Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canim...

teşekkürler arkadaşım,eskiden hiç beğenmezdim haftada yarım kiloyu ama bu sefer boyle yavaş yavaş mutlu bir şekilde vericem ,diyerdurumda evet verilen kıloda cok mutlu oluyordum ama genel hayatım kısıtlamalardan hep mutsuzdu ,şimdi yürüyüşdende yeme şeklimdende çok mutluyum,,ee birde az deyıl tam 1 bucuk su bardagı sıvı yağ attımvucudumdan...

Sinem biraz daha gelmezse "bildirimde bulunmadı" yazmak zorunda kalacağım.

Asude de artık bize verdiği 3 haftalık süreyi 5 haftaya yakın bir zamana uzatarak fazlasıyla doldurmuş oldu. Onun yerine de yakında başkasını alırız.

***5. TAKIM 277. ETAP ***

areser (62.5 / 62.2 / 0.3 / %0.48)
berivannnn26 (78.6 / 79 / -0.4 / -%0.51)
brave_ (75 / 73.5 / 1.5 / %1 ) (yeni üye hedefi 60, kilo yüzdesi 2'ye bölündü.)
Buffy26 (Bildirimde bulunmadı)
Funda08 (72.8 / 72.1 / 0.7 / %0.96)
Handemi (69.4 / 63.9 / 0.03 / %0.05) (131. etapta 2. takımdan ayrılan üye 5. takıma transfer olarak geri döndü. Kilosu 146'ya bölündü.)
Raa (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
tunituni (72.9 / 72.6 / 0.3 / %0.41)
UmutCan (59.2 / 59.2 / 0.0 / %0)

5. TAKIM ORTALAMASI: 0.32

Listemizin son hali.
Handecim senin ayrıldığın kilonu yazmamız gerekiyor, o yüzden öyle yazdım.

Bir sürü hata çıktı zaten listeden, siz de kontrol edin o yüzden... Sadece bir kişi bakarsa gözden kaçan pek çok şey olabilir.

selam kızlar sabahtan berı kabus gıbı net e gıremedım.
bılgısayar vırus aldı sanırım wireless ı kesiyordu. format attım daha tam driveları bıle yuklemedım. hemen bıldırım yapıp cıkıcam..

gecen hafta: 64.7
bu hafta : 64.2
giden : 0.5

***5. TAKIM 277. ETAP ***

areser (62.5 / 62.2 / 0.3 / %0.48)
berivannnn26 (78.6 / 79 / -0.4 / -%0.51)
brave_ (75 / 73.5 / 1.5 / %1 ) (yeni üye hedefi 60, kilo yüzdesi 2'ye bölündü.)
Buffy26 (64.7 / 64.2 / 0.5 / %0.77)
Funda08 (72.8 / 72.1 / 0.7 / %0.96)
Handemi (69.4 / 63.9 / 0.03 / %0.05) (131. etapta 2. takımdan ayrılan üye 5. takıma transfer olarak geri döndü. Kilosu 146'ya bölündü.)
Raa (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
tunituni (72.9 / 72.6 / 0.3 / %0.41)
UmutCan (59.2 / 59.2 / 0.0 / %0)

5. TAKIM ORTALAMASI: 0.40

fundacım kontrol ettim ben..liste bu haliyle ortalaması doğru..sinem de bildirim yapmış onun yüzdesi %0.77 oluyor..onu da kattığımızda listenin genel ortalaması %0.40 oluyor..

Tekrar Selam Kızlar...

Herkesi pıtr pıtır verdikleri kilolar için tebrik ederim. :)
------------------------

Sabah erken kalktım, erkenden bildirimi yapayım diye. bir kahve yaptım, oturdum. bilgisayar ınternete baglanmıyor deli oldum. kablo bagladım onunla bıle baglanmadı. (tabı bunlarla 1 saat oyalanmısımdır) baktım vakıt ıyıce gecıyor, olacak gıbı değil dedim. dısarı cıkayım desem, arabam ıkı gundur arızalı şansızlık ustune şansızlık. Dedim tek çare format, ama 80gb yedek aldım 2 saat surdu sadece yedek almak. beynım çatlıyor suan, acaip stres oldum aceleden. anladıgım kadarıylada son anda yetıstım bildirime. suan hala tam herseyı bıtırmıs değilim ama en azından onemli olanları yukledim.

akşama kadar daha ugrasmak ıstemıyorum en azından. geliyim size bakayım giden kilocukları goreyım de neşem yerine gelsin dedim. :)

benden önce daranıp yazmışsın zaten :)

Öyle oldu ama önemli değil. Hesapladığın için teşekkürler.

Ya ne kadar uğraşmışsın Sinemcim. Yakınlarda bir internet kafe yok muydu, çok stres yapmışsın... Neyse zaten işini de halletmişsin. :) Geçmiş olsun diyelim...

