Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım kacamak falan yok yeterın ce yedım zaten hızlanma zamanı artık :13:

Günaydın arkadaşlar.
Hgünaydın demek için geç bir vakit gerçi ama,hala oğlumun uyku düzenine bir çözüm bulamadığımdan gece 3ten sabah 7ye kadar çizgi film izledik,allahtan sabahın 9unda uyanmadı yine,11e kadar uyuduk.ama inanın böyle bir haftadır bölük pörçük,eksik uyumaktan bu sabah uyandığımda dizlerimin tutmadığını hissettim,ayaklarım birbirine dolandı

Hiç umudum kalmamıştı,eskisi gibi olabileceğimizi hiç düşünmüyordum,çok mutlu oldum,hepinize teşekkür ederim.
Bir an kendimi boşluğa düşmüş hissettim,ne yapıcağımı nasıl yapıcağımı dükündüm,diyeti bırakmaya bile karar verdim bir ara,hatta dün hiç diyet miyet yapmadım,normal yedim herşeyi,sonra takımda kalıp devam etmek isteyenleri başka takıma transfer ettirebilir miyim diye düşündüm,başka takımları okudum bile,yok,olmuyordu bir türlü bizim takım gibi kendimi ait hissedebileceğim bir takım yoktu,kimileri yok 3öğün elma yiyor,kimileri poirinç lapası,yulaf falan,tutup ta bunlar sağlıksız böyle zayıflanmaz diyen bir kaptanları yok funda gibi,
kimileri menüye yazıyor,3 kaşık nutella,poaça,salam,sosis,bunlar niye yedin diye elini beline koyup azarlayan bir sinem yok,yok,acaba arzu,raa,tuni ve ben yeni birilerini alıp devam edebilir miyiz dedim,yok o da olmadı tadı kalmadı diye düşündüm,işte böyle duygular düşünceler içinde gittim geldim,sizede itiraf etmiş olayım,ne kadar önemsiyormuşum ben burayı bunu anladım,amaaaan sanal ortam muhabbeti işte ne olacak değilmiş yani

kesinlikle haklısın tamamen adepte oluyo insan kırgınlıklar oluyo ama aşılıyo kimse takımdan ayrılmadı grubumuz aynı devam edıyor kimse kimsenin yerini turmuyo sanal da olsa bır burada bir aileyiz ve ben ailemizi çok seviyorum

Pelincim canım, kıyamam sana...
Aynı şeyleri düşündük dün, biliyorsun... :) Ama gerçekten insanın kendi takımı gibisi olmuyor. Hadi karar verdin girdin başka bir takıma diyelim, alışma süreci çok uzun olacaktı çünkü gittiğimiz yeri sürekli burasıyla karşılaştıracaktık. Niye transfer olmak istediğimizi söylediğimizde belki çok soru soranlar olacaktı. Başka sitelere bile bakmıştım ben, hiçbir yeri beğenememiştim. Cuma yarışmasının benzeri yok, şu anki 5. takımın da öyle... Hiçbir şekilde aynı olmazdı. Hepinizin eksikliğini hissederdim gerçekten. :)

Yüzyüze görüşmedik ama herkesi karakterleştirdik, zihnimizde hepsine has bir enerji belirledik. Sanal ortam, evet ama hepimiz öylesine etkileyen bir aynı amaç için burdayız ki... "Geyik sohbet" topiği olsaydı burası hiç de böyle olmazdık, o zaman daha sanal olurduk. Ama amacın gerçekliği ve büyüklüğü bizi birbirimize ve takıma bağlıyor.

Ben de çok mutluyum kopmadan kaldığımız için.

Pelincim, sanırım işin buyusude orda hiçbirimiz aynı değiliz.. birimiz kacamak icin yer arıyoruz, birimizin kacamaga affı yok vs vs.. Ama bence bu farklılıklarımız sayesınde bu kadar hareketlı ve baglı bır takımız.. ve bu farklılıklarımızın dikenide bu kadar anlaşmazlık yada yanlış anlaşılmalarsa olsun varsın demeliyiz hepimiz ve ne guzel ki diyebiliyoruz..
bende cok dusundum eski ahengi nasıl yakalıcaz diye... ama yakalayamayacak bırsey de yok aslında... ve yokmus da.. burda diyet dısında da o kadar cok sey paylasıyoruz ki, birbirimizin boslugunu aramamamız mumkun değil.. ve aslında hep diyet ne olucak yaa dediğimiz olay bir irade olayı bırbırımıze ırade ıcın guc verıyoruz. yeri geliyor real de esimiz dostumuz sabote ederken burda guc buluyoruz bırbırımızden..

