Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürü be Sinemcim! Kim tutar seni - bizi?

Haydi kızlar, tam gaz olumlama... :13:

----

Ay inanmıyorum, yeni smiley'ler keşfettim. Bugüne kadar nasıl görmemişim o kısmı ya... Hahahah... Sonunda gülmekten yerlere yatan smiley'mi buldum.

Ay ne güzel şeyler varmış. "" nin yerine de bunu mu kullansam acep? : :86: Dişlek biraz ama. Yok yahu, olmuyor. :)
Artık size yeni smiley'ler atarım bol bol.

Son düzenleme:

dimi biz yaparız... basarırız.. valla bazen dıyorum kendımı hayat yada dıyet ıcın motıve ederken bazen kendımle fazla muhattap oluyorum bu isin sonu değil
o yuzden paylaşmak daha iyi..

ay koptum valla... nasıl gormezsin orayı ya orda bır smile hazinesi var :76::102::78::103::111::112::119::124: buna ayrıca bayıldım, bir dişi düşmüş :125:

Aslında söyle bir durum var Fundacim 4+4 sistemine gecilince bizim okulumuz orta okul oldu ve bu sene 1. Sınıf kaydı almadı. Okulda kalan ilk okullar 2. 3. 4. Sınıflar devam edecek kararı alındı. Gecen sene 4. Sınıfı bitiren öğretmenler açıkta kaldı o yüzden de öğretmenlerin norm die bir puanlama sistemi varmış. Normu puanı az olan öğretmen okuldan ayrılacak bizimde öğretmenimizin puanı düşük bize o açıkta kalan (yani sınıfı olmayan öğretmen) öğretmen verildi. Bizde veliler olarak bu duruma karsı çıktık bize ek bir sınıf açılmasını istedik. Müdür ilk basta tama acarım die bizi 4 gündür. Oyaladı. Bugun yeni bir gelişme oldu okuldan ayrılan başka puanı düşük olan bir öğretmene gel böyle böyle bir durum var sende faydalan die gazı vermiş. O öğretmende kendi isteğiyle ayrılmıştı okuldan ama durum bu hale gelince fırsatı kaçırmadı. Benim üzüldüğüm biz kaç gündür bunun icin uğraşıyoruz sen gel üstüne kon durumu olduğu icin sen bırmışsın bir kere sınıfın bırakıp simdi ne guzel donuyorsun dim... Bunu hazmetmiyoruz. Simdi yarın son karar belli olacak sabah 8.30 da yine okula gideceğiz. Müdür bizim öğretmene takmış durumda anlayacağın. O yüzden ben bildirimimi saat 7-7.30 gibi yaparım hesaplamaya vaktim olurumu bilemem yine sana kaldı benim hesaplama durumum yani....

Bu olumluma ısı ne güzelmiş yaa bende hemen düşünüyorum kendime bir cümle.....

Cok Gecmis olsun Tunicim...Allah daha kötüsünden korusun

Arzucum tabi ben yaparım hesabı canım,sen kafana takma. Bol şans diliyorum size, umarım istediğiniz gibi olur, sizin öğretmeniniz gelir. Ne art niyetli insanlar var. Kim bilir neden taktı kafayı. Müjdeli haber verirsin bize umarım.

canim ben - lerdeyim ama gecen haftalardan daha düşük bu hafta malum regl dönemimde bide evde olmadığım icin açıkcası ne spor ne de duzenli yiyebildim ancak bu kadar oldu tatlim

sabah --malesef yok
öğle-- 1 tavuklu 1 peynirli börek2çatal kıbrıs tatlısı
ara 1 armut yarım yağsız pogaça
akşam-- 1 galeta 1 kk yağsız peynir 5 kuru kayısı 10 badem
NE DERSENİZ HAKLISINIZ

İnşallah canim inşallah emeklerimiz bosa çıkmaz.

sabah --malesef yok
öğle-- 1 tavuklu 1 peynirli börek2çatal kıbrıs tatlısı
ara 1 armut yarım yağsız pogaça
akşam-- 1 galeta 1 kk yağsız peynir 5 kuru kayısı 10 badem
NE DERSENİZ HAKLISINIZ

:) :) Haklıyız tabiki... :)

Öncelikle şunu söyleyeyim; günde 3, hadi çok sıkıştın 2 ara öğün mutlaka yapman lazım. Ama senin aralar hep 1 öğünlük oluyor Raa'cım. :) Kıbrıs tatlısını ilk defa duydum ve internet onu başa şöyle anlattı:

Şerbetli kek ve üstüne muhallebi veya krem şanti... Bu tatlının en büyük özelliği galeta unu ile ve bol hindistan cevizi kullanılarak yapılmasıdır... Eyvah eyvah Ama 2 çatal, bu cezayı azaltacak tabiki... :)

"Hadi öğleyi affedeyim, sabah yok" dedim, tatlı var. :)
Ara öğünde poğaça var...

Yeni aldığımız menüyü genel değerlendirme kararımızı da göz önende bulunduruyorum. Böreklerden birini affediyorum, diğerinin içindeki protein olduğu için onun da içini affediyorum. Geriye kaldı 1 börek hamuru, 1/2 poğaça (ki ne kadar yağsız olabilir) ve 2 çatal tatlı...