Aslında 13:00'e kadar süre biliyorsun; sen böyle geç kalmadığın için ben de "önemli bir şey oldu, herhalde akşama kadar gelemeyecek" diye düşünmüştüm. Yine de 13:30'a kadar bekledim. Listeyi de paylaşmış olacaktım normalde; yani aslında bildirim için geç kalmış olacaktın; çünkü paylaşım alanına yazmıştım. Sadece "cevapla" ya basması kalmıştı. Sonra listeyi kontrol ettim, bir yeri hatalı olmuş, onu düzeltmekle uğraştım. Sonra da yeni mesaj mailini gördüm. Öyle düzelltim. Yani öyle yırttın.

Bu arada ben de seni tebrik ederim Sinemcim.

Artık bugün ara verdiğim spora başlıyorum tekrar kızlar. Ciğerlerim hala tam düzelmedi, hırıl hırılım biraz. Ama 20 dk olsun, 30 dk olsun yapacağım. Sonra çok vicdan azabı çekiyorum. Hazırlanıyorum zaten, birazdan başlayacağım.

Valla oyle Fundacım. :) ya zaten bu ara formatlamam gerekıyordu ama. o yedekleme işinden dolayı surekli erteleyordum. :) bişey olmadı olmadı cuma sabahını bekledi hain bilgisayar
neyse stres oldu ama simdide canavar gibi oldu bilgisayarım

yakında yani yuruyerek gidebileceğim 1 cafe var. onada 1 senedir gıtmıyorum. gecen sene yazıcının kartuşu bıtmıstı, cıktı almaya gıtmıstım kazıklamaya kalktı kadın. o son oldu, keçiyimdir bu konularda. :) bir diğer alternatifimde eski masaustu bilgisayarımdı. daha uzun surecek olsaydı onu cıkartıcaktım. :))))
sabah şansızlık buldu beni ama, listedeki hata benim içinmiş

Sağol Fundacım.. :)

cok yormadan yap ama kendini canım. gecen seferde ıyılesmeden yapmıstın ertesi gun daha kotu oldun.
iyi sporlar, bol kalori yakmalar :) (acaip bir cumle oldu ama, anlamıssındır sen :))) )

merhabalar
adım ebru.. aranıza yeni katıldım.

Merhaba Ebrucum, hoş geldin. :) Ben Funda.
Bize kendini tanıtır mısın biraz?

Takımın kaptanı benim ve kaptan olarak da bütün öcülük yapma işleri başıma kalıyor. Yani daha açık olayım: Takım kurallarımızı paylaşacağım şimdi. Onları bir oku ve sana uyup uymadıklarını yaz.

5. TAKIM KURALLARI

1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır.

4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.

9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.

11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.

13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

Sağol Fundacım.. :)

cok yormadan yap ama kendini canım. gecen seferde ıyılesmeden yapmıstın ertesi gun daha kotu oldun.
iyi sporlar, bol kalori yakmalar :) (acaip bir cumle oldu ama, anlamıssındır sen :))) )

Hastalığımın ilk günüydü o gün... :) O zaman iyi gelmişti, ateşimi falan düşürmüştü ama sonrasını kötü etkilediyse bilemem.

bende çizelgemi yenileyim :)

Ben de yeniledim.

selam kızlar nasılsınız..morelim iki gündür çok bozuk eşimle incir çekirdeğini doldurmıck sebepten kavga ettk..şimdi konuşmuyoruzz...dün o sebeple girdemdim.pc aldı odaya gitti..
bu sabah tartrıldım..80.4
pazartesi 80.8 di sanırım şişlik iniyor..gerçi bi ara direk 80 tarttı ama ben 80.4 dü baz aldım..
dün kahve ve elme hariç hiç bir şey yemedimm
bugnde sabah
domates peynir bir dilim ekmek
ara öğünde 1 elmann yarısı
öğlen bir kepçe çorba 4 yemek kaşığı taze fasulye 2 ymk kaşığı bulgur
ara öğünde 1 porsiyon üzüm
akşam da 4 ymk kaşığı araka yicem...

Şeydacım aynı evden yaşayan insanlar arasında kavgalar, tartışmalar oluyor. Ama konuşmazlık etmeyin. Sizde inadı yapan kim bilemiyorum ama annem de ben kendimi bildim bileli babama kapris yapar, yeri gelir haftalarca konuşmazdı. Bugünlerde sanırım o konuşmamalardan birinin yılı dolacak. Ve sanırım artık bu konuşmama yıpranmaları yüzünden geri dönüşü olmayan bir yola girdiler. Bunca yıldan sonra herkesin hayatını değiştirecek kararlar alabilirler.

Yani demem şu ki; konuşulmamış bir evde büyümüş bir çocuk olarak ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Her şeyi yapın ama konuşmazlık etmeyin. En büyük kavgalar bile sessizlikten daha az yorucudur.

Bir de takıma giriş kilonu bir yere not al istersen, karışmasın. Listeye girdiğim hafta yazacağız onu.

anladım canım çok doğru diyorsun..ben haksızdım bu kavgada o yüzden tartışmak yerine laf sölemek yerine bu sefer sustum...onunda kızgınlığı geçince bir daha laf atmadı..eve gelince belli olur..düzelmicek bir şey değil ama ağır kelimeler olunca keyfim baya kaçtı canım..tamm cnm yazdım onuda bi kenara..benmde diyet sancılarım geçti artık tam gaz devem ederim diyetimeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…