bu hafta kilolar da +ları olan, kalplerimizde istemeden -ler olan bır hafta oldu. ben bu haftayı siliyorum aklımdan. yarın tartı gununde neyse ne, kadar ne almıssak tartıyla yuzlesip bu haftayı -sisiyle +sıyla yok sayalım....

kesinlikle sinemcim ben de şok u bıraktım
yemege indim
havuç çorbası,salata,t.fasulyeyogurt yedım(kola ve makarna yemedım artık kaçamak ufak da olsa benım için bitmiştir artık fundacım bayram çizelgemiz hazır mıydı söyle görelim ki ona göre kılo vermeyı hızlandırıp canlandıralım

Öncelikle Bir Not: Kızlar tamam sevindik, mutlu olduk ama mutluluk sarhoşluğu ile mesajları saymayı unutmayalım lütfen.

Berivancım bayram çizelgesi ne canım? Bir ara bayram hedefleri yazmıştık, o mu? Benim kaptanlığımdan önceydi onlar, o yüzden kayıt tutmadım. Gününü hatırlıyorsan bakayım.

Bir de haberin olmayan şöyle bir şey var, geçmişi ne kadar okuyabildin bilmiyorum... Yılbaşı için kendimize yazar gibi bir mektup yazdık 5. takım başlığına... Nerde olmak istiyoruz, kaç kilo olmak istiyoruz gibi şeyler yazdık. Ben o mektupların hepsini kaydettim, yılbaşında herkesinkini kopyalayacağım buraya... :) Bu tabiki zorunlu bir uygulama değil ama yazmayan arkadaşlar da oldu. Onlar da eğer istiyorsa ama unutmuşsa burdan hatırlatma yapmış olayım.

Bayram hedefleri için de dediğim gibi, gün verirsen bakayım, ben hatırlamıyorum çünkü... :)

Son düzenleme:
Merhaba pinkyeffect,

Funda08 isimli kullanıcı 'CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler' isimli Konuya 'Diyet Grupları' isimli Foruma Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı ´unda cevap vermistir.

Konuyu buradan görebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasina-katilmak-isteyenler-yeni-mesaj.html

Yazilan yeni Mesaj:

---Alıntı (Orijinalin yazarı pinkyeffect)---
Selamlar.... Kilo çizelgem aşağıda ... Bana bir şeyler katabilecek bir takım arıyorum..
---Alıntı sonu---
5. takıma bekleriz.

Sonradan mesaj silinmiş. Cağırdınız mı ? Çağırmadınız mı ?

Merhaba. :) Bu kadar sinire gerek yok. :)
Gördüğün gibi tabiki çağırdım ancak daha sonra 1. takımda zaten üye olduğunu ve listelerde yer aldığını fark ettim ve bir karışıklık olduğunu düşündüm. Yazdığın mesajda transfer olmak istediğinden de bahsetmemişsin ama durum eğer buysa bizim davetimiz hala geçerli.

Kızlar ben bu bayram hedeflerine baktım, hiçbirimizin profili o kadar eskiye gitmiyor, yazdıklarımızdan bulamadım. Google'dan arattım, yine bulamadım...

Sinirlenmedim ki zaten : ) Yanlış anlamışsın neyse : )
Evet takım başkanına ayrılmak ıstediğimi bildirdim ve cıktım takımdan. İnşallah bu takımda menu yazıp cıkmaktan fazlası vardır. Ki şimdi birkaç sayfa geriye gittim fena değil...

Ben Esin 32 yasındayım. Öğretmenim. boyum 1.70. çizelgem aşağıda. Düzenli spor yapiyorum. Hem yüzüyor hem de çeşitli spor derslerini takip ediyorum.Bu sefer sizinle birlikte başaracağıma inanmak istiyorum.
Mönü olarak artık belli bir diyet stilini takip etmiyorum. Her seyden yeteri kadar yemek ve hareketi yaşamın içine katmak temel prensibim.

Son düzenleme:

Merhaba Esincim. :)
Bu takımda menü yazıp çıkmaktan fazlasını bulacağına inanıyorum. Son 2 günümüzü görme ama, olur mu? Bazı sorunlar yaşadık ama şu an hepsi çözüldü.

Ben de Funda. 25 yaşındayım. Takı tasarımcısıyım, boyum 166... :) Düzenli spor yapıyorsun demek, ne güzel... Ben de yapıyorum, aramıza bizi spora özendirecek yeni biri geldiği için sevindim.

