Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haa bi de zenanımm sabah yürüdüm 1 saat tamm

nası bugün iyi not aldım mı -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
slmın hello herkeseeee.....bende 35 dk 6,0 hızda yürüdüm....180 kalori yaktım 3 km yürümüş oldum...terli terli size yazayım dedim....duşa giricem birasdan...akşam yemeğimde ızgarada patlıcan ve kabakla 1 kase naneli yoğurt yicem bol su içicem...yeşilçay vs vs...ekmeği dahil etmiorum çünkü yemicem....öpüldünüz

ama ben çok severim bu suntaları. bundan 6 -7 yıl önce 20 kilo verdiğide hep diyet ürün kullanarak vermiştim ne kadar çok hata etmişim ya şimdi anlıyorum yeni yeni:)

offf canım sıkılıyo yaaaa oturmaktan
bende spor yapmak yürümek istiyorum eve gitmek istiyorum

selam ablalarım geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederima.s. sizlerle kısa süre de olsa beraber olmak güzeldi destekleriniz için teşekkür ederim kendinize iyi bakın iyi ve sağlıklı kilo vermeler :a015:

kızlar yınemı demeyın ama bu hafta yıne paylasımım azalıcak.cok yogun gunler gecırıyorum .bugun tam 3kez dısarı cıkdım sımdıde heryerım kırılıyor.yarın aksam annemler gelıcek yıne belkı aksamları gırebılırım.xtabu hosgeldın.bız aynı grupdayız ve eslesdık ama benı bır hafta ıdare edebılırsen cok sevınırım

selam ablalarım geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederima.s. sizlerle kısa süre de olsa beraber olmak güzeldi destekleriniz için teşekkür ederim kendinize iyi bakın iyi ve sağlıklı kilo vermeler :a015:

tşkler canım her zaman bekleriz...
kızlar yınemı demeyın ama bu hafta yıne paylasımım azalıcak.cok yogun gunler gecırıyorum .bugun tam 3kez dısarı cıkdım sımdıde heryerım kırılıyor.yarın aksam annemler gelıcek yıne belkı aksamları gırebılırım.xtabu hosgeldın.bız aynı grupdayız ve eslesdık ama benı bır hafta ıdare edebılırsen cok sevınırım

gözün aydın cedric ama lütfen salma kendini olmazmı :))

saol mehalım.kıyamadılar yalnız kalmama gelıyorlar saolsunlar.ya benı bılıyosunuz artık.ama yıne ıstahım cok fena her regl donemımde cozutuyorum.neysekı ıkı uc ayda bır oluyorum.tutmaya calısıyorum kendımı:bbo:

saol mehalım.kıyamadılar yalnız kalmama gelıyorlar saolsunlar.ya benı bılıyosunuz artık.ama yıne ıstahım cok fena her regl donemımde cozutuyorum.neysekı ıkı uc ayda bır oluyorum.tutmaya calısıyorum kendımı:bbo:

ayy buda iyi kaydirigubbakcemile3 iki üç ayda regl olmana sevinsem mi üzülsem mi şimdi karar veremedimfisfisfis

bu hafta kesin herkeskilo vermeli. cedric duydunmu canim bilmem 100. eteptayiz bu hafta. birincilik mutlaka bizim.
senin yogunlugun misafirlerin geliyor diyemi cedricyoksa benmi birsey kacirdim?

Evet annem çok haklısın ayrıca bir nokta daha var.

Bu hafta çok sayıda yeni yarışmacı var yani kilo veren ve çok miktarda veren olma ihtimali çok yğksek

yani bizim firesiz bir şekilde cumaya gişrmemiz gerekiyor..

Ayy bunları düşündükçe daha bir gaza geliyorum....

