- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.381
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek arası beyaz peynirden tost
Ara:
2 porsiyon üzüm
Öğle:
1 tabak patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
2 porsiyon üzüm
Akşam:
1 kase mısır gevreği + 1 bardak süt
+35 dk eliptik yürüyüşü
+2 bardak yeşil çay
şok yaptıgımız gun benım de beynımde bir şarkı çalıyordu..
her yerrrr karanlıkkkkk her yerrrrrr karanlıkkkkkkk.... :))))))
haydiiiiii pelin, funda, kim var kim yok yeşil çay saatiiiiiiii. bu saatten sonra bişey yemek yok!
fundacım valla menulerın acaippp oldu tebrik eder ve afiyet olsun derim, daha da bisey demem :)
fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pizza demiştin yaaaaaaa... aklından bile gecirmeeeeeee
Eki Görüntüle 510783
Eki Görüntüle 510787 Eki Görüntüle 510786
Ay iyi dedin Sinemcim, ben de ocağa bir çay koyayım bari..
Midem bulanıyor ya... Süte yoruyordum ama mısır gevreğinden oluyor sanırım. Uzun zamandır yemiyordum. Ne zaman yesem midem bulanıyor... Aralarda azıcık azıcık yiyim en iyisi bundan sonra...
Bir de bugün bir hapşırığım vardı, hiç hoşuma gitmedi... :2:
Umarım hasta olmam. :2:
Ateşim de var gibi hissediyorum ama...
Ben anca moralim bozulduğu zaman hasta oluyorum, onun dışında çok zor... Ama o hapşırık grip hapşırığıydı...
Neyse, ay çayımı yapayım, iyi gelir.
hangi semttesin pelincim, benim eski muhitime yakınsın sanırım. florya zeytınburnu dedin. ben evlenmeden once bakırkoyde oturuyordum.
işte buldum bi saattir bu mesajını arıyorum sinem,ilk sırada 6.elbise
tam da böyle bişey arıyorum,önümüzdeki ay düğünümüz var,düz kırmızı da olur,kırmızılı desenli de olur,böyle birşeye rastlarsanız bildik mağazalarda bana haber verir misin lütfen
bahçelievler:)
bak yarın sabah eşimi erken kaldırabilirsem bakırköye gidicez,carousel'in oralara falan
tamam canım. gorursem mutlaka haber verırım.
ayyyy cok ozledım yaaaa cok yakındım ben oraya((( yeşilköy minubislerinin kaltıgı yeri biliyorsundur Demet Eczanesi var orda onun orda oturuyordum burnumda tutuyor ((( ben dogma buyume ıstanbulluyum, cocuklugumda kadıkoy tarafında gectı. insan cok ozluyor yaa ( efkarlandım simdi...
Bir yanım yorgun, uyumak istiyor. Diğer yanımın içinde bir enerji var, atmak istiyor...
Ne yapacağımı şaşırdım. Bir şeyler mi okusam acaba, ya da izlesem mi? :44:
NOT: Yeni güne geçtik, mesaj sayılarına dikkat. :)
valla tvde de hıc bısey yok bende sasırdım ne yapsam guzel film gorursen haber ver fundacım. yaz bıttı filmler gıttı basladı uyuz uyuz diziler
Öyle Sinemcim ya... Verdikleri zaten kıçı kırık filmlerdi; ama onlar bile bizim ucuz yerli dizilerden iyiydi... Ben filmleri netten araştırıp, beğenip öyle izliyorum. Tv karşıma güzel film çıkaracak diye beklemiyorum yıllardır.En iyisi bir şeyler okuyup öyle yatayım o zaman, madem öyle diyorsun... :) Bu arada ben sinema-tv mezunuyum; güzel film arayanlara tavsiye verebilirim; beğendiğiniz türü yazın yeterli. Ama savaş filmleriyle ve tarihi filmlerle aram iyi değildir. :)
Bugünlük benden bu kadar, öptüm seni Sinemcim. Yarın görüşürüz.
Boyum 1.72 ve hedeflediğim kilo 62. Kilo geçmişim derken? Birkaç ay öncesinde 64 kiloydum ama Ramazan ayında 4-5 kilo aldım, veremedim. Adım da Ebru, iki ay sonra 20 olacağım. Budur=)[/QUOTE
Aramıza hoş geldin Ebru....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?