- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.361
Selam sekerler
Eve geldim hazirlanip gidicez
Kuaför fotoğrafçı ve lojistik islerini bitirdim
Onu al oraya götür öbürünü al biryere bırak:))
Yalnız Kizlar kuzenim cok hoş bı kizdir amaaa malesef kilolu
Ve kilolu olunca olmuyor iste(
Elbise cok güzel ama üzerinde guzel durmuyor
İcine korse giydirmek icin kac yerden uğraştık ama bı yere kadar(
İns oda kilo verir
İns herkes kilo verir
Birkez daha karar verdim
Bı daha hic kilo almayacağım inss:))
Üzerime yapışan icinde kendimi boğulacak gibi hissettiğim ama daha az kilolu görünmek icin cabaladigim günler istemiyorum
Salas salas üzerimden dökülen hic kilolu görünme derdim olmadan rahat rahat efil efil dolaşmak istiyorum:))
yeni yillar gelirken içimi hem mutluluk sarar hemde hüzün ,ölüm ve doğumun aynı anda yaşanmasıdır aslında ;ama bu yıl benim için iki doğumun aynı anda yaşanması olacak çünki yenibir yılla birlikde yenibir 73lük ben doğacagım,ve burda sizlerle o gün yeniden doğuşumu kutlayacağız bu bir söz arkadaşlar..ve kendime ilk defe kimsenin bana istesede alamayacağı bir hediye vericem eksi 11 kilo kesinlikle şimdiyedek aldığım en değerli hediye olacak ve okadar zorlukla aldığım bu hediyeyi ömür boyu aynı şekilde muafaza edicem inş....
ŞİMDİDEN GRUBUMUZDAKİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YİL HEDİYELERİ KUTLU OLSUN:)))))
hosgeldın pelin :) nerelerdesin sen :)
raa, insallah hepimizin hediyeleri daim olur. bu arada ben senın ismini kaçırdım sanırım :44: raa garip oluyor. sakıncası yoksa, ismin nedir ? ben sinem.
hoşbuldum canım,sorma ya valla bana gelmişler bu birkaç gündür,garip ruh halleri içindeyim,enerjim düşük,yorgun,mutsuz,halsizim.diyetten midir diycem ama ben çok abartmıyorum ki,biliyorsunuz.aslında perşembe şok denediğimde oldu ilk defa,sonra da geçmedi.
Sinem ne güzel fotoğraflar paylaşmışsın,o senin açıkhava spor salonun var ya:) mersinde tam 3km boyunca böyle spor aletleri,koşu yolu ve çocuklar için oyuncaklardan oluşan kesintisiz düzenlenmiş sahil şeridi var.sabah daha güneş doğarken çıkar,serin serin mis gibi deniz kokusuyla koşardım bekarken.o zamanlar 50li kilolardaydım ama kendimi şişman sanıyordum salak gibi
Of öyle yorgunum ki misafirim vardı yeni gittiler,heryer darmadağın,mutfak perişan hiç halim yok.
Sinem o elbiselerin olduğu fotoları nerden buldun,benim aradığım elbise var onların içinde,belki okumuşsundur,kırmızılı,fırfırlı,dizde şöyle marlin monro tarzı bir elbise arıyorum yaaa bak eklediklerin içinde ilk sırada sondan bir önceki
ismim biraz nadir duyulan bir isim ve face hesabım falan hemen bulunuyor sinemciğim resimde ekledim,gercı erkek girmiyordur ama genede ben tedbir olarak ismimin içinde su geçiyor dilerseniz su diye hitab edebilirsiniz(raa hakkaten çok erkeksi ve saçma keşke daha mantıklı bır niki ile üye olsaymışım ...
Yok sinemcim spora falan gidemiyorum,umutu bırakacak kimsem yok,zaten buralarda müsait yer yok öyle koşu yolu,park falan,ancak araban olacak zeytinburnuna ya da floryaya sahile gidip arabadan inip koşacaksın veya spor salonuna gideceksin.oğlum küçük,arabamız da yok,her ikisine de imkanım yok,evde ne yapabilirsem artık
Atlamışım canım,oraya spora gidiyormusun demişsin,ben on yıldır istanbuldayım
Yazsanıza kız
ne duruyonuz öyle aşağıda:) burda kendi kendime konuşuyorum deli gibi
ne zaman yememem gereken bişey görsem markette,sokakta,evimde veya misafirlikte,hemen beynimin içinde şu şarkı çalmaya başlıyor
madem yaşamayaaaaaa geldik dünyayaaaaa benim de herşeyden bir hakkım vardıııııır
biri şu kafamdaki müzikçaların fişini çekebilir mi lütfen
Yazsanıza kız
ne duruyonuz öyle aşağıda:) burda kendi kendime konuşuyorum deli gibi
ne zaman yememem gereken bişey görsem markette,sokakta,evimde veya misafirlikte,hemen beynimin içinde şu şarkı çalmaya başlıyor
madem yaşamayaaaaaa geldik dünyayaaaaa benim de herşeyden bir hakkım vardıııııır
biri şu kafamdaki müzikçaların fişini çekebilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?