- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.401
M-1
Mektubu yazdım kizlar inşallah becermisimdir gerçi yeni yıl tarihini yanlış yazmisim sonradan fark ettim :)
Arzu allah iyiliğini versin kız,çok güldüm,bende lisedeyken 44kiloydum,bende kotun altına tayt giyerdim bacaklarım oklava gibi görünmesin diye ayyyy
Bu gece ne kadar çok şaçmaladım ben yaa sabah kalktığınızda hepiniz güleceksiniz bana biliyorum....
16eylül 2012
ocak 2012ye,kendime mektup.
Merhaba peloşum,
bakıyorum 57kiloya inmeyi başarmışsın,ah bir de ben sana güvenmeyi başarabilsem.neler çektin hatırla,giydiğin pantolonlar bacaklarına kalçana olsa düğmesi yetişmez,bir karış aralık kalırdı,beli olsa,düğmesi kapansa altı çuval gibi dururdu,öyle büyük göbeğin vardı.hatırla,sabahları bakkala sütle ekmek almaya gidebilmek için kaç eşofman,üzerine kaç uzun tişört denerdin,kıçındaki yağların, selülitlerin eşofmanın altından gamze gamze ben burdayım diye bağırırdı.bir akşam eşin sana sarılmak için hamle yaptığında eline karnından sarkan birbuçuk karışlık yağ tabakası gelmişti de şakkınlıkla bu ne yahu der gibi doğrulup elinde tuttuğu kütleye bakarken nasıl yerin dibine girmiştin.
İşte hatırla tüm bunları,hatırla ve unutma ki,sonra birdaha bir borcam dolusu tatlıyı,pastayı kucağına alıp elinde kaşıkla tv karşısına oturma,
hatırla ki,bir daha hadi canım sıkıldı,bari mutfağa girip koca bir tepsi poaça yapayım,en az yarısını bir günde yiyeyim deme.bak yaşın daha otuzu yeni geçti,şekerin sınırda,kolesterolün sınırda,ailende kalp var,tansiyon var,sonra öyle kucağında tepsi,elinde kaşıkla ölür kalırsın,mezarda mutlu mutlu yatarsınız midendeki tatlılar,poaçalar ve sen.
Gülmüyorum ama gülümsüyorum ve kesinlikle saçmaladığından değil çünkü saçmalamadın. :)
Ne güzel yazmışsın Arzucum, yeni yıla istediğin gibi gir, olur mu? :)
Ben bunu yapacağına inanıyorum.
İyi geceler arzucum
Ben de bu güzel ruh halinde yatıp uyuyayım ki güzel rüyalar göreyim.
Arzucum, Pelincim, iyi geceler. :)
günaydınn...
bendun menü yazmamışım
sabah-- 2 erik 1 kep galeta
öğle 1 dılım az yağlı peynir 1 domates 5 azkı küçük biber
ara1 galeta 1 şeftali
akşam--- 3 yemek kaşığı dolusu tavuk kuşbaşı 4 acı biber
ara armut kızımınmakaaarnasında 2 çatal aldım(ben 6 gibi yemiştim yemegimi)
gece 2 erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?