Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeni yillar gelirken içimi hem mutluluk sarar hemde hüzün ,ölüm ve doğumun aynı anda yaşanmasıdır aslında ;ama bu yıl benim için iki doğumun aynı anda yaşanması olacak çünki yenibir yılla birlikde yenibir 73lük ben doğacagım,ve burda sizlerle o gün yeniden doğuşumu kutlayacağız bu bir söz arkadaşlar..ve kendime ilk defe kimsenin bana istesede alamayacağı bir hediye vericem eksi 11 kilo kesinlikle şimdiyedek aldığım en değerli hediye olacak ve okadar zorlukla aldığım bu hediyeyi ömür boyu aynı şekilde muafaza edicem inş....
ŞİMDİDEN GRUBUMUZDAKİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YİL HEDİYELERİ KUTLU OLSUN:)))))

Gitmiyorum, gitmiyorum dedim avm'ye ohh oldu valla. gitmeseymisim iyimiş

şöööyle bir bakınırım değişiklik olsun dedim. rahat durmadım, elim kolum dolu geldim.

bahanem de sezon sonu super indirimler varmıs.. mıs mıs..
ama bir pantolon aldım pembe mutluluktan havalara uctum bıraz sıkı ama birkaç kıloda daha rahat olur. bedeniiiiiiiii 38

cok mutlu oldum ya 38in dugmesını kapatabılıyorum artık 56 olunca daraltmam gerekıcek o zaman 36 gıyıyorum ama olsun beee canım saolsun ınanılmaz mutlu oldum.

aclıktan oldum bu arada kac saat olmus gıdelı, eve gelır gelmez mutfaga saldırdım küp gibiyim simdi :)

ben dedim simdi sayfalarca yazmıstır bizimkiler, bi de baktım ki oyyylee duruyor 1 sayfa

Ahhhh Tunicim ahhhhh o dediklerini bilmeyen yoktur.. ne kabus giy cıkar, giy cıkar.. sığınamazsın hiçbirşeyin içine, değiştirdikçe şiştiğini hissedersin sanki aynada...

hiçbirimiz o gunlere donmeyelim insallah.. simdi ciciler biciler konusuyoruz da, bide hiç birsey dusunmeden gıyın cık yapmayı ozledım ya strese gırmeden.

raa, insallah hepimizin hediyeleri daim olur. bu arada ben senın ismini kaçırdım sanırım :44: raa garip oluyor. sakıncası yoksa, ismin nedir ? ben sinem.

Sinem ne güzel fotoğraflar paylaşmışsın,o senin açıkhava spor salonun var ya:) mersinde tam 3km boyunca böyle spor aletleri,koşu yolu ve çocuklar için oyuncaklardan oluşan kesintisiz düzenlenmiş sahil şeridi var.sabah daha güneş doğarken çıkar,serin serin mis gibi deniz kokusuyla koşardım bekarken.o zamanlar 50li kilolardaydım ama kendimi şişman sanıyordum salak gibi

Of öyle yorgunum ki misafirim vardı yeni gittiler,heryer darmadağın,mutfak perişan hiç halim yok.
Sinem o elbiselerin olduğu fotoları nerden buldun,benim aradığım elbise var onların içinde,belki okumuşsundur,kırmızılı,fırfırlı,dizde şöyle marlin monro tarzı bir elbise arıyorum yaaa bak eklediklerin içinde ilk sırada sondan bir önceki

raa, insallah hepimizin hediyeleri daim olur. bu arada ben senın ismini kaçırdım sanırım :44: raa garip oluyor. sakıncası yoksa, ismin nedir ? ben sinem.

ismim biraz nadir duyulan bir isim ve face hesabım falan hemen bulunuyor sinemciğim resimde ekledim,gercı erkek girmiyordur ama genede ben tedbir olarak ismimin içinde su geçiyor dilerseniz su diye hitab edebilirsiniz(raa hakkaten çok erkeksi ve saçma keşke daha mantıklı bır niki ile üye olsaymışım ...

