- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.321
Raacım, bence o "sinmiş halden gösterişli hale geçiş" olsa daha doğru olacak gibi...
Raacım, bence o "sinmiş halden gösterişli hale geçiş" olsa daha doğru olacak gibi...
Tunaydın Kızlarrrr.....
Aksam 9'a dogru bayıldım. ama gece uyandım, bayag bır surede uyuyamadım, sabaha karsı ancak uyumusum 10da kalktım. yarım yarım da olsa yettı ama guzel uyandım. havalar bıraz daha ıyı olur gıbı eşimle balkonda sabah kahvesi keyfı yaptık ve erimedik aylardan sonra sukur. yarın beraber parka gıdıp spora yenıden baslıcaz, burdan daha serindir orası tam sahilde cunku.
sabah mesajlarınızı okudum sımdı onlara gecıcem. :)
bedava manzaralı spor salonum :)
Eki Görüntüle 510673
Günaydın!
Etap 3. sü olmuşuz kızlar, tebrikler!
Sinem de %1.67 ile takımımızın 1. si oldu, tebrikler Sinem!
Tebriklerr arkadaslar bundan sonra her hafta hedefimiz ilk uç ona göre:))
Sinemcim senide tekrar tebrik ediyorum tatli :))
Hemen dünkü menümüde yazayım
Sabah
1 paket altinbasak sunta( aktinbasaginkini cok beğeniyorum helede peynirle , eti formun suntasi yanık gibi geliyor yiyemiyorum denemdiyseniz tavsiye ederim mutlaka deneyin)
1 dilim peynir
Ara
1 armut
1 bardak sut
Öğle
Bir gün onceden kalan buğdayli yoğurt (4 kasik kadar)
Ara
4 kaaolu bisküvi
1 soda
Aksam
Fırında bir parça tavuk, 2 dilim patates
2 kasik pilav
Ara
2 erik
2 hunnep ( ilk defa yedim ilginç bı meyve Sinem bilir kesin arkadaslar finikeli oralarda baya meşhur biseymis:))
1 dilim kavun
Hm tamam o zaman sorun yok benim için.=)
Hoşbulduk, düzenli gelmek için elimden geleni yapacağım kilo vermeye ihtiyacım var.Peki öğünlerimizi yazmasak olur mu?
Ayy sorma nasil hazırladım kendimi cok guzel olucam diye
Eger iltifat duymazsam halimi duşunun artik:18::18::18:
Dışardaki düşmanların çıtırlığımızda gözü var, özellikle koyuyorlar onları önümüze ki şişman, kendinden bezmiş, çirkin ve yaşlı kalalım.
Bu tuzaklara düşmek yok.
Tebrikler Tunicim!
Kızlar ya... Çok tuhaf bir karnım var, acaba aranızda benim gibi olan var mı?
Tamam yağlı olduğu belli, alt karnım (nam-ı diğer göbeğim) löpür löpür...
Ama baklavalar var karnımda resmen.
Özellikle üst karnımda çok belliler...
Hem yağlı hem baklavalıyım... :44:
Sizde de böyle mi?
Sen Antalya'daydın değil mi? :)
Ne güzel ya, denize karşı spor... :) Hem de yanında kocayla... :)
Sinem sana gıcık oldum.
Artık senden ilerleyen haftalarda da bu haftaki performansı bekleyebiliriz. :)
Tunicim eger biri -15kıloyu gormuyorsa 2 katı mutlu ol canım. cunku catladıgından ve içi, içini yediğinden birşey demiyordur.
canım cok spor yapıyorsun normal. ama karın egzersızı yapıyorsan extra bır sure yapma. sen de benım gıbı gızlı kas'ı sevıyorsun sanırım. bende kas'ım cok olsun ısterım ama, mumkunse gorunmesın ısterım. :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada bu ıkıncı yazısım az once sıtenın gazabına ugradım. bastan bır daha yazdım
Kızlar... Bir fikrim var, umarım hepinizin hoşuna gider. :)
Yılbaşı hedeflerinden bahsetmiştik ya üstün körü...
Ben şöyle diyorum:
Hepimiz yılbaşında olmak istediğimiz kilonun, vücudun, kişinin konu olduğu bir mektup yazsın buraya, kendine yazar gibi... Hedeflerini, ne yapması gerektiğini... Ne yazmak istiyorsa onu yazsın ama kendine yazar gibi yazsın. Ben bu mektuplarımızı kopyalayacağım. Ve yılbaşına geldiğimizde her birimizinkini yapıştıracağım. :) Mezun olanlarımıza özelden atarım artık.
Benim çok hoşuma gitti, bence güzel bir fikir. Şu anda 3,5 ayımız var yılbaşına kadar. Hadi bakalım, kimler mezun olmak istiyor, kimler 5'leri, kimler 6'ları görmek istiyor, kimler sıkı karınlar istiyor, döktürün... :)
Ben kendiminkini yazacağım şimdi... Siz de yazarsanız çok sevinirim. :)
Ne güzel söyledin Sinemcim, -15 kg görmemek mümkün değil gerçekten. :)
Ben kas biraz görünsün isterim de kadın vücutçular gibi olsun istemem. :)
Ya bana da oluyor bazen... Koca bir sayfa yazıyorum, sonra kapanıp gidiyor.O yüzden uzun yazacağım zaman word'de yazıyorum artık.
Fundacım cok guzel düşünmüşsün canım. harika fikir.. :) 3.5 ay sonunda donup baktıgımızda gulumsemek istiyorum. :)
Benim yazım pek uzun ve motivasyon cümleleri dolu olmadı ama...
Gerek de duymadım; artık zayıflamak için sözlere eskisi kadar ihtiyacım olmadığını fark ettim. Eylemlerin yetiyormuş.
Seninkini bekliyorum Sinemcim. :)
ben senınkını cok begendım canım. 3.5 ay sonra bunları okudugumuzda mutlu olmamızı dılıyorum.
bayag uzun yazmısım bende. benımkıde motıvasyondan zıyade geldıgım noktayı hatırlamak ve gelecege mektup gıbı oldu :))
Ben de seninkini çok beğendim Sinemcim. :)
Zaten genelde yazdıklarındaki o gizli edebiyat dikkatimi çekiyor. Bugüne kadar hiç söylememiştim. :)
3,5 ay sonra mutlu olacağız bence...Kırmızılı fotolarımızı da koyacağız.
sağol Fundacım.. yazmayı cok seviyorum. :)
insallah..nazar değmesin bize :)
yılbasınıda cok severım, hep bır umut verır bana ve sevimli bir tatıl gelıyor aralık basında agacı falan hemen kurarım :)) deli gıbı alısverıs krızım tutar.. :)) ama gectıgımız senelerde pek fırsatım olmadı kılodan dolayı( ınsan kılolu olunca ancak ıhtıyacı oldugunda ust bas alısverısı yapıyor. bu sene insallah zevkle yenı ciciler alıcaz :)
Ben bu fırın-tencere patlıcanı hiç sevemedim... Zorla yiyorum resmen.Mecburen yemek ne kötüymüş ya... Üstelik annem de pizza hazırlıyor şimdi...
ya normalde bıle zor oluyor fundacım sevmedıgın yemegı yemek. dıyette allahın zoruna gıtmesın eziyet gibi.
kac gundur soylıcam unutuyorum, aksamları hep tostla gecırıyorsun. yıne bıraktın mı yemek yapmayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?