- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.421
Ama bu öğünler çok az... Böyle kilo vermezsin, yolun uzun... 4-5 kilodan sonra durur kilo vermen. O yüzden öğünleri sağlam yemek ara ara öğünleri sıkı tutmak laızm.
bu gün aslında kilo verme adına yaptığım yanlışlardan adım adım kurtulmaya çalışıcam;ilk 2 konu üzerinde çalışıcam..
ben inanılmaz tartı bağımlısıyım bildiğiniz bağımlı bunun ne kadar yanlış olduğunu bildiğim halde yıllardır vazgeçemediğim alışkanlığım son kez sabah tartıldım be baskülü kaldırdım(sabah yüzümü çok güldürdü83.5) ..diyerkonu az su içmem onuda halledecegime kendime ve size söz veriyorum .....
Tunaydın kızlar
sabah sabah moralım bozuldu. Kalkamadık esimle, spor yattı(( onunda morali bozuldu, onun baska yapacak zamanı da yok gece gec gelıyor hep. Karar aldık, geceleri geldiğinde oyalanmadan yatıcaz, yoksa kalkamıcaz sanırım. zaten 12de 1de gelıyor çen çen saati 3 yapıyoruz. Diyete basladıgımdan beri bu ''yarınlardan'' nefret eder oldum. O yuzden ben bugun aerobık yapıcam, yarın ınsallah uyanırda gıderız ama ben bugun baslıcaktım evde de olsa baslıcam.
Sinemcim hava çok sıcak değilse bugün de gidebilirsiniz bence... İlk gününüz öğleden sonra olsun, bir sonraki gün sabah olur.Ama illa olmuyorsa sen evde başla canım.
esim bugun calısıyor fundacım onunla cıkma sansımız yok artık cıkıcak simdi evden zaten. ogle gıdıyor gece gelıyor.ogle saatlerıde cok sıcak hala gozum almıyor. tansıyonum falan duser oralarda rezillik olur tek basıma. ben bugun 2 sefer 30dk+30dk yapıcam kendımı ve vucudumu mutlu edicem
Geldim kızlaar
Dün gece olsa yazarım demiştim geldimokudumyazdiklarinizi yazmistimda aslında sitenin azizliğine uğradım göndermedim sonrada tekrar ugrasamadim
Dün cok güzeldi
Beklediğim iltifatları fazlasıyla aldım:))
Dediğimiz gibi 15 kilo bu mutlaka belli oluyor ama insan baskalarından duyunca daha bı hosuna gidiyor
Ama o topuklularla olgusumun pesinde kosmaktan mahvoldum:))
Hic durmadı balonlar çiçekler cocuklar hepsinin pesinden koştu durdu:)
Gecenin sonunda halam esime karını bekar sanıp sordular bak haberin olsun dedi
Benim artist kocamda onu beğenen almış deseydiniz dedi
Bu kadar cool adam olurmuyahu:))
Sabah'ta kahvaltıya misafirlerim vardı
Şimdide kuzenimle dışarı cikicaz
Arada girip yazayım dedim
Menümü bugünküyle beraber aksam yazicam ins
Hepinizi öpüyorum
Hoşgeldin. :)
Gerçekten ne cool kocan varmış yahu. :) Benimkine böyle bir şey deseler adamı bulup ağzını burnunu yarar.Kocan hiç bozuntuya vermemiş. :)
Motivasyon bombası olmuşsundur sen şimdi, oh oh ne güzel. Şu iltifatları da akşama daha ayrıntısıyla bekliyoruz Tunicim, ona göre...
Selam size sevgili yol arkadaşlarım.
Bugün gezmeye gidemedik ne yazık ki,oğlum üşütmüş biraz.zaten uyuduğumuzda sabah 5i geçiyordu,her zamanki gibi tam biz yatmaya hazırlanırken uyandı,saat 4buçukta sokağa çıkıp fırına gittik üçümüz,küçük beyimize simit alıp geldik fırından.allahtan eve dönerken babasının omuzunda uyudu.2gündür diyetimde daha azimli ve dikkatliyim arkadaşlar,cuma günü sadece 400gr vermek tokat gibi geldi bana.