Transfer olmak için yarınki listeye "5. takıma transfer olmak istiyor" notu düşülmesi gerekiyor diye biliyorum. Takım kaptanın bu konuda bilgi vermiştir sanırım. Yarınki listede 1. takımda çıkarsın, sonra bizlesin. Ama bugünden itibaren bizde paylaşımda bulunursun.

Peki görmem :) Takım kaptanıma mesaj attım sabah sanırım daha görmedi. Tamam dediğin gibi yapatım Funda. Evet düzenli spor benim için çok önemli.
Burada bir başarı hikayesinde okumustum. ''işe gider gibi ; bıkmadan usanmadan gidiyorum diyordu '' Ben de aylardır öyleyım.. ve çok faydasını gördüm.

Funda bir de benim acelem yok haftada yarım kilo versem yeter. Ben sıkılaşarak vermek istiyorum. Spor özellikle de salon sporu konusunda çok tecrübem oldu bunları paylaşmak istiyorum... Yine erken kalkarsam takarım kulaklıgımı yürürüm. Benim sorunum yemeklerin miktarı; yemeğe başlayınca beyne sinyal gitmiyor.

Takımda spor salonunda spor yapan var mı acaba ?

Sonunda buldum hedefleri. Buyrun...

tunituni :68
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 73 - 68 olurum diye düşünüyorum ama hedefim 66
UmutCan :57

Listede olmayan arkadaşlar o zaman aramızda yoktu, şimdi ekleme yapabilirler. Hatta ben şöyle bir düzeltme yapayım. Hedefimi tartı değişikliğinden önce yazmıştım, biliyorsunuz bu tartım eskisine göre 2 kilo fazla çıkarıyordu. O yüzden 2 kilo ekleme yapıyorum yazımın üzerine... Yani şöyle oluyor liste:

tunituni :68
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 75 - 70 olurum diye düşünüyorum ama hedefim 68
UmutCan :57

Hedefleri listede yazmayan arkadaşlar kalın yazılmış listeye ek yaparak yazabilirler. :)
1 ay kalmış bayrama... :) 68 zaten hayal artık. Şokzedeliğimden sonra 70 olur muyum onu da bilemiyorum... :) Ama zorlayacağım.

"İşe gider gibi.." Kilo verme yoluna baş koyduysak bu da bizim işimiz değil mi zaten? :) Çok beğendim bu sözü... Ben haftanın 5 ya da 6 günü 40 dakika eliptik bisiklete biniyorum. Çoğu zaman üşenerek çıkıyorum üstüne, bazen bitmek bilmiyor. Ama o 40 dakikayı bitirene kadar devam etmeye çalışıyorum. 1 saat, günümüzün sadece % 4'ü... 1 saatlik spor da günümüzün sadece %4'ünü alıyor. Çok sıkıldığımda bunu düşünüyorum. O yüzden "işe gider gibi", evet... Öyle yapmalıyız, sırf sorumluluğumuzdan yapmalıyız sporu...

Acelen olmasın Esincim. :) Biz takım yüzdesi skoruna oynamıyoruz, dereceye girmek herkes istiyor ama bizde bireysel başarı daha önemli. Hatta sağlıklı rejimle ilgili takım kurallarımız bile var. :) Eminim bizden başka hiçbir takımda yoktur. Yavaş vermek en sağlıklısı, en doğrusunu yapıyorsun ki haftada yarım kilo hiç de yavaş değil aslında.

Bizde salonda spor yapan yok, belki önceden gitmiş olan vardır... Ama tecrübelerini dinlemek çok isterim. Çünkü sporu ömür boyu hayatımda tutmak istiyorum ve bunun en doğru yolunun spor salonu olduğunu düşünüyorum. Bir gün yazılmayı planlıyorum. O yüzden can kulağıyla dinlerim seni.

utanarak okudum yaaa.. o gunden bugune bir ileri iki geri yapmısım.

kızlar takımda bana hep sen cok iradelisin nasıl dayanıyorsun dıyorsunuz ya, benim de pilimin bittiği an bu an iste

31 agustos kilo 66
bugun hala aynı 3 hafta oldu ben hala aynıyım valla moralim dip oldu ya...
-yi gectim birde + cıkıyorum ve deli oldugum hep yediğim gıdaların metobolizma hızlandırmasına, kolay yakılmasına ve saglıklı olmasına cok cok dıkkat edıyorum. kalorisi dusuk de olsa 2 gun vucudumda kalıcak bırsey yememeye ozen gosterıyorum. offfff ben size kızıyorum ya hep kacamaklarınız ıcın ama ben kacamak yaptıgım zaman suyunu cıkarıyorum. artık motıve namına bısey kalmadı sıkıyorum kendımı. (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…