Tatlının durumu ciddi, hiçbir tarafından kurtarmıyor... Ona hadi 50 kalori diyelim, 2 çatalmış. Böreği yufka gibi değerlendirip ona da 70 kalori diyelim. Poğaçaya hadi senin hatrına sadece 1 tatlı kaşığı yağ diyeyim; o da hamuruyla 150 etsin.

Rakamlarımın hepsi minimalist. 270 kalori eder. :) Son zamanlardaki gerilimli halimizi de düşünerek fazladan bir de "kafayı sıyırtmama" indirimi yapayım ve 200 kalori çıksın. :) Ama tabi herkesin yorumuna açık. Üyelerimizin çoğunluğu affederse, cezaya gerek yok. Ama affedilmezse veya sen "Ben vicdanımı rahat ettireyim" dersen, buyrunuz:

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Aslında bugünün yanlışı kalori fazlası değil ama bir öğüne yığmak ve karbonhidrat ve yağ ağırlıklı tercihlerde bulunmak olmuş. Benim yeni kararım şu: Yorumumu yaparım, kaloriyi hesaplar, listeyi yazarım, ceza takım inisiyatifine kalır. :) Sonra her şey karışıyor, ne kaçamaktı ne değildi. :)

Menüm

Kahvaltı
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt

Ara
1 çaybardağı leblebi

Öğle
3 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 şeftali
1 elma
1 porsiyon üzüm

Akşam
1,5 kase yoğurt

+ 1 büyük bardak yeşil çay (1 tane daha içeceğim)
+ 40 dakika eliptik

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

saat kaç olmus ben hala yemek yemedim evde yemek de yok napıcam bılmıyorum. ya aksama daha cok var, yaparım bıseyler dıyıp bu saate kalmak cok kotu yaa... bir de aksam yemegine tek kalınca iyice bosluyor insan. annem sabahtan sorardı da ne yemek yapayım aksama diye, ayyyy anne daha kahvaltıdan kalktık, der geçiştirirdim. meger ne kadar sıkıntıymıs bu ne yapıcam olayı..

-------------------------------------------

Saçlarımda beyaz yok, bugun saçlarımı keyif için boyadım.

İyidir kendinle çok muhatap olmak; hatta bence şahane. Dünyada kendisiyle konuşan, kendini gerçekten anlayan ve dinleyen kaç kişi var ki?

Ya ben de anlamadım Sinemcim. Aylardır "yahu ne kadar az smiley var, peki diğer topiklerdeki farklı smiley'ler nerden çıkıyor, acaba forumun bölümüne göre mi smiley veriyorlar?" diyip duruyordum. Bayıla bayıla kullanıyorum şimdi

Bende de ne dikkat varmış değil mi?

Bu arada onun dişi düşmemiş; çikolata yiyor ya; dişinde çikolata kalıyor.

Düzeltme: Yok yahu, düşmüş. Ben görememişim.

Son düzenleme:

Çok sıkışıksan kahvaltı usülü yap Sinemcim. Yumurta, peynir... Tembel yemeği, mis...
Bugünlük de böyle yap.

vaaaoooovvv :112:ipler sıkıya alınmıs

Bugun ku menüm

Sabah : 2 dilim Çavdar ekmegi, 1 kk peynir, domates, 1 bardak yeşil çay

ara : 2 tane eti form Mısır patlagi

Öğlen : çeyrek simit, çay

Ara : 2 kuru incir

Aksam : 3 kasık barbunya, 3 kasık yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara: 3 kuru kayısı, 6 tane badem 1 bardak yesilcay

Spor yok

vaaaoooovvv :112:ipler sıkıya alınmıs

Yok yahu, her zamanki menüm işte... :) Ekmekler için diyorsan 2 dilim ekmeğim vardı bugün sadece. Akşam da bir şey yiyesim yoktu; sonradan acıkmayım diye yoğurt yiyorum. Ama hiç iştahım yok zorla yiyorum, hala önümde, kaşıklayıp duruyorum.

Arzucum senin menülerde genelde hep pek bir hoş oluyorlar. :) Afiyet olsun canım, beğendim.

tabi canım orası oyle, kendinle iletişimde olmak hayatının her noktasında fayda saglıyor..

canım sorsaydın ya nıye mahrum bıraktın kendini onlardan :109: yalnız sen soylıyınce tekrar baktım o smile'a cikolatayı yemeden oncede yok dişi yaa bayag bayag dusmus o diş :86:

Çok sıkışıksan kahvaltı usülü yap Sinemcim. Yumurta, peynir... Tembel yemeği, mis...
Bugünlük de böyle yap.

ya aksam ekmek yemek ıstemıyorum ama simdi cok cazıp ve keyıflı geldı ben kahvaltılık hazırlıyım. :) 1 kaşık bal yıyebılırmıyım ?
(onceden diyetin baslarında haftada 1 yıyordum, bayagdır unutmustum aklıma geldi simdi) kacamaga gırecekte spor cezası olursa yemeyım ama bastan bılıyım :)))) dus aldım yeni :))))

Arzucum senin menülerde genelde hep pek bir hoş oluyorlar. :) Afiyet olsun canım, beğendim.

Arzunun menulerine cogu zaman yorum yok kalıyorum ben cunku harıka. ama ıyı oluncada yorumsuz kalmamak lazım aslında.. afiyet olsun arzucum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…