:)kızlar ben eşimden 12 yaş küçüğüm,üstelik ben minyon tipliyim,32yaşında olduğumu söylediğimde insanlar şaşırır,eşimse aksine ağır abidir,daha olgun durur.bir ara eşimin işyerine bir komşu kadın sık sık gelip giderdi,bana sürekli çocuklarını,ailesini anlatırdı,oğlum da oğlum diye.benim hiç aklıma gelmedi,sonra bir akşam yine geldi,ben eşime yardım ediyordum,kadın dedi ki KIZ EVLAT BAMBAŞKA DEĞİL Mİ.eşimle ben kahkahalarla gülmeye başladık,eşim de o benim kzım değil karım diyince kadın cin çarpmış gibi oldu gitti,birdaha da bana öyle muhabbet etmeye gelmedi,oğlunu da anlatmadı:):)
ohh sporumu yaptım yesil çayımı aldım geldim size bakmaya. :) ya bu aerobık adamı erıtıyor resmen suya gırıp cıkmıs gıbı oldum :))
funda kac gundur sorucam unutuyorum hareketlere alısdınmı
Geldim kızlaar
Dün gece olsa yazarım demiştim geldimokudumyazdiklarinizi yazmistimda aslında sitenin azizliğine uğradım göndermedim sonrada tekrar ugrasamadim
Dün cok güzeldi
Beklediğim iltifatları fazlasıyla aldım:))
Dediğimiz gibi 15 kilo bu mutlaka belli oluyor ama insan baskalarından duyunca daha bı hosuna gidiyor
Ama o topuklularla olgusumun pesinde kosmaktan mahvoldum:))
Hic durmadı balonlar çiçekler cocuklar hepsinin pesinden koştu durdu:)
Gecenin sonunda halam esime karını bekar sanıp sordular bak haberin olsun dedi
Benim artist kocamda onu beğenen almış deseydiniz dedi
Bu kadar cool adam olurmuyahu:))
Sabah'ta kahvaltıya misafirlerim vardı
Şimdide kuzenimle dışarı cikicaz
Arada girip yazayım dedim
Menümü bugünküyle beraber aksam yazicam ins
Hepinizi öpüyorum
Hoşgeldin. :)
Gerçekten ne cool kocan varmış yahu. :) Benimkine böyle bir şey deseler adamı bulup ağzını burnunu yarar.Kocan hiç bozuntuya vermemiş. :)
Motivasyon bombası olmuşsundur sen şimdi, oh oh ne güzel. Şu iltifatları da akşama daha ayrıntısıyla bekliyoruz Tunicim, ona göre...
Ya ne insanlar var.Bir de böyle doğrudan söylemez de "oğlum şöyle iyi, böyle yakışıklıdır" der. Hayır ne bekliyorlar ki "Çok iyi birine benziyor oğlun hanım teyze, acaba tanışabilir miyiz?" mi diyeceksin. Bir de şunu anlamıyorum; isterse 30 yaş fark olsun arada... Bir çift kendini belli eder. Onları baba-kız (veya anne-oğul, abi-kardeş, her neyse...) olarak gören insanların gerçekten kör olduğunu düşünüyorum. Arada dağ kadar görünen aleni bir duygusal ve fiziksel çekim var. Bunun neyini görmezsiniz ki? Sonra da delip böyle başkasının karısını kendi oğluna almaya çalışırlar işte.
Daha anlaşılır oldular tabi ama hala tam kıvıramadıklarım var. :)
Bazılarını da canım sıkıldıkça ayna karşısına geçip kendi kendime yapıyorum.
Odamda bir tane sivrisinek var, her tarafımı yiyor.Kırmızı ve kabarık kabarık oldum. Sinek ilacı sıkıp boğmak da istemiyorum onu... Ne yapacağımı şaşırdım... Kış gelse de sineklerden kurtulsam. Geçen sene belediye ilaçlama yapıyordu, bir tane bile sivrisinek yoktu ama bu sene yapmadılar herhalde...
Ben de bir çay yapayım bari... Hatta kendime bir tost da yapayım ya da ne yapsam ya... Dün Tuni'nin yumurtasından yapacaktım da bir üşengeçlik gelmişti üstüme... En iyisi gidip şimdi yapayım.
Bence çiftleri ayırt edemeyen insanlar kendi eşleriyle bir şey yaşamıyorlar, ondan oluyor. Eşinden görmediği şeyi dışarda da tanıyamıyor tabi... Kadın, erkek fark etmez... Kardeş gibi yaşayan bir sürü çift var ülkemizde...
Sinemcim, ilaç dediğim şey spreydi zaten canım. :)
-------
Ya ben doymuyorum bugün... Yine aç günlerimden birine denk geldim. Son aç günümde bir sürü kek yemiştim. Spor cezası geldiğinden beri cezamı ödediğim kaçaktan başka bir şey kaçırmadım ama şimdi korkuyorum kendimden.Koca bir bardak çay içiyorum, midemi doldursun diye... Yediğim yumurtadan sonra resmen daha da acıktım. 2 saat dayanmam lazım ki sonrasında yediğim şey öğün yerine geçsin, kaçamak değil... Azıcık dişimi sıksam geçecek biliyorum... Dayanmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?