Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

0.48 olacak canım. Handeyle aranızda kilo farkı olmasına rağmen neden aynı çıkıyorsunuz ben de onu anlayamadım yalnız... :44:

Teşekkür ederim Fundam.Ama inan hiç hatırlamıyorum geriye gidip bakıyım bir bulabilirim inşallah...

Teşekkür ederim Fundam.Ama inan hiç hatırlamıyorum geriye gidip bakıyım bir bulabilirim inşallah...

Onu yazmadan olmuyor canım ya... Çünkü yeni üye değilsin, transfer üyesin. Ayrıldığın etabın notunu düşmezsen Püsküüt seninle ilgili hiçbir şey yapamaz...

------

Kızlar bir şey yazacağım, gülmeyin bana ya da gülün... Hani çok uykulu olduğumdan, daha uyumak istediğimden bahsetmiştim ya... O uykulu halimle üzerimde eşofmanlarla çıkmışım tartının üzerine. Yeni fark ettim. Şimdi bir daha çıktım. Buna göre bu haftaki asıl değerim:

72.8 / 72.1 / 0.7 / %96

Handecim, Arzucum, Raacım... Tebrikler giden kilolar için...

Raacım yüzde hesaplarını da yapıyoruz kiloların canım, nasıl yapıldığını anlatmıştım, bir daha yazayım:

Verdiğin kiloyu 100 ile çarpıp, çıkan sonucu kilona bölüyorsun.

Yani 500 gram verdiysen, 0.5 x 100 = 50

Kilon da 60 ise, 50/60= 0.83

Bak bunu daha cok beğendim Fundacim Tebrikler......

Bende Handenin kini 0.467289.... Die buluyorum

Doğru buluyorsun canım. Ama küsürata da dikkat ediyoruz. Tam sayının yanındaki iki rakamdan en sondaki eğer 5 ve üzeri ise bir sayı üste tamamlıyoruz. Yani;

0.467289 = 0.47

Eğer 0.427289 olsaydı, 0.46 olarak kalacaktı.

Evet aslında aranızda fark var, tamamlayınca azalıyor fark, hesaplar normal.

Fundam canım başım döndü ararken.Ama buldum sanrım.131. etap son etabım olmuş sonrasında yokum.

Ben de tam sana müjdeyi verecektim.
Google sağolsun, eski yazdıklarımı düşünüp arattım. Orda 2009 yılı, 10. ay demişim. İyi ki de demişim.
Gerçi sen de bulurmuşsun yine... :)

Sen benden önce yazmışsın. 131 canım, evet.

Tebrikler canım süpersin

Valla rahatladım şimdi tekrar bakıyım diyodum neyseki sende bulmuşsun.
Neyse bakalım hayırlı uğurlu olsun:)))

Kızlar ne zamandır Caffe latte içmiyodum çok canım çekti ara öğün yerine onu içicem.Ahh o yediğim minik kekkler mahvetti beni daha da yemem.Daha fazla verebilirdim aslında ahıı ahıı ahııı (((

Neyse ben içeyim kahvemi kendime geleyim:////

Handecim ya... Biz seni 2'ye falan bölmüyeceğiz.
Taaaa 131. etaptan hesaplayıp böleceğiz.

Yani öyle olması gerek diye biliyorum; gayri resmi kaptanımız ve kaptan yardımcımız Tuni bir gelsin, o biliyordur. :) Ben böyle böleceğiz diye biliyorum.

Son düzenleme:

***5. TAKIM 277. ETAP ***

areser (62.5 / 62.2 / 0.3 / %0.47)
berivannnn26 (78.6 / 79 / -0.4 / -%0.51)
brave_ (yeni üye hedefi 60)
Buffy26
Funda08 (72.8 / 72.1 / 0.7 / %0.96)
Handemi (64.2 / 63.9 / 0.002 / %0.00) (131. etapta 2. takımdan ayrılan üye 5. takıma transfer olarak geri döndü. Kilosu 146'ya bölündü.)
Raa (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
tunituni
UmutCan

5. TAKIM ORTALAMASI:

Bak bişey daha öğrendim kendımın kinde o yüzden eksik çıkarıyorum demek ki tamam anlaşıldı simdi

Fundacim benimkini en son %48 bulmuştuk canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…