- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.721
Kimse bu yazacaklarımı yanlış anlamasın. Ben kimseye trip attığımdan veya kırıldığımdan yazmıyorum.
Takıma faydalı olamadığımı düşünüyorum. Yumuşak yazsam olmuyor, sert yazsam olmuyor; sizlere gerektiği gibi yaklaşamıyorum sanırım. Benim yüzümden kimsenin ayrılmasına gerek yok. Siz benden daha eskisiniz, buraya belki de daha bağlısınız, hayatınızı değiştirmek istemem.
Benden buraya kadar kızlar. Ben yokken her şey sanırım daha iyiydi. Kimsenin arasındaki dostluk benim yüzümden bozulmasın. Benim için kendi isteği ile ayrıldı yazarsınız.
Bir gün içinde her şey nasıl da değişti, değil mi? :)
Burada bende güzel anılar bırakan herkese teşekkür ederim. Dilerim bu şekilde devam eder ve hepiniz mezun olursunuz.
günaydın canlarım çokkkkkkkkkkkk özledım sizi çok
ama çok utanıyorum :18: gelmekle iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim kızlar tatilde kendimi kaybettım 1,8 kılo alarak geldim bugun şok diyet yapıyorum 3 günlük affed,n kızlar kendime hakım olamadım
selam kızlar...
bugun esim izinliydi onunla bereber gecerdim gunu. az once okudum bugunu. :)
oyle bır dram olmus kı... :)
berişe hosgeldin dıyım once...
funda ile beriş e gelince orda bir sorun oldugunu sanmıyorum. beriş kilo almıs funda uyarmıs gayet normal hatta ben bugun gırmıs olsaydım oooo beriş i ciğ ciğ yerdim :)
berivan da uzgun oldugu ıcın bıraz kırılmıs olabılır normal....
pelincim sana gelelim.. tamam ok yanlıs anladım diyelim.. burda anlasabılmek gercekten cok zor mimik yok. ama o şakalarımızın yanına smile eklersek boyle yanlıs anlasılmalar olmaz
yani benim bugun olmamam, yok ben kustum, ben cıkıyorum falan değil arkadaslar :) ben hic demedim oyle bırsey cıkarım falan dıye de zaten. işin özü ben hiç bir yere gıtmıyorum.
Gitmediğim gibi de kimsenın gitmesine izin vermiyorum...
günaydınnn..
Bu gün yeni bir gün ,bu demekki yeni umutlar, bizim burası ile umudumuz ortak hepimizin amacı bir o zaman birlikden kuvvet doğar diye hepimiz birlik olup umuda yolculuga devam...
Burası bizi amacımıza götüren bir araç(arabamız)illaki bir kaptanımız olmalı (funda )amacına ulaşmak isteyenlerde (takımın hepsi )bu gün hepimizarabamıza atlayalım ve tamgaz gidelim...
Belki yakıt takviyesine ihtiyacımız vardır ,nedir bunlar yeni kurallar ,küçük heyecanlar(kendi içimizde yarışlar ),eşli takipler vs vs...
Bakın ben tam yarışa bu haftadan sonra başlıyorum eee hepinize ihtiyacım var siz olmazsanız beni kim motive edicek ama(hemde tam gezmeler başlıycak) . Haydi 5. Takımızın umuda yolculuğuna ham hız devam......
kesinlikle haklısın canımcımmmmmmmmm günaydınlarkızlar burdayım 65 olana kadar da kazıgı çaktım
Evet yanlıs anlasılmalar kırgınlıklar oldu ama bunlar ayrılma sebebı degıl baglanma sebebimiz olsun tatılde yedım içtim yattım kılo aldım ama dun 1 kılo su gıttı bıle kaldı 800 gr fazla onu da bu hafta bıtmeden verecegım kaldıgım yerden devam edecegım raaa cım çok guzel ve anlamlı yazmıssın iyiki geldın yanımıza bizim takımdasın hep beraber verecegız kıloları
arkadaşlar ben dernegime gidiyorum ;muhtemelen orda kahvenin yanında ikramlar olacakdır ama size verecegim hesabı düşünerek az yiyeceğim ,hata belkide uygun bir şey bulamassam yemem ..
Dün doğum günü vardı yürüyüşüm menüm kötü idi ,,allahdan araya kaynadıBu gün telafi günüm..
Ben kaçtım size iyi sohbetler..
günaydın kızlar.
Ayrılan olmadığına sevindim.