Ben geldim :)) gözünüzün bebeği can paranizz işte o benhihoyyyt
ooo ben yokken nelerde olmuş sizi iki dk yalnız bırakmaya gelmiyor xtabu hoşgeldin güzelim bak herşey güzel olacak sana mesajımın altında kilo çizelgesinin linkini vereceğim ...

annecim ya dışardaydım gezdim saçlarımı kestirdim aynı kapak kızlarının gibi böle spor modern bişi oldu çok sevdim vallaha tarz yapptım yine kendimi 31 beden kot aldım üstüne trenkot aldım süper oldu:)))
diyetimi bozmadım şuandada kepekli makarnamı haşlıyorum annecim evet hiç meyve yok ama ben ufak tefek eklmeler yapacam burayada akşamları ne yediğimi yazacam artık farkı görürsünüz süper olacakkk..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
yeni halini cok merak ediyorum kotunuda tabi nooolur goreyim bigun

canlarım merhabalarr.. çok az vakitli geldim bir müjde vermek için Mizginin başlığına yazacağım inşallah güzel bir gelişme olacakmış kızım haber getirdi.. reyhan ablacım sen spora başladığında seni kimse tutamıyor yaşadık gördük hepimize örnek oldun biz senin kadar yapamıyorduk yeniden başlayacağına inanıyorum ben sadece 2 gün çaba göstermen gerek bir hevesle başlasan gerisi gelecektir mutlaka..
eşim bahçede bekliyor mangal diye tutturdu, çıktık diğer eski pcyi format için götürüp bıraktık biraz alışveriş yapıp döndük hemen akıp geliyorum dedim hava kararınca anca gelirsin sen arkadaşlarını bırakamazsın diyo :))
mizginim icin guzel gelismelerin olmasi beni cok mutlu ediyo dilerim butun cocuklar icin artik guzel seyler olacak yeni tanidigimiz arkadaslar sayesinde kallisim
benim esimde ayni cumleyi cok kullaniyo

tıs mehallllŞeniz sen daha yemi kestiemedinmiydi saçları:uhm: iyice kısacık yaptı oyy mirakta ettimşakkıdı

aldıklarını güle güle giy şekerciğim iyi ve sağlıklı günlerde kullan inşallah darısı bize o bedenler için diyorum :dilcikar: aminnn...
bu duaya bende amiiin demek istedim

saol annecim .

kallis tıs nasıl yaptın okadar hareketi süpersin vallaha .maşallah seninde gözünden kaçmıyor evet step yapmıyodum ama yapsam mıki:P acaba
yap canim yaa bende step hakkinda sorular soracagim sana bende basliycam cunku

hehehehe hosgeldin kallisim. dogru diyorsun üzerimdeki agirligi atmam gerek. ama yaparim ben bir kalkarsam zor otururum artik . kalkip yürüyecegim 15 dakika söz. hadi kalk bakalim hadi hop.. iiiiiiihhhhhhhhhh ha gayret. ahanda kalktimdelikafadulden. bakin valla yürümeye gidiyorum gelince yazacagim kac dakika kac adim kac kalori. bende yaza kotlarimi botlarimi cekmezsem bende ne olayim hihhhh
benimde hayalim ablam cekecez merak etme

Ayol ben zaten kokoşum kuaförümün en iyi müşterisiyim ancakk birde annem olsa yanımdan artık kın bilemiyorum:))

ay ben diyet zor olacak sanmıştım ancak vallaha bugun güzel geçti ayrıca ayrıca son 2 gündür iyi yiyordum yani metabolizmamda kıtlık durumu yok güzel verecem inşlh yaa
benim ki bugun daha guzeldi dunlere gore baslamak zor gerisi geliyo zaten canim demi bide beraber yapmak daha baska

sorma mehalim ya öyle alıştımki aynen ilk başlardada böyleydim ama her hafta düzenli veriyodum bakalım inşallahyine durmazda veririm.. her gün ama her gün 2.5 saatten aşağı yapmıyordum öyle alışmıştımki... size sporda bir bayandan bahsediyimkaydirigubbakcemile3 geçen hafta tutturdu dediki sen bu hafta iyi kilo verdin tartıldınmı filan bende dedimki cumadan cumaya tartılıyodum.. bugün hemen koştu yanıma diyo vermişmisin.. evet dedim şu kadar verdim.. şimdi bakıyorum ben hangi aleti kullanıp ne kadar sayı ve sürede yaparsam kadıncağızda aynı sayıda yapıyo ve benim bıraktığım aleti alıyo şutarafagitti
demek arik kiskaniliyosun sekerim ne guzel gozle gorulur derece zayifladin spora baslayali ozaman ve ben seni cok merak ediyorum lutfen senide gorim artik noolur:1ninca:

