Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pizza demiştin yaaaaaaa... aklından bile gecirmeeeeeee

Eki Görüntüle 510783

Eki Görüntüle 510787 Eki Görüntüle 510786

Yok yahu, hiç aklımdan geçmiyor pizza... :)
Annem fırından çıkardı az önce gözlerimin önünde; özlemle baktım bir an, şeytan azıcık dürttü ama yürüyüp gittim. "Yeşil çay yaparım kendime" dedim. :) Bu arada resimler yine süper, pizzaya özel... :)

Elbiseler de harika... En üst soldakine bayıldım, yılbaşına onu istiyorum.

Mektuplarınızı okudum Kizlar super super supersiniiiizz:))
Ben pek yazmayı beceremem ama karalayacagim birseyler

Simdi çıkmam lazım eve yeni geldik duş alıp kuzenime gidicem
4.30 ta kuaförde buluscaz
Sonra fotoğrafçı
Sonra eve gelip hazırlanırım
Sonra gece baslar
Bende koşturur durur( yani ins o topuklularla kosturabilirim:))

Gece gelince geçse olsa yazarım

Bu arada takımımıza bayılıyorum
Size ayrıca bayılıyorum
Biraz once dolabı actım metro aman allahım nasil yemek geldi içimden elimEde aldım yalan degil, ipadi actım okuyunca yazdıklarınızı
Olmaaaaaz olabilemeeeez dedim bıraktım:))

Takım da sana bayılıyor.

"5. Takım... Canınız kaçamak mı çekti, yemeden önce bize bir tıklayın."
(Ay bu da başka bir şey gibi oldu şimdi... )

M-1
Kizlar sabahtan gelemedim kahvaltı da misafir vardı anca gittiler yeni giriyorum. naptiniz baya yazismissiniz okuyamadım simdi bir bakayım yazdıklarımıza sonra görüşürüz......

aslında yürüyüşün sadece dışarı çıkma kımı zor ,sonrasına ben bayılıyorum bana resmen mutluluk terapisi gibi geliyor.

elektriklerin kesilmesinden nefret ediyorummmmm!!!!!! hele bu sıcakta daha da nefret ediyorummmm!!!! piştim resmen yaaaa

yaaaaa canım benım supersın yaaaa.. artık burnun ucuyla ıtıyorsun yemeklerı. bir suru benim arkadasımaaa..

hatırlıyormusun, bana artık yemek itici geliyor, sana da oyle gelır demıstım. yok ya bana ıtıcı gelmez dıyordun, oyle dıyınce sen ustelememıstım bılıyordum ıradenın kuvvetlenecegı suan kılo vermekten daha buyuk adım bu Hayır dıyebılmek. artık Hayır'ın var. Ben resimleri eklerken acaba geç mi kaldım, acaba yedimi eyvah derken, senın resime ıhtıyacın yokmus. tebrık ederım canım..

bizde sana bayılıyoruz tunucımmmm. bugun sende yaz da kendıne mektubunu Funda hepimizinki kopyalıcak Yenıyıl ıcın

Takım da sana bayılıyor.

"5. Takım... Canınız kaçamak mı çekti, yemeden önce bize bir tıklayın."
(Ay bu da başka bir şey gibi oldu şimdi... )

super olmuss
zaten farkındamısın buraya yazıpta kımse kacamak yapamıyor :) yazmadan yıyen yapıyor. burda bısekılde vazgecıyor. :)

acaip bunaldım sıcaktan. ben bır dusa gırıp dısarı cıkıcam alısverıs ıcın bırazda avm gezerım belkı hareket olsun :) burnumun dıbınde avm var gıtmıyorum ne zamandır. bir kaç saate gelirim. :80:

Umarım ilerde tatlılar da itici gelir Sinemcim. :)

Evet buraya yazan kaçamak yapmıyor. Zaten "ay şu varmış, azıcık alsam mı acaba?" şeklinde yazan da zaten aslında yememek için bir neden arıyor. Yoksa hepimiz eşek kadar insanlarız, oturur yeriz kimseye bir şey demeden... :)

kilolara demek istemiştim (ben bu yarışa alınmassam sebebi yazım hatasıdır:))))))))............)

Yazım hatası arayacak olsaydık... Hepimizde bir dolu var. :)
Kelime ve cümleleri kasti olarak bozuk kullanmaya karşıyız sadece...

benim biraz etim sıkı birde biraz avantajlı kilo alıyorum genelde gizli kilolarım...

Hem de çok gizliler.

Cok guzel bir fikir Fundacim bende aksam yazmaya çalışcam.

Selam sekerler
Eve geldim hazirlanip gidicez
Kuaför fotoğrafçı ve lojistik islerini bitirdim
Onu al oraya götür öbürünü al biryere bırak:))

Yalnız Kizlar kuzenim cok hoş bı kizdir amaaa malesef kilolu
Ve kilolu olunca olmuyor iste(
Elbise cok güzel ama üzerinde guzel durmuyor
İcine korse giydirmek icin kac yerden uğraştık ama bı yere kadar(
İns oda kilo verir
İns herkes kilo verir

Birkez daha karar verdim
Bı daha hic kilo almayacağım inss:))
Üzerime yapışan icinde kendimi boğulacak gibi hissettiğim ama daha az kilolu görünmek icin cabaladigim günler istemiyorum
Salas salas üzerimden dökülen hic kilolu görünme derdim olmadan rahat rahat efil efil dolaşmak istiyorum:))

ohhh harika bir yürüyüş yaptım ,1 saat yürüyüş insanı bukadarmı rahatlatır, bugün yürüyüşünü yapmayan varsa şiddetle öneririm arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…