım. Na kadar tebrik etsem azdır. Güne git ve 1 dilim börekle dön. Süpersin. :46:

Yuh lan bu ne 6 ziyaretçi.
Bizim hayalet üye kendisi için yazdıklarımızı okumuş anlaşılan,dalga geçmek için de arkadaşlarını toplayıp gelmiş.
Birileri bizi dikizliyor arkadaşlar:D

6 mı. :S :S :S
Bir gariplik var bu işte. Birimizin sülalesi mi okuyor nedir. :D

Tuni vallahi dakikada değişiyor sayı bak,bi gelip bi gidiyorlar

Sen onlara taktinya kafayı onlarda sana taktı:))
Sana görünüp kayboluyorlar:))
Ve bu yazdıklarımızı okuyup okuyup gülüyorlar:))
Sonra dahada dikkat çekmek icin başka birilerine daha söyleyip buraya girmelerini sağlıyorlar
Nasil yazdım ama senaryoyu:))

Ay Tuni'ye katılıyorum, iyi cesaret gerçekten. Umarım iyileşmiştir oğlun Pelincim. :)

Çok iyi yapmışsın canım, hep çöpe gitmesin diye yemek yerdim ben de... Artık yapmıyorum.

Menümü yazayım unutmadan
sabah
1dilim tam bugday ekmegine 1kaşık yoğurt sürdüm
1bardak sütle de kahve

öğlen
tavuk göğüs ve közlenmiş kırmızı biber.her ikisi de yağsız

ara
diyet kola yarım paket çubuk kraker

akşam
1dürüm çiğ köfte.tek lavaşlı yaptırdım,bol salata vardı içinde genede bilemiyorum doğru bir öğünmüydü.

Canlarım ben çıkıyorum
Karın ağrım hala geçmedi
Ve üşüyorum resmen
Söyle kıvrilip buzulup yatmak istiyorum

Cok yazismayin haaa!!!

Kızlar hemen çıkmam lazım. Daha cevap yazacağım sizlere gelince. :)
Bu arada ben de 3 ziyaretçi görüyorum şu an. :D

Back
X