Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundacım valla menulerın acaippp oldu tebrik eder ve afiyet olsun derim, daha da bisey demem :)

Ay iyi dedin Sinemcim, ben de ocağa bir çay koyayım bari..
Midem bulanıyor ya... Süte yoruyordum ama mısır gevreğinden oluyor sanırım. Uzun zamandır yemiyordum. Ne zaman yesem midem bulanıyor... Aralarda azıcık azıcık yiyim en iyisi bundan sonra...

Bir de bugün bir hapşırığım vardı, hiç hoşuma gitmedi... :2:
Umarım hasta olmam. :2:
Ateşim de var gibi hissediyorum ama...
Ben anca moralim bozulduğu zaman hasta oluyorum, onun dışında çok zor... Ama o hapşırık grip hapşırığıydı...

Neyse, ay çayımı yapayım, iyi gelir.

bende paylasayım menumu bugun bıraz kotu ama kac gundur dısarı cıkmıyorum ev kuşu oldum idare edin bugunluk beni olmaz mı

sabah
1 haslanmıs yumurta
yarım domates
1kk peynır
1dilim kepekli bugdaylı ekmek

ara
2-3 badem

ogle yok

2. arada yok buraları gormeyın iste

aksam
3 kasık tavuk sote
yarım dılım kepekli ekmek
1 buyuk bardak ayran

aylardır ılk defa aksam ekmek yedım. aslında makarna yapıcaktım tavugun yanına ama, gecenin korunde gelınce ugrasamadım artık. tabanlarım agrıyor hala 4 saat dolanmısım deli gibi.
o da makarnanın yerıne gecsın artık. :)

hımm cay 1 oldu daha simdi 1 tane daha icicem.

aman canım dikkat et. bu havalar cok kotu benimde 2 gundur karnım ve sırtım agrıyor carpılıyorum sanırım. ben kırıklık olunca hapsırınca ama tam kapıya dayandıgında 1 tane augmentin alıyorum kapıdan donup gıdıyor. tavsiye ederım.

tamam canım. gorursem mutlaka haber verırım.

bahçelievler:)
bak yarın sabah eşimi erken kaldırabilirsem bakırköye gidicez,carousel'in oralara falan

ayyyy cok ozledım yaaaa cok yakındım ben oraya ((( yeşilköy minubislerinin kaltıgı yeri biliyorsundur Demet Eczanesi var orda onun orda oturuyordum burnumda tutuyor ((( ben dogma buyume ıstanbulluyum, cocuklugumda kadıkoy tarafında gectı. insan cok ozluyor yaa ( efkarlandım simdi...

Gidip önce şu bulaşık makinesini boşaltayım,sonra kirlileri doldurayım,birazdan müfettiş kocam gelir,burası niye böyle demesin.
Benim bildiğim erkek dağıtır kadın söylenir yaa

M-3
İyi geceler kizlar bugun pek giremedim kusura bakmayın sabah kahvaltıya misafirim vardı onlar gittiler biraz ev ısı yaptim esim geldi dışarı yemeye çıktık kendimi bugun cok halsiz hissediyordum biraz önce belli oldu bu halsizligimin sebebi regl oldum inşallah kilo vermem durmaz....

ah canım ya,valla ben de mersini çok özlüyorum,seni iyi anlıyorum o yüzden.

M-4
Bugun ku menüm
Sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 zeytin, cok az sucuklu yumurta sucugundan bir tane yedim, domates salatalık

Öğlen : yok sabah kahvaltısını bugun cok geç yaptım

Ara : 2 tane kuru incir, 6 tane badem

Aksam : 1 porsiyon köfte, 1 dilim kepekli ekmek, ayran piyaz(cok az yedim)

Ara : 1 bardak ligt süt

Spor: yok ev ısı yaptım cezamın yerine
2 litre su

çok güzel bi ortam yakalamışsınız.özeniyo insan bide çok güzel bi yemek yeme düzeni kurmuşsunuz darısı başıma

Bir yanım yorgun, uyumak istiyor. Diğer yanımın içinde bir enerji var, atmak istiyor...
Ne yapacağımı şaşırdım. Bir şeyler mi okusam acaba, ya da izlesem mi? :44:

NOT: Yeni güne geçtik, mesaj sayılarına dikkat. :)

valla tvde de hıc bısey yok bende sasırdım ne yapsam guzel film gorursen haber ver fundacım. yaz bıttı filmler gıttı basladı uyuz uyuz diziler

valla tvde de hıc bısey yok bende sasırdım ne yapsam guzel film gorursen haber ver fundacım. yaz bıttı filmler gıttı basladı uyuz uyuz diziler

Öyle Sinemcim ya... Verdikleri zaten kıçı kırık filmlerdi; ama onlar bile bizim ucuz yerli dizilerden iyiydi... Ben filmleri netten araştırıp, beğenip öyle izliyorum. Tv karşıma güzel film çıkaracak diye beklemiyorum yıllardır. En iyisi bir şeyler okuyup öyle yatayım o zaman, madem öyle diyorsun... :) Bu arada ben sinema-tv mezunuyum; güzel film arayanlara tavsiye verebilirim; beğendiğiniz türü yazın yeterli. Ama savaş filmleriyle ve tarihi filmlerle aram iyi değildir. :)

Bugünlük benden bu kadar, öptüm seni Sinemcim. Yarın görüşürüz.

16.09.2012

Cok uzun zaman oncelere gitmek istiyorum lise yıllarına o zamanlar seninle kuru Arzu diye dalga gecerler di, bacakların kalın gözüksün diye çorabın icine tayt giydiğin günleri hatırlıyor musun? 44 kilo incecik Yıllar ne çabuk gecti di mı Arzu, bir sürü sevinçler üzüntüler yasadın, evlendin çoluk cocuğa karıştın. Evlendikten kısa bir süre sonra kendini 51 kilo olarak gördün. Cok hosuna gitti dımı dolgun bacaklar, giydiğin üstüne yakışıyor, ee kadın dediğin biraz kendini gösterecek dımı? Bu kilo sana yakıştı. İlk bebeğine hamile kaldığında 60 kiloydun. Hamileliğin verdigi rahatlıkla yedin de yedin 80 kiloyla kızını kucağına aldın. Sonra baktın ki giydiğin hic bir şey sana yakışmıyor, oldugundan daha yaşlı duruyorsun. Bir cok diyet denemelerin oldu, diyetisyenlere gittin, spor salonlarında kıçından terler aka aka spor yaptın... 2 senede 68 inmeye başardın. Ardında ikinci hamileliğin başladı eyvah dedin yine kilolar gelecek neyseki bunda biraz daha dikkat ederek 15 kilo aldın. Tekrar 83 kilo aman Allahım tekrar diyetler, başladı 5 senedir uğraşıyorsun bir Pazartesi başlayıp diger Pazartesi bırakıyorsun. Zar zor 66 kiloya indin. Ama 66 da cok.... Ve bir gün kadinlar kulubünde süper bir takımla karşılaştın aralarına katıldın..

31.01.2013

Evet yeni bir yıla daha girdin bu yılda 57 kilosun sende inanamıyorsun dımı 11 yıldır görmüyorsun ellili rakamları, ama başardın sen bu takımla hedefine ulaştın. Teşekküller 5. Takım teşekkürler kadinlar kulubü.......

aynen canım bende netten bakıyorum da, izlicek filim kalmadı resmen. :))) bende Desperate Housewives a tekrar bakıyorum bu ara, ona devam edeyim bari esim gelene kadar :)) bende optum canım. iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…