Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende hatırlayamıyorum canım aaaaaaaaa nasıl bir mektup bu canım çok bakamadım geçmişe malesef canım biraz açıklarmısın Yada sayfa nosu da yeterlı canım

Sıkma kendini Sinemcim... Hepimiz bazen öyle takılıyoruz. Ama asıl kafamıza taktığımızda veremiyoruz. Bu aralar hepimiz fazla taktık "Veremeyecek miyim acaba?" deyip duruyoruz ve tabi kaçınılmaz son olarak veremiyoruz. Bugün ve yarın dökün içinizi, kendinize sövün. Ama cumartesiden itibaren olumsuz düşünceler konuşmayalım. Hatta kimse "şu kadar almışım" falan yazmasın cumadan önce... Birbirimizden etkilenip böyle olduk. Ama yine birbirimizden etkilenip toparlanabiliriz.

ya benım motıvemın kaynaklarından bırı de... emek-sonuc ilişkisiydi hep, ve diyetin basında derdim 60lara bir gelsem ooo artık o motıveyle daha guzel devam ederim diye.
ama nerdeyse 1 ay olacak emek var sonuc yok, ve suan gordugum, bu 60lar cok kasacak belliki beni.. nasıl tahammul gosterıcem bılmıyorum. 2 haftayı anlarımda 3 hafta fazla geldı..
herkeste klasik oldugu gıbı bende de madem yemesem de veremıyorum, barı yıyım oyle veremıyım psikolojisi oluyor.

anammmmmmmmmmmm:18::18::18: 72 mi inşallahhhhhhhh elimden geleni yapacagım 72 olamasam da 74 olacagım :26: Esincim hoşgeldın hocam spor yapıyo olman çokkkkkkkk güzel

Sinemcim yaptığın sporu azalttın, bu metabolizmanı tabi ki etkiledi, bu yüzden de biraz etkilendin. Ama bak bu hafta son olacak, inanıyorum ben. Cumadan ya da cumartesiden itibaren takımda olumlama yapacağız. Hem mesajlarınıza bazı şeyler yazmanızı isteyeceğim, hem de gün içinde içinizden tekrarlamanızı isteyeceğim şeyler olacak. Çok daha iyi olacak bir sonraki cuma, kaybolan motivasyonlar geri gelecek.

Esincim hosgeldin..
Biz de ünlü diyetleri vsleri takip etmiyoruz zaten ogunlerimizi kendimiz duzenımıze gore belılıyoruz, yanı kesinlikle dogru yerdesin. :)

en sinir oldugum o acaip diyet menuleridir zaten.
öğle ızgara balık yada et.. :))))))
kimin bunun icin ekstra zamanı olur ki komik geliyor o diyetler bana :)))) onemli olan herseyden yeterli yemek ne eksik ne fazla. peynır, sut, yogurt, et,tavuk, sebze vs vs..

zaten burda herseyden once saglıklı beslenme ıcın hemfikiriz. kimse haftada bir kaç kilo vermeyi beklemiyor. artı funda da demiş zaten, evet bir yarıs bolumu burası ama, koru korune bır yarısta değiliz. amaç saglıgımızla kalıcı kilo vermek.

sporu 2 aydır yapmıyordum fundacım ondan oldugunu sanmıyorum.
ama insallahhh diyorum, ben uzun zamandır gercekten bir silkelenmek istiyorum. takımda yeni birşeyler yapmak cok ıyı olur. mutfaga dadanıp suanki halımden beter olmak ıstemıyorum hepimizin bır kıpırtaya ıhtıyacı var sanırım. yeni fikirlerini heyecanla bekliyorum.

adabtasyon bir süreçtir fundacığım istesemde sizin gibi 2 günde yakınlaşamam zaten doğal olarak mümkün deyil ama zamanla eminim hepimiz aynı mesafede olacağız,orda vurgulanan zaten benim durumum deyildi sizin ilşkinizin güzelliği idi..
elimden geldiğince mesaj yazıcam cnm ::))...

selam fıstıklaaarr:)))
dün giremedim eşim şehir dışındaydı arabam bozuldu çekici çağır servise götür geceyi ettik
akşam annemlerdeydim ve giremedim
sabah arkadaşlarla kahvaltıdaydık
öğleyin oğluşum elini yaktı ütüden çok şükür çok değil ama korkuttu bizi

yani bi türlü giremedim
gece bi ara tlfndan okudum yazılanları nasıl üzüldüm anlatamam ama bişeyler yazamadım
açıkcası biraz önce sayfayı açarken çok ümitsizdim
ama benim güzel arkadaşlarım çoktan toparlanmış bile
bizede bu yakışır
hepimiz için çok sevindimm:)))

dünle ilgili başka bişey yazmak istemiyorum unutalım gitsinn:))

yeni bir arkadaşımız gelmiş hoşgeldin esincim takımımız çok güzeldir muhabbeti hoştur diyeti sıkıdır:)
seveceğine inanıyorum:))

fundacım mektup olayını bende unutuvermişim bak iyiki hatırlattın
en kısa zamanda yazacağım
bayram hedeflerini bile görmek güzel oldu mektupları yılbaşında okumak süper olacak tabi yazdığımız hedeflere ulaşmış bi şekilde:))