gidiyodum geri döndüm gülmekten sandalyeden düşecem şimdi..:roflol:

başvuru topiği varya, okudumda şimdi, geçen yıl kuşhan kliniğine ben yolluyordum üyeleri, takım arasında 5.000$ toplayıp kaydirigubbakcemile3 üstüne üstlük liposactionda yaptırıyordumkaydirigubbakcemile3başka kim yaparkinaniknanik mehalime diyim dedim...
fisfisfis bisiy anlamadim bu mesajdan ben

cevap veriyorum yiyin için oturunn
bol kremalı pasta 1 dilim yediğinde bişi yapmıyormuş
diyet kola zaararlıymış
bence normalini için sağlıklı yaşayınnn kaydirigubbakcemile3
çikolata gibisi yok
eğer moraliniz bozulursa hemen 4 paker çikolata yiyiinn
sonra cipss içinde bulnan yağlar yağ yakıyormuşş
spor yapmayınnn kas yapıyor oda kilo demekk boşverin yorulmayın boşyere bir yararr yok
otururkende kilo veriliyormuş
suu var sıradaa günde 1 bardak yeter gerisi zarar
hem su sıktısı yaşıyoruz millet olarak küresel ısınmaya karşı duyarlı olun lütfen suyumu boşyere israf etmeyin lütfeennn :roflol:
sizin için araştırdım güzeller
kepek ekmeğine eliniz sürmeyinn aslaa hiç bir yararı yokk
benden sölemesii a.s.
hepiniz çok seveyoommmm
bizde seni seviyoruz ama gec bunlari gulum be

ooooo merhaba cedric canim benim. bende bütün gündür bahcedeydim. hatta bahcede calistim. iki capa oraya bes capa buraya oynadim desem daha yerinde. bahceye kameriye yapilacak onun hazirligi var baba ogul ugrasiyorlar cok seviniyorum kocaman birsey istedim. yaz aksamlari gec saatlere kadar otururuz es dost.coluk cocuk . sen ne yaptin dünden beri güzelim?
benim bahceyede capa lazim yaaa ne zaman yapacam bilmem en iyisi bu hafta yapim de spor olsun ben baya iyi yakarim bahceylen ugrasirsam eee nede olsa baba meslegi cok severim topragi domates biberlerin tohumlarini ektimistim 3 hafta once marul ve pirasa fidani var sirada bide pazi onlarida ekeyim hem yaz aksamlarini simdiden ozluyom ne guzel olur ama buraya cok yagmur yagiyo reyhan abla yazin sizin ora nasil olur genelde

merhaba reyhan ablacıgım.nıhayet geldım evıme.cok yorgunum hıcde dıyet mıyet yapmadım.ne bulduysam yedım cuma dan berı .bandta yuruyup gelıcem :utangac:
sakin nasil olsa bozuldu diye salma canim hemen diyetine saril sporuda ihmal etme bak hepimiz acayip yogunlastik diyetimize koyvermeyelim canim gerci sen bu mesaji hafta sonu iicin yazdin belki simdi toparlandin bile ama ben bgun bakabildim gecmise canim

bnm göbekte ciddi derecede bir sıkılaşma mevcut...bu durumdan çok memnunum...yürüdükten sonra 10 dk göbek hareketleri yapıorum...sarkıktı biras toparlandı...dvm eder inş...

