Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok geçmiş olsun cnm bazen arka arkaya gelir aksilikler ....

çok geçmiş olsun cnm bazen arka arkaya gelir aksilikler ....

fundacım harika olmuş mektuplar sinem cim süper di yazdıgın fundacım sen yazdın mı goremedım valla çok az arkadaş yazmıs esinin ki de çok hos olmus en kısa zaman da benım kı de gelıyo

fundacım harika olmuş mektuplar sinem cim süper di yazdıgın fundacım sen yazdın mı goremedım valla çok az arkadaş yazmıs esinin ki de çok hos olmus en kısa zaman da benım kı de gelıyo

Evet canım ben de yazdım. Zaten 2 kişi hariç hepimiz yazdık, sen göremedin sanırım. :)
Esin yazmadı, o daha bugün aramıza katıldı, 1. takımdan transfer olacak.
Raa yazmıştı mektubu. :)

cnm gelecek aama yıllar önce siteyee üye olmuş ve şifresini unutmuş şifresini alıp yarışa katılacağına söyledi...

Kızlar ben bu olumlama işine başlıyorum bugün. Umarım hepiniz başlarsınız, size örnek olmuş olurum. :)

Olumlama cümlelerim şunlar:

"Rahatım, huzurluyum. Her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum."

İlk 2 cümleyi birkaç yıl önce yine olumlamak için kullanmıştım ve o aralar rejim ve spor yapmıyor olmama rağmen 3 kilo vermiştim. :) Sonuncusunu da bugün ekledim. Cümlelerimin bana çok yardımcı olacağına ve beni başarıya ulaştıracağına inanıyorum.

Evet canım arkadaşlarım buda benim mektubum ;
Kilo vermek benim nerdeyse 10 yılımı aldı ne istediğim kilo ya gelebildim ne de istediklerimi doyasıya sinerek giydim yaşım 22 oldu lise bittiğinde ünv sınavına hazırlanıp sınav sonuçlarını bekleyıp istediğimim yer olmayınca 75 den 91 kilo ya vurmuştum kendimi sevmeyen hiç bir ama hiçbir giydiği yakışmayan bir yere gezmeye falan girildiğinde herkesin gözü üstünde olduğu usana sıkıla geçirdiğim kötü hatıralar kazınmıs aklıma 91 ile akapunturun yolunu tuttum 7 ay gibi bir sürede çok katı bır rejımle 70 oldum (rejimimi anlatmadan geçmek istemiyorum sabah eynir ekmek,öğlen:salatalık,domates,havuç, biber akşam:sınırsız et yada balık tavuk yanında ot ve 1 top patates di kesinlile baska hıc bırsey yok tu bir de 2 meyvem vardı et yiyen biri degilim akşamları hep 1 patates yesillik yedım diger ögunlerde de ne varsa onu kesinlikle çorba asla yoktu diyetın dısına çıkınca kızıyor ve hemen anlıyordu o kadar mutsuz dum kı dıyette ıken ) kıloları verdım ama nasıl oldugunu anlamadan 2 buçuk sene içinde 86 ya vurdum bir sürü sey denedım olmadı olmadı hep bir aşağı bir yukarı gidip geldim .
Sonradan netde dolaşırken bu kulubu gördüm inceledikce tam benlik dedim ve bana uygun olan 80-89 forumuna başladım kimi zaman çok kişi kişi zaman az kışi oluyor du dikiş tutturamadım yeni yerlere bakarken yarışmaları gördüm hemen mesaj attım ve tam bana göre bir takımım benim takımım 5. takıma girdim burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum
başladım ve zamanla 79 indim 86 dan hedefim 68 ilk hedefim
2012 sen benim hatalarım kırgınlıklarım gözyaşım olarak zihnimdesiya ben çok kötü biriydim yada sen bana hiç iyi gelmedın
2013 sen benim başlangıç yılım olacaksın tüm üzüntülerimi bırakıp hayellerimi gerçekleştirecegim yılım olacaksın hedefimle karşılayaağım seni bir daha da asla kilo almayacağım tekrar tekrar aynı seylerı yaşamayacağım

Berivancım akupunktur geçmişini bilmiyordum, üzüldüm... En büyük hatamız rejim bittiğinde yine abur cuburlara, tatlılara, hamur işlerine dönmek oluyor. Galiba hepimizin öncelikle sağlıklı yemeyi öğrenmesi gerek...