Raacım, dün sonradan geldiğin için adapte olmadığından, kaynaşamadığından bahsetmiştin. 1-2 kişi hariç hepimiz buraya geldiğimizde yeni olan tek kişiydik. Senin gibi başladık. Takımla kaynaşmakta kimse bir zorluk çekmedi. Sen de bu şekilde düşünme canım; ama bence bize daha sık mesaj yazabilirsin.Bu arada son günlerde yaşanan sorunlar hakkında yazdığın yapıcı mesajların için teşekkürler. Ben de diğer herkes gibi bizim takımımızda olmandan çok memnunum. :)
berivan, dün şok rejim yapmaktan bahsetmiştin. Geçen hafta biz topluca şok rejim yaptık ve şu an şokzede olmuş durumdayız. Bir çoğumuz +'da çıkıyor. O yüzden şok yapma, kimse de lütfen yapmasın. Ben son 2 ya da 3 haftadır mutlaka bir gün şok yapıyordum, şoku bıraktım feci bir haldeyim şu an...
Burdan da anonsunu yapmış olayım. Yarın takıma en büyük golü ben atıyorum kızlar, +1 oldum. Hangi ruh haline gireceğimi şaşırmış durumdayım...:26: :18: :44: En iyisi her gün tartılma olayından yine vazgeçeyim ben, stres yapıyorum iyice, sonra da veremiyorum.
kimse şok yapmasın... Hepimizin +'larını işleyelim, bu hafta bitsin. Yarından itibaren de bir daha şok yapmayalım. Yoksa onlar yüzünden kilo bile veremeyiz...
ben + yım, tuni en son + idi, berivan da +... Sinemcim ve pelincim umarım siz de + değilsinizdir...ama arzu'dan umutlu olasım geliyor, o daha rahat kilo veriyor hep. :) raacım, senden de güzel kilolar bekliyoruz. Püsküüt 6. Takımın bildirim şekline son noktayı koydu ve bu durumda raa'nın bu hafta verdiği kilo da boşa gitmeyecek ve haftaya eklenecek. Tabi duruma göre biz de bir cinlik yapabiliriz.
Dünkü karmaşadan dolayı dünün mesaj-menü sayımını yapmayacağım, herkes muaf olacak. çoğumuz da yazamadık sanırım...
Akşam menüleri göreceğim, şok yapanı oyarım, ona göre. :d
haklısın canım ama ben ödem topladım bugun de ödem atayım yarın normale doneyım vucudum çok su topladı dun sabah öglen meyve yedım aksam 2 çatal makarna ile elma yedım
bugun açılışı elma ile yaptım
günaydın kızlar..
Fundacım hani demişsin ya hani ruh haline gireceğimi bilemiyorum diye. Ben aynen boyleyım
Hafta boyunca, tartı borsa oynadı resmen dun bıraz umudum vardı o da +500le olan bır umut dusunundiyordum kurtulabılırım bu +dan gec değil. Ama bugun +1 gordum....
Yani funda kay kenara yer ac :)))) su tartılıp strese gırıp verememe olayını bende cok yasıyorum. Ama tartılmak benim icin bagımlılık vazgecemem
Ya gunlerdır dusunuyorum aynı şok'u defalarca yaptım hep verdim ve geri hiç almadım dıye. Niye boyle oldu bu sefer anlamıyorum. Belki de tam tıkanık bır ana geldim şok'da tuz bıber oldu. Ama su varkı daha hayatta isim olmaz.
Günaydın Kızlar..
Fundacım hani demişsin ya hani ruh haline gireceğimi bilemiyorum diye. ben aynen boyleyım
hafta boyunca, tartı borsa oynadı resmen dun bıraz umudum vardı o da +500le olan bır umut dusunundiyordum kurtulabılırım bu +dan gec değil. Ama bugun +1 gordum....
Yani Funda kay kenara yer ac :)))) su tartılıp strese gırıp verememe olayını bende cok yasıyorum. ama tartılmak benim icin bagımlılık vazgecemem
Ya gunlerdır dusunuyorum aynı Şok'u defalarca yaptım hep verdim ve geri hiç almadım dıye. Niye boyle oldu bu sefer anlamıyorum. Belki de tam tıkanık bır ana geldim Şok'da tuz bıber oldu. Ama su varkı daha hayatta isim olmaz.
aboooooooo kimseye yaramamış şok dıyet şok derken siz az yerıne çok yemedınız demı çok yıyıp mıgdeyı şoklatalım falanMerak etmeyın ama sık da tartılmayalım hastalıık halıne gelıyo vermedıgımızı gorunce uzuluyoruz Motıvasyon dusuyo
Verebileceğimiz en iyi karar şoktan vazgeçmek... Ben bir de spor da yapıyorum, biliyorsun ve az da yapmıyorum. Ama inatla her gün +200 dedi dedi, sonunda +1 oldum... Ben de şaşırdım niye bu kadar fazla çıkıyor diye... Hepimizde aynı, vardır bir hikmeti... Şok yapmayacağız bir daha, o da bitecek. Sık tartılmak da şişirebiliyor insanı... Ben şoktan çok tartılmalarımdan şüpheleniyorum diyebilirim. :) Ben de tartı bağımlısıydım ama zorlaya zorlaya uzak duruyorum. Hadi haftada 3 kez tartılalım ama kesinlikle günde 3 kez değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?