- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.781
selam fıstıklaaarr:)))
dün giremedim eşim şehir dışındaydı arabam bozuldu çekici çağır servise götür geceyi ettik
akşam annemlerdeydim ve giremedim
sabah arkadaşlarla kahvaltıdaydık
öğleyin oğluşum elini yaktı ütüden çok şükür çok değil ama korkuttu bizi
yani bi türlü giremedim
gece bi ara tlfndan okudum yazılanları nasıl üzüldüm anlatamam ama bişeyler yazamadım
açıkcası biraz önce sayfayı açarken çok ümitsizdim
ama benim güzel arkadaşlarım çoktan toparlanmış bile
bizede bu yakışır
hepimiz için çok sevindimm:)))
dünle ilgili başka bişey yazmak istemiyorum unutalım gitsinn:))
yeni bir arkadaşımız gelmiş hoşgeldin esincim takımımız çok güzeldir muhabbeti hoştur diyeti sıkıdır:)
seveceğine inanıyorum:))
dün giremedim eşim şehir dışındaydı arabam bozuldu çekici çağır servise götür geceyi ettik
yani bi türlü giremedim
gece bi ara tlfndan okudum yazılanları nasıl üzüldüm anlatamam ama bişeyler yazamadım
bizede bu yakışır
yeni bir arkadaşımız gelmiş hoşgeldin esincim takımımız çok güzeldir muhabbeti hoştur diyeti sıkıdır:)
----funda ben bu hafta kilo bildirimi yapıyormuyum?
fundacım harika olmuş mektuplar sinem cim süper di yazdıgın fundacım sen yazdın mı goremedım valla çok az arkadaş yazmıs esinin ki de çok hos olmus en kısa zaman da benım kı de gelıyo
Evet canım ben de yazdım. Zaten 2 kişi hariç hepimiz yazdık, sen göremedin sanırım. :)
Esin yazmadı, o daha bugün aramıza katıldı, 1. takımdan transfer olacak.
Raa yazmıştı mektubu. :)
Yaptığın bildiğim bu hafta listeye girmeyecek ama haftaya bu haftanın kilosu da girecek. Tabi sen bize söyleyebilirsin kaç kilo çıktığını.
Bir arkadaşını çağıracaktın, çağırdın mı, geliyor mu?
berivancım akupunktur geçmişini bilmiyordum, üzüldüm... En büyük hatamız rejim bittiğinde yine abur cuburlara, tatlılara, hamur işlerine dönmek oluyor. Galiba hepimizin öncelikle sağlıklı yemeyi öğrenmesi gerek...
Mektubun çok güzel olmuş. Her şeyi değiştirmek senin elinde. 2013'ü hayatının güzel yıllarının başlangıcı yapabilirsin. Inan, gerekeni yap ve sahip ol. Umarım istediğin gibi girersin yeniyıla...
Günaydın arkadaşlar.
Hgünaydın demek için geç bir vakit gerçi ama,hala oğlumun uyku düzenine bir çözüm bulamadığımdan gece 3ten sabah 7ye kadar çizgi film izledik,allahtan sabahın 9unda uyanmadı yine,11e kadar uyuduk.ama inanın böyle bir haftadır bölük pörçük,eksik uyumaktan bu sabah uyandığımda dizlerimin tutmadığını hissettim,ayaklarım birbirine dolandı[/QUOT
Aman Allah ım ne kadar zor gece kalkıp çizgi flim izlemek durumun da kalmak Allah sabır versın acaba nye uyanıyo sonradan alıskanlık olmasın canım gndüz çok mu uyuyo acaba :26:
berivan canım,benim oğlum uyurken hayatı kaçırdığını düşünüyor,daha 3yaşında bile değil ama böyle hissediyor,bütün gücüyle uyumamak için direniyor,gözleri kapalı ağlıyor uykum yok içeri gidelim diye.doktor bana sen çalışıyormusun diye sordu,anneyle daha fazla vakit geçirmek için yaparmış bunu çocuklar,ben 24saat onunlayım ama babası için yapıyor sanıyorum.gündüz uykusu da hiç yok,nadiren,haftada birkaç kez günde bir saat gündüz uyuduğu olur,neredeyse haftanın 6günü gece 2,3gibi uyanıyor,artık 6mı 7mi kaçta sızar kalırsa artık,öyle bekliyoruz,bir de ağlıyor babamda yatmasın diye,o da hiç kıyamaz zaten,sabah işe perişan gidiyor.bir uyku damlası verdi doktor,daha beter cin kesildi,bir alerji şurubu verdi,yan etkisi uyutmakmış,denedik ama kabus görmeye başladı,kestik onu da.böyle perişan haldeyim inan ki,allah beterinden saklasın yine de ne diyeyim