Mektubun çok güzel olmuş. Her şeyi değiştirmek senin elinde. 2013'ü hayatının güzel yıllarının başlangıcı yapabilirsin. İnan, gerekeni yap ve sahip ol. Umarım istediğin gibi girersin yeniyıla...

inşallah canım kendime olan inancım arttı yapacagım akapuntur benim için hataydı tamam beni zayıflattı ama yeme biçimimi degiştirmedı sağlıklı bır rejim olsaydı belkı boyle olmazdı

Kızlar, kulak küpemizi ne zamandır takmadığımızı fark ettim...

Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider...

-------------

Rahatım, huzurluyum. Her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Biliyordum benim takimim her türlü zorluğun üstesinden gelecegini biliyordum. Ayyy cok mutlu oldum herkesi burda görünce simdi

Kizlar basım acayip ağrıyor bugun yine direnisteydik arkadaşlarla nerdeyse artık okulun bahçesinde yatıp kalkicaz... Mudur zorluk ustune zorluk cikariyor bize sinif acmamakta direniyor hatta okuldan ayrilmis ogretmeni bile tekrar okula cagiriyor gel sinif acarsam bu sinifa sen kon diye o ogretmende bugun okula gelmis. 3 gundur aramiyo sormuyo simdi gel kurul yok ole bizim ogretmenimiz zavalli kadin kac gundur yemekhanede oturuyor bosbos sirf ogrencilerini geri kazanmak icin bizde direniyoruz 4 gündür kızımı okula göndermiyorum bunun icin ben ve daha birçok Veli. Yeni geldim eve biraz dinleniyim gelicem aranıza

gecmis olsun tunicim

Fundacım cok guzel fikir.. :) Ben psikolojiye cok meraklıyımdır zaten ve bende buna kesinlikle ınanıyorum... ve hayatımda cok uyguladıgım bırsey. İnsan psikolojisi ve beynı ıle bırcok seyı yonlendırebılır. Burda da hemen baslıyorum. burda daha etkılı olacagına ınanıyorum.. soz ucar, yazı kalır..

canım sağol. Yılbasından konusurken Funda bu fıkrı verdı. iyi kide vermis. :) içimi doktum valla, rahatladım yazınca :)

Beriş, mektubunu okuyunca aklıma ılk ne geldı bılıyormusun.. cok samımı soyluyorum, aradan zaman gecmıs sen hedefıne ulaşmıssın ve kendıne sunu soyluyorsun; ''ya ben sımdıye kadar neden erteledım bu işi, bu kadar kolaymıydı, yazık etmısım o yıllarıma, bir hiç ugruna mutsuz etmişim kendimi... '' inan bunu hissettim.

aslında hepimizde olacak bu, son 1 yıl yada 6 ayda alınan kılolar değil cunku. ben sımdıden bıle soylenmeye basladım sunun surasında 4 ay oldu bunun icinmiymis diyorum. 4 ay mı tutamamısım bogazımı da 5 senedır cekmısım bunu. olsun olsun 4 ay daha sursun 8 ay bu rahatlık, saglık, mutluluk ve guzellik icin cok mu?

---------------------------------------------------------
Mutluyum, kendimi seviyorum, kilo veriyorum ve başarıyorum.

Ben öğretmen okuldan ayrılacaktı diye hatırlıyordum. Sonra ayrılmamıştı. Ne kaçırdım acaba? :44: Her yazılanı da okuyorum diyorum ama, atladım sanırım.

İşten mi çıkardılar öğretmeni? Neden böyle yapıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…