- Konu Sahibi Cherry Mom
- #67.041
Açıkcası kızlar şuan hem çok üzgünüm hemde çok sinirim bozuldu.Kilo veremediğim için çok üzgünüm zaten ruh halim iyi değil.Sanırım benim bu kötü ruh halim sizide etkilemeden ve ben listeye hiç girmeden takımdan ayrılsam iyi olur.Bunuda oylamaya sunsak sanırım herkes kabul edicektir.Sıkıntı yok siz sırada bekliyen arkadaşlara takımda yer var diyebilirsiniz.Size keyifli kilo vermeler diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.
ay canım benim,ne demek o saçmalama.sen hiç kilo vermemiş,hatta almış bile olsan aramızdaki bağın önemi yok mu hiç,bak burda dertlerimizi sıkıntılarımızı bile paylaşıyoruz.
Senin bu hafta ya da gelecek hafta listeye girmen fundanın insiyatifine kalmıştı,yani ya bu hafta yazılacaktın ya da gelecek hafta.senin izin durumunla ilgili olarak gelecek hafta da yazmasının forum kurallarınca mahsuru olmadığından,e sen de bu hafta kilo vermediğinden,takım ortalaması düşmesin diye yazmadı,gelecek haftaya bıraktı.zaten bu hafta kimse senden kilo vermeni beklemezdi canım,zor günler yaşıyorsun,buraya devam edebilmeni bile takdir ediyorum.hem ne fark eder ki,önemli olan paylaşımımız,takım ruhumuz,ve sen de buna herkes kadar dahilsin,kilon ortalamaya bu hafta veya gelecek hafta katılmış ne farkeder,sen yanlış anladın galiba,seni takıma almakla ilgili fundanın kararsız kaldığını düşündün galiba,böyle birşey yok