berivan canım,benim oğlum uyurken hayatı kaçırdığını düşünüyor,daha 3yaşında bile değil ama böyle hissediyor,bütün gücüyle uyumamak için direniyor,gözleri kapalı ağlıyor uykum yok içeri gidelim diye.doktor bana sen çalışıyormusun diye sordu,anneyle daha fazla vakit geçirmek için yaparmış bunu çocuklar,ben 24saat onunlayım ama babası için yapıyor sanıyorum.gündüz uykusu da hiç yok,nadiren,haftada birkaç kez günde bir saat gündüz uyuduğu olur,neredeyse haftanın 6günü gece 2,3gibi uyanıyor,artık 6mı 7mi kaçta sızar kalırsa artık,öyle bekliyoruz,bir de ağlıyor babamda yatmasın diye,o da hiç kıyamaz zaten,sabah işe perişan gidiyor.bir uyku damlası verdi doktor,daha beter cin kesildi,bir alerji şurubu verdi,yan etkisi uyutmakmış,denedik ama kabus görmeye başladı,kestik onu da.böyle perişan haldeyim inan ki,allah beterinden saklasın yine de ne diyeyim
KIYAMAM YA ÇOK ZOR OLMUŞ EŞİN İÇİN DE ÇOK ZOR ÇOCUK BABAYLA ZAMAN GEÇİRMEK İSTİYO ACABA KALİTELİ ZAMAN MI GEÇİRSENİZ BABA İLE OYUN OYNASA ZAMAN GEÇİRSE ONUN ENERJİSİ Nİ BİTİRECEK Allah yardımcın olsun canım
yani bi türlü giremedim
bizede bu yakışır
Pekala takım, yeni başlangıçların tam sırası...
Kişisel sorunlar, kilo almalar... Hepsini unutuyoruz artık. Son günlerimizden de cesaret alarak yeni bir sisteme başlıyoruz.
"Pozitif düşünce"... Hepimiz duyuyoruz bunu... Kimileri "secret" diyor, kimileri başka şeyler... Adının ne olduğu önemli değil. Özeti "Ne düşünürsen onu yaşarsın." Umarım hepimiz buna inanıyoruzdur. Ben gerçekten inanıyorum, "çok örneğini yaşadım" demeyeceğim, çünkü bütün hayatım bunun bir örneği... O yüzden hep beraber takım sayfamızda ve günlük hayatımızda olumlama yapmamızı öneriyorum.
Öncelikle olumlama nedir, ne değildir bunu bir açıklığa kavuşturayım.
OLUMLAMA NASIL YAPILMAZ?
-ecek, acak: Zayıflayacağım, kilo vereceğim, fit olacağım...
Bunlar yanlış çünkü istediğiniz şeyi sürekli geleceğe erteliyorsunuz.
İstediğimizin tersini söyleme, -me -ma olumsuzluk ekleri: Şişman değilim, 46 beden değilim, kilo almıyorum.
"Şişman" kelimesi komple falso. "46 beden" de öyle... "Kilo almıyorum"... Bilinçaltımız -me, -ma bilmez. Eğer bunu derseniz, bilinçaltınıza geçecek tek kayıt "kilo almak" olacaktır.
Zorunluluk ifadesi -meli -malı: Kaçamak yapmamalıyım. Kilo almamalıyım.
Bunları söylemek size kendinizi baskı altında hissettirir, mecbur hissettirir ve doğal olarak olumsuz sonuçlara yol açar.
Koşul ifadesi -se -sa ekleri: Az yesem kilo veririm, Spor yapsam fit olurum.
Koşullu cümleler kullanmayın. Bu tür cümleler bilinçaltınıza şu anda başarıyı getirecek o sonucu gerçekleştiremeyeceğiniz imajını verir.
OLUMLAMA NASIL YAPILIR?
-Şimdiki zamanı ya da geniş zamanı kullanın: Kilo veriyorum, güzelleşiyorum, 38 bedenim, inceyim, güzelim.
Zihninizi inandırın, o da sizin için gerçek kılsın.
-Tekrarlarınızı sürekli kılın: Elinizden geldiğince olumlamalarınızı içinizden tekrarlayın, sesli tekrarlayın, kağıda yazın. Kendinizi ikna edene kadar tekrar yapın.
-İnanıyor rolü yapın: Ağzınızdan "zayıflıyorum" derken, içinizden "ulan böyle bir şeye kalkıştık ama pek saçma bir şey bu" demeyin, en azından nötr olmaya, bir denemeye çalışın.