canım dıyetten oldugunu sanmıyorum, dediğin gibi zaten abartı zayıf ogunlerın olmuyor. psikolojiktir tamamen regl olmusmuydun sen bu ara, hatırlayamadım. belkı ondandır, belkide bilinç altında canın bıseye sıkılıyor olabılır. bazen bana da olur kafama bısey takarım o içerde buyur de buyur. keyif aldıgın bişeyler yap mutlu et kendını bişeyciğin kalmaz :)

aynen, aynen o spor aletlerinin orda yurume ve bisiklet yolu var. fener parkı burası belkı duymussundur antalyaya geldıysen. ya harıka yaptılar burayı son 5-6 yıldır boyle burası eskıden lara bır plajıyla bılınırdı. 2-3 sene once beledeyı bınası buraya tasınınca offf resmen para sactılar. bize yaradı iyi oldu ama :)) mis gibi semtimiz oldu.

sen simdide gıdıyormusun oraya spora?

Menüm
sabah
1dilim tambuğday ekmeği
1kk peynir
1bardak yarım yağlı sütten kahve

öğlen
yeşil bir otlu yumurta:)gulik miymiş neymiş,pazardan aldım,ıspanak gibi bişey.yağsız,1yumurtalı
1tabak pişmiş soğan ve biber

ara
1kase ananas
5badem

akşam
yemeğim yoktu,misafir de gelince çayla birşeyler atıştırdım
2dilim ekmek
2kk tulum peyniri

sporumu yaptım,20dk,150kalori eder herhalde,aerobik,dans,8dk karın hepsi bir arada.kekten cezalıydım.zaten pazara gittim salak gibi neme lazımsa,oğlumla el ele,anam ağladı,aldığımda birkaç kg meyve

Yok sinemcim spora falan gidemiyorum,umutu bırakacak kimsem yok,zaten buralarda müsait yer yok öyle koşu yolu,park falan,ancak araban olacak zeytinburnuna ya da floryaya sahile gidip arabadan inip koşacaksın veya spor salonuna gideceksin.oğlum küçük,arabamız da yok,her ikisine de imkanım yok,evde ne yapabilirsem artık

Bir de ebrumuz olmuş,
hoşgeldin ebrucum.raa ile zaten tanışmıştık yeniden hoşgeldin diyeyim,adım pelin.
Fundanın içinde süper bir takım kaptanı ruhu varmış yalnız,hiç boş durmuyor,sağol arkadaşım,kendime bir mektup yazıcam ilk fırsatta.şu anda bezgin bekir modundayım

modacinim.com dn aldım canım, ama oyle gostermelık konulan resımler. satıs yapan bır sıte değil. hangısı oldugunu tam soylede ben nette gıyım magzalarını gezıyorum bol bol :)))) gorur denk gelırsem haber verırım sana

o zaman bız sana Su değilde Sude diyelim olur mu :)

Yazsanıza kız
ne duruyonuz öyle aşağıda:) burda kendi kendime konuşuyorum deli gibi

ne zaman yememem gereken bişey görsem markette,sokakta,evimde veya misafirlikte,hemen beynimin içinde şu şarkı çalmaya başlıyor

madem yaşamayaaaaaa geldik dünyayaaaaa benim de herşeyden bir hakkım vardıııııır
biri şu kafamdaki müzikçaların fişini çekebilir mi lütfen

Atlamışım canım,oraya spora gidiyormusun demişsin,ben on yıldır istanbuldayım

hangi semttesin pelincim, benim eski muhitime yakınsın sanırım. florya zeytınburnu dedin. ben evlenmeden once bakırkoyde oturuyordum.

Ben çektim, artık çalmayacak.

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
2 dilim ekmek arası beyaz peynirden tost

Ara:
2 porsiyon üzüm

Öğle:
1 tabak patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:
2 porsiyon üzüm

Akşam:
1 kase mısır gevreği + 1 bardak süt

+35 dk eliptik yürüyüşü
+2 bardak yeşil çay

şok yaptıgımız gun benım de beynımde bir şarkı çalıyordu..

her yerrrr karanlıkkkkk her yerrrrrr karanlıkkkkkkk.... :))))))

haydiiiiii pelin, funda, kim var kim yok yeşil çay saatiiiiiiii. bu saatten sonra bişey yemek yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…