TUNİ ABLACIM ÇOKKKKKKKKK GELMİŞ OLSUN ÜTÜ FALAN ÇOK KORKUTUR Allah dan birseyi yok mus canım evet unutalım canımmmmmmmmmm

mektup nasıl bırsey neler yazacagız kac satır olacak burada mı paylaşacagız yazıp nasıl olacak :26:

Pekala takım, yeni başlangıçların tam sırası...
Kişisel sorunlar, kilo almalar... Hepsini unutuyoruz artık. Son günlerimizden de cesaret alarak yeni bir sisteme başlıyoruz.

"Pozitif düşünce"... Hepimiz duyuyoruz bunu... Kimileri "secret" diyor, kimileri başka şeyler... Adının ne olduğu önemli değil. Özeti "Ne düşünürsen onu yaşarsın." Umarım hepimiz buna inanıyoruzdur. Ben gerçekten inanıyorum, "çok örneğini yaşadım" demeyeceğim, çünkü bütün hayatım bunun bir örneği... O yüzden hep beraber takım sayfamızda ve günlük hayatımızda olumlama yapmamızı öneriyorum.

Öncelikle olumlama nedir, ne değildir bunu bir açıklığa kavuşturayım.

OLUMLAMA NASIL YAPILMAZ?

-ecek, acak: Zayıflayacağım, kilo vereceğim, fit olacağım...
Bunlar yanlış çünkü istediğiniz şeyi sürekli geleceğe erteliyorsunuz.

İstediğimizin tersini söyleme, -me -ma olumsuzluk ekleri: Şişman değilim, 46 beden değilim, kilo almıyorum.
"Şişman" kelimesi komple falso. "46 beden" de öyle... "Kilo almıyorum"... Bilinçaltımız -me, -ma bilmez. Eğer bunu derseniz, bilinçaltınıza geçecek tek kayıt "kilo almak" olacaktır.

Zorunluluk ifadesi -meli -malı: Kaçamak yapmamalıyım. Kilo almamalıyım.
Bunları söylemek size kendinizi baskı altında hissettirir, mecbur hissettirir ve doğal olarak olumsuz sonuçlara yol açar.

Koşul ifadesi -se -sa ekleri: Az yesem kilo veririm, Spor yapsam fit olurum.
Koşullu cümleler kullanmayın. Bu tür cümleler bilinçaltınıza şu anda başarıyı getirecek o sonucu gerçekleştiremeyeceğiniz imajını verir.

OLUMLAMA NASIL YAPILIR?

-Şimdiki zamanı ya da geniş zamanı kullanın: Kilo veriyorum, güzelleşiyorum, 38 bedenim, inceyim, güzelim.
Zihninizi inandırın, o da sizin için gerçek kılsın.

-Tekrarlarınızı sürekli kılın: Elinizden geldiğince olumlamalarınızı içinizden tekrarlayın, sesli tekrarlayın, kağıda yazın. Kendinizi ikna edene kadar tekrar yapın.

-İnanıyor rolü yapın: Ağzınızdan "zayıflıyorum" derken, içinizden "ulan böyle bir şeye kalkıştık ama pek saçma bir şey bu" demeyin, en azından nötr olmaya, bir denemeye çalışın.

-Cümlelerinizi uzun ve karmaşık kurmayın. Kısa ve çarpıcı, sizi etkileyecek cümleler kurun.

Gelelim sizden istediklerime... Herkes kendine uygun bir ya da birkaç olumlama cümlesi kursun ve elinden geldiğince bunu gün içinde tekrarlasın ve buradaki mesajlarının altına yazsın ama kesinlikle kopyala/yapıştır yapmasın. :)

Hiç yoktan sadece "güzellik, incelik" deseniz bile faydalı olacaktır. Ama tabi cümle de kurun. Gece yatmadan önce ve sabah yataktan kalkmadan önce de bunları tekrarlamaya özen gösterin.

Örnek cümleler:

Kilo veriyorum.
İnce ve sağlıklıyım.
Sakin ve rahat kilo veriyorum.
Çok kolay kilo veriyorum.
İnceyim ve mutluyum.
Spor yapmayı seviyorum.
Sağlıklı yemekleri seviyorum.
Güzel bir vücudum var.

Hayalgücünüzü kullanın. Bu yazdıklarım çok basit örnekler.

---------

Ne diyorsunuz şimdi, bunu uygulamaya var mısınız?

vawwwwwwwwwwwwwwwwww süpersin çok süper bir fikir hepimizin olumlu düşünmesi gerek tam bizlik bir program ben kilo veriyorum demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…