-Cümlelerinizi uzun ve karmaşık kurmayın. Kısa ve çarpıcı, sizi etkileyecek cümleler kurun.
Gelelim sizden istediklerime... Herkes kendine uygun bir ya da birkaç olumlama cümlesi kursun ve elinden geldiğince bunu gün içinde tekrarlasın ve buradaki mesajlarının altına yazsın ama kesinlikle kopyala/yapıştır yapmasın. :)
Hiç yoktan sadece "güzellik, incelik" deseniz bile faydalı olacaktır. Ama tabi cümle de kurun. Gece yatmadan önce ve sabah yataktan kalkmadan önce de bunları tekrarlamaya özen gösterin.
Örnek cümleler:
Kilo veriyorum.
İnce ve sağlıklıyım.
Sakin ve rahat kilo veriyorum.
Çok kolay kilo veriyorum.
İnceyim ve mutluyum.
Spor yapmayı seviyorum.
Sağlıklı yemekleri seviyorum.
Güzel bir vücudum var.
Hayalgücünüzü kullanın. Bu yazdıklarım çok basit örnekler.
---------
Ne diyorsunuz şimdi, bunu uygulamaya var mısınız?
fundacım harika olmuş mektuplar sinem cim süper di yazdıgın fundacım sen yazdın mı goremedım valla çok az arkadaş yazmıs esinin ki de çok hos olmus en kısa zaman da benım kı de gelıyo
Evet canım arkadaşlarım buda benim mektubum ;
Kilo vermek benim nerdeyse 10 yılımı aldı ne istediğim kilo ya gelebildim ne de istediklerimi doyasıya sinerek giydim yaşım 22 oldu lise bittiğinde ünv sınavına hazırlanıp sınav sonuçlarını bekleyıp istediğimim yer olmayınca 75 den 91 kilo ya vurmuştum kendimi sevmeyen hiç bir ama hiçbir giydiği yakışmayan bir yere gezmeye falan girildiğinde herkesin gözü üstünde olduğu usana sıkıla geçirdiğim kötü hatıralar kazınmıs aklıma 91 ile akapunturun yolunu tuttum 7 ay gibi bir sürede çok katı bır rejımle 70 oldum (rejimimi anlatmadan geçmek istemiyorum sabaheynir ekmek,öğlen:salatalık,domates,havuç, biber akşam:sınırsız et yada balık tavuk yanında ot ve 1 top patates di kesinlile baska hıc bırsey yok tu bir de 2 meyvem vardı et yiyen biri degilim akşamları hep 1 patates yesillik yedım diger ögunlerde de ne varsa onu kesinlikle çorba asla yoktu diyetın dısına çıkınca kızıyor ve hemen anlıyordu o kadar mutsuz dum kı dıyette ıken ) kıloları verdım ama nasıl oldugunu anlamadan 2 buçuk sene içinde 86 ya vurdum bir sürü sey denedım olmadı olmadı hep bir aşağı bir yukarı gidip geldim .
Sonradan netde dolaşırken bu kulubu gördüm inceledikce tam benlik dedim ve bana uygun olan 80-89 forumuna başladım kimi zaman çok kişi kişi zaman az kışi oluyor du dikiş tutturamadım yeni yerlere bakarken yarışmaları gördüm hemen mesaj attım ve tam bana göre bir takımım benim takımım 5. takıma girdim burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum
başladım ve zamanla 79 indim 86 dan hedefim 68 ilk hedefim
2012 sen benim hatalarım kırgınlıklarım gözyaşım olarak zihnimdesiya ben çok kötü biriydim yada sen bana hiç iyi gelmedın
2013 sen benim başlangıç yılım olacaksın tüm üzüntülerimi bırakıp hayellerimi gerçekleştirecegim yılım olacaksın hedefimle karşılayaağım seni bir daha da asla kilo almayacağım tekrar tekrar aynı seylerı yaşamayacağım
Kizlar basım acayip ağrıyor bugun yine direnisteydik arkadaşlarla nerdeyse artık okulun bahçesinde yatıp kalkicaz... Mudur zorluk ustune zorluk cikariyor bize sinif acmamakta direniyor hatta okuldan ayrilmis ogretmeni bile tekrar okula cagiriyor gel sinif acarsam bu sinifa sen kon diye o ogretmende bugun okula gelmis. 3 gundur aramiyo sormuyo simdi gel kurul yok ole bizim ogretmenimiz zavalli kadin kac gundur yemekhanede oturuyor bosbos sirf ogrencilerini geri kazanmak icin bizde direniyoruz 4 gündür kızımı okula göndermiyorum bunun icin ben ve daha birçok Veli. Yeni geldim eve biraz dinleniyim gelicem aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?