valla bende nelere hyr diorum bi bilseniz...kızıma aldığım çikolataları görseniz...dolapta ve ben kesinlikle yemeyi aklımdan bile geçirmiorum....öle çok tembihledimki çevremdekileri...ısrar bile etmeye çekiniolar....annem süper arnavut böreği yapmak istio benden çekiniomuş...anne dedim yap ben elimi sürmem...kesin kararlıyım dedim...ölmek var dönmek yok...ablam süper bi tatlı yapmış...asla dedim elimin tersi ile ittim resmen...böle olmak zorundayım...sağlığım ve estetiğim için....sonunda mutlu olacağımı düşünerek kuvvet alıyorum...yürüyüş yaparken bile o kdr sıkılıodum ki....şimdi can ata ata çıkıyorum ...biliyorum ki başarıcam bu sefer sizinde desteğiniz ve dostluğunuzla....koşu bandının önüne koca bir boy aynası koydum tv nin karşısında vakit daha iyi geçio :D
bravo canim sana afferin kocaman boyle kararli olmak lazim yoksa bu kilolar gitmiyo basmizdan devamini dilerim

kız ayrı kilolardayız dediim
hem ben sel için söyledim
peri kızı gibi olursun diye
biliyorum ben şişgo ve hamile gibi duruyorumm
beni kim alırki biliyorummm senağlama senağlama
perki kızı kimm ben kimm
yağ çuvalı gibi duruyorumm senağlama senağlama
yag cuvali hee deli kiz

günaydın herkese a.s.

nasılsınız bakalım? ben şimdi yürüyüşe gidiyorum sonra da dermanım kalırsa nivea body cd sini takıp biraz spor yapıcam. kalmazsa onu da akşam yaparım artık. daha kahvaltı da etmedim canım bişey istemiyor. bahar geldi, benim bahar nezlem de başladı malesef. burnum akıyor gözlerim kırmızııı -tatlicadiarzu-
gecmis olsun canim cok zor yaa bu bahar aleerjilerii benimki iyice azdi bugunlerde ama naapimm dusunmemeye calisiyorum diyetime sarilmam lazim diyorum idare ediyorum artik

öle deme zayıflican sen ben inanıyorum :1hug::1hug:

günaydın bu arada artık bende sizinleym kızlarhihoyyyt
tekrar hosgeldin canim

neden ki...
yapmıyorlar mı, ya vericem ben bu kiloyu ama nasıl var mı bildiğin iyi dietler :uhm:
sakin nereusun tuzagina dusup ona inanma bizim takimi kiskaniyo

var canımmm
ayy kıyamamm sana yaa
seni bizim takıma alalım ilk fırsattaa
ben yardım ederim sana merak etmee canişşş Şeniz :1hug:
artik yeni gelen arkadaslarimizada goz koydun demii cadiii seniii

senağlama
gelmiyorumm
göbeğim önde gideriimmmm senağlama senağlama
gobegim onde diyoyaa gitcekmis bide deli kiz nereye gidiyon

burdayım zenanım denetle beniii kaydirigubbakcemile
valla bak bugün ne kaçamağı açlıktan ölüyommmm. ama yılmicaaaam.

yazayım sana yediklerimi

sabah 10 gibi
yarım kase yogurt 4 tane sunta bisküvi

öğlen 15 gibi
yarım kase yogurt 4 tane sunta bisküvi

akşam
yemicem

şimdiye kadar 2 litre su, yarım litre elma sirkeli ballı su, 2 kupa karışık bitki cayı, 2 kupa da yeşil cay. 2 tane sarmısağımı da yuttum mu bugünlük tamamdır.

bugünü deneme amaclı böyle yaptım. üni deyken yapardım böyle cok işe yarardı. bakalım şimdi yaricak mı cuma günü görücezz :jeyyar:
canim cokta ackalma ne sunta biskuvimi ne iste bilmiyorum nasil bisiy ama bence daha saglikli seyler ye canim ayricaaksam ogununu atlama yaaa bisiy yemiyceksen meyve falan ye canim bugun denemeymis tamam ama bence cok ac kalma bak biz bile mehalim reyhan ablam ve ben ucumuzun yaptigi diyeti biliyosun ben bu diyette sabahtan diil ama ogleden sonra meyvemi ve gece sutumu birakmiyorum caniiim

Evet ben geldim tekrardan arkadaşlar 35 dk yürüyüş yaptım.Ben buraya yazmadım ancak her gün dambbıll ile hareketlerim var benim kol sırt ve göğüs kasları için onuda yapıyorum boyun fıtığımıda çok iyi geliyor açıkcası..

evet sportie biz 1 er kilo versek yüzdelik dilimden dolayı baya yukarı taşırız takımı vallaha bu hafta inanıyorumkendime şimdiden 500 gr kadar gitmiş bu sabah tartıldımda demeyecektim dayanamadım çünkü korkuyorum hafta başı böyle oluyor cumaya şişiyorum bu hafta sonuna regl olmamlazım umarım şişmem sabah onu hesapladım canım sıkıldı ama olsun ... salatamı hazırlıyorum hiç aç hissetmiyorum kendimi sırf hastalanmayım diye yiyorum inanın..

zenanın bende ilk defa böyle bir diyet uyguluyoruminan destek ve beraberlik çok önemliymiş ...

sel canım salata ve yoğurt iyi gibi geldi ama ne kadar hareket o kadar bereket canımcım
evet mehalim zaten beraber yapilan seylerin hep bereketli ve verimli oldugunu dusunurum ben cok dogru bu demii

haa bi de zenanımm sabah yürüdüm 1 saat tamm

nası bugün iyi not aldım mı -tatlicadiarzu-
aferim canim ne kadar kisarsak kisalim sporsuz olmiyo canimm bende mekige basladim zaten yuruyodum hep cok memnunum

canim ne ooo vedaaa eder gibi herzaman gelceksin paylasimini yapacaksin kallisimin hep soyledigi bisiy vardir onemli olan isminin listede olmasi degildir onemli olan paylasimdir diyee her zaman gelip pyalsimda bulunarakta bizimle devam edebilirsin canim
oturaaa kalka bitirdim cocuklar rahat vermediler ayol neleri aldim neleri cevapladim bilmiyorum artik kusura bakmayin canlarim yaatakimdan azcik uzak kalinca boyle oluyo ama diyetim super gidiyo cok rahatim kizlarr ben buraya yazmiyorum ama deftere yaziyorum yediklerimi kallisim onceki gibi toptanmi yazayim yoksa gunlukmu biliyosun bende mehalimlen ablamin diyetinnin aynini yapiyorum ara ogun yaparak spor yaparak
gruplasmalar iyi oldu canlarim birbirimizi takip etmek iyi olcak insallah

ben de vermek istiyorum...yürüyüşümü artırdım,az yiyorum ki zaten yiyemiyorum...

çok ilginç ya,ben çok kolay kilo veren biriyim aslında(dikkat ettiğimde) ama bu sefer veremiyorum...

inanamıyorum yahu,hakikaten stresten mi acaba?

bu arada yüzüm hayatımda görmediği kadar sivilce gördü..regl yim birde,geçtiğimiz hafta şiş miydm acep?

amma soru sordum :oklava:

Çikolatam inan stres insanı yiyip bitiriyor bende üzgün olursam yüzüm fena kabarırı sende öyle anlaşılan.

zenanım ne güzel alıntı yapmışın öyle bayıldım. Kallisin bir mesajını anlamaadın demişsin ya ben anlatayım sana.:)) şimdi bu hafta takımlarda bolca yer boşaldı ancak yarışmacı bulamaz olduk başvuru topiğinde kaptanlarbizim takıma gelene şunu veriyoruz. bana gelene bunu veriyoruz gibi espirili bir yaklaşım yapmıştık. kallisim bunu diyordu. daha önce onlarda yapmış aynı espriyi onu anlatıyordu..

ayy zenan laf anlatacam diye yazacağımıda unuttum hahahahaha

Benim kocacağım yodaymış birazdan gelir artık ben müsadenizi istiyorum:))

Annem kocaman öptüm..

Zenanım senide kocaman öptüm ayy kaçamak yaptıkça girecem bugun inşlh erkenden uyuklamazsam tabiii....

ben geldim.
mehalim hemen rapor vereyim nohut yemeği yedim suyundan değil ama 10 kaşığı birazcık geçti :utangac: bi 10 dakikada yürüyebildim.
13 tane mekik çektim he bu arada hiç pilav yemedim bol limonlu marullu zeytin yağlı salata yedim.

biraz zaman geçsin acıkırsam bi kase de yoğurt yerim.
nasıl ilk